ما چند سال پیش با سکنجبین و انگبین
اشنا شدیم خودمون و بچه هامون و اطرافیان می خوردیم
تا اینکه بعد چند ماهی اثرات خوبی رو روی خودمون حس کردیم از جمله برطرف شدن
سر درد های گرم که هفته ای سه چهار روز من و تو اتاق حبس می کرد
سر گیجه های وحشتناک 🥴
کمرد رد و تق تق زانوها که مال خشکی بود
تقویت سیستم ایمنی بدن چون وقتی غلبه ی صفری داشته باشی زودتر بیمار می شی
چربی پوست سرم
شوره ی سر اقامون و پسرم
وووووووو
کم کم خونوادگیش کردیم به بچه ها و اقامون دادم که خار پاشنه کم خوابیش استرسش
بهتر شد😌
خب بعد به خیلی از اطرافیان پیشنهاد کردیم
واونها هم حالشون بهتر شد 😊
مشکلات پوستی
یبوست های چند ساله
مشکلات خوابشون
کبد چرب خوب شد
سنگ کلیه دفع شد
حالا تصمیم گرفتیم این معجون و که البته
یاداوری کنم ما وسیله و درمانگر واقعی را کسی دیگری میدانیم اموزش بدیم تا شما عزیزان
خودتون درست کنین و بخورین و حالتون
خوب بشه وکه این حال خوب درشهروکشورمون فراگیر بشه 🤲🤲🤲
هدایت شده از معجزه سکنجبین و سرکه انگبین
سوال داشتین به ایدی پیام بدین
@Fallah_12
طرز تهیه سرکه انگبین خودم پز
کمتر از یک لیوان سرکه
دولیوان عرق نعنا
۲لیوان عسل
ابتدا عرق نعنا وسرکه رو مخلوط کرده چن دقیقه بجوشانید
این ترکیب که کمی از دما افتاد عسل را مخلوط میکنیم
مایع شربت ما آماده س که نوش جان شود 😋
🍯انگبین را دریخچال نگهداری کنید
https://eitaa.com/salamatka
🧬🧬🧬🧬👩⚕
خانمهای بالای ۳۰ سال واقایون بالای ۵۰ سال
وکسانی که مشکلات تیروئید دارن بجای ۲پیمانه عسل ۲/۵ پیمانه استفاده کنن
۳ قاشق مایع شربت ویه لیوان آب سرد
هروقت که متمایل بودین نوش جان کنید😊
❌ممنوعیت در ایام قائدگی
✅درایام بارداری هم هرازگاهی استفاده بشود
وتمااااااام ✌️
https://eitaa.com/salamatka
عرق نعنا کارخانه ای نباشه فلفلی نباشه
سرکه ترجیحا سرکه انگور شرابی نه ماهه🙈
یا انگور عسگری
واما سکنجبین 🙆♀👀
👇👇👇👇👇
شامل :شکر سرخ وشکر قهوه های وسرکه وعرق نعناس
شربت سکنجبین سر درد را رفع کرده و مصرف منظم آن باعث تقویت معده و کبد میشود. این شربت انواع ویتامینهای A، C، E و گروه ویتامینهای B را دارد. شربت تهیه شده از سکنجبین تأثیر زیادی در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش داشته و این شربت باز کننده عروق بوده و برای افراد صفراوی بسیار موثر میباشد.
تو هوای گرم تابستون این نوشیدنی تا اعماق وجودتو خنک میکنه 🤤
حتی شده به خاطر خواص زیادش بخور 🤌🏻
طرز تهیه سرکه انگبین:
ترکیب 2 لیوان عرق نعنا و 1 لیوان سرکه طبیعی انگور دو دقیقه جوشانده بشه
ازدما که افتاد 2 لیوان عسل مخلوط وهم زده شود. (من با نصف دستور درست کردم)
۳قاشق مایع شربت داخل یه فنجان آب خنک بریزید و بنوشید.
✨مایع شربت حتما در یخچال نگهداری شود.
طرز تهیه سکنجبین:
دوکیلو شکر قهوه ای
و ۳۰۰شکر سرخ
همراه با ۶لیوان آب روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود .
بعد ۱/۵لیوان سرکه طبیعی
و۳لیوان عرق نعنا بهش اضافه بشه
وبعد از جوش با شعله کم ۴۵ دقیقه دیگه ترکیبات بجوشند.
بعداز سرد شدن داخل ظرف ریخته ونوش جان کنید.
@Saeideh_chef
#سرکه_انگبین
#سکنجبین