#کبدچرب
🔰 بهترین راهکار برای مبتلا نشدن به بیماریهای کبد اصلاح روش های آب خوردن می باشد
①←بین غذا آب ننوشيم.
②←ناشتا آب سرد ننوشیم.
③←شب ایستاده آب ننوشیم.
④←آب را جرعه جرعه بنوشیم نه یک باره.
⑤←بعد از غذای چرب و گوشتی آب ننوشیم.
⑥←پس از مصرف میوه بلافاصله آب ننوشیم «برای معده و کبد مضر است!»
✅ روش صحیح آب خوردن:نیم ساعت قبل از غذا و ۲.۵ساعت بعد از غذا
@salamatkade_shefa
🔰✅با خوردن این مواد غذایی کبد چرب ، خود به خود درمان می شود!
https://eitaa.com/joinchat/2568487039Ca6d702a9ba
🧗♂🤸♂🤼♂⛹♂🏋♂🤺🤾♂🏌♂🏄♂🥋
🗣 #حکیم_روازاده:
✍اگر #جوانی در ورزشهای سنگین #سکته کرد از لحاظ #طب_سنتی هیچ جای تعجبی نیست.
📛ورزش سنگین خطرناک است و به مغز و قلب و عروق فشار می آورد.
@salamatkade_shefa
🔰ماساژ روسی چیست؟؟
✍ماساژ کلاسیک به سبک های ماساژ نظیر روسی گفته می شود که در اروپا و آمریکا گسترش پیدا کرده است.
👈ماساژ روسی برای اهداف ریلکسیشن و درمانی و همچنین ماساژ ورزشی قابل اجراست.
💠تنوع اجرای تکنیک های ماساژ کلاسیک باعث شده است خیلی از ماساژورها در ریلکسیشن از ماساژ روسی استفاده نمایند.
☝️تکنیک های ماساژ کلاسیک می تواند بدون روغن یا با روغن روی بدن اجرا شود و شامل تکنیک های ماساژ نظیر نوازشی،مالشی،فشاری،کوبشی،مشت و مال و ضربه ای می باشد.
تکنیک های ماساژ کلاسیک روسی روی زمین و تخت قابل اجرا می باشد.ماساژ روسی شامل تکنیک های نوازشی، مالشی، فشاری، مشت و مال و ضربه ای می شود که بر اساس پروتکل های خاصی اجرا می شود.
@salamatkade_shefa
♨️عوارض استفاده رنگ موی شیمیایی
استفاده مکرر از رنگ مو احتمال ابتلا به سرطان سینه را در زنان بالا می برد.
▫️محققان با بررسی وضعیت سلامتی بالغ بر ۴۵۰۰۰ زن آمریکایی را در بازه سنی ۳۵ تا ۷۴ ساله برای مدت ۸ سال، دریافتند شانس ابتلا به سرطان سینه در زنانی که به صورت مرتب از رنگ مو استفاده می کردند نسبت به سایرین ۹ درصد بیشتر است.
▫️آنهایی که به صورت مستمر از "صاف کننده های" مو استفاده می کردند نیز تا ۱۸ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به این سرطان قرار داشتند.
📛❌ رنگ مو به دلیل داشته ترکیباتی سمی و شیمیایی قوی باعث از بین رفتن رنگدانه ی مو و درنتیجه سفیدی زود هنگام مو می شود. همچنین باعث ضعف فولیکول مو شده و به این خاطر به دنبال رنگ زدن موها ریزش مو بیشتر می شود.
@salamatkade_shefa
🌾سمنو🌾
✍طبع سمنو از نظر طب سنتی گرم و معتدل است و خوراکیهایی مثل سکنجبین، کاسنی، ترشی طبیعی و... مصلح آن هستند.
✅ سمنو یک غذای کامل و پرخاصیت است و بعد از مصرف آن تا دو ساعت چیزی میل نکنید.
طبع سمنو از نظر طب سنتی گرم و معتدل بوده و خون ساز است. بعد از خوردن این دسر خوشمزه گرمی بدن افزایش مییابد، اما از آنجایی که از لحاظ خشکی و تری، معتدل است احساس تشنگی نخواهید داشت.
این سین خوشمزه سفره هفت سین از عصاره جوانه گندم و آرد سبوس دار تهیه میشود و شیرینی آن کاملا طبیعی و بدون هیچ افزودنی است. در واقع ترکیب عصاره گندم با آرد یک طعم شیرین فوق العاده به این غذای مغذی میبخشد.
@salamatkade_shefa
🔰میوه های با طبع گرم و تر
بیایید با شناخت هر چه بیشتر میوه های با طبع گرم و تر گام بلندی در جهت تعدیل طبع خود برداشته و به دنبال آن، سلامت جامعه ای متعادل و رو به رشد را تضمین کنیم.
🔶موز: کمی گرم است و رطوبت آن بیش از گرمیش می باشد. به همین علت هضم آن برای افرادی که دستگاه گوارش آن ها مرطوب است کمی مشکل است. به علت داشتن گرمی و رطوبت کافی برای رشد اطفال مناسب است.
🔷مويز: مويز دوست کبد و مقوی معده است و هر چه بزرگ تر باشد، بهتر، شيرين تر و حرارتش بيشتر است و هر چه گوشتش کمتر باشد، حرارتش کمتر است. در ضمن کشمش لطيف تر از انگور و مويز است.
🔶انگور: این میوه تعديل کننده مزاج و بسیار چاق کننده، ملين طبع و عطش آور است. هر چه انگور شيرين تر باشد، مزاج آن گرم تر است.
🔷توت: توت شيرين، گرم و تر است و توت ترش سرد و تر است. در صورتی که رسيده باشد، ملين است و شکم را نرم می کند و اگر کال باشد، شکم را می بندد. اين ميوه چاق کننده است.
🔶انجیر: این میوه، قوای جسمی و جنسی را
افزایش می دهد.
@salamatkade_shefa
🔰میوه های با طبع سرد و تر
میوه های با طبع سرد و تر! شاید برای بسیاری سوال مطرح شود که مگر میوه ها نیز طبع دارند؟
از منظر طب سنتی ایران علاوه بر خود انسان تمامی اندام ها و مواد مصرفی نیز دارای طبع می باشند. با شناخت هر چه بیشتر خصوصیات و طبایع میوه ها و سبزیجات، می توان گام بلندی در جهت تعدیل طبع خود برداشت و به دنبال آن، سلامت جامعه ای متعادل و رو به رشد را تضمین کرد.
🔷بالنگ يا ترنج: دير هضم است و باعث فرونشاندن حرارت معده مي شود. پوست آن كمي گرم است. مربای آن بسيار نافع و خوشمزه است.
🔶شفتالو: از زردآلو غليظ تر و محرک بلغم است. ملين، رافع عطش و جهت رفع بوی بد دهان مؤثر است. خشک کرده آن دير هضم و در اسهال، جمع کننده شکم است.
🔷گیلاس: سرد رو به معتدل و مرطوب می باشد. گیلاس شیرین به تعداد کافی، تقریباً برای همه افراد به خصوص در فصل تابستان مناسب است و پاک کننده کبد و شفاف کننده چهره می باشد.
🔶خیار: مصرف خیار در غیر فصل تابستان مضر است و به افراد سرد مزاج صدمه بیشتری می زند، به خصوص اگر در مصرف آن افراط یا مداومت شود. توصیه می شود افراد گرم مزاج، از این موهبت الهی بیشتر استفاده نمایند.
🔷هندوانه: این میوه برای افراد سرد مزاج مناسب نیست. هندوانه برای فرو نشاندن عطش در روزهای تابستانی برای افراد صفراوی مزاج عالی می باشد.
🔶آلو: این میوه، حرارت بدن را فرو می نشاند. رفع کننده عطش است و خارش بدن را که از گرمی مزاج باشد، از بین می برد.
@salamatkade_shefa
🔰سبزیجات با طبع سرد و خشک
سبزیجات با طبع سرد و خشک که مصرف بیش از اندازه آن ها برای افراد دارای مزاج سرد مضر است، تأثیرات ارزشمندی برای افراد گرم مزاج دارد. با شناخت هر چه بیشتر خصوصیات و طبایع میوه ها و سبزیجات، می توان گام بلندی در جهت تعدیل طبع خود برداشت و به دنبال آن، سلامت جامعه ای متعادل و رو به رشد را تضمین کرد.
