#رصد
🔻موافقت رهبری با تخصیص ۴هزارمیلیارد تومان به اهواز /تغییر الگوی بارش علت آبگرفتگی شدید
رئیس ستاد مدیریت بحران کشور:
🔹مقام معظم رهبری با درخواست وزیر کشور مبنی بر تخصیص ۴ هزار میلیارد تومان به اهواز موافقت کردند.
🔹۵ تا ۶ سال نیاز است تا بتوان با تخصیص اعتبارات مشکل را برطرف کرد.
🔹تغییر الگوی بارش، پراکنش بارش ها و تغییر اقلیم عامل اصلی آبگرفتگی ها در اهواز است.
@SajIRAN
#رصد
نشریه فرانسوی: واسطهگری ماکرون میان آمریکا و ایران شکست خورد
لوموند:
🔹دولت فرانسه به این نتیجه رسیده که تلاشهای برای وساطت میان واشنگتن و تهران با شکست روبرو شده است.
🔹پاریس از کارتهای لازم برای اثرگذاری بر دو طرف برخوردار نبود.
🔹یک فضای دو تا سه ماهه از تابستان تا نیمه نوامبر (اواخر آبان) وجود داشت. این فضا اکنون بسته شده است.
🔹رئیسجمهور فرانسه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به «حسن روحانی» گفته است که «برای رقص تانگو، دو نفر لازم است» و پاسخ شنیده است که «مذهبیها تانگو نمیرقصند»
fna.ir/ddu4ot
@SajIRAN
#رصد
📲 وزیر خارجه امارات بهبود روابط شیخنشینها با تلآویو را تأیید کرد
🔹«عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات یادداشتی در توییتر خود منتشر کرده که نویسنده آن از شکلگیری ائتلاف عربی-اسرائیلی در منطقه صحبت میکند.
🔹نتانیاهو از این اقدام دیپلمات اماراتی حمایت کرده و علنی شدن روابط اعراب با اسرائیل را خواستار شده است.
@SajIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راه_روشن
🌹 امام خمینی (ره):
🔺من التماس میکنم از ملت ایران..من دست ملت ایران را میبوسم، این #غربزده_ها را کنار بگذارند.
#انتخابات #مجلس
@SajIRAN
#راه_روشن
🌹 امام خامنهای:
🔺 البته #مسئولین کشور، با تدبیر، حواسشان هست؛ ...ما در چند ماه بعد از این، مسئلهی انتخابات را داریم. تا قبل از انتخابات و در خود انتخابات، باید همت همهی مسئولین این باشد که آرامش سیاسی کشور را حفظ کنند؛ نگذارند #فضای سیاسی کشور، جنجالی و متلاطم شود؛ این جزو چیزهائی است که هوشمندی مسئولان کشور انشاءاللّه باید بتواند این را تحقق ببخشد.
۹۱/۷/۲۴
@SajIRAN
#رصد
🔹خلع سلاح دیپلماسی
سید #محمدعماد_اعرابی
🔸وقتی محمدجواد ظریف و عباس عراقچی در آغازین روزهای مذاکراتشان با ۱+۵ از عدم تأثیر تحریمها بر ایران گفتند، تقریبا هیچکس حرف آنها را جدی نگرفت. دستکم در مورد تیم آمریکایی که چنین بود؛ چون پیش از آن رئیسجمهور ایران در تبلیغات انتخاباتی بر اوضاع نامناسب اقتصادی ایران مانور فراوانی داده بود و با جمله «خوب است که سانتریفیوژها بچرخند، اما مهم است که چرخ کشور هم بچرخد، و چرخ صنعت هم بچرخد.» تحلیلگران غربی را به این نتیجه رساند: «روحانی با اشاره به مسئله هستهای و اینکه چگونه مردم ایران از تحریمها رنج میبرند، خود را از بقیه متمایز کرد.» آقای روحانی حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و به فاصله سه هفته پس از آغاز دور جدید مذاکرات در نیویورک از خزانه خالی کشور گفت: «دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرده است که با خزانه خالی با انبوهی از بدهکاری مواجه بوده است.» این اظهارات میتوانست نقش مؤثری در تضعیف موضع دیپلماتهای ایرانی در مذاکرات داشته باشد. در واقع آقای روحانی با این اظهارات زبان مذاکرهکنندگانش را در مقابل همتایان غربیشان کوتاه کرده بود.
مشابه این اتفاق یک بار دیگر در تیرماه ۱۳۹۴ افتاد. در آخرین ساعات قبل از اعلام توافق نهایی برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) در حالی که محمدجواد ظریف سخت مشغول آخرین چانهزنیها با جان کری برای به دست آوردن اندک امتیازی بیشتر بود؛ این توییت بیموقع رئیسجمهور روحانی بود که مشت دیپلماتهایش را باز کرده و به آمریکاییها اطمینان خاطر داد که ایران راضی به پذیرفتن توافق با همان شرایط است. وندی شرمن معاون سیاسی وقت وزارت خارجه آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات ۱+۵ مینویسد: «یک روز قبل، روحانی، رئیسجمهور ایران، توییتی زده بود به این مضمون که توافق تقریبا آماده است. با آنکه او خیلی سریع این توییت را پاک کرد، اما دست ایران را رو کرد. آنها دیگر در موقعیتی نبودند که توافق را از بین ببرند.[تغییر دهند.]»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/177870
@SajIRAN
#رصد
دوگانهسازیهای دروغین حامیان FATF تمامی ندارد
🔹جریان حامی FATF برای افزایش فشار در راستای تصویب درخواستهای FATF دست به دوگانهسازیهای دروغین FATF و معیشت زده است.
