🍃🕯حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🍃⚘دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند.
💐 سلام علیکم
🍃🌺 زیارت اول
🍃🌸 زیارت دوم
🍃🌼 و زیارت سوم
اربعین امام حسین ، علیه السلام،
http://eitaa.com/maersad
طغیانی:
مدیران جنگ اقتصادی را باور ندارند/ میوه تلخ اقتصاد امروز ثمره سیاستهای 7 گذشته استسخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وضعیت فعلی اقتصاد کشور در واقع میوه تلخ درختی است که 7 سال قبل کاشته شده و رشد کرده و امروز چنین ثمری را میدهد.
مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به وضعیت موجود اقتصاد کشور گفت: وضعیت فعلی اقتصاد کشور در واقع میوه تلخ درختی است که هفت سال قبل کاشته شده و رشد یافته و امروز اینگونه ثمر میدهد.
وی افزود: عوامل مختلفی در وضعیت کنونی اقتصاد کشور نقش دارد که از آن جمله میتوان به محدودیت منابع ارزی، افزایش نقدینگی و عدم اجرای اقتصاد مقاومتی در هفت سال گذشته اشاره کرد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: درحوزه محدودیت منابع ارزی، نحوه هزینهکرد این منابع در سالهای 96 و 97 و حراج 25 میلیارد دلار آن در بازار باعث شده تا امروز ما با محدودیت در این بخش مواجه باشیم.
طغیانی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بحث صادرات کالا نیز مدیریت نمیشود و اقدام خاصی از سوی دستگاههای مختلف صورت نمیگیرد.
وی افزود: هفته گذشته بازدیدی از گمرک ایران در مرز افغانستان داشتیم. 2 هزار کامیون در پشت مرز منتظر و بلاتکلیف مانده بودند و این وضعیت در حالی است که مرز افغانستان جزو گلوگاههای ارزی ماست و ما از این مرز فقط صادرات داریم و وقتی چنین وضعیت حاکم است که 2 هزار کامیون پشت مرز منتظر و معطل هستند، نشاندهنده آن است که اقدامات لازم از سوی مسئولان ذیربط انجام نمیشود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: برای بحث صادرات تنها گمرک نیست که مسئولیت دارد بلکه وزارت امورخارجه و نمایندگانمان در خارج از کشور باید زمینه صادرات را فراهم کنند و اگر موانعی وجود دارد آن را برطرف سازند و در واقع همه عوامل باید دست به دست هم دهند تا صادرات انجام شود تا ارزی به دست آمده و در کیسه مردم ریخته شود.
طغیانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تأکید داشته و دارند که ما امروز در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و گویا مدیران ما این موضوع را باور ندارند و همین موضوعی که درباره مرز افغانستان مطرح کردند، نمونهای از همین باور نداشتن است که ما امروز در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و نیاز به تأمین منابع ارزی داریم.
وی افزود: از سوی دیگر، بخشی از منابع ارزی ما در کشورهای مختلف بلوکه شده و امکان صدور حواله از این حسابها و منابع وجود ندارد که باید وزارت امور خارجه ما به این کشورها فشار بیاورد و با یک دیپلماسی فعال زمینه را برای آمادهسازی این منابع فراهم کند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در حوزه تأمین کالاهای اساسی نیز باید بگویم که در هفت سال گذشته هیچ اقدامی در جهت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی انجام نشده که اگر این سیاستها اجرایی میشد امروزه ما در تأمین نیازها و کالاهای اساسی خود با مشکل مواجه نبودیم.
طغیانی خاطرنشان کرد: در حوزه تخصیص ارز دولتی به کالاهای وارداتی امروز با توجه به محدودیتی که در این منابع ایجاد شده ارز تنها به روغن خوراکی به نهادههای تولید تخصیص مییابد که درا ین بخش نیز با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که وجود دارد نهادهها و مواد اولیه تولید برای بخش تولید تخصیص نمییابد و به صورت ناقص در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد و تولیدکنندگان مابقی نیاز خود را با ارز نیمایی و بازار آزاد تهیه کنند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در حوزه تأمین مواد اولیه از بازار نیز ما دلالان را داریم که باعث افزایش بیش از حد قیمت نهادهها و مواد اولیه تولید شدند و امروز افزایش قیمت مواد اولیه در بازار بیش از افزایش قیمت ارز نیمایی است و همین مسئله ما تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و طبیعی است که هزینه تولید را هم بالا میبرد.
طغیانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما بحث عدم مهار نقدینگی است. در دوره ریاست آقای سیف در بانک مرکزی نقدینگی مهار نشد و میزان نقدینگی از ابتدای دولت یازدهم که 450 هزار میلیارد تومان بود امروز به 3 هزار هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: در دوره ریاست آقای همتی هم که قصد دارد نسبت به مهار نقدینگی اقدام کند دولت برای تأمین نیازهای کشور ناچار به استقراض است و طبیعی است که پایه پولی را بالا میبرد و این کار (مهار نقدینگی) انجام نمیشود.
