هدایت شده از فروشگاه مجازی سلامتکده
#حرز حضرت #جوادالائمه علیه السّلام:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
🌺یا نورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ، أِکْفِنِى الشُّرور وَ آفاتِ الدُّهور وَ أَسْأَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِى الصُّور
ای نور، ای دلیل روشن، ای آشکار کننده، ای نوربخش! پروردگارا، از شرور و آفات روزگار کفایتم کن و از تو می خواهم در روزی که در صور دمیده میشود مرا نجات بخشی.
🆔 @salaamatkadeh ✔️
🔥 #سوختگی با آبجوش و جای سوختگی:
✍ برگ چغندر را بپزید، له کنید و با روغن زردچوبه و روغن سیب، روی محل سوختگی بگذارید به مدت یک هفته، تا جای سوختگی از بین برود.
✍ برگ چغندر پخته به تنهایی، آرامش دهنده و درمان کننده سوختگی با آبجوش و آتش است.
🆔 @salaamatkadeh ✔️
⚛ #بادام_شيرين
❇️⇦مفید برای⇩
✨نقرس
✨بيخوابی
✨سنگ كليه
✨تقويت لثه
✨تنگی نفس
✨چاق كننده
✨نارسايی كبد
✨تقويت معده
✨تقويت جنسی
✨ناراحتی اعصاب
✨هيجان واضطراب
✨ازدياد و مقوی بودن شير
🆔 @salaamatkadeh ✔️
💢نشانه های #قند_خون بالا
🔸خشک شدن دهان
🔸تکرر ادرار
🔸احساس خستگی عمومی
🔸تاری دید
🔸کاهش وزن
🔸دیر بهبود پیدا کردن کبودی یا زخم
🆔 @salaamatkadeh ✔️
#فرنجمشک #بادرنجبویه
🔸درد مفاصل و اسپاسم هاے عضلانی
🔸ٺنش هاےعصبے و استرس ها
🔸سردردهاےعصبے
🔸آرتریت و تب یونجہ و فشار خون
🔸تومور، سرطان ڪبد، مثانه و پروستات
🔸خستگے مفرط
🆔 @salaamatkadeh ✔️
🍗 مزاج #گوشت ها در 🍀طب سنتی🍀
💠اردک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین
💠بوقلمون
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز و سماق
💠بلدرچین
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار
💠بز
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما
💠پاچه
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین
💠تخم مرغ
نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است.
مصلح: نمک و ادویه گرم
💠جگر سفید
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن
💠جگر سیاه
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه
💠خروس
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین
💠دل
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن
💠زبان
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: طبخ با سرکه و یا گشنیز خشک ، زیره ، مرزه
💠سیرابی
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین
💠شتر
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره
💠شتر مرغ
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سرکه
💠غاز
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل
💠گاو
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، پیاز، سکنجبین ، گلپر، سیر ، زیره
💠گوساله
نوع مزاج: سرد و تر
مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه
💠گوسفند
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه
💠گنجشک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آب انار ، آبغوره ، دارچین ، هل
💠کبک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سکنجبین
💠قلوه
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین
💠مغز
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره
💠مرغ محلی
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: سکنجبین ، ادویه گرم
💠ماهی
نوع مزاج: سرد و تر
مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم
💠میگو
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: سرکه ، نعناع
🆔 @salaamatkadeh ✔️
🐪گوشت #شتر در 🍀طب سنتی🍀
🔸گوشت شتر گرم و خشک در درجه سوم است.
🔸خوردن گوشت شتر مقوی باء (نیروی جنسی) و اعضا و منعظ قوی و جهت عرق النساء (دردهای مشابه با درد سیاتیک) و وجع ورك مزمن (دردهای ناحیه لگن) و سوزش ادراری نافع است.
⛔️اما مصرف آن به عنوان غذا مناسب نیست زیرا گوشت آن غلیظ و سنگین و ایجاد کننده اخلاط ناصالح و تولید کننده خون سوداوی است.
✅ برای اصلاح کردن عوارض گوشت شتر باید با نمک و شوید و روغن زیتون کاملا جوشانیده و پخته شود و فلفل و زیره سبز و زیره کرمانی به آن اضافه گردد و با کفی خردل خورده شود.
✅ و برای گرم مزاجان بعد از آن کمی سرکه خالص یا ترشی کبر توصیه شده است.
✅ و افراد سرد مزاج باید بعد از آن مرباي زنجبیل استفاده کنند.
🆔 @salaamatkadeh ✔️