eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
136 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
614 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲غذای زمستانی عالی بنام یا حمص یا Hummus یکی از پرطرفدارترین و لذیذ‌ترین پیش‌غذاهای "عربی - مدیترانه‌ای" است. این خوراک سالم و خوشمزه که در اغلب رژیم‌های لاغری توصیه‌ می‌شود، در کشورهای غیر عربی در کنار هویج و کرفس به عنوان مزه و در اکثر کشورهای عربی به عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی مثل کبه سرو می‌شود.  حمص لغتی عربی به معنای نخود و نام کامل این غذا، حمصّ بطحینه می‌باشد. حمص دارای مقادیر زیادی آهن، ویتامین C، فولات، ویتامین B6 و پروتئین است. همچنین این خوراک فیبر بسیار بالایی دارد که برای بهبود عمل‌کرد دستگاه گوارش مفید است. حمص یکی از معروف‌ترین غذاهای گیاهی و مورد علاقه گیاه‌خواران است. 🌟مواد لازم برای تهیه حمص: نخود پخته یا کنسرو نخود 1 لیوان ارده 1/2 لیوان سیر 3 حبه آب‌لیمو تازه 1/4 لیوان روغن زیتون به دل‌خواه نمک و فلفل قرمز به میزان لازم ✨نکته: اگر از نخود خام استفاده می‌کنید باید شب قبل نخود را شسته و در آب خیس کنید و تا قبل از شروع به آشپزی، دو یا سه بار آن را خالی کرده و دوباره ظرف را پر از آب کنید. نخود خیس‌شده را بپزید و وقتی نرم شد دست به کار شوید. ✅طرز تهیه حمص: 2 قاشق غذاخوری از نخود پخته یا کنسرو نخود را همان ابتدای کار برای تزیین کنار بگذارید. بقیه نخودها را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب له کنید. برای رقیق‌کردن نخود می‌توانید از مقداری آب نخود یا روغن زیتون استفاده کنید.  سیر، ارده، نمک و فلفل را به نخود له‌شده اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید. در آخر مقداری آب‌لیموی تازه به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. حمص شما آماده است. برای سرو حمص به روش سنتی، آن را داخل یک بشقاب بریزید و با پشت قاشق، از وسط به سمت لبه‌های ظرف پهن کنید. با همان پشت قاشق دایره‌هایی از مرکز به سمت بیرون بکشید و داخل این گودال را با روغن زیتون پر کنید. نخودهایی که اول کار کنار گذاشته بودید را برای تزیین روی حمص قرار داده و آن را با مقداری پودر پاپریکا یا فلفل قرمز تزیین کنید. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌باید و نبایدهای امام رضا علیه السلام ✅ لازم است قبل از خون گرفتن دوازده ساعت از مقاربت اجتناب کرد. ✅ در روزی که هوا صاف و روشن باشد و باد و طوفان نباشد حجامت کنید. ✅ و از خون به مقداری خارج شود که حالتش تغییر کند. 🚫در روزی که حجامت میکنی به حمام نروی که باعث درد و بیماری ست و موجب تب دائم است. ✅و بعد از گذشت چند ساعتی که به حمام رفتی آبگرم بر سر وبدنت بریز ،و پس از شتشوی محل حجامت ،پارچه ای نرم روی محل حجامت بگذار و یا لباسی نرم یا ابریشمین بپوش. ✅ در تابستان پس از حجامت، سکنجبین عسلی مصرف کن و اگر به این دستور عمل کنی از لقوه (کج شدن صورت) و رعشه و بهق و برص(پیسی) و جذام به اذن خداوند متعال در امان خواهی بود. ✅ و نیز آب انار ملس را از درون آن به مکیدن بنوش که نفس را تقویت و خون را بازسازی و احیا میکند. 🚫 تا سه ساعت پس از حجامت از غذای شور پرهیز کن زیرا ممکن است به بیماری جرب (جوشهای کوچک پوستی همراه با خارش در دست وپا)مبتلا شوی. ✅ و اگر در زمستان بودی از خوردن تیهو پس از حجامت دریغ مکن و از همان شربت حلال(شراب رضوی) که وصفش را کردم بنوش. ✅ سپس محل حجامت را با روغن شب بو و گلاب حاوی مشک بیالای و بر سر و رویت مقداری گلاب همراه مشک بپاش و ساعتی بیاسای. ✅ در فصل تابستان بعد از حجامت خوراک سکباج(آشی که از سرکه و گوشت و بلغور و میوه خشک بپزند. و هلام (غذایی که با گوشت درست میکنند ) و مصوص (خوراکی که از گوشت جوجه مرغ به همراه ادویه جات و سرکه پرورده شده باشد) استفاده کن. 🚫و روزی که حجامت میکنی از حرکت زیاد و خشم و آمیزش دوری کن. 🌟حجامت نقاط مختلف بدن و خواص آنها ✅حجامت سر (نجات بخش) ✍محل انجام در بالای سر می باشد . یک وجب از نوک بینی یا یک چارک از وسط ابروها 🔹خواص: درمان بیماری های اعصاب و جنون ، تقویت چشم و تقویت مغز و درمان سینوزیت و سردرد ✅حجامت عام ( نافع ) محل آن بین دو کتف می باشد که کاهل نیز گفته میشود و بیشترین توصیه انبیاء و اولیاء و دانشمندان طب به حجامت کردن در همین نقطه از بدن می باشد . 🔹خواص آن عبارت است از : تصفیه خون ، درمان خفقان ، درمان همپیتزی یعنی( سرفه خونی) ، طپش قلب ، هموراژیک ، دوران سر که از سنگینی معده می باشد و درمان درد های مزمن مثل درد کلیه ، مثانه ، رحم ، باز کردن قاعدگی ، درمان آکنه و جوش بدن ، میگرن و سر درد های مزمن . ✅حجامت اخدعین ( دو طرف کتف ها ) 🔹محل آن در دو طرف پشت کتف ها و بر روی استخوان های اسکاپولا (برابر با کتف) می باشد و نتیجه عمل آن شبیه فصد ورید قیفال می باشد به معنی درمان و رفع سنگینی سر ، صورت ، چشم ها ، گوش ها و شروع درد دندان ها (خصوصا دندان های آسیاب) بر طرف کردن حالت لرزش در سر ، باز کردن رنگ رخسار، رفع درد در دست ها و درمان سندرم مچ دستی ( نوعی احساس درد و مورمور شدن در مچ دست ها است که بیشتر در خانم ها دیده می شود ) ✅حجامت تحت الذقن یا زیر چانه 🔹خواص : درمان زخم های دهانی ( قلاع ) ، بهبود وضعیت گردن ، بهبود رنگ رخسار ، رفع بیماری های دهان و دندان ، تصفیه خون از سر ، فک ها و لثه ها می نماید . اگر این حجامت همه ماه ها انجام شود به شرط انجام مسواک مرتب ، لثه ها و دندان ها برای همیشه سالم می ماند. ✅حجامت کمر یا ساکرال یا بین الورکین (رهاننده ) محل آن در گودی کمر می باشد . 🔹خواص : رفع درد و اسپاسم کمر ، رفع جوش و دمل در ناحیه کمرو باسن ، درمان التهاب رحم ، تخمدان ها و مثانه ، نقرس ، بواسیر ، خارش پشت ، دوالی ( اگر این حجامت همه ماه ها انجام شود به شرط انجام مسواک مرتب ، لثه ها و دندان ها برای همیشه سالم می ماند) •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💟دستورات امام علیه السلام: 🔹داخل شدن به­ حمام با شکم پر باعث قولنج می گردد. 🔹غسل کردن با آب سرد بعد از خوردن ماهى باعث فلج مى‏ شود. 🔹خوردن ترنج در شب چشم را چپ و احول میکند. 🔹جماع با زن حائض طفل را به­ خطر جذام می ‏اندازد. 🔹بول نکردن بعد از عمل مجامعت مولد، سنگ مثانه می گردد. 