رحلت شهادت گونه حضرت زینب کبری سلام الله علیها را تسلیت عرض می کنیم ...
حضرت زینب سلام الله علیها میفرماید:
لا یَلُومَنَّ امْرُءٌ إلاّ نَفْسَهُ، یَبیتُ وَ فی یَدِهِ ریحُ غَمَر.کسی که بعد از خوردن غذا، دستهای خود را نشوید دست هایش آلوده باشد، ـ چنانچه ناراحتی برایش بوجود آید ـ کسی جز خودش را سرزنش نکند.
@salamatkadeojan
#تقویت_کننده_های_قلب
✅غذاهای خوراکی
#انار:💖
سرورمیوه هادر بین ۱۲۰ نوع میوه انار است خوردن اناربا پی آن دباغی کننده معده وزنده کننده قلب است،مثل سرکه،خواندن حدیث اهل بیت.
کسی که انار بخورد شیطان تا ۴۰ روز از او غضبناک می شود.برای وسواس فکری و عملی مفید است .
#به💓
تقویت کننده قلب ،صاف شدن قلب،ترسو را شجاع می کند،درمان افسردگی، استرس ،اضطراب،بخیل راسخی می کند، کسی که ۴۰ روز ناشتا بخورد حکمت بر زبانش جاری می شود،پاک کننده نطفه
❤️مشتقات به:چای به،رب به،میوه خشک به،مربای به،سویق به
#کندر:👶
پیامبر (ص) :مادر دوران بارداری کندر بخوردباعث قوی شدن عقل و زیاد شدن عقل جنین میشود .باعث تشکیل قلب جنین می شود
👦اگر پسر باشد عالم و شجاع
🧒اگر دختر باشد خوش هیکل ونزد شوهرش خوشبخت می شود.
۲ماه مخصوصا ۲ ماه اول روزی یک عدد کندر جویده شود وقورت بدهد اگر حرارت مادر بالا رفت کنارش انار یا کاسنی بخورد یا در فصل سرد کندر بخورد.
#نخود:🌿
قوت پا را زیاد میکند
قلب را نرم می کند
اشک را زیاد می کند
#سرکه:🥃
خداوند وملائک بر سفره ای که سرکه ونمک در آن باشد درود می فرستند
سرکه سوخته اخلاط دم ،صفراوسودارا از بین می برد وقلب را زنده میکند.
سرکه برای مغز واعصاب مضر است اگر کسی خواست بخورد سه برابر آن روغن زیتون اضافه کند.
سرکه با شکر سرخ یا سکنجبین عسلی عقل (قلب) را محکم می کند .
#گوشت_ها:🍖
کسی که ۴۰ روز گوشت نخورد اخلاق و بدنش تغییر می کند وروی نطفه اثر میگذارد(منظور گوشت گرم است مثل گوشت گوسفند و... نه سرد مثل مرغ ).
خام گیاهخواری قلب را نابودی کند قوه غضب را از بین می برد وفرد ترسو می شود.
#کشمش_مویز :🍇
تقویت قلب،تقویت مغز،تقویت اعصاب
👩خانمی که زود عصبی می شود بالای ۹۰ درصد ضعف وکم خونی است مویز در درمان کم خونی موثر است .
👱♂آقایی که عصبی می شود علت غلبه صفرا است
عضویت در کانال 👈
@salamatkadeojan
به نظر شما آیا جایگاه طب سنتی اسلامی در ایران مناسب است؟
بر اساس اطلاعیه سازمان بهداشت جهانی
سهم کشورهای جهان از داروهای گیاهی برای درمان بیماریها
جمهوری چین 80درصد
جمهوری آلمان 77درصد
بلژیک وفرانسه 75درصد
انگلیس 74درصد
استرالیا 48درصد
آمریکا 42درصد
جمهوری اسلامی ایرانی
3درصد
@salamatkadeojan
💠 بعد از نماز صبح تکه نانی بخور ...
✍️ امام صادق علیه السلام: وقتی نماز صبح را خواندی، تکه نانی میل کن تا با آن دهانت را خوش بو کنی، حرارت خود را خاموش نمایی، دندانهایت را محکم کنی، لثهات را محکم سازی، روزیات را جلب کنی و اخلاقت را زیبا سازی.
