eitaa logo
◾️سلامتکده شِفاء(طب اسلامی‌ایرانی)
12.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.4هزار ویدیو
106 فایل
🌸🐝فيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ🍯 👩‍💻خانم سواعدی :👈 @Salamatyarrrr 👨‍💻تبادل :👈 @Admin_111 ♾تبلیغات:👈 @mobin_gt فوروارد قشنگتره☺ کپی‌با ذکر صلوات🌺 🔵کانال شخصی خانم #زهرا_سواعدی 🟢درمانگر و محقق طب اسلامی ایرانی 🔴درمانگر نازایی و بیماری زنان
مشاهده در ایتا
دانلود
⚪️ و یک غذای ترکیبی به حساب می آید که با توجه به مصرف سردیجاتی که میل می شود می تواند پس از مصرف غذا وضعیت را بهبود بخشیده و به عوان یک استفاده شود. 🟡 معمولا پیشنهاد می شود که از روغن زیتون و سرکه بعد از غذا استفاده شده و مقدار ترکیب هر یک به میزان یک واحد طبیعی یا خمری و دو واحد روغن زیتون استفاده شود. 🟢 میزان واحد را هم می توانید قاشق چای خوری در نظر بگیرید و در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. سرکه و روغن زیتون باعث و هم خواهد شد؛ زیرا هنگامی که غذای سرد که معمولا در سبد غذایی ما ایرانی ها وجود دارد باعث ایجاد غلبه می شود و ممکن است مشکلات بسیاری را به وجود آورد، اما با مصرف این ترکیب می تواند تا حدودی از و کم شدن و تنظیم شدن عملکرد دستگاه گوارش و اطمینان برقرار کرد. @salamatkade_shefa
💥امام محمدباقر علیه السلام فرمودند: ⚡️خُذُوا الکلِمَةَ اطَّیبَةَ مِمَّن قالَها و إن لَم یعمَل بِها ؛⚡️ 📌سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل نکند. 📚تحف العقول، ص۳۹۱ @salamatkade_shefa
تعجیل در شفای تمام بیماران ان شالله🤲🌺 🙏 @salamatkade_shefa
💥قرائت مداوم این آیه بالای سر بیمار بسیار مجرب و اثر بخش است. 🌺 این آیه به همراه سوره ی حمد و فوت کردن آن روی غذای بیمار اثر شفا بخشی فراوان خواهد داشت. @salamatkade_shefa
🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻🍃🔻 اگر بدن و صورتتان زیاد جوش می‌زند، می‌توانید نوشیدن یک لیوان خاکشیر را در برنامه روزانه خود قرار دهید !🍹 💠خاکشیر به دلیل طبع خنک، کبد را اصلاح کرده و جوشهای ناشی از حرارت کبد را برطرف می کند. @salamatkade_shefa
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیستم ایمنی را تضعیف می کنید. افزایش سطح به دنبال استرس باعث می شود ،سلولهای ایمنی خون تحت تاثیر قرار بگیرند. @salamatkade_shefa
🔴عوارض وحشتناک برخی داروهای لاغری: 1- از بین رفتن چربی های مغز و کاهش هوشیاری، شروع افسردگی، فراموشی و آلزایمر 2- لاغر شدن سریع، یعنی آب شدن چربی های شکم و لذا از بین رفتن شحم دور کلیه ها، 🔻اگر شحم کلیه ها از بین برود، احتمالا چند سال بعد دیالیزی می شوید. 3- وقتی چربی شکم از بین برود، روده ها خشک شده، و یبوست دایمی از عوارض آن است، 🔻یبوست، مادر تمام بیماریهای جسمی و روحی است. 4- با کاهش وزن، چشم ها نیز خشک می شود، 🔻عینکی شدن نیز از عوارض رژیم های شدید لاغری است. 5- باید بدانیم لاغری سلامتی نیست، بلکه وزن هر کس باید متناسب با طبع(مزاج پایه) او باشد. 6- لاغری برای زنان تمجید نشده است و خلاف طبیعت ذاتی و زنانگی ایشان است. 7- در اسلام نیز، لاغری توصیه نشده است، بلکه از چیزهایی که انسان را لاغر می کند مثل خوردن ماهی نهی شده است. و از برخی غذاهایی که سبب چاقی می شود، بسیار تمجید شده است، مانند گوشت، برنج ، شیر، سویق، غذای حضرت نوح و ... 8- آنچه مذموم است پرخوری و بدخوری، ریزه خواری است، که موجب بیماری می شود. 9- یک فرد چاق، شاداب و سرحال بهتر از لاغر افسرده و بداخلاق و فراموشکار 10-بجای رژیم و داروی لاغری، فقط کافی است بلغم خود را کاهش دهید و میوه و سبزی زیادتری به جای ماست و دوغ و مرغ بازار مصرف نمایید و غذای خود را خوب بجوید. و خوردن صبحانه را فراموش نکنید. و بتدریج ناهار خود را حذف نمایید. 11- مدل بانوی ایرانی، مانکن و هنرپیشه خارجی نیست که برای لاغر شدن، زنانگی الهی و‌ هنر باروری خود را با پول و برای پول و جلوه هنری شدن، نابود کرده است. ✍️سیدرضا صالحی @salamatkade_shefa
💠خانمهای آبستنی كه ويار دارند سيب را رنده با كمی عسل ميل كنند. ✍اگرمیخواهيد كودكی قشنگ داشته باشيد دردوران بارداری سيب بخوريد سيب را رنده كرده با عسل مخلوط نموده وبخوريد @salamatkade_shefa
✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. ✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است. ✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است ✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است. ✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر ✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است. ✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر ✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. ✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر ✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی ✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود. @salamatkade_shefa
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 🔵انواع سویق و خواص آن: 🔰سویق گندم و جو : برای رشد قدی کودکان افزایش وزن آنها بسیار مفید است. برای کودک بالای ۸ ماه مخلوط سویق گندم و جو برای رشد قد و وزن عالی است. راههای افزایش وزن کودک را بخوانید ؛ 🔰سویق برنج : برای چاق شدن کودک و رفع اسهال کودک بسیار مفید است. برای کودک بالای ۷ ماه تپل کننده و موثر در درمان اسهال کودک است. 🔰سویق عدس : بهترین مکمل برای درمان کم خونی است. برای کودک بالای ۹ماه خونساز و عالی برای درمان کم خونی کودک ست. 🔰سویق سنجد: برای رشد قد و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. برای کودک بالای ۹ماه استخوانساز و عالی برای رشد قد کودک منبع غنی کلسیم و فیبر،درمان پوکی استخوان،جلوگیری از مبتلا شدن به آلزایمر، تقویت دستگاه گوارش و افزایش دهنده شیر مادر است. 🔰سویق کامل:سویقی است که از ترکیب سویق گندم، جو،سنجد،سیب، برنج، عدس و نخود بدست می آید. 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 ✴️طرز تهیه انواع سویق: 💠سویق گندم یا جو : آرد گندم یا جورا تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم یا جو را هم تفت دهید و الک کنید..حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. 💠سویق برنج : هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد. 💠سویق عدس : چون عدس سبوس ندارد،باید عدس را خوب آسیاب کنید . بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید. 💠سویق سنجد : ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. 💠سویق سیب : برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورق‌ورق کرد و آن را ترجیحا در آفتاب شک کرد. سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند. 💠سویق نخود : نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید. 💠سویق کودک : تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید. @salamatkade_shefa
یادآوری یکی از همراهان کانال سلامتکده شفاء....👌☺️🌺