🕋 فکر دینی ما باید اصلاح شود
✍ #استاد_مطهری
🔹 فکر دینی ما باید اصلاح بشود. تفکر ما درباره دین غلط است، غلط. به جرئت میگویم از چهارتا مسئله فروع، آنهم در عبادات، چندتایی هم از معاملات، از اینها که بگذریم دیگر فکر درستی ما درباره دین نداریم؛ نه در این منبرها و در این خطابه ها میگوییم و نه در این کتابها و روزنامهها و مقاله ها می نویسیم و نه فکر میکنیم.
🔸 ما قبل از اینکه بخواهیم درباره دیگران فکر کنیم که آنها مسلمان شوند، باید درباره خود فکر کنیم. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
🔹نمیخواهم تخطئه بکنم که چرا مبلّغ به خارج فرستادند. البته کار صحیحی است، بسیار کار خوبی است. شاید در آنجا مسلمان واقعی درست بشود و بعد نمونه شوند برای ما. ولی آنچه که واجبتر است توجه و تنبّه است به اینکه ما مسلمان هایی هستیم که فکرمان درباره اسلام غلط است.
📚شهید مطهری، ده گفتار، ص۱۵۸-۱۵۷
@salaam_porseman
معنای جمهوری اسلامی.pdf
683.4K
#کتاب_خوب
📚 #معنای_جمهوری_اسلامی
📖 تهیه شده زیر نظر استاد محمدتقی فیاضبخش
▫️ما معمولا آثار عرفانی و اخلاقی امام خمینی(ره) را مستقل از شخصیت اجتماعی و سیاسی ایشان مورد توجه قرار میدهیم. از طرف دیگر، به بیاناتی که امام در جایگاه بنیانگذار نظام و رهبر جمهوری اسلامی ایراد فرمودهاند، کمتر از منظر سلوکی و شأن هدایتگرانه ایشان بعنوان معلمی ربانی و عالمی الهی نظر میکنیم.
▫️برخی گمان میکنیم مکتب سلوکی و تربیتی استاد علامه طباطبایی(ره) فقط به تربیت فردی اهتمام دارد. این در حالیست که معظمله در لابلای آثارشان به مباحثی اجتماعی و سیاسی پرداختهاند که میتواند بهخوبی مبانی نهضت امام خمینی(ره) را از بعد سلوک جمعی تبیین کند و ماهیت انقلاب و اهداف آن را بر اساس اصول متقن برهانی و قرآنی برای نسلهای آینده روشن سازد. متاسفانه تاکنون کمتر از این منظر به مکتب علامه(ره) پرداخته شده.
🔸این کتابچه تلاشی است در جهت واکاوی انقلاب اسلامی از ابعاد سلوکی، و به تبیین ماهیت و هدفی پرداخته که امام امت و رهبر معظم انقلاب به دنبال آن بوده و هستند. درباره نسبت سلوک با انقلاب اسلامی و وظایف و نقش سالک نسبت به جامعه و نظام اسلامی حرفهای بسیاری وجود دارد که هنوز گفته نشده.
@salaam_porseman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناسان عرب:
🇮🇷 باید از مزیتی که ایرانیان دارند درس بگیریم.
@salaam_porseman
پاسخ.mp3
218.7K
#سؤالات_و_شبهات
❓با این مشکلاتی که داریم، چرا باید رأی بدیم؟ من که رأی نمیدم!
🎙استاد سید مجتبی حسینی یمین پاسخ میدهد.
@salaam_porseman
🇮🇷 تبلیغ انتخابات از نظر امام خمینی
🗳 در اين ايام انتخابات، كه اعلان میكنند مسأله انتخاب ریيس جمهور [را]، آن اشخاصى كه در حوزه ها هستند، بايد دست از كارها بردارند و راه بيفتند توى شهرها و دهات و روستاها و آن جاهاى دور افتاده و كمک كنند.
