2997282.mp3
4.91M
دعای هفتم صحیفه سجادیه🤲🤲
توصیه رهبر به خواندن این دعا برای رفع بلا
@salamatkade_shefa
🍲🍛وعده ی غذایی شام
✍توجه به تغذیه و وعدههای غذایی یکی از نکات مهم برای حفظ سلامت و تندرستی است.
در مورد وعده غذایی شام بسیار صحبت شده است.
🔸در این مطلب به بررسی این وعده غذایی از نظر طب سنتی پرداختهایم.
🔹بهترین ساعت برای صرف شام همان ساعات ابتدایی شب یا غروب است که برای سلامت جسم بسیار مفید است.
🔸اگر فردی خواهان سلامت جسم به همراه روح است باید بداند که تحمل مقدار کمی گرسنگی در روز هیچ ضربهای به سلامتی او نمیزند و بیماریهایی مثل زخم معده و سوءهاضمه و… در اثر گرسنگی شدید نیست.
در پست بعدی چند شام سالم ارائه می شود.↪️
@salamatkade_shefa
🍲🍜🍝🍛غذاهای مناسب برای شام
🔻برنج با خورشتی که هم با گوشت همراه باشد و هم مقداری آبکی باشد تا هم از خشکی برنج کاسته شود و هم از یبوست پرهیز شود.
🔻مصرف ماهی در مناطق ساحلی و دریایی مفید است، اما در غیر این مناطق مصرف ماهی باید با ملاحظه مصرف شود و بعد از آن عسل و یا خرما میل شود.
📛علت بسیاری از نازاییها مصرف بیرویه این گونه گوشتها است. در صورت خوردن ماهی، حتما باید بعد از آن از خرما به اندازه حداقل هفت عدد استفاده شود.
✨خداوند متعال تمام احتیاجات ضروری بدن را در محصولات و مواد اطراف هر شهر و سرزمینی قرار داده و محصول هر شهری برای مردم همان مناطق مفید است.✨
🔰یکی از بهترین غذاهای ایرانی، آبگوشت و تا حدودی خورشت قیمه با گوشت گوسفندی است که متأسفانه امروزه از آن غفلت میشود.
🔰یکی دیگر از وعدههای شام میتواند علاوه بر آبگوشت، مصرف سیراب و شیردان گوسفند باشد که شبیه آبگوشت پخته میشود و نیازی هم به نخود و سیبزمینی ندارد.
💠در اینجا تعدادی خورشت مفید دیگر را علاوه بر این دو (آبگوشت و قیمه) معرفی میکنیم.👇
⚪️۱. خورشت کرفس
به شرط آن که کرفس آن، آبپز بوده باشد و با گوشت گوسفند همراه باشد. در ضمن کرفس خاصیت ضد چربی نیز دارد.
🔴۲. خورشت کدو
با کدو میتوان چند نوع غذا تهیه کرد. همچنین میتوان قیمه را به جای اینکه همراه با بادمجان (قیمه بادنجان) بپزید، آن را با کدو پخت و مصرف کرد. بادمجان مانند لوبیا از ارزش غذایی پایینی برخوردار است. به همین دلیل بهتر است در تهیه قیمه از کدو استفاده شود. چرا که کدو ارزش غذایی بالایی دارد و خاصیتهای آن بر کسی پوشیده نیست.
🔵۳. سوپ
سوپ در فرهنگ ایرانی با نام شوربا شناخته میشود. در حال حاضر به سوپ به چشم پیشغذا یا غذای بیمار نگاه میشود. در حالیکه که اگر لااقل هفتهای یک بار مصرف شود، هم معده سبک و سالمی خواهیم داشت و هم از خاصیت حبوباتی مثل لپه و عدس در سوپ بهره خواهیم برد.
📣 ♨️چند توصیه:
🔻یاد بگیریم ابتدای روز را با مصرف صبحانه آغاز کنیم که باید آبکی و آشی باشد.
🔻یا حداقل یک لیوان آب جوش ولرم با عسل میل شود.
🔻تا زمانی که گرسنه نشدیم (آن هم بسیار گرسنه نه مقداری گرسنگی) به سمت غذا نرویم.
🔻خود را مقید به ساعت و وعده غذایی نکنیم و از روی میل غذا بخوریم نه از روی عادت.
🔻یاد بگیریم که از ظرف غذای کوچک استفاده کنیم، چرا که از نظر روانشناسی اشتها را کمتر کرده و باعث میشود که کمتر میل به خوردن غذا داشته باشیم.