🔶سیب زمینی: برای افراد بلغمی و سوداوی غذای مناسبی نمی باشد و آنان را مستعد بیماری های مختلف می گرداند. در صورت لزوم حتماً سیب زمینی را با ادویه مناسب و کره یا روغن و یا گوشت مصرف نمایند تا از مضرات آن در امان باشند. افراط یا تداوم در مصرف سیب زمینی برای حفظ سلامتی مناسب نیست.
🔷کاهو: کاهو، خواب آور است و افراد گرم مزاجی که با بی خوابی دست و پنجه نرم می کنند، بهتر است به جای اعتیاد به قرص های مختلف آرام بخش از کاهو استفاده کنند.
🔶گشنیز: هنگام سرماخوردگی و گلودردها از آش برنج که مقادیر قابل توجه گشنیز دارد استفاده کنید تا علائم بیماری به سرعت بهبود یابد. کوبیده گشنیز را به صورت ضماد روی زونا ببندید، اثرات ضد درد آن را مشاهده خواهید کرد.
🔷سماق: هر چه سماق نو و سرخ باشد، بهتر است. طعمش ترش و قابض است و به دلیل خاصيت جمع کنندگی رطوبت، در رفع اسهال مزمن مفید است.
🔶ریواس: شادی آور، تقویت کننده معده، اشتها آور و رفع کننده عطش است. برای افراد مسن و کسانی که مزاج سرد دارند، مضر است.
🔷شاهتره: برگ سبز و تازه آن بهترین قسمت مورد استفاده آن است. صاف کننده خون، ادرار آور و اشتها آور است. خشک آن در تقویت معده مؤثرتر است .
@salamatkade_shefa
🔰سبزیجات گرم و خشک
تعداد سبزیجات گرم و خشک بسیار گسترده است و در این جا با تعدادی از این سبزیجات آشنا می شویم. از آنجا که می دانیم هر گیاه و خوراکی مزاج منحصر به فرد خود را دارد و هر فرد بایستی با توجه به مزاج خود، برای تعادل بخشیدن به طبع خود گام بردارد تا علاوه بر سلامت شخصی، سلامت جامعه را نیز تضمین کند.
🔷موسیر یا سیر کوهی: پیازی کوچک و خوردنی است. خون را به سطح پوست می آورد و چاق کننده است. ضماد آن باعث خروج خار و یا دیگر اجسام تیز از محل می شود.
🔶تره فرنگی: خوردن آن بعد از غذا مانع ترش کردن می شود. از پياز دير هضم تر و نفاخ تر است. برای افراد دارای مزاج گرم، مضر است. سوپ آن همراه با سبزیجات دیگر مثل جعفری و آویشن، بسيار خوش طعم و قابل هضم مي باشد.
🔷پياز:اشتها آور و تقويت کننده هضم،نفاخ و کاهش دهنده حافظه است. پياز، خون را به سطح پوست می کشاند و باعث سرخ رنگ شدن پوست می شود.
🔶کلم:نفاخ است.انرژی غذایی کمی تولید می کند و برای معده مضر است.نیم پخته آن مسهل و پخته آن جمع کننده شکم است و اثر خواب آوری دارد.
🔷سیر:هوای مرطوب افراد را مستعد درد و ورم مفاصل و خستگی و خواب آلودگی می نماید. مصرف سیر می تواند از این عوارض جلوگیری کند.تداوم مصرف سیر در افراد سرد مزاج، بیماری ها را ریشه کن می کند.افرادی که پوست خشک دارند، از بی خوابی رنج می برند،عطش آنان زیاد است و رنگ ادرار صبحگاهی آنان پر رنگ است بهتر است در مصرف سیر احتیاط کنند.
🔶تره:مصرف موضعی یا خوراکی آن درمان بواسیر از نوع خفیف تا متوسط است و مصرف بیش از اندازه آن مزاج را از حالت تعادل خارج می کند.
@salamatkade_shefa