📚بحارالانوار ، ج ۶۶ ، ص ۳۴۵
@salamatkadeojan
📕 خوردن غذای سنگین در زمستان بسیار خوب است!!❄️
💢 سرمای #زمستان، باعث حرکت و میل روح به سمت درون بدن میشود؛ لذا بدن آمادگی هضم غذاهای گرم و سنگین را دارد
✅ بنابراین هضم در زمستان قویتر از تابستان است؛ ضمناً معمولا غذاهای گرم، سنگین و حجیم هستند...
نوش جونتون
از نمک قبل و بعداز غذا هم غافل نشید 😉
📚 شرح رساله ذهبیه
@salamatkadeojan
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نوع پوشش کمر و شانهها در زمستان
✔️ پوشش شانه، کمر و پهلوها در زمستان آنقدر اهمیت دارد که عدم آن میتواند موجب بسیاری از دردها و صدمه به کلیهها و مثانه شود...
🎥 حکیم حسین خیراندیش
@salamatkadeojan
#انواعشکر
🔖شکر با شکر فرق داره؟!
1️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست میآید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. همچنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد.
2️⃣شکر قهوهای از ترکیب شکر تصفیه شده با مادهای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست میآید و رطوبت بالایی دارد.
3️⃣شکر سفید با اضافهکردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام بهدست میآید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد
@salamatkadeojan
«سلامتکده اوجان»
#انواعشکر 🔖شکر با شکر فرق داره؟! 1️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست میآید. م
✔ #شکر_سرخ
شکر قهوهای قند نیشکر است که بهطور مشخص قهوهایرنگ است. علت رنگ قهوه ای وجود شیرهٔ قند است. هنگام پالایش قند نیشکر دو محصول بهدست میآید؛ قند و شیرهٔ قند که به صورت تیره، معتدل و کم رنگ میآید. شکر نیمه پالایش شده که هنوز اثر شیرهٔ قند دارد همان شکر سرخ است و طبع گرم و تر دارد که برای رفع عوارض سردی بسیار موثر است.
شکر سرخ یک ماده مغذی در درمان و پیشگیری بسیاری از بیماریها میباشد زیرا دارای آهن، آنتی اکسیدان، فیبر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است و همچنین به میزان فراوانی پروتئین، ویتامین و املاح معدنی در آن موجود است.
۱_تقویت کننده کبد و برای پاکسازی خون و درمان کم خونی بسیار مفید است.
۲_ به شادابی و جوانسازی پوست کمک می کند
۳_ به استحکام استخوان ها و مفاصل کمک می کند و روند پیری زودرس را به تاخیر می اندازد.
۴_ درمان کننده دردهای شکم و التهابات معده است.
۵_ داروی موثر جهت تقویت قوای جنسی می باشد.
۶_به دلیل اینکه ساکاروز و کالری کمتری نسبت به شکرهای دیگر دارد، مصرف آن به افراد دیابتی توصیه می شود.
@salamatkadeojan
«سلامتکده اوجان»
#انواعشکر 🔖شکر با شکر فرق داره؟! 1️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست میآید. م
💥نقش قند و شکر سفید در پوکی استخوان
🔖قند و شکر سفید ماده ای زائد است که بدن قادر به هضم و جذب آن نیست
🔖 از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن مولکولهای قند و شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند
🔖هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود
🔖در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند
🔖دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود
👈جایگزین قند و شکر سفید 👇
خرما ☆توت خشک ☆قند و شکر قهوهای☆ شکر سرخ
@salamatkadeojan
.
#سلسله_احادیث_پزشکی
🔰 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:
«شَكَا نُوحٌ (ع) إِلَى رَبِّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ضَعْفَ بَدَنِهِ فَأَوْحَى اللَّهُ تَعَالَى إِلَيْهِ أَنِ اطْبُخِ اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ فَكُلْهَا فَإِنِّي جَعَلْتُ الْقُوَّةَ وَ الْبَرَكَةَ فِيهِمَا.»
🥩 🥛 نوح (ع) از ضعف بدن به درگاه پروردگار خویش عزوجل شکایت برد. خداوند به او وحی فرستاد که«گوشت را همراه با شیر، بپز و بخور؛ چرا که من، قدرت و برکت را در آنها قرار داده ام».