🔹جماع بعد از جماع بدون اینکه غسلى در میانش انجام دهی طفل را به­ جنون نزدیک می کند. 🔹زیاد تخم مرغ خوردن موجب بزرگى طحال و باد سر معده می‏ شود. 🔹پر خوردن تخم‏ مرغ آبپزی باعث ضیق نفس و تنگى سینه می گردد. 🔹خوردن گوشت خام مولد کرم معده در شکم است. 🔹خوردن انجیر در صورتى که گندیده و سیاه شده باشد تولید شپش می­ کند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟درمان که سر بازکرده و چرک و عفونت می‌دهد: هر شب تا صبح پودر زردچوبۀ خالص را روی آن گذارید و روزی یکبار عوض شود. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌چی رو با چی نخورید❌ ماهی رو با این غذاها نخورید: تخم مرغ ، سالاد ، سس ، ماست ، لیمو ، برنج آبکش شده ، هندوانه ، پرتغال ، کیوی.. نوشابه گازدار با آدامس نعناع خربزه و عسل هندوانه بعد از غذا انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال... آب خوردن بعد از غذا (مخصوصا آش و آبگوشت و کوکو و این جور چیزا ...چون باعث ترش کردن معده میشه) کله پاچه با انگور پنیر با بادام انار با حلیم تخم مرغ با تن ماهی... (چون باعث بیماری برص میشه) خرمالو با موادی که آهن دارند مثل اسفناج و... (چون سنگ میشه) نان با یخ گیلاس با آب گوجه با ماست کشک با سرکه (در آش رشته) بعد از هیچ میوه ای نباید آب خورد. بعد از هیچ میوه ای نباید چای خورد. (چون ویتامینش رو از بین می بره) وسط غذا نباید آب بخوریم. (آبی که میخوریم باعث رقیق شدن اسید معده میشود. اینطوری هم کار معده برای هضم چند برابر میشه هم شکم جا باز میکنه و بزرگ میشه.آب رو نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا باید نوشید.) سمنو رو نباید با ماست خورد. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟غذای و از 7 ماهگی تا 2 سالگی 1- بهترین غذا برای نوزادان ، شیر مادر است. خداوند سبحان حداقل و حداکثری برای آن قائل شده . 2- حداقل شیر دهی مادران به نوزادان 21 ماه می باشد . ( سوره احقاف آیه 15 ) . 3- حداکثر شیردهی مادران به نوزادان 24 ماه می باشد . ( سوره بقره آیه 233 ) . 4- بهتر است که نوزاد را از 7 ماهگی به مرور به آب میوه جات طبیعی عادت بدهند و بهترین آن آب سیب است . 5- در مرحله بعد پیشنهاد می شود که حریره بادام مخصوص را به نوزاد بدهید . 6- بعد از اتمام یک سال، می توانید فرزند خود را با عسل تغذیه کنید . 👈حریره بادام مخصوص 🔹مواد لازم: مغز بادام شیرین و خام 5 عدد آب دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای یک قاشق غذاخوری عصاره کشمش 2 قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: مغز بادام را با آب داغ خیس کرده ، پوست بکنید و همراه آب ، در مخلوط کن مخلوط کنید ، سپس در طرف کوچکی ریخته و بعد آرد را اضافه کرده و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد . در این حال حریره را از روی اجاق برداشته و عصاره کشمش را به آن افزوده و صبر کنید تا خنک شود . سپس کودک خود تغذیه کنید . 👈طرز عصاره گیری کشمش: یک استکان کشمش سایه خشک یا آفتاب خشک را تمیز کرده و بشوئید و با یک لیوان آب جوشیده ولرم مخلوط کرده ودر مخلوط کن ، مخلوط کنید، تا بصورت شیره در آید و بعد صاف کرده و سپس مورد مصرف قرار دهید. 