خواص شنبلیله
🔺طبع شنبلیله گرم و خشک است .
✍شنبلیله دارای خواص ملین و نرم کننده ، ضد کم خونی ، مقوی ، ادرار آور ، مقوی معده ، ضد بیماری قند ، اشتها آور ، ضد راشیتیسم و منضج ، افزایش ترشحات شیر است .
👇در پست بعدی به طور کامل در مورد خواص شنبلیله توضیح می دهیم.↪️
@salamatkade_shefa
🍀خواص شنبلیله🌿
✍شنبلیله در موارد راشیتیسم،مداوای لاغری،سرفه های سرد و استسقا،ورم طحال و ورم کبد و درد کمر،سردی مثانه،محرک قوای جنسی،مقوی معده،افزایش ترشح شیر مادران،سرفه و آسم و سختی نفس و بواسیر،رفع تحریکات پوستی،ترمیم قوای تحلیل رفته،خنازیر،سل ریوی و سل استخوانی،افتادگی رکتوم و بیماری های ناشی از کم اشتهائی،قند خون و شبکوری مورد استفاده قرار می گیرد.
🔶در استعمال داخلی ترشح معده را تحریک کرده و در هضم غذا کمک می کند و به علت وجود آهن و فسفر و مواد ازته و هیدرات های کربن کلیه حالات ناشی از دیابت شامل ضعف و لاغری و بی اشتها یی نتایج خوبی دارد.
🔷به صورت ضماد یا گچ به عنوان ماده ای مکنده به کار می رود.به صورت خوراکی نیز تقویت کننده گوارشی و ضد احتقان تنفسی است.
🔶ممکن است در تحریک ترشح شیر از پستان موثر باشد . برخی از متخصصان گیاه درمانی آن را برای خواص پاک کنندگی و گر گرفتگی اش توصیه می کنند ،از جمله در مواردی که اختقان جریان خون وجود دارد .
🔷گرد شنبلیله می تواند میزان گلوکز خون را کاهش دهد – که در درمان دیابت غیر وابسته به انسولین یا پیشگیری از ابتلای افراد با سابقه خانوادگی دیابت مفید است.شنبلیله اثر کاهش دهنده میزان کلسترول نیز دارد.
🔶شنبلیله داروی مناسبی برای قارچ های پوستی و فشار خون است.
🔷تخم شنبلیله محرک قوه جنسی است و به علت لعاب فراوان خواص تسکین دهندگی درد دارد و خلط آور است و برای رفع التهاب نایژه ها نافع است.چون اثر نیرو دهنده اعمال لوزالمعده دارد،در تقویت دستگاه هضم و بی نظمی های متابولیسم عمومی بدن موثر واقع می شود.و برای رماتیسم نیز نافع است.
🔶در استعمال خارجی جوشانده دانه شنبلیله به شکل غرغره در رفع ورم لوزه ها،درد گلو،و به صورت تنقیه در التهاب و ورم معده و روده، اسهالهای ساده،بواسیر،افتادگی رکتوم و به صورت لوسیون در آفت و کمپرس گرم در شقاق لب یا نوک پستان زنان و نیز رفع التهاب رحم می توان استفاده کرد .
🔷خمیر تخم آن به شکل ضماد برای زخم ها،جوش ها و التهابات و ناراحتی های جلدی مفید است. جهت رویش موی دوباره در کله های تاس تجویز می شود.به علت خاصیت نرم کنندگی و خلط آور بودن در عفونت های مجاری تنفسی به عنوان مقوی سینه بسیار مفید است .
🔶مصرف یک قاشق چایخوری گرد تخم شنبلیله مخلوط با مربا قبل از غذا جهت مقابله با لاغری مفید است .
👈نسخه:جوشانده 45 تا 50 گرم گرد تخم شنبلیله در یک لیتر آب برای درمان التهابات روده ای و برخی انواع مرض قند نافع است.هم چنین از پاک کردن زخم به صورت کمپرس می توان استفاده کرد .
🔷از جوشانیده یک قاشق قهوه خوری تخم شنبلیله در یک لیوان آب جهت درمان نقرس و رماتیسم می توان مصرف کرد.
👈نسخه:تخم شنبلیله را آرد کرده و یک قاشق قهوه خوری از آن را در یک فنجان آب جوشانیده و آن را با گیاهان معطر مخلوط نموده و جهت علاج کم خونی مصرف نمایند.
🔶از دانه شنبلیله که جوشانده شده است به عنوان مایع شستشو جهت بر طرف کردن خارش و قارچ های پوستی استفاده می گردد.
👈نسخه:از 2 تا 5 گرم و حتی تا 10 گرم از ساقه و برگ شنبلیله به صورت خیسانده در آب سرد به عنوان داروی ضد فشار خون استفاده می شود.
🔷همچنین تخم شنبلیله در مورد نقرس،دیابت کم خونی،لنفاتیسم و لاغری،تقویت غده لوزالمعده مصرف می گردد.
🔶یکی از دانشمندان با تحقیقات زیادی که روی شنبلیله انجام داد دریافت که شنبلیله در رفع سل استخوانی اطفال بسیار موثر است.برای این منظور حتی از دانه ی شنبلیله استفاده شده است.شنبلیله چون دارای مواد فسفره ، آهن و ازت می باشد،تقویت کننده ی لوزالمعده نیز می باشد .
🔷بنابراین دستگاه هاضمه را به کار انداخته و لاغری های مفرط را از بین می برد.شنبلیله به طور کلی شفا دهنده بیماری های روحی و جسمی است و حتی اثرات مفیدی در اشخاص مبتلا به مرض قند و سل ریوی و استخوانی دارد . در قدیم شنبلیله برای مداوای بیماری قند به کار می رفته است . دانه ی شنبلیله با این همه خواص مفید دارای بوی ناپسند است بنابراین برای استفاده از آن دانه ی آنرا با مواد معطر باید مخلوط کنند که بوی بد آن تا اندازه ای بر طرف شود.
🔶در ضمن شنبلیله کاهش دهنده ی چربی خون،قند خون و فشار خون است.
🔷همینطور تب بر،شیرزا،اشتها آور و محرک معده است.
📝طرز استفاده
✍برای تهیه پماد شنبلیله 3 تا 4 قاشق سوپخوری دانه ی شنبلیله را با سرکه مخلوط کرده و برای رفع التهابهای سطحی پوست بدن مصرف کنید . برای تقویت عمومی بدن بهتر است دانه ی شنبلیله و گیاه آن را قبل از مصرف غذا مصرف کنید .
📛نکات مهم
🔻از زیاده روی در مصرف شنبلیله در دوران بارداری خودداری کنید .
🔻بیماران مبتلا به دیابت (مرض قند) در خوردن بیش از حد شنبلیله (به خصوص تخم آن) به شدت احتیاط کنند.
🔻بین مصرف شنبلیله و داروها حداقل 2 ساعت فاصله قرار دهید.
@salamatkade_shefa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😩سکسکه چیست؟؟
👈چرا سکسکه به وجود میاد؟
👆چکارکنیمسکسکه بند بیاد؟
@salamatkade_shefa
تبعیت از سازمان بهداشت جهانی یعنی سلطه ی سیاسی استکباری غرب❌📛
@salamatkade_shefa
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
#زگیل_و_خالهای_گوشتی
❇️⇦درمان↯
🔺ماساژ پوست با روغن سیاه دانه
⚜حجامت عام دومرحله
⚜حجامت موضعی یک مرحله
⚜سرکه انگبین قبل خواب یک لیوان
⚜استفاده از شیره برگ انجیربصورت موضعی
⚜سرکه سیب طبیعی روی موضع بزنید
تمام این کارهای حداقل دوهفته تا سه هفته طول می کشد تا نتیجه ی مطلوب حاصل شود.
@salamatkade_shefa
✅چه چیزهایی بخوریم...
🔹روغن حیوانی،روغن زرد،روغن شحم
🔹دوغ محلی
🔹کره حیوانی
🔹خرما،کشمش،توت خشکه="قند"
🔹عسل،نبات="شکر"
🔹گوسفند،شتر،کبوتر، گنجشک،کبک..
🔹نان سبوسدار
🔹میوه،سبزی تازه،سیر، پیاز خام
🔹زیتون=روغن زیتون همراه غذا=سالاد
🔹خاکشیر،گلاب،عسل "بیشتر"
🔹شیر روستا و سرد + آلوی خیس کرده قبل از خواب
🔹نان + پنیر روستا + گردو "شبها" یک شب در میان
🔹سماق + غذای گوشتی
🔹انار "رب انار" + غذا
🔹عناب
🔹آب زرشک روزی 2 لیوان
🔹کاهو + سکنجبین طبیعی "سرکه + عسل+ نعناع+ گلاب جوشانده = سرد شده + آب"
🔹شیره انگور و شیره خرمای طبیعی "غیر کارخانه ای"
🔹سیاه دانه "7 عدد بجوید" + عسل "صبح ناشتا"
🔹سرکه طبیعی همراه تمام غذاها
🔹لبینات روستائی، "لبنیات کارخانه ای و گاوداریهای صنعتی را نخورید"
@salamatkade_shefa
🔰دلایلی که باعث می شود همیشه خسته باشید:👇
صبحانه کامل نمی خورید
غلبه بلغم یا صفرا دارید
آب کافی مصرف نمی کنید
کمبود آهن و ویتامینB2
بیش از اندازه کار میکنید
تیروئید کم کار دارید
👇این خوراکیها خستگی را از بدنتان بیرون میکند:
درون آب، لیمو بریزید
قندهای طبیعی را فراموش نکنید
نخود،بادام و عناب مصرف کنید
سیب مصرف کنید
خرما مصرف کنید
ژل رویال مصرف کنید
پیاز خام مصرف کنید
سوپ جو دوسر بپزید
گوشت را حذف نکنید
اگر خستگیتان با افت فشار همراه است ترکیب دو گیاه بادرنجبویه و زعفران و تهیه دمنوش از این دو باعث میشود ضمن رفع خستگی و سرحال شدنتان ، افت فشار نیز درمان شود.
@salamatkade_shefa
مزاج شناسی.apk
1.73M
سلام.ببینید چی براتون آوردم
😍🔻😍🔻😍🔻😍🔻😍🔻
✅به کمک این نرم افزار می توانید مزاج خودتان را بشناسید
📣اگر قبلا مزاج شناسی را انجام داده اید نیاز به انجام مزاج شناسی نیست
✅به هر حال بعد از شناخت مزاج برای اینکه بدونیم چیکار باید بکنیم و چگونه مشکلات جسمی مون رو حل بکنیم و چی بخوریم و چی نخوریم باید در چالش های مزاج شناسی شرکت کنید تا از سر درگمی نجات پیدا کنید
بخاطر این تصمیم مهمی که گرفتید به شما تبریک می گیم. بالاخره ماهی رو هر وقت از آب بگرید تازه است.
@salamatkade_shefa
♨️ وزارت بهداشت طبیب تربیت کند نه کاسب
🔸 آیت الله جوادی آملی: علمی که بر مبنای توجه به دین و خدا نباشد، در مسیر نابودی انسان به پیش میرود/ جماران
#نظام_سلامت
@salamatkade_shefa