⚠️ و اگر نكنند، فردا مسؤول اند پيش خدا و اگر مسامحه كنند، فردا مسؤول اند پيش خدا. مردم را دعوت كنند به دخالت در امور، به انتخاب يك ریيس جمهور صحيح... اگر شما نكنيد، آنهايى كه بر ضد شما هستند، میكنند اين كار را؛ تبليغ میكنند آنجاها. شماها مبلغ اسلام هستيد.
📚 صحیفه نور،جلد ۱۵، صفحه ۵۹
@salaam_porseman
29.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ماجرای مسلمانی استاد پیشین دانشگاه تگزاس آمریکا و طلبه کنونی حوزه علمیه قم.
🎙حجت الاسلام محسن قمی
@salaam_porseman
j-065 1402-11-14 qaza(2).mp3
1.85M
خاطره جالب آیتالله جوادی آملی از حضور در جبههها
ساعتها در همین مسجد اعظم گریه کردم! اما نه برای ثواب، بلکه از روی خجالت!
@salaam_porseman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رابطهی خاصِ خاص
🔖 اگر کسی با قرآن انس بگیرد، احساس میکند که قرآن، فقط برای او نازل شده است.
🎙استاد #عابدینی
@salaam_porseman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی که پوتین، نتانیاهو را نادیده میگیرد!
@salaam_porseman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ نذر راکت
🔸امیدوارم ابوعبیده سخنان مرا بشنود.
@salaam_porseman
💠 امام صادق علیه السلام میفرماید:
إنّ مَثَلَ أبی طالب مَثَلُ أصحاب الکهف أسرّوا الإیمان وأظهروا الشرک فآتاهم الله أجرهم مرّتین»
همانا مَثَل ابوطالب مَثَل اصحاب کهف است که ایمان خود را مخفى کردند و اظهار شرک نمودند پس خدا به آنها دو پاداش داد.
#وفات_حضرت_ابوطالب
@salaam_porseman
#سؤالات_و_شبهات
❓پیامبر اُمّی یعنی چه؟
✍ #استاد_مطهری
✅ امی به کسی گفته می شود که خواندن و نوشتن را نیاموخته باشد. به پیامبر اکرم (ص) نیز از آن جهت امی می گویند که خواندن و نوشتن را از کسی نیاموخته بود.
این مسأله از نظر #تاریخی مسئله ای روشن و قطعی است و برای پیامبر اسلام (ص) کمال محسوب شده، مدح و ستایش ایشان محسوب می گردد و دلیل رسالت و اعجاز آن حضرت است.
زیرا اهمیت و ارزش خواندن و #نوشتن به عنوان یک هنر برای آن است که انسان بتواند با استفاده از این ابزار از آراء و اندیشه های دیگران که در آثارشان بر جای مانده بهره جسته، تا بر معلومات خویش بیافزاید. کسی که خداوند علوم اولین و آخرین را یک جا به او آموخته است که تمام مردم از رسیدن به آن عاجزند چه #نیازی به خواندن و نوشتن دارد؟
صفت امّی در میان صفات پیامبر (ص) از نشانه های نبوت و دلیل رسالت آن حضرت است که با این صفت دارای علم اولین و آخرین است، از غیب آسمانی و #زمین خبر می داد و مردم را به راه حق و صراط مستقیم دعوت می کرد.
#اُمی به کسی گفته می شود که خواندن و نوشتن را #نیاموخته باشد. به پیامبر اکرم (ص) نیز از آن جهت امی می گویند که خواندن و نوشتن را از کسی نیاموخته بود.
قرآن کریم برای این #حقیقت علاوه بر واژۀ "اُمی" از #عبارات دیگری نیز استفاده کرده است؛ مانند:
"تو هرگز پیش از این کتابى نمىخواندى، و با دست خود چیزى نمىنوشتى، مبادا کسانى که در صدد (تکذیب و) ابطال #سخنان تو هستند، شک و تردید کنند.
📚شهید مطهری مجموعه آثار، ج 3، ص 219.
📚کشف الاسرار، ج 1، ص 244.
@salaam_porseman