🔻یاد بگیریم طبق فرامین و دستورات دینی و مذهبی غذا بخوریم.یعنی صرف غذا با ذکر بسم الله، ابتدای به خوردن با چشیدن مقداری نمک و ختم غذا به چشیدن مقدار کمی نمک و مصرف مقداری سکنجبین شربت شده، خصوصا پس از غداهای خشک و غیر آبکی.
🔻قابل ذکر است که جویدن هر لقمه ۲۰ بار عامل سلامتی است.
🔻هر چه جویدن لقمه به ۴۰ بار نزدیک شود باعث لاغری در افراد چاق میشود.
#علی_اکبر_خدابخشی
@salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ آموزشی کاشت🌿😍
بسیار جالب☺️👌
https://eitaa.com/joinchat/2568487039Ca6d702a9ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥بعد کاشت هل ، چهل روز تا دوماه محصول می دهد...
#آموزش_کاشت_هل
https://eitaa.com/joinchat/2568487039Ca6d702a9ba
📛بیماری های شایع در فصل بهار☘
✳با شروع فصل بهار، تغییراتی در بدن به وجود می آید که می تواند منجر به علائم و بیماری هایی شود.
⛔️شایعترین اختلالات و بیماری ها در فصل بهار عبارتند از:
- ایجاد دمل و بثورات پوستی
- اسهال خونی
- خون دماغ
- آلرژی فصلی
- خارش پوست
- ورم حلق
- سردرد
- ورم مفاصل
❌یکی از شایع ترین شکایت ها در فصل بهار آلرژی است.
🔰 برای مقابله با این مشکل چند راهکار خانگی و ساده ارائه می دهیم:
1️⃣به مدت سه روز غذای فرد سوپ جو یا ماءالشعیر طبی باشد با یک تکه گوشت سینه مرغ و گشنیز تازه، بدون ادویه و کم نمک
2️⃣از روز چهارم حتما در وعده های غذایی از سبزیجات پخته استفاده شود.
3️⃣به جای آب، عرق کاسنی یا شاهتره یا عرق خرفه بنوشید.
https://eitaa.com/joinchat/2568487039Ca6d702a9ba
هدایت شده از ◾️سلامتکده شِفاء(طب اسلامیایرانی)
💠دوره آموزشی مزاج شناسی کاربردی
📚سرفصلهای دوره:
📘اهمیت مزاج شناسی
📒تاثیر مزاج شناسی در پیشگیری و درمان بیماریها
📕نگاهی به تاثیر مزاج شناسی در زندگی
📗تبیین علائم غلبه طبایع
📙تبیین نحوه تعدیل طبایع
🌹مدرس دوره:
سرکارخانم زهرا سواعدی
محقق طب اسلامی-ایرانی
🔖گواهی ها:
🔵 دکتری طب سنتی اسلامی-ایرانی
🟡 دستار پزشک
🔴 مشاور سلامت
🟢 مزاج شناسی
🟠 داروهای گیاهی
🟣 بیماری های زنان
🟤 نسخه خوانی
⚪ اعمال یداوی
💠سوابق اجرایی:
💥تدریس مزاج شناسی و سبک زندگی طیب
💥تدریس حجامت و اعمال یداوی
💥تدریس کف شناسی
💥تدریس بیماری های زنان
💥تدریس نسخه خوانی
💥و ۶ سال تحقیق و تدریس در مورد علل و علائم ناباروری و رفع آن
شرایط دوره :
📣مهلت ثبت نام تا ۲۵ فروردین
📆شروع: ۲۷ فروردین الی ۱ اردیبهشت (آفلاین در ایتا)
✅هزینه دوره ۸۰ هزار تومان
❇️اعطای گواهی هزینه جدا(انتهای دوره)
💥یک جلسه آنلاین(در نرم افزار قرار)
🔹آیدی ثبت نام
eitaa.com/Admin_111
ظرفیت ۳۰نفر (اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند)
🌸با آرزوی موفقیت و سلامتی
🌹چیزهایی که با پول نمیشه خرید...
سلامت باشید...
کانال سلامتکده شفاء
@salamatkade_shefa
🍃🍃خواص درمانی زیره سبز🍃🍃
✍زیره طبع گرم و خشکی دارد.
🔸↫ ضد تشنج
🔹↫دفع گاز معده و روده
🔸↫قاعده آور و بهبود دردهای قاعدگی
🔹↫درمان مشکلات مثانه و کلیه
🔸↫برای رفع برونشیت از دم کرده زیره استفاده کنید.
🔹↫برای دل درد کودکان مفید است.
🔰طریقه مصرف زیره سبز:
👈↫ قاشق مرباخوری از تخم زیره سبز را در ۱ فنجان اب جوش دم کرده روزی ۳ بار بعد از غذا میل کنید.
از مخلوط زیره با #عسل در موارد ابتلا به #دل_درد استفاده کنید. یک قاشق مربا خوری از پودر تخم زیره به غذا اضافه کنید تا #نفخ غذا از بین برود.
@salamatkade_shefa
⚪️ #سرکه و #روغن_زیتون یک غذای ترکیبی به حساب می آید که با توجه به مصرف سردیجاتی که میل می شود می تواند پس از مصرف غذا وضعیت #دستگاه_گوارش را بهبود بخشیده و به عوان یک #مصلح_غذایی استفاده شود.
🟡 معمولا پیشنهاد می شود که از روغن زیتون و سرکه بعد از غذا استفاده شده و مقدار ترکیب هر یک به میزان یک واحد #سرکه_انگور طبیعی یا خمری و دو واحد روغن زیتون استفاده شود.
🟢 میزان واحد را هم می توانید قاشق چای خوری در نظر بگیرید و در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. سرکه و روغن زیتون باعث #تقویت_بدن و #سلامت_بدن هم خواهد شد؛ زیرا هنگامی که غذای سرد که معمولا در سبد غذایی ما ایرانی ها وجود دارد باعث ایجاد غلبه #بلغم می شود و ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد، اما با مصرف این ترکیب می تواند تا حدودی از #اعتدال_مزاج #رفع_چربی_خون و کم شدن #کلسترول_خون و تنظیم شدن عملکرد دستگاه گوارش و #هاضمه اطمینان برقرار کرد.
@salamatkade_shefa
💥امام محمدباقر علیه السلام فرمودند:
⚡️خُذُوا الکلِمَةَ اطَّیبَةَ مِمَّن قالَها و إن لَم یعمَل بِها ؛⚡️
📌سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید، اگر چه او خود، بدان عمل نکند.
📚تحف العقول، ص۳۹۱
@salamatkade_shefa
تعجیل در شفای تمام بیماران ان شالله🤲🌺
#یا_شافی🙏
@salamatkade_shefa
💥قرائت مداوم این آیه بالای سر بیمار بسیار مجرب و اثر بخش است.
🌺 این آیه به همراه سوره ی حمد و فوت کردن آن روی غذای بیمار اثر شفا بخشی فراوان خواهد داشت.
#آیه_شفا
@salamatkade_shefa
🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻
اگر بدن و صورتتان زیاد جوش میزند، میتوانید نوشیدن یک لیوان خاکشیر را در برنامه روزانه خود قرار دهید !🍹
💠خاکشیر به دلیل طبع خنک، کبد را اصلاح کرده و جوشهای ناشی از حرارت کبد را برطرف می کند.
@salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#استرس_بالا سیستم ایمنی را تضعیف می کنید.
افزایش سطح #کورتیزول به دنبال استرس باعث می شود ،سلولهای ایمنی خون تحت تاثیر قرار بگیرند.
@salamatkade_shefa
🔴عوارض وحشتناک برخی داروهای لاغری:
1- از بین رفتن چربی های مغز و کاهش هوشیاری، شروع افسردگی، فراموشی و آلزایمر
2- لاغر شدن سریع، یعنی آب شدن چربی های شکم و لذا از بین رفتن شحم دور کلیه ها،
🔻اگر شحم کلیه ها از بین برود، احتمالا چند سال بعد دیالیزی می شوید.
3- وقتی چربی شکم از بین برود، روده ها خشک شده، و یبوست دایمی از عوارض آن است،
🔻یبوست، مادر تمام بیماریهای جسمی و روحی است.
4- با کاهش وزن، چشم ها نیز خشک می شود،
🔻عینکی شدن نیز از عوارض رژیم های شدید لاغری است.
5- باید بدانیم لاغری سلامتی نیست، بلکه وزن هر کس باید متناسب با طبع(مزاج پایه) او باشد.
6- لاغری برای زنان تمجید نشده است و خلاف طبیعت ذاتی و زنانگی ایشان است.
7- در اسلام نیز، لاغری توصیه نشده است، بلکه از چیزهایی که انسان را لاغر می کند مثل خوردن ماهی نهی شده است. و از برخی غذاهایی که سبب چاقی می شود، بسیار تمجید شده است، مانند گوشت، برنج ، شیر، سویق، غذای حضرت نوح و ...
8- آنچه مذموم است پرخوری و بدخوری، ریزه خواری است، که موجب بیماری می شود.
9- یک فرد چاق، شاداب و سرحال بهتر از لاغر افسرده و بداخلاق و فراموشکار
10-بجای رژیم و داروی لاغری، فقط کافی است بلغم خود را کاهش دهید و میوه و سبزی زیادتری به جای ماست و دوغ و مرغ بازار مصرف نمایید و غذای خود را خوب بجوید. و خوردن صبحانه را فراموش نکنید. و بتدریج ناهار خود را حذف نمایید.
11- مدل بانوی ایرانی، مانکن و هنرپیشه خارجی نیست که برای لاغر شدن، زنانگی الهی و هنر باروری خود را با پول و برای پول و جلوه هنری شدن، نابود کرده است.
✍️سیدرضا صالحی
@salamatkade_shefa
#بارداری
💠خانمهای آبستنی كه ويار دارند
سيب را رنده با كمی عسل ميل كنند.
✍اگرمیخواهيد كودكی قشنگ داشته باشيد دردوران بارداری سيب بخوريد
سيب را رنده كرده با عسل مخلوط نموده وبخوريد
@salamatkade_shefa
#خواص_انواع_سویق
✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است
✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.
✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر
✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی
✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
@salamatkade_shefa
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔵انواع سویق و خواص آن:
🔰سویق گندم و جو : برای رشد قدی کودکان افزایش وزن آنها بسیار مفید است.
برای کودک بالای ۸ ماه مخلوط سویق گندم و جو برای رشد قد و وزن عالی است.
راههای افزایش وزن کودک را بخوانید ؛
🔰سویق برنج : برای چاق شدن کودک و رفع اسهال کودک بسیار مفید است.
برای کودک بالای ۷ ماه تپل کننده و موثر در درمان اسهال کودک است.
🔰سویق عدس : بهترین مکمل برای درمان کم خونی است.
برای کودک بالای ۹ماه خونساز و عالی برای درمان کم خونی کودک ست.
🔰سویق سنجد: برای رشد قد و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است.
برای کودک بالای ۹ماه استخوانساز و عالی برای رشد قد کودک
منبع غنی کلسیم و فیبر،درمان پوکی استخوان،جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر، تقویت دستگاه گوارش و افزایش دهنده شیر مادر است.
🔰سویق کامل:سویقی است که از ترکیب سویق گندم، جو،سنجد،سیب، برنج، عدس و نخود بدست می آید.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✴️طرز تهیه انواع سویق:
💠سویق گندم یا جو :
آرد گندم یا جورا تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم یا جو را هم تفت دهید و الک کنید..حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
💠سویق برنج :
هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد.
💠سویق عدس :
چون عدس سبوس ندارد،باید عدس را خوب آسیاب کنید .
بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.
💠سویق سنجد :
ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.
گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.
حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
💠سویق سیب :
برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورقورق کرد و آن را ترجیحا در آفتاب شک کرد.
سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند.
💠سویق نخود :
نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
💠سویق کودک :
تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.
@salamatkade_shefa
یادآوری یکی از همراهان کانال سلامتکده شفاء....👌☺️🌺
#تفکیک_زباله
#طبیعت_پاک
تفاوت تخم شربتی و تخم ریحان و دانه چیا
@salamatkade_shefa
🔴رفع بوی بد دهان!
🔵با بوی سیر و پیاز چه کار کنیم؟
🔰شربت تخم شربتی میل بفرمایید...
امام صادق (ع) در مورد باذروج می فرماید: سنگینی غذا را برطرف میکند، و عاروق و بوی دهان را خوشبو می کند.
🌿🌱بادروج نوعی ریحان یا ریحان کوهی است و تخم آن همان تخم شربتی رایج است... که با تخم ریحان شباهت دارد و تفاوتشان این است که تخم ریحان درشتتر است...
☝️البته بعضی میگویند همان پونه کوهی و بعضی میگویند همان بادرنج و همان بادرنجبویه است، و در کتب فارسی معادل آن بادرنگ آمده...
👇بنابراین بعد از خوردن سیر و پیاز و تره یا غذایی که نخواستید بوی دهانتان متاثر از آن باشد قدری ریحان کوهی یا تخم شربتی و یا ریحان معمولی استفاده کنید...
🔻حتما استفاده از پونه و بادرنجبویه نیز می تواند تجربه مفیدی را برای شما داشته باشد...
@salamatkade_shefa
◾️سلامتکده شِفاء(طب اسلامیایرانی)
تفاوت تخم شربتی و تخم ریحان و دانه چیا @salamatkade_shefa
برای رفع تشنگی در ایام روزه داری ازین بذرهای لعاب دار به صورت شربت(همراه با گلاب و شیره) میل کنید. 👌🌸