👈نوع دیگر حریره بادام در این نوع حریره بادام از آرد جوانه گندم استفاده شود. گندم با پوست را جوانه زده، بعد خشک کنید و در آخر آسیاب کرده و آرد جوانه را بدست آورید و در غذای کودک استفاده کنید. هفته ای 2 بار کودک خود را با انواع حریره تغذیه کنید. 👈نوع دیگر حریره بادام: در این نوع حریره، مخلوطی از آرد جوانه گندم و آرد برنج قهوه ای استفاده شود. 👈حریره فندق: این حریره نیز مثل حریره بادام تهیه می شود؛ با این اختلاف که به جای بادام از 5 عدد فندق خام درشت استفاده شود. 🔹توجه: این حریره برای کودکانی که یبوست مزاج دارند مفید است. 👈سوپ سبزیجات: کودک خود را 2 بار در هفته با این سوپ تغذیه کنید . 🔹مواد لازم : برنج قهوه ای نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری بلغور گندم 1 قاشق مربا خوری جو پوست کنده نیم کوب شده 1 قاشق غذا خوری عدس 1 قاشق مربا خوری سیب زمینی پوست کنده کوچک 1 عدد گشنیز و جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی متوسط رنده شده 1 عدد نمک در یا بمقدار کم 🔹طرز تهیه: همه مواد را با دو ونیم لیوان آب در ظرف لعابی یا سفالی ریخته و روی اجاق بگذارید ، تا به مرور پخته و جا بیفتد وآماده گردد . 👈پوره سبزیجات: 🔹مواد لازم : هویج فرنگی یک عدد کوچک کدو حلوائی یک تکه کوچک روغن زیتون یک قاشق چای خوری انبه یک قاشق غذا خوری 🔹طرز تهیه: هر دو را بخار پز کرده و پوست کدو را جدا کنید ودر پیاله ای با چنگال له کنید ، سپس یک قاشق غذا خوری انبه را به کدو و هویج اضافه کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر و چند قطره آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. وکودک خود را تغذیه کنید . هفته ای دو بار کودک خود را با این غذا تغذیه کنید. 👈پوره سیب زمینی با خرما 🔹مواد لازم : سیب زمینی متوسط یک عدد خرمای رطب پوست کنده یک عدد 🔹طرز تهیه: سیب زمینی را بخار پز کرده و با چنگال له کنید و سپس خرمای رطب را هسته جدا کرده و پوست بکنید و خوب مخلوط کنید و بعد یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید . کودک خود را هفته ای دو بار با این غذا تغذیه نمائید . 👈پوره سبزیجات و میوه جات 🔹مواد لازم : انجیر خشک رسیده قهوه ای 5 عدد برگه خشک آفتابی زرد آلو 5 عدد مغز پسته خام 5 عدد 🔹طرز تهیه: همه را تمیز کرده وشسته و با نصف لیوان آب خیس شود . بعد از آماده شدن در پیاله ریخته و با چنگال له کنید و هفته ای دو بار کودک خود را با این پوره تغذیه کنید . 🔹توجه : در صورت استفاده از مواد حیوانی ، بهتر است که بعد از یک سالگی بمقدار کم از ماهیچه گوسفند استفاده شود . یک قلم که همراه ماهیچه است به سوپ اضافه شود . 🔹توصیه به مادران : سعی کنید که بچه را شکم باره تربیت نکنید و پر خور بار نیاورید . مادران سعی کنند که کودک خود را به مرور به غذا خوردن عادت دهند و از کم شروع کنند . بهترین غذا برای کودک ، شیر مادر بوده و مادرانی که می خواهند به کودک خود خدمت کنند و او را خوب تغذیه کنند ، بهتر است که خود مادر غذای خوبی داشته باشد . تا فرزندش ، خوب تغذیه شود. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•