🔹در آخرین نسخه از این دوگانهسازیها ادعا شده است در صورت اجرا نشدن درخواست های FATF، واردات اقلام غذایی و دارویی با مشکل مواجه خواهد شد.
🔸این ادعاها در حالی است که FATF اساسا نهادهایی که در حوزهی اقلام بشردوستانه (غذا، دارو و تجهیزات پزشکی) فعالیت دارند را دارای ریسک بالا نمیداند و اعلام میدارد که اجرای استانداردهای FATF نباید در تجارت بشردوستانه خللی وارد کند.
🔹در دستورالعمل FATF با عنوان «بهترین اقدامات در مقابله با سواستفاده از سازمانهای غیرانتفاعی»، توصیههایی جهت جلوگیری از پولشویی و تامین مالی تروریسم در نهادهای غیرانتفاعی معرفی و اعلام شده است.
@SajIRAN
#رصد
🚩 تحلیل عضو کمیسیون تلفیق مجلس از بودجه ۹۹ / "وابستگی به نفت" در بودجه افزایش یافت
کوچکینژاد در گفتگو با تسنیم:
🔹با وجود تلاشهای دولت در جهت اصلاح ساختار بودجه، میزان وابستگی لایحه بودجه 99 به درآمدهای نفتی افزایش یافته است.
🔹بودجه سال 99 با بودجه سال 98 از حیث ساختاری تفاوت چندانی نکرده است
🔹دولت معتقد است که بودجه را بر اساس درآمد حاصل از فروش نفت تنظیم نکرده در حالیکه فقط چیزی در حدود 50 هزار میلیارد تومان از همین محل در سند بودجه پیشبینی کرده است.
@SajIRAN
🔴سوغات ژاپن
🔺روابط دیپلماتیک در عالی ترین سطح با کشورهای پیشرفته دنیا از امتیازات هر دولتی ست. اما قطعا اولویت اصلی برای هر کشور مستقل و نیرومندی، دستیابی به منافع است که هر ارتباطی ذیل آن مطلوب یا غیر مطلوب تعریف می شود نه صرف ارتباط.
🔹سفر روحانی به ژاپن به عنوان یکی از قطب های اقتصادی مهم دنیا خبر خوب و قابل توجهی ست؛ بشرطی که دستاوردهای آن تطابقی با انتظارات ایجاد شده یا ماحصل وانمود شده داشته باشد.
🔹چیزی که از پیش از سفر درباره آن زمینه چینی و با اظهارنظرها و گمانه زنی های رسانه ای ضریب داده شد، میانجی گری ژاپن بین تهران و واشنگتن و کاهش تحریم ها و ایجاد برخی گشایش ها و بازگشت پول های بلوکه شده ایران و شکستن حصر بود. درحالی که توجه به برخی اظهارات کارشناسان ژاپنی که می گویند ژاپن قدرت دیپلماتیک چندانی برای تغییر معادله در روابط تهران واشنگتن ندارد و نمی تواند تحریم های ایالات متحده را نقض کند و یا آنها را دور بزند و واردات نفت خام از ایران را مطابق خواست تهران از سر بگیرد، گویای واقعیت دیگری ست. asriran.com/002xEI
همچنین ژاپن تایمز نوشت درخواست آبه از تهران منصرف شدن از برداشتن گام پنجم کاهش تعهدات با موضوع محدود کردن فعالیت های بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده. این با چیزی که بعنوان نجات برجام در توکیو توسط طرفداران دولت بزرگنمایی می شود، تفاوت آشکار دارد.
🔹رسانه های غربگرا وانمود می کنند این سفر برای میانجی گری بین تهران واشنگتن است. اما سوالی که پیش می آید این است که وقتی ژاپن یک بار شانس خود برای میانجی گری را امتحان کرده و بی اختیاریش در امتیاز دادن نقد به تهران را اثبات کرده، وقتی از لحاظ استقلال دیپلماتیک به مراتب در سطح پایین تری نسبت به فرانسه شکست خورده در میانجی گری قرار دارد، وقتی شرایط بین ایران و آمریکا هیچ تفاوتی با زمان سفر قبلی آبه به تهران نکرده و حتی آمریکا در جریان اعتراضات بنزینی خصومت بیشتری از خود نشان داده، این وانمود سازی تنها یک دلیل دارد؛ دستاوردسازی برای دولت بی دستاورد روحانی و تنفس مصنوعی دادن به غربگراها که هیچ نقطه امیدی در آینده سیاسی خود نمی بینند.
🔹مسلم است در ژاپن هر توافقی هم صورت گرفته باشد، نمی تواند مهم و اساسی باشد. چرا که آزموده را آزمودن خطاست. اما این دستاوردسازی پوچ، تاثیر بسیار مخربی در شرایط فعلی کشور دارد. اکنون که پیش از هر زمانی کشور نیازمند اتکا به درون و برنامه ریزی های دقیق و فوری برای بهبود وضعیت اقتصادی ست، پیوند مجدد اقتصاد به سیاست خارجی و شرطی سازی جامعه و امیدسازی های واهی تاثیر مضاعفی بر نارضایتی مردم خواهد داشت.
🔻درحالی که طبق آمارهای صندوق بین المللی پول فشارهای تحریمی درحال تخلیه است، بازار ارز کنترل شده و به گزارش اندیشکده های غربی کمپین فشار حداکثری شکست خورده، در شرایطی که دولت می تواند با تدابیری ویژه شرایط اقتصادی را به سمت ثبات ببرد، بناست بخاطر اهداف حداقلی چون انتخابات همچنان کشور را معطل تصمیم گیری های آن سوی مرزها گذاشت؟!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
@SajIRAN