eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
136 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
609 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ یک غذای شاهکار! ؛ و خواص: ✅مقوی عمومی بدن ✅تقویت جسم ✅خون ساز و درمان کم خونی ✅شادی افزا ✅ضد افسردگی ✅مقوی جنسی ⭕️ چرا حلوا نمی خورید؟؟ 📌مواد لازم: 🔶سویق گندم: 6 پیمانه 🔸شیره انگور: 3 پیمانه 🔸گلاب: نیم فنجان 🔸پودر هل: به میزان لازم 🔸زعفران آب شده: به میزان لازم 🔸روغن: 3 فنجان (حیوانی، کنجد یا زیتون) 📌طرز تهیه: سویق گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت 10 دقیقه در کمی روغن تفت میدهیم . سپس بقیه روغن را اضافه کرده و هم زده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم. بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم. سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم. وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد. ✅میتوان از انواع سویق و انواع شیره استفاده نمود. مثلا سویق سنجد برای تراکم استخوان و‌رشد، سویق نخود برای تقویت جنسی و... ✅میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد. ✅ و یا لای نان سبوس دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد. ✅این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک، کلوچه و شیرینی های مضر صنعتی و بازاری است. ✅حلوا که همان سویق ملتوت (سویق روغن زده) است علاوه بر رشد عضلات و استخوان ها در شفافیت پوست تأثیر گذار است. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍵معجون سکنجبین عنصلی را که همان پیاز دشتی و پیاز موش است و عرب ها عنصل می گویند ✳️در سکنجبین بجوشانید و آبش را صاف کنید و روزی یک الی دو قاشق پلوخوری به فاصله 12 ساعت مصرف کنید. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نافع برای بیماریهای ارتفاع خصیصه در کودکان؛ ها به سمت بالا رفته و در این ناحیه درد احساس میشود، موجب سستی و رفع انقباض کیسه بیضه و مجرای آن می شود و بیضه ها را به جای خود باز میگرداند. 📌اجزاء: بابونه، تخم کتان، ناخنک، سبوس گندم ✅طرز تهیه: اجزا را نیم کوب کرده مخلوط کنید. 👌آبزن روزی دو بار ⚠️از مایع جوشانیده فقط یک بار استفاده شود. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بچّه‌ها پنج عدد مویز (کشمش انگور سیاه بدون هسته) بخورد از مخلوط زنجفیل پرورده در عسل طبیعی، یک قاشق چای‌خوری بخورد غذای اصلی تازه و غذا کمکی تازه بخورد. از مغز ها و جوانه ها در برنامه غذایی استفاده کنید سه شیره هر هشت ساعت یک قاشق مربا خوری توجّه: غذای مانده، فست فودها و اسانس‌های شیمیائی نخورد. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌مواد لازم و طرز تهیه موم روغن روغن کنجد 1 لیتر اوسرین 350 گرم گلیسرین 50 گرم رنگ خوراکی (صورتی یا نارنجی) اسانس توت فرنگی (در صورت استفاده از رنگ صورتی) یا  پرتقال (در صورت استفاده از رنگ نارنجی) روغن کنجد و اوسرین را با در ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم مانند درب کتری قرار دهید پس از اینکه کاملاً ذوب شد مقداری از زنگ و اسانس را اضافه و از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. ✅روش مصرف درمان دست و صورت: ابتدا پوست را با صابون گلیسرینه شستشو و سپس با موم روغن چرب کنید درمان خشکی و : ابتدا پاها را مدت 5 الی 10 دقیقه داخل آب گرم گذاشته و به آرامی قسمتهای خشک را ماساژ دهید تا قسمتهای مربوطه با جذب آب کاملاً نرم سپس با استفاده از سنگ پا شروع به زدودن سلولهای مرده پوست کنید بعد از این عمل مقداری موم روغن را روی قسمتهای خشک ماساژ داده و مقداری هم به صورت اضافه روی محل بگذارید و یا استفاده از یک پلاستیک فریزر و مقداری چسب پاشنه پا را ببندید.عمل استفاده از سنگ پا را هفته ای یکبار و همچنین استفاده از موم روغن را هر شب موقع خواب تکرار کنید. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌خواص درمانی کاهش چربی خون بازکننده عروق و ضد انسداد مفید برای کبد و گوارش درمان نفخ معده مفید در درمان مشکلات گوارشی مفید برای افراد دارای کبد چرب مفید برای رفع عطش در فصل گرم مفید برای افراد صفراوی مزاج 🔸مواد لازم سرکه سیب یا انگور طبیعی 1 استکان عسل                        2 استکان عرق نعنا یا پونه          1 استکان ✅طرز تهیه و روش مصرف ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش خورد بگذارید کمی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید پس از مخلوط کردن آنها در ظرفی شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید. این شربت را می توان در میهمانی ها و یا در منزل به مقدار لازم با آب رقیق کرد و میل نمود، بهترین زمان مصرف آن پس از وعده های غذایی است.  👈نکات مهم سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت شفابخش را ندارد. در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید.پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید. پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری و به مدت سه هفته مصرف کنید. مضر برای افراد سرماخورده ،  دچار زخم معده ، اسهال و افرادی که دچار مشکلات مفصلی مانند ساییدگی استخوان هستند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا