eitaa logo
◾️سلامتکده شِفاء(طب اسلامی‌ایرانی)
12.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.4هزار ویدیو
106 فایل
🌸🐝فيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ🍯 👩‍💻خانم سواعدی :👈 @Salamatyarrrr 👨‍💻تبادل :👈 @Admin_111 ♾تبلیغات:👈 @mobin_gt فوروارد قشنگتره☺ کپی‌با ذکر صلوات🌺 🔵کانال شخصی خانم #زهرا_سواعدی 🟢درمانگر و محقق طب اسلامی ایرانی 🔴درمانگر نازایی و بیماری زنان
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹چیزهایی که با پول نمیشه خرید... سلامت باشید... کانال سلامتکده شفاء @salamatkade_shefa
🍃🍃خواص درمانی زیره سبز🍃🍃 ✍زیره طبع گرم و خشکی دارد. 🔸↫ ضد تشنج 🔹↫دفع گاز معده و روده 🔸↫قاعده آور و بهبود دردهای قاعدگی 🔹↫درمان مشکلات مثانه و کلیه 🔸↫برای رفع برونشیت از دم کرده زیره استفاده کنید. 🔹↫برای دل درد کودکان مفید است. 🔰طریقه مصرف زیره سبز: 👈↫ قاشق مرباخوری از تخم زیره سبز را در ۱ فنجان اب جوش دم کرده روزی ۳ بار بعد از غذا میل کنید. از مخلوط زیره با در موارد ابتلا به استفاده کنید. یک قاشق مربا خوری از پودر تخم زیره به غذا اضافه کنید تا غذا از بین برود. @salamatkade_shefa
⚪️ و یک غذای ترکیبی به حساب می آید که با توجه به مصرف سردیجاتی که میل می شود می تواند پس از مصرف غذا وضعیت را بهبود بخشیده و به عوان یک استفاده شود. 🟡 معمولا پیشنهاد می شود که از روغن زیتون و سرکه بعد از غذا استفاده شده و مقدار ترکیب هر یک به میزان یک واحد طبیعی یا خمری و دو واحد روغن زیتون استفاده شود. 🟢 میزان واحد را هم می توانید قاشق چای خوری در نظر بگیرید و در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. سرکه و روغن زیتون باعث و هم خواهد شد؛ زیرا هنگامی که غذای سرد که معمولا در سبد غذایی ما ایرانی ها وجود دارد باعث ایجاد غلبه می شود و ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد، اما با مصرف این ترکیب می تواند تا حدودی از و کم شدن و تنظیم شدن عملکرد دستگاه گوارش و اطمینان برقرار کرد. @salamatkade_shefa
💥امام محمدباقر علیه السلام فرمودند: ⚡️خُذُوا الکلِمَةَ اطَّیبَةَ مِمَّن قالَها و إن لَم یعمَل بِها ؛⚡️ 📌سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل نکند. 📚تحف العقول، ص۳۹۱ @salamatkade_shefa
تعجیل در شفای تمام بیماران ان شالله🤲🌺 🙏 @salamatkade_shefa
💥قرائت مداوم این آیه بالای سر بیمار بسیار مجرب و اثر بخش است. 🌺 این آیه به همراه سوره ی حمد و فوت کردن آن روی غذای بیمار اثر شفا بخشی فراوان خواهد داشت. @salamatkade_shefa
🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻 اگر بدن و صورتتان زیاد جوش می‌زند، می‌توانید نوشیدن یک لیوان خاکشیر را در برنامه روزانه خود قرار دهید !🍹 💠خاکشیر به دلیل طبع خنک، کبد را اصلاح کرده و جوشهای ناشی از حرارت کبد را برطرف می کند. @salamatkade_shefa
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیستم ایمنی را تضعیف می کنید. افزایش سطح به دنبال استرس باعث می شود ،سلولهای ایمنی خون تحت تاثیر قرار بگیرند. @salamatkade_shefa
🔴عوارض وحشتناک برخی داروهای لاغری: 1- از بین رفتن چربی های مغز و کاهش هوشیاری، شروع افسردگی، فراموشی و آلزایمر 2- لاغر شدن سریع، یعنی آب شدن چربی های شکم و لذا از بین رفتن شحم دور کلیه ها، 🔻اگر شحم کلیه ها از بین برود، احتمالا چند سال بعد دیالیزی می شوید. 3- وقتی چربی شکم از بین برود، روده ها خشک شده، و یبوست دایمی از عوارض آن است، 🔻یبوست، مادر تمام بیماریهای جسمی و روحی است. 4- با کاهش وزن، چشم ها نیز خشک می شود، 🔻عینکی شدن نیز از عوارض رژیم های شدید لاغری است. 5- باید بدانیم لاغری سلامتی نیست، بلکه وزن هر کس باید متناسب با طبع(مزاج پایه) او باشد. 6- لاغری برای زنان تمجید نشده است و خلاف طبیعت ذاتی و زنانگی ایشان است. 7- در اسلام نیز، لاغری توصیه نشده است، بلکه از چیزهایی که انسان را لاغر می کند مثل خوردن ماهی نهی شده است. و از برخی غذاهایی که سبب چاقی می شود، بسیار تمجید شده است، مانند گوشت، برنج ، شیر، سویق، غذای حضرت نوح و ... 