eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
134 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
620 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
🌟دعاى روز براى در كتاب منتخب مصباح روايت شده از معصومين عليه السلام هر كس بخواند اين دعا را در هر جمعه هفتاد مرتبه پس بدرستى كه نمى گذرد سه جمعه مگر آن كه حق تعالى او را بى نياز مى گرداند از هر كس به فضل خود ان شاء اللّه . بسم اللّه الرحمن الرحيم یا مُفِیدُ یا غَفُورُ یا وَدُودُ اَغنِنی بِحَلالِکَ عَن حَرامِکَ وَ بِطاعَتِکَ عَن مَعصِیَتِکَ وَ بِفَضلِکَ عَمَّن سِواکَ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرَّاحِمیِنَ. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹وسعت 🌹 براى رفع فقر و جلب وسعت و باز شدن در بهشت هر روز صد مرتبه بگويد: 👈لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ الْمَلِکُ الْحَقُّ الْمُبینُ •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟معجون ‏ جهت تقویت حافظه افراد مسن بسیار نافع است این معجون دارای کندر میباشد که بهترین تقویت کننده حافظه برای تمام سنین جهت پیشگیری از آلزایمر معجون تقویت حافظه بسیار مفید است جهت تقویت حافظه کودکان و نوجوانان بسیار مناسب است 🍃مواد لازم معجون تقویت حافظه‏: سعد کوفى و کندر و هلیله زرد (پوست هلیله زرد) از هرکدام ۲۰ گرم زعفران ۲ گرم عسل نیم کیلوگرم ✅طرز تهیه معجون تقویت حافظه: سعد کوفى و کندر و هلیله زرد (پوست هلیله زرد) و زعفران را خوب آسیاب کرده و با عسل طبیعى مخلوط کرده و به مدت ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه نگهداری شود 💎روش مصرف معجون تقویت حافظه: روزانه یک یا دوبار هربار بقدر یک فندق از این معجون بخورند سبب افزایش حافظه خواهد شد. 👈نکته در مورد معجون تقویت حافظه: معجون تقویت حافظه را نباید در یخچال نگهداری کرد. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅با سدر و ماست یا سدر و گل ختمى خیس کرده بدن را به مدت نیم ساعت بیالایید و سپس بشویید و به تناوب تکرار کنید موثرتر آن است که سدر را با سرکه مخلوط کرده و کمى روغن زیتون به آن اضافه نمایید و طبق دستور فوق استفاده کنید. ⛔️از مولدات صفرا و سودا مانند بادمجان، شیرینى ‏جات و سرخ کردنى و گوشت گوساله و گاو اجتناب ورزید. 👈کاهو و سکنجبین و آلوى بخارا و خیسانده پرهلو و زردآلو و چیزهاى خنک را در دستور غذایى خویش افزایش دهید. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟بهترین گیاهی که در فصل پاییز و زمستان بدن را در مقابل سرماخوردگی مقاوم می کنند 💠نسخه شماره یک آنتى ‏بیوتیک، ضد تب، سرما خوردگى، گریپ، زکام فصلى، عفونت‏هاى داخلى و خارجى‏: نعناع ۱۵ گرم‏ آویشن ۱۰ گرم‏ ریشه کاسنى ۱۵ گرم‏ پونه ۱۰ گرم‏ گل بنفشه ۱۵ گرم‏ ریشه‏ ها را نیمکوب کرده، همه را مخلوط نموده پانزده گرم در پانصد سى‏ سى آب کمى جوشانده قبل از غذا دو استکان میل نمایند. 💠نسخه شماره دو ریشه کاسنى ۴۰ گرم‏ تخم خرفه ۱۵ گرم‏ گل بنفشه ۱۵ گرم‏ شاه‏تره ۵ گرم‏ سیاوشان ۱۵ گرم‏ پوست بید ۱۵ گرم‏ شیرین‏ بیان ۱۵ گرم‏ ریشه‏ ها را نیمکوب همه را مخلوط نموده پانزده گرم در پانصد سى‏ سى آب جوشانده دو استکان قبل از هر غذا میل نمایند. 💠نسخه شماره سه عرق کاسنى- عرق بید و عرق بیدمشک را به نسبت مساوى مخلوط کرده دو استکان بعد از هر غذا میل نمایند. 💠نسخه شماره چهار اسطوخودوس ۲۵ گرم‏ پونه ۱۵ گرم‏ ناخنک ۳۰ گرم‏ نعناع ۱۵ گرم‏ آویشن ۱۵ گرم‏ ۱۰ گرم در ۵۰۰ سى‏ سى آب کمى پس از جوشاندن قبل از هر غذا دو استکان میل نمایند. 💠نسخه شماره پنج آنتی بیوتیک، ضد تب، ورم، سرماخوردگى، سرفه و عفونت‏هاى ادرارى‏ پوست بید ۲۰ گرم‏ برگ زبان گنجشک ۱۵ گرم‏ ناخنک ۱۵ گرم‏ سیاوشان ۱۵ گرم‏ خارخاسک ۲۰ گرم‏ گل بنفشه ۱۵ گرم‏ دو قاشق غذاخورى (ده گرم) در دو لیوان آب (پانصد سى‏ سى) کمى پس از جوشاندن دو استکان قبل از غذا میل نمایند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براى کنترل ویار خانم‏هاى باردار بى‏ نظیر است. خواص ویژه میوه به و سیب بر همگان روشن است و در احادیث رسیده از امام صادق (ع) از خواص این دو میوه بسیار سخن رفته است. براى جنین به غایت مفید بوده و کودک را باهوش و با حافظه و زیباروى و سالم مى‏ کند از این طریق آینده چنین تضمین خواهد شد. ✅روش تهیه شکلات سنتی لیمو ترش آب لیموترش تازه، قند، عسل، نبات، شکر قرمز یا شیره انگور هرکدام که در دسترس بود به اندازه نصف وزن آب لیموترش روى شعله ملایم بجوشانند تا کاملا غلیظ گردد آن‏طور که پس از سرد شدن مانند آب‏نبات یا شکلات سفت و سخت گردد، قبل از سرد شدن به تکه‏ هاى شکلات تقسیم کنند و روزانه حداقل ۳ بار هر بار یک شکلات در دهان گذاشته بمکند. براى کنترل ویار شدید در خانم‏هاى باردار محدودیتى از لحاظ دفعات مصرف وجود ندارد و مى‏ توانند به میزانى که حالت تهوع را کنترل کند استفاده نمایند. اگر ترشى دارو براى برخى از مصرف‏ کنندگان آزاردهنده باشد مى‏ توانند میزان شیرینى را بیشتر از نصف افزایش دهند. یکی از بهترین و سالم ترین شکلات های خانگی برای کودکان و خانواده ها می باشد. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا