⚪️ #سرکه و #روغن_زیتون یک غذای ترکیبی به حساب می آید که با توجه به مصرف سردیجاتی که میل می شود می تواند پس از مصرف غذا وضعیت #دستگاه_گوارش را بهبود بخشیده و به عوان یک #مصلح_غذایی استفاده شود.
🟡 معمولا پیشنهاد می شود که از روغن زیتون و سرکه بعد از غذا استفاده شده و مقدار ترکیب هر یک به میزان یک واحد #سرکه_انگور طبیعی یا خمری و دو واحد روغن زیتون استفاده شود.
🟢 میزان واحد را هم می توانید قاشق چای خوری در نظر بگیرید و در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. سرکه و روغن زیتون باعث #تقویت_بدن و #سلامت_بدن هم خواهد شد؛ زیرا هنگامی که غذای سرد که معمولا در سبد غذایی ما ایرانی ها وجود دارد باعث ایجاد غلبه #بلغم می شود و ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد، اما با مصرف این ترکیب می تواند تا حدودی از #اعتدال_مزاج #رفع_چربی_خون و کم شدن #کلسترول_خون و تنظیم شدن عملکرد دستگاه گوارش و #هاضمه اطمینان برقرار کرد.
@salamatkade_shefa
💥امام محمدباقر علیه السلام فرمودند:
⚡️خُذُوا الکلِمَةَ اطَّیبَةَ مِمَّن قالَها و إن لَم یعمَل بِها ؛⚡️
📌سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید، اگر چه او خود، بدان عمل نکند.
📚تحف العقول، ص۳۹۱
@salamatkade_shefa
تعجیل در شفای تمام بیماران ان شالله🤲🌺
#یا_شافی🙏
@salamatkade_shefa
💥قرائت مداوم این آیه بالای سر بیمار بسیار مجرب و اثر بخش است.
🌺 این آیه به همراه سوره ی حمد و فوت کردن آن روی غذای بیمار اثر شفا بخشی فراوان خواهد داشت.
#آیه_شفا
@salamatkade_shefa
🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻
اگر بدن و صورتتان زیاد جوش میزند، میتوانید نوشیدن یک لیوان خاکشیر را در برنامه روزانه خود قرار دهید !🍹
💠خاکشیر به دلیل طبع خنک، کبد را اصلاح کرده و جوشهای ناشی از حرارت کبد را برطرف می کند.
@salamatkade_shefa
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#استرس_بالا سیستم ایمنی را تضعیف می کنید.
افزایش سطح #کورتیزول به دنبال استرس باعث می شود ،سلولهای ایمنی خون تحت تاثیر قرار بگیرند.
@salamatkade_shefa
🔴عوارض وحشتناک برخی داروهای لاغری:
1- از بین رفتن چربی های مغز و کاهش هوشیاری، شروع افسردگی، فراموشی و آلزایمر
2- لاغر شدن سریع، یعنی آب شدن چربی های شکم و لذا از بین رفتن شحم دور کلیه ها،
🔻اگر شحم کلیه ها از بین برود، احتمالا چند سال بعد دیالیزی می شوید.
3- وقتی چربی شکم از بین برود، روده ها خشک شده، و یبوست دایمی از عوارض آن است،
🔻یبوست، مادر تمام بیماریهای جسمی و روحی است.
4- با کاهش وزن، چشم ها نیز خشک می شود،
🔻عینکی شدن نیز از عوارض رژیم های شدید لاغری است.
5- باید بدانیم لاغری سلامتی نیست، بلکه وزن هر کس باید متناسب با طبع(مزاج پایه) او باشد.
6- لاغری برای زنان تمجید نشده است و خلاف طبیعت ذاتی و زنانگی ایشان است.
7- در اسلام نیز، لاغری توصیه نشده است، بلکه از چیزهایی که انسان را لاغر می کند مثل خوردن ماهی نهی شده است. و از برخی غذاهایی که سبب چاقی می شود، بسیار تمجید شده است، مانند گوشت، برنج ، شیر، سویق، غذای حضرت نوح و ...
8- آنچه مذموم است پرخوری و بدخوری، ریزه خواری است، که موجب بیماری می شود.
9- یک فرد چاق، شاداب و سرحال بهتر از لاغر افسرده و بداخلاق و فراموشکار
10-بجای رژیم و داروی لاغری، فقط کافی است بلغم خود را کاهش دهید و میوه و سبزی زیادتری به جای ماست و دوغ و مرغ بازار مصرف نمایید و غذای خود را خوب بجوید. و خوردن صبحانه را فراموش نکنید. و بتدریج ناهار خود را حذف نمایید.
11- مدل بانوی ایرانی، مانکن و هنرپیشه خارجی نیست که برای لاغر شدن، زنانگی الهی و هنر باروری خود را با پول و برای پول و جلوه هنری شدن، نابود کرده است.
✍️سیدرضا صالحی
@salamatkade_shefa
#بارداری
💠خانمهای آبستنی كه ويار دارند
سيب را رنده با كمی عسل ميل كنند.
✍اگرمیخواهيد كودكی قشنگ داشته باشيد دردوران بارداری سيب بخوريد
سيب را رنده كرده با عسل مخلوط نموده وبخوريد
@salamatkade_shefa
#خواص_انواع_سویق
✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است
✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.
✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر
✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی
✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
@salamatkade_shefa
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔵انواع سویق و خواص آن:
🔰سویق گندم و جو : برای رشد قدی کودکان افزایش وزن آنها بسیار مفید است.
برای کودک بالای ۸ ماه مخلوط سویق گندم و جو برای رشد قد و وزن عالی است.
راههای افزایش وزن کودک را بخوانید ؛
🔰سویق برنج : برای چاق شدن کودک و رفع اسهال کودک بسیار مفید است.
برای کودک بالای ۷ ماه تپل کننده و موثر در درمان اسهال کودک است.
🔰سویق عدس : بهترین مکمل برای درمان کم خونی است.
برای کودک بالای ۹ماه خونساز و عالی برای درمان کم خونی کودک ست.
🔰سویق سنجد: برای رشد قد و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است.
برای کودک بالای ۹ماه استخوانساز و عالی برای رشد قد کودک
منبع غنی کلسیم و فیبر،درمان پوکی استخوان،جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر، تقویت دستگاه گوارش و افزایش دهنده شیر مادر است.
🔰سویق کامل:سویقی است که از ترکیب سویق گندم، جو،سنجد،سیب، برنج، عدس و نخود بدست می آید.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✴️طرز تهیه انواع سویق:
💠سویق گندم یا جو :
آرد گندم یا جورا تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم یا جو را هم تفت دهید و الک کنید..حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
💠سویق برنج :
هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد.
💠سویق عدس :
چون عدس سبوس ندارد،باید عدس را خوب آسیاب کنید .
بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.
💠سویق سنجد :
ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.
گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.
حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
💠سویق سیب :
برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورقورق کرد و آن را ترجیحا در آفتاب شک کرد.
سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند.
💠سویق نخود :
نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
💠سویق کودک :
تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.
@salamatkade_shefa
یادآوری یکی از همراهان کانال سلامتکده شفاء....👌☺️🌺
#تفکیک_زباله
#طبیعت_پاک