وی افزود: درست است که باید نظارت با بازار و زنجیره توزیع و امثال آن انجام شود و ضعف در این حوزه وجود دارد ولی واقعیت این است که نظارت یک عامل پسینی است و عوامل پیشینی باید اصلاح شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: آنچه که امروز پیش آمده کار مربوط به یک روز و دو روز نیست بلکه ثمره عملکرد هفت
🍃🌹سلام خدمت اعضای خوب کانال
خوشحالیم از این همراهی❤️
میدونستی ایتا چقدر ابزار داره که کلی میتونه تخصصی رو تصویرتون ویرایش انجام بده⁉️
🔆میدونستی یه بخش دم دستی ایتا ،، در بخش ویرایش تصویر،،، شامل ؛ بهبود، آشکارسازی، کنتراست، شدت رنگ، گرما ،محو کردن ،هایلایت ،سایه، حاشیه ،دانه، تیز کردن، رنگ ،سایه، رنگ هایلایته ⁉️‼️
برای کشف این امکانات با ما باشین😊✨
✅امروز با آموزش ابزار #ویرایش_تصویر_ایتا در خدمت شما هستیم.
✅شفافیت
✅نور
✅کنتراست
✅بلور... که خیلی بخش جالبیه👌
✅و ....
خب این ابزارها به چه کارمون میان⁉️
گاهی تصویری داریم که نورش کمه ..... یا نیاز به شفافیت بیشتر داره و یا تغییرات تخصصی میخواد،،،
گاهی میخواهیم بخشی را محو کنیم،،،این بخش ،،،مختص همین کاره
برای بهره مندی از این آموزش با ما همراه شوید
با زدن روی گلهای زیر😍😍👇👇
〰〰〰〰🍃🌺🍃〰〰〰〰
〰〰〰〰🍃🌺🍃〰〰〰〰
〰〰〰〰🍃🌺🍃〰〰〰〰
〰〰〰〰🍃🌺🍃〰〰〰〰
#آموزش
ادمینهای بزرگوار جهت یادگیری ترفندهای ایتا و کاربردی کار کردن در این فضا، حتما مطالب آموزشی را با هشتک آموزش،،، #آموزش دنبال نمایید.🙏🌹
💯سفیر اتریش در تهران: ایران خیلی جلوتر از کشورهای اروپایی است
✅ «استفان شولتس» در گفتوگو با «همشهری» اذعان کرد: «تهران یک شهر سرزنده است. متروی تهران دسترسی به نقاط مختلف شهر را راحت کرده و هنوز هم در حال توسعه است؛ خطوط ویژه اتوبوسرانی هم فوقالعاده است. ۲ تا از فرزندانم چند وقت قبل در تهران عمل جراحی داشتند؛ باید بگویم که کیفیت خدمات پزشکی در تهران با وین برابری میکند. استفاده از فنّاوریهای مدرن در زندگی شهری در تهران بسیار مشهود است؛ انقلابی که در حوزه فنّاوریهای اطلاعاتی و ارتباطی در اینجا رخ داده، بسیار قابل توجه است. ایران در این حوزهها خیلی جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی ازجمله کشور خود من است.»
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
http://eitaa.com/maersad
🖼 #در۱۰۰کلمه| چرا در قرهباغ صلح نمیشود
▪️۱. رییسجمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمیکند این است که میانجیها روی قطعنامههای شورای امنیت پافشاری نمیکنند.
▪️۲. منظور علیاف قطعنامههاییست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قرهباغ صادر شد اما عملی نشد.
▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قرهباغ کوهستانی ارمنینشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند.
▪️۴. جنگ قبلی بدون پسگرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتشبس تمام شد.
▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتشبس میزنند.
▪️۶. اینبار ترکیه و آذربایجان میگویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود.
▪️۷. منظور آنها عمل به همان قطعنامههاست که در آنها آمده: ارمنستان باید از قرهباغ خارج شود.
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
http://eitaa.com/maersad
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#می_آیم یـا #نمی_آیم‼️
🔴 #تا_انتخابات | چه کسانی نامزد انتخابات ۱۴۰۰ میشوند؟!
🔹در حالی که کمتر از ۹ ماه به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده، برخی چهرههای سیاسی خود را آماده حضور در این ماراتن سیاسی میکنند.
🔹 در این ویدئو به سراغ چهرههای شاخص رفته و نظر آنها را درباره حضور در انتخابات جویا شده اند. گفتنی است امکان دسترسی به چهرههای شاخصی همچون آیتالله رئیسی و محمدباقر قالیباف فراهم نشده است.
http://eitaa.com/maersad
🔰 اطلاعنگاشت | فرماندهی امام در جنگ
پدری مهربان و مدیری قوی
🔻حضرت آیتالله خامنهای در ارتباط تصویری با پیشکسـوتـان دفـاع مقـدس (۹۹/۶/۳۱) بخشهـایی از مدیریت جنگی امام در هشت سال دفاع مقدس را بیان کردند کـه در این اطـلاعنگاشـت مرور میشود.
http://eitaa.com/maersad