eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
135 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
616 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 🍪 👈مزاج: گرم و تر ✅خواص: افزایش حافظه، رفع خستگی، ضد پوکی استخوان، و...... نشاط آور و مقوی 🌟مواد لازم: خرما، آرد سبوس دار، پودر سنجد، کنجد سیاه یا سفید، گردو یا بادام زمینی نیم کوب، روغن زیتون یا ارده 💠طرزتهیه: خرما را در روغن ارده یا زیتون با حرارت بسیار ملایم، کمی تفت داده، و آرد سبوس دار را اضافه می کنیم. حرارت را خاموش کرده، خرمای آردی را لوله کرده و به شکلهای مختلف در می آوریم. وسط خرمای آردی، پودر سنجد، گردو یا بادام زمینی نیم کوب می ریزیم. به دلخواه بر روی آن، کنجد سیاه یا سفید می ریزیم و یا در ظرفی پر از پودر نارگیل می غلطانیم. کلوچه خرما سنجد را با شیر بادام میل نمایید. این کلوچه بسیار مقوی و برای میان وعده صبح مناسب است. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خام از لخته شدن خون و تجمع پلاکت های خون جلوگیری می کند. فقط پیاز های کوچک این خاصیت را دارند پیاز های بزرگ به علت داشتن نیترات بالا دارای عوارض می باشند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عملكرد محافظتی برای معده داشته و این ارگان را از زخم و التهاب محافظت می‌كند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💦 از دم کرده 30-15 گرم در هزار گرم آب ریشه ترب وحشی و یا خیس کرده 30-15 گرم رنده شده آن در هزار گرم سرکه رقیق استفاده می‌شود. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️جایگزین کردن با دمنوش های سالم یکی از بهترین عادات غذایی است ☕️مصرف مداوم چای، یکی از عوامل اصلی ابتلا به کم خونی به خصوص در زنان است. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک استکان عدس سبز را با سه لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان شود بطوریکه پوست عدس شکاف بخورد اگر شکاف در پوست عدس ایجاد نشده بود بلافاصله یک لیوان آب سرد مجددا" اضافه کنید و جوشاندن را تا زمانیکه یک لیوان آب باقی بماند ادامه دهید. سپس جوشانده عدس را هر نیم ساعت یا هر یکساعت دهانشویه کنید. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•