8- آنچه مذموم است پرخوری و بدخوری، ریزه خواری است، که موجب بیماری می شود. 9- یک فرد چاق، شاداب و سرحال بهتر از لاغر افسرده و بداخلاق و فراموشکار 10-بجای رژیم و داروی لاغری، فقط کافی است بلغم خود را کاهش دهید و میوه و سبزی زیادتری به جای ماست و دوغ و مرغ بازار مصرف نمایید و غذای خود را خوب بجوید. و خوردن صبحانه را فراموش نکنید. و بتدریج ناهار خود را حذف نمایید. 11- مدل بانوی ایرانی، مانکن و هنرپیشه خارجی نیست که برای لاغر شدن، زنانگی الهی و‌ هنر باروری خود را با پول و برای پول و جلوه هنری شدن، نابود کرده است. ✍️سیدرضا صالحی @salamatkade_shefa
💠خانمهای آبستنی كه ويار دارند سيب را رنده با كمی عسل ميل كنند. ✍اگرمیخواهيد كودكی قشنگ داشته باشيد دردوران بارداری سيب بخوريد سيب را رنده كرده با عسل مخلوط نموده وبخوريد @salamatkade_shefa
✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. ✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است. ✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است ✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است. ✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر ✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است. ✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر ✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. ✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر ✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی ✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود. @salamatkade_shefa
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 🔵انواع سویق و خواص آن: 🔰سویق گندم و جو : برای رشد قدی کودکان افزایش وزن آنها بسیار مفید است. برای کودک بالای ۸ ماه مخلوط سویق گندم و جو برای رشد قد و وزن عالی است. راههای افزایش وزن کودک را بخوانید ؛ 🔰سویق برنج : برای چاق شدن کودک و رفع اسهال کودک بسیار مفید است. برای کودک بالای ۷ ماه تپل کننده و موثر در درمان اسهال کودک است. 🔰سویق عدس : بهترین مکمل برای درمان کم خونی است. برای کودک بالای ۹ماه خونساز و عالی برای درمان کم خونی کودک ست. 🔰سویق سنجد: برای رشد قد و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. برای کودک بالای ۹ماه استخوانساز و عالی برای رشد قد کودک منبع غنی کلسیم و فیبر،درمان پوکی استخوان،جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر، تقویت دستگاه گوارش و افزایش دهنده شیر مادر است. 🔰سویق کامل:سویقی است که از ترکیب سویق گندم، جو،سنجد،سیب، برنج، عدس و نخود بدست می آید. 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 ✴️طرز تهیه انواع سویق: 💠سویق گندم یا جو : آرد گندم یا جورا تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم یا جو را هم تفت دهید و الک کنید..حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. 💠سویق برنج : هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد. 💠سویق عدس : چون عدس سبوس ندارد،باید عدس را خوب آسیاب کنید . بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید. 💠سویق سنجد : ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. 💠سویق سیب : برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورق‌ورق کرد و آن را ترجیحا در آفتاب شک کرد. سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند. 💠سویق نخود : نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید. 💠سویق کودک : تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید. @salamatkade_shefa