eitaa logo
سلامتکده شِفاء(طب اسلامی‌ایرانی)
12.2هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
106 فایل
🌸🐝فيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ🍯 👩‍💻خانم سواعدی :👈 @Salamatyarrrr 👨‍💻تبادل :👈 @Admin_111 ♾تبلیغات:👈 @mobin_gt فوروارد قشنگتره☺ کپی‌با ذکر صلوات🌺 🔵کانال شخصی خانم #زهرا_سواعدی 🟢درمانگر و محقق طب اسلامی ایرانی 🔴درمانگر نازایی و بیماری زنان
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰میخچه را جراحی نکنید... @salamatkade_shefa
✍رسول اكرم صلى الله عليه و آله : زباله را شب در خانه‏ هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد، زيرا زباله نشيمنگاه شيطان است. من لا يحضره الفقيه ج 4، ص 5 @salamatkade_shefa
🥘نخود آب ✅ آشامیدن آب پخته نخود با نمک (نخودآب)، تکه کننده اخلاط لزج و باز کننده انسداد ها است. 🔸آب نخود آب برای انواع سرماخوردگی ها مفید بوده و باعث تسریع درمان آن می شود. 🔸ادرارآور، برطرف کننده درد سینه وعفونت ریه می باشد. 🔸درمان ورم لثه و درد آن موثر است. @salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵اسید فولیک چیست ؟ ✍فولات و اسید فولیک دو شکل مختلف از یک ویتامین محلول در آب به نام ویتامین B9 هستند. ویتامین B9 یک ماده مغذی مورد نیاز بدن انسان است. 🔰اسید فولیک در بدن به شکل فولات تبدیل می‌شود تا مورد استفاده سلول‌ها قرار گیرد. اغلب این دو کلمه هم‌معنی در نظر گرفته می‌شوند. اما در واقع اسید فولیک شکل مصنوعی و فولات شکل طبیعی این ویتامین است. ✅فولات در مواد غذایی همچون جگر، مارچوبه، بامیه، آووکادو، کلم بروکلی و میوه‌هایی مانند موز، خربزه و لیمو و همین‌طور در لوبیا، قارچ، جگر، آب‌پرتقال و آب گوجه‌فرنگی و سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کاهو دیده می‌شود. ❇️ در مورد سبزیجات باید گفت هرچه برگ سبز آن، تیره رنگ‌تر باشد؛ مقدار فولات آن بیشترخواهد بود. @salamatkade_shefa
👌📛قانون مهم مصرف سردی‌ها 🔰اگر پنیر می‌خورید حتما با گردو خورده شود. 🔰اگر ماست و دوغ می‌خورید حتما با یک قاشق چای‌خوری زنیان خورده شود. 🔰اگر ماهی می‌خورید با خرما خورده شود. 🔰اگر برنج می‌خورید با زیره خورده شود. 🔰مرغ حتما با گرمی خورده شود و هر چیز سرد دیگر با گرمی‌هایی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم مصرف شود. 📌کسانی که طبع سرد دارند باید بیشتر مراقب باشند، چون مصرف زیاد غذاهای سرد باعث ورم مفصل، تکرر ادرار، گرفتگی عضله، ترشح زیاد بزاق، دل درد، نفخ شکم، روماتیسم، اسهال، اضطراب، خستگی و درد ماهیچه و MS می‌شود. @salamatkade_shefa
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 🔆 مصرف منظم کره بادام زمینی خطر ابتلا به را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. @salamatkade_shefa
🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸 ✅ پرهیزهایی برای حفظ سلامت کبد ✍مهم ترین اصل در حفظ سلامت کبد که در طب ایرانی مورد تاکید قرار گرفته است، امر تغذیه و رعایت آداب و قوانین صحیح غذا خوردن، می باشد. بخشی از دستورات کلی در حفظ سلامتی کبد به قرار زیر است: 1️⃣پرهیز از نوشیدن آب سرد مخصوصا در حالت و بلافاصله بعد از ، و شدید 2️⃣ پرهیز از تحمل تشنگی به مدت طولانی 3️⃣ پرهیز از نوشیدن آب در میانه خواب 4️⃣ پرهیز از انجام فعالیت بدنی شدید بلافاصله بعد از خوردن غذا و نیز در حالت خالی بودن 5️⃣ پرهیز از مصرف افراطی گوشتها و غذاهای غلیظ نظیر: گوشت گاو، نان فطیر، برنج کته، حلواهای چرب، رشته آش، کله پاچه گوسفندی 6️⃣ پرهیز از مصرف نوشیدنی های خیلی شیرین و خوردن زیاد شیرینی جات خصوصا شیرینی جات غلیظ نظیر برخی شیرینی های چرب و خامه ای موجود در قنادی ها 7️⃣پرهیز از مصرف شیرینی در حالت سیری یا نوشیدن آب سرد بعد از خوردن شیرینی 8️⃣ پرهیز از نوشیدن پس از مصرف خوراکی های گرم 9️⃣ پرهیز از خوردن کباب های خام یا سوخته (دانشجوی دکترای تخصصی طب ایرانی) @salamatkade_shefa
🍃🌱 ریحان و آفت دهان 🌱🍃 ✍از عهد باستان ریحان یک ضد عفونی کننده قوی در دندانپزشکی محسوب می‌شود و دارای مزایای بسیاری برای سلامت دهان و دندان است. ریحان دارای خواص ضد میکروبی بوده و در درمان عفونت‌ها بسیار موثر است، باید توجه داشت که ریحان نه تنها در درمان آفت تاثیرگذار است بلکه از بروز آفت‌های دهانی و عفونت نیز جلوگیری می‌کند. 👌برای پیشگیری از آفت‌های دهان باید سبزی ریحان را به طور مداوم مصرف کنید. 🔰برای درمان آفت‌های دهانی کافی است ۴ لیوان آب را بجوشانید و برگ ریحان را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید برگ‌ها در داخل آن باقی بماند و سپس محلول باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید و روزی ۲ بار دهان خود را با این ترکیب بشوئید. @salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰طرز تهیه سرکه انگبین عسلی 🔶دو واحد عسل 🔷دو واحد عرق نعناع 🔶یک‌واحد سرکه 🔰مهم‌ترین خواص شربت سرکه انگبین 🔻این شربت خون را تصفیه و غلظت خون را هم برطرف می‌کند؛ شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی معده، کبد، کلیه‌ها و مجاری ادراری و دفع سنگ کیسه صفرا و کلیه دارد. 🔻این شربت به رفع سوزش سردل، اسید و رفلاکس معده کمک شایانی می‌کند؛ شربت سرکه انگبین نقش موثری در برطرف کردن التهاب مفاصل (آرتریت) دارد. 🔻شربت سرکه انگبین بدن را ضدعفونی می‌کند و باکتری‌ها و قارچ‌ها را از بین می‌برد؛ این شربت فشار خون را کاهش می‌دهد و از بروز سکته‌های مغزی و حملات قلبی هم جلوگیری می‌کند. 🔻شربت سرکه انگبین نقش موثری در درمان بیماری‌های پوستی مانند ویتیلیگو (لک و پیس)، خارش، اگزما، کهیر و پسوریازیس (نوعی تخریب پوستی که با خارش همراه است) دارد؛ این شربت به کاهش قند و چربی خون کمک شایانی می‌کند. 🔻شربت سرکه انگبین تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و دستگاه گوارش، افزایش انرژی بدن و رفع نفخ معده، کبد چرب، گلو درد و سرفه دارد؛ این شربت باز کننده عروق و برطرف کننده عطش بوده و برای افراد صفراوی بسیار مفید است. @salamatkade_shefa