eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
141 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
590 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضرت علیه السّلام: بسم رب الشهدا و الصدیقین 🌺یا نورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ، أِکْفِنِى الشُّرور وَ آفاتِ الدُّهور وَ أَسْأَلُک‏َ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِى الصُّور ای نور، ای دلیل روشن، ای آشکار کننده، ای نوربخش! پروردگارا، از شرور و آفات روزگار کفایتم کن و از تو می خواهم در روزی که در صور دمیده می‌شود مرا نجات بخشی. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥 با آبجوش و جای سوختگی: ✍ برگ چغندر را بپزید، له کنید و با روغن زردچوبه و روغن سیب، روی محل سوختگی بگذارید به مدت یک هفته، تا جای سوختگی از بین برود. ✍ برگ چغندر پخته به تنهایی، آرامش دهنده و درمان کننده سوختگی با آبجوش و آتش است. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
❇️⇦مفید برای⇩ ✨نقرس ✨بيخوابی ✨سنگ كليه ✨تقويت لثه ✨تنگی نفس ✨چاق كننده ✨نارسايی كبد ✨تقويت معده ✨تقويت جنسی ✨ناراحتی اعصاب ✨هيجان واضطراب ✨ازدياد و مقوی بودن شير 🆔 @salaamatkadeh ✔️
💢نشانه های بالا 🔸خشک شدن دهان 🔸تکرر ادرار 🔸احساس خستگی عمومی 🔸تاری دید 🔸کاهش وزن 🔸دیر بهبود پیدا کردن کبودی یا زخم 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔸درد مفاصل و اسپاسم هاے عضلانی 🔸ٺنش هاےعصبے و استرس ها 🔸سردردهاےعصبے 🔸آرتریت و تب یونجہ و فشار خون 🔸تومور، سرطان ڪبد، مثانه و پروستات 🔸خستگے مفرط 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🍗 مزاج ها در 🍀طب سنتی🍀 💠اردک نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین 💠بوقلمون نوع مزاج: گرم و تر مصلح: گشنیز و سماق 💠بلدرچین نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار 💠بز نوع مزاج: سرد و خشک مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما 💠پاچه نوع مزاج: گرم و تر مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین 💠تخم مرغ نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است. مصلح: نمک و ادویه گرم 💠جگر سفید نوع مزاج: گرم و تر مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن 💠جگر سیاه نوع مزاج: گرم و تر مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه 💠خروس نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین 💠دل نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن 💠زبان نوع مزاج: گرم و تر مصلح: طبخ با سرکه و یا گشنیز خشک ، زیره ، مرزه 💠سیرابی نوع مزاج: سرد و خشک مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین 💠شتر نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره 💠شتر مرغ نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: سرکه 💠غاز نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل 💠گاو نوع مزاج: سرد و خشک مصلح: دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، پیاز، سکنجبین ، گلپر، سیر ، زیره 💠گوساله نوع مزاج: سرد و تر مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه 💠گوسفند نوع مزاج: گرم و تر مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه 💠گنجشک نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: آب انار ، آبغوره ، دارچین ، هل 💠کبک نوع مزاج: گرم و خشک مصلح: سکنجبین 💠قلوه نوع مزاج: سرد و خشک مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین 💠مغز نوع مزاج: گرم و تر مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره 💠مرغ محلی نوع مزاج: گرم و تر مصلح: سکنجبین ، ادویه گرم 💠ماهی نوع مزاج: سرد و تر مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم 💠میگو نوع مزاج: گرم و تر مصلح: سرکه ، نعناع 🆔 @salaamatkadeh ✔️
🐪گوشت در 🍀طب سنتی🍀 🔸گوشت شتر گرم و خشک در درجه سوم است. 🔸خوردن گوشت شتر مقوی باء (نیروی جنسی) و اعضا و منعظ قوی و جهت عرق النساء (دردهای مشابه با درد سیاتیک) و وجع ورك مزمن (دردهای ناحیه لگن) و سوزش ادراری نافع است. ⛔️اما مصرف آن به عنوان غذا مناسب نیست زیرا گوشت آن غلیظ و سنگین و ایجاد کننده اخلاط ناصالح و تولید کننده خون سوداوی است. ✅ برای اصلاح کردن عوارض گوشت شتر باید با نمک و شوید و روغن زیتون کاملا جوشانیده و پخته شود و فلفل و زیره سبز و زیره کرمانی به آن اضافه گردد و با کفی خردل خورده شود. ✅ و برای گرم مزاجان بعد از آن کمی سرکه خالص یا ترشی کبر توصیه شده است. ✅ و افراد سرد مزاج باید بعد از آن مرباي زنجبیل استفاده کنند. 🆔 @salaamatkadeh ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا