حجة الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمد قائمی امیری رحمه الله، آن عالم گرانقدر از همان سنین جوانی فعالیت مذهبی به صورت ایجاد و مدیریت جلسات دینی را آغاز نمودند که تا آخر عمر با برکتشان ادامه داشت. هدف ایشان از این جلسات، آشنائی شیعیان با دین تشیع و شناخت اهل بیت علیهم السلام و مخصوصا شناخت و محبت حضرت ولی عصر علیه السلام بوده که آثار و تربیت شدگان بسیاری هم داشته است. ایشان جامع علوم عقلی و نقلی بودند. دروس فقه و اصول را نزد اساتیدی مانند مرحوم آیة الله میرزا هاشم آملی رحمه الله و حضرت آیة الله مظاهری حفظه الله و حجة الاسلام و المسلمین ذهنی رحمه الله طی نمودند، و علوم فلسفه و عرفان را از محضر اساتیدی چون آیة الله جوادی آملی و استاد علامه حسن زاده آملی ره بهره مند شدند و از شاگردان خاص و مورد عنایت استاد حسن زاده آملی ره بودند، و عالم به علومی مانند هیئت، ریاضی، روانشناسی، جامعه شناسی و علوم غریبه بودند. آن جناب از محضر استاد حسن زاده آملی ره اجازه برای تربیت و تزکیه نفوس داشتند. مرحوم حجة الاسلام محمد قائمی امیری رحمه الله سرودن شعر را در ایام نوجوانی شروع نمودند و تا آخر عمر پربرکت خود بنا بر تحول حالی که به ایشان دست می داد آن چه از قلب ایشان بر قلم جاری می گشت به صورت نظم روی کاغذ می نگاشتند که در این اشعار غیر از معارف بلندی که نهفته است، محبت و علاقه ی وافر ایشان به ساحت مقدس اهل بیت علیهم السلام بالاخص عشق خاص ایشان به حضرت ولی عصر علیه السلام کاملا مشهود است. ایشان در اواخر عمر شریف خود آن چه را که خود صلاح می دانستند از این اشعار جمع آوری کرده و به همین ترتیب که در این کتاب مرقوم است منظم نمودند و تصمیم بر چاپ آن داشتند که ندای حق را لبیک گفته و در تاریخ 1388 شمسی مصادف با 15 جمادی الثانی به جوار رحمت دوست شتافتند؛ امید است که مجموعه اشعار ایشان مورد استفاده ی طالبان معارف الهی قرار گیرد و سرمایه ی اخروی برای آن عارف جلیل القدر باقی بماند. دیوان اشعار قائمی، محمد قائمی امیری، قم: پیام مقدس، چاپ اول، 1389. ص 9-10.
از سفارشات ایشان قرائت این دعا (برای حضرت ولیعصر اروحنا فداه) در قنوت نماز بود:
اللَّهُمَ أَصْلِحْ عَبْدَكَ وَ خَلِيفَتَكَ بِمَا أَصْلَحْتَ بِهِ أَنْبِيَاءَكَ وَ رُسُلَكَ وَ حُفَّهُ بِمَلَائِكَتِكَ وَ أَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ عِنْدِكَ وَ اسْلُكْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ خَلْفِهِ رَصَداً يَحْفَظُونَهُ مِنْ كُلِّ سُوءٍ وَ أَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ أَمْناً يَعْبُدُكَ لَا يُشْرِكُ بِكَ شَيْئاً وَ لَا تَجْعَلْ لِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ عَلَى وَلِيِّكَ سُلْطَاناً وَ ائْذَنْ لَهُ فِي جِهَادِ عَدُوِّكَ وَ عَدُوِّهِ وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِير.
طوسى، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، 1جلد، مؤسسة فقه الشيعة - بيروت، چاپ: اول، 1411 ق. ج1 ؛ ص367.
@salavatnameh
استاد محمد حسن الهی:
▫️ما از [آثار و برکات] صلوات تقریبا هیچچیز نمیدانیم!؛ اگر یک درک صحیحی از این ذکر پیدا میکردیم، روزگارمان به اینجا نمیرسید!
باید [بر این ذکر] مداومت کنیم تا صلوات جزئی از وجود ما شود.
اینقدر مهم است، که خودِ خدا و ملائکه و پیامبر مشغول صلوات هستند... .
حجت الاسلام محمد حسن الهی از شاگردان و معاشران: آیت الله بهجت ره، آیت الله خوشوقت ره و مرحوم فخر تهرانی ره هستند.
@ostadelahi
@salavatnameh
مهدی جان!
برای اطلاع از تشرف عطوه به کتاب شریف نجم الثاقب، محدّث نوری مراجعه کنید.
3. پور کاشف تخلّص حجتالاسلام قائمی عزیز است، سلام خدا بر او که واله و شیدای مهدی سلام الله بود.
شعر به دستخط مرحوم حجت الاسلام قائمی امیری رضوان الله تعالی علیه است و در بالای صفحه فرموده اند: «من چقدر این شعر را دوست دارم».
ضمنا متاسفانه این شعر در دیوان ایشان نیست و توسط فرزند بزرگوارشان حجت الاسلام مهدی قائمی در اختیار بنده قرار داده شده است.
@salavatnameh
روزهای جمعه صلوات آثار خاصی دارد!
🎙آیت الله محمد شجاعی رضوان الله تعالی علیه:
ذكر صلوات با عددهای مخصوص دارای آثار وبركات خاصی است مخصوصا در اوقات خاصی كه دستور داده شده مثلا روزهای جمعه فرستادن صلوات بسیار مجرب است و دارای آثار خاصی است و نیز شبهای جمعه.
👌آیت الله محمد شجاعی رضوان الله تعالی علیه بر ۱۰۰۰ (هزار) ذکر صلوات در روز جمعه قبل از ظهر تاکید داشتند و خودشان عمل میکردند؛ ۱۰۰۰ صلوات بدون اینکه فاصله ای بیفتد یا کلام دیگری از دهان خارج شود.
📚نسیم های گره گشا، ج ۱، نسیم ۱۳۰.
#صلوات
#محمد_شجاعی
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
🖌نکته:
کتاب های بسیار نفیسی از آیت الله محمد شجاعی ره به یادگار مانده از جمله:
مقالات (با موضوع سیر و سلوک و اخلاق عملی ۳ جلد)، معاد (دو جلد)، ضیافت حقیقی، اسماالحسنی، ملائکه، انسان و خلافت الهی، بقیه الله و ... .
💐به روح لطیف و ملکوتی آیت الله محمد شجاعی رضوان الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
دوری از کوی تو بیمار شدن هم دارد!
#حضرت_صاحب_الزمان_عج
غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
از شما دور شدن زار شدن هم دارد
هر که از چشم بیفتاد مَحَلّش ندهند
عبد آلوده شدن خار شدن هم دارد
عیب از ماست که هر صبح نمی بینیمت
چشم بیمار شده تار شدن هم دارد
همه با درد به دنبال طبیبی هستیم
دوری از کوی تو بیمار شدن هم دارد
ای طبیبِ همه، انگار دلت با ما نیست
بد شدن حسّ دل آزار شدن هم دارد
آنقَدَر حرف در این سینه یِ ما جمع شده
این همه عُقده تلنبار شدن هم دارد
از کریمان فقرا جود و کرم می خواهند
لطف بسیار طلبکار شدن هم دارد
نکند منتظر مُردن مایی آقا ؟!
این بدی مانعِ دیدار شدن هم دارد
ما اسیریم اسیرِ غم دنیا هستیم
غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
🎙شاعر:
علی اکبر لطیفیان
@AliakbarLatifian
@salavatnameh
راه گُم کرده ای؟ صلوات بفرست!
🎙آیت الله شیخ عباس محفوظی مدظله العالی:
مرحوم امام (خمینی رضوان الله تعالی علیه) پنجاه سال قبل در جلسه روضه ای فرمودند:
«ما برای زیارت خانه خدا رفتیم، در بین راه راننده راه را گم کرد و از ماشین پیاده شدیم. عرض کردم یک ختم بگیریم، بعد به راننده گفتم: یا الله! حرکت کنیم؛ نیم ساعتی نکشید که رسیدیم.»
ما از امام پرسیدیم چه ختمی گرفتید؟ ایشان فرمودند: «ختم صلوات بر مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد همراه با "و عَجّل فَرَجَهُم.»
🌹نکته:
آیت الله عباس محفوظی رئیس دفتر و از مشاوران نزدیک مرحوم آیت الله بهجت ره بودند که پس از ارتحال این مرجع فقید شیعیان، اعلام مرجعیت کرد و بسیاری از مقلدان مرحوم آیت الله بهجت ره، در حال حاضر از ایشان تقلید میکنند.
📚نسیم های گرهگشا، ج ١، نسیم ٢۴۶.
#امام_خمینی
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐به روح ملکوتی و با کرامت امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
ذکرِ نوسفرها...!
میرزا محمد اخباری ره:
چون «مبتدی» در بدو حال، به مسافر راه ندیده شبیه است احتیاجش به دلالت ادلاء بیشتر و پُرظاهر است که ادلاء طريق حق معصومین - سلام الله عليهم أجميعن - اند.
پس اول مداومت بر صلوات به لفظ « الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم » تأثیر تمام در استعانت به ارواح مقدسه ایشان دارد، چنان که قریب ده سال این ذکر دائمی فقیر بوده و منشاء شمول رحمت بر مُصّلی می گردد و نظر به آن که هر کس مشغول صلوات بر ایشان شود جناب احدیّت عزّ اسمه(خداوند متعال) خود بر او صلوات می فرستد، و همچنین ملائکه و انبياء و ائمه علیهم السلام كما صحّ عنه(همانطور که از رسول خدا) صلی الله علیه و آله و سلم:« مَنْ صَلَّى عَلَيَّ مَرَّةً صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ عَشْراً: هر کس که بر من یکبار صلوات بفرستد، خداوند متعال ده بار بر او صلوات می فرستد».
و صلوات الهی و مقربان حضرت او - جلّت عظمته – منشأء شمول رحمت و از آن (صلوات)، جميع كمالات ظاهری و باطنيه حاصل آید.
📚نسیم های گرهگُشا،(قطع رقعی)، ص ۵۲.
🌹نکته:
میرزا محمد اخباری رحمة الله علیه از عالمان اخباری مسلک و در علوم غریبه بوده اند و در علوم غریبه و اذکار و ختومات آثاری از ايشان باقی مانده است.
#برکات_صلوات
#سیر_و_سلوک
#تهذیب_نفس
#تزکیه
#صلوات
#میرزا_محمد_اخباری
#نسیم_های_گره_گشا
#ذکر_محبوب
#صلوات_نامه
💐به ارواح سالکان طريق بندگی خداوند متعال و ولایت، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
ابواحمد جمالالدین بن عبدالنبی بن عبدالصانع نیشابوری اِستَرابادی (۱۱۷۸-۱۲۳۲ق)، معروف به میرزا محمد اَخباری، فقیه، محدث و از علمای مشهور مکتب اخباری در فقه شیعه بوده است. او با اصولیان مخالف بود و کتابهای متعددی در رد روش آنان نوشت. در اکبرآباد هند زاده شد و در حدود بیست سالگی به عتبات سفر کرد و در آنجا مشغول به تحصیل شد. مخالفتها و جدلهایش با اصولیان باعث شد تا عراق را به قصد تهران ترک کند. در تهران مورد احترام و بزرگداشت فتحعلی شاه قاجار قرار گرفت. نقل است در مدت اقامتش در تهران، کراماتی از خود بروز داده است و از این رو او را سید محمد صاحب کرامات میخواندهاند.
مخالفتهای علمای اصولی با او، به ویژه کتابی که کاشف الغطاء در رد اخباریه نوشت و برای شاه فرستاد، باعث شد تا شاه حمایتش را از سید محمد بردارد، لذا او تهران را به قصد کاظمین ترک کرد. او در کاظمین کشته شد.
برای اطلاع بیشتر درباره میرزا محمد اخباری ره و آثار و زندگی و به مقاله «شرح حال خودنوشت میرزا محمد اخباری + شرح حالی که .... » ترجمه استاد رسول جعفریان، در این لینک مراجعه بفرمائید.
https://b2n.ir/m34241
@salavatnameh
کار را کِه کرد، آنکه تمام کرد!
برای سرانجام رسیدن ختومات، بزرگان سفارش فرموده اند:
قبل از شروع ختم، ابتدا 56 بار «الْمُبْدِئ»: (ای آغازگر) سپس یک صلوات فرستاده و بعد ذکر مورد نظر را گفته و بعدا یکبار صلوات بفرستد؛ ضمنا این عمل را فقط اولّین روز انجام دهد.
امام رضا صلوات الله علیه این شعر را زیاد میخواند:
إِذَا كُنْتَ فِی خَیرٍ فَلَا تَغْتَرِرْ بِه/ وَ لَكِنْ قُلِ اللَّهُمَ سَلِّمْ وَ تَمِّم»: اگر شرایط انجام کار خیری برای تو فراهم شد پس مغرور نشو و لکن بگو: اللَّهُمَ سَلِّمْ وَ تَمِّم: خدایا این کار را تو، به درستی به پایان برسان.
عيون أخبار الرضا عليه السلام، ابن بابويه، محمد بن على، 2 جلد، نشر جهان - تهران، چاپ: اول، 1378 ق. ج2؛ ص 178.
از یکی از شاگردان آیت الله بهجت رضوان الله علیه نقل شده است:
شبی در محضر ایشان (آیت الله بهجت ره) بودم، (خدمتشان) عرض کردم: گاهی انسان حال معنوی خوشی دارد و عبادت باحالی انجام داده است و دلش میخواهد این حال خوش برایش بماند، چه باید کرد؟
فرمودند: «بعد از عمل عبادی، این جمله را (زیاد) تکرار کند: اللَّهُمَ سَلِّمْ وَ تَمِّم: یعنی خدایا این عمل یا حال معنوی ام را سالم و با دوام بدار.»
📚نسیم های گره گُشا، ص ۱۳ و ۱۴.
💐 در سالروز رحلت استاد حجتالاسلام سید عبدالله فاطمی نیا ره، صلوات فوق را به روح لطیف ایشان هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
حلال بخور+حلال بپوش+صلوات= رفع حجاب!
🎙مرحوم پدرم (شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی ره) رحمه الله علیه می فرمودند:
سید هندی بزرگواری از شاگردان حاج ملاّ هادی سبزواری که خود نیز مرتاض بود به مشهد آمد و در مدرسه ای سکنی گزید و سید صحافی نیز خدمت ایشان را می کرد. (مرحوم پدرم شخصاً سید صحاف را دیده بودند). سید صحافی نقل کرد که از آقا ذکری خواستم فرمود اول لباس و خوراک خود را از حلال تهیه کن. طاقه های کرباس متعددی را بردم نگاه می فرمود و می گفت مال بچه یتیم است با غصب است یا وقف است. تا اینکه کرباسی را آوردم فرمود این حلال است. بعد حبوبات متعددی آوردم تا اینکه نخودی را دید فرمود حلال است بعد فرمود این لباس را بپوش و از این نخود هم بخور و صائم باش و هر شب چهارده هزار مرتبه صلوات بفرست.
به دستور سید مشغول شدم شب جمعہ دوم نگاه دیدم سقف اطاق حجاب نیست و آسمان و ستاره ها را می بینم. بعد افراد نورانی آمدند که از دیدن آنها بیهوش شدم و تا صبح بیهوش بودم برای نماز به هوش آمدم. صبح خدمت سید عرض کردم فرمودند تو ظرفیت نداری. بعد سید صحاف آنقدر اصرار می کند تا سید در منتریات(1) یعنی گرفتن مار و عقرب و شفای گزیدگان آنها دستوراتی به او می دهند. می فرمودند سید صحاف به قدری در این کار قوی بود که از هند چند جوکی آمدند و خواستند با او مقابله کنند ولی مغلوب شدند.
🌹نکته:
مراد از منتر دعاهاییست که مرتاضین هند از خود تألیف نموده اند برای دفع زهر گزندگان و دردهای دیگر مثل سر درد، دل درد، و پا درد و ... .
📚التجاء، ج 1، ص 145.
#نخودکی_اصفهانی
#التجاء
#صلوات_نامه
💐در سالروز رحلت شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رضوان الله تعالی علیه ،به روح ملکوتی و با کرامت ایشان، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
در آستان باب الحوائج موسی بن جعفر صلوات الله علیه!
عالم ربانی حاج آقا سید مجتبی بهشتی :
برای رفع مشکلات و قضاءحاجات دستوری هست که خودم بار ها آزموده و نتیجه گرفته ام :
نذر کنید (با صیغه) که اگر حاجتم روا شود ۱۴ تا صلوات هدیه میکنم به حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام، بعد ۱۳ تا را بلافاصله فرستاده و یکی را نگه دارید و پس از برآورده گشتن حاجت، آن یکی را هم بفرستید.
آیت الله سید مجتبی بهشتی حفظه الله، از شاگردان بزرگان نجف وقم بوده و سالها در کشور مختلف جهان به تبلیغ مذهب تشیع مشغول و درنجف مترجم امام رحمت الله علیه بودند.
@noorefanoos
@salavatnameh
حداقل ۵۰۰ صلوات...!
استاد نیکبخت می فرمودند:
یکبار که خدمت مرحوم آیت الله سید محمد علی روحانی رضوان الله تعالی علیه رسیدیم، فرمودند:
روزی پانصد عدد صلوات رو که می فرستی دیگه؟ (یعنی حدّاقلّش این است)!
آیت الله سید محمد علی روحانی رضوان الله تعالی علیه، از اولیا الهی در شهر قم و از معروف ترین معبرین خواب در شهر قم بودند و تعبیر خواب های بسیار مجربی داشتند.
ایشان از نوادگان میرزای قمی و همچنین پسر عموی آیت الله سید صادق روحانی، از مراجع معروف شیعه در قم هستند. ایشان خیلی ارادت ویژه ای به امام رضا ع داشتند و مراجعینشان را به زیارت امام رضا ع ترغیب و دعوت میکردند.
استاد نیکبخت از شاگردان عرفانی آیت الله شیخ علی پهلوانی ره و آیت الله جوادی آملی مدظله العالی هستند و در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها در دارالتّلاوه، جلسه اخلاق دارند.
ارسال شده توسط یکی از اعضای بزرگوار کانال.
💐به روح ملکوتی و با صفای آیتالله سید محمدعلی روحانی رضواناللهتعالیعلیه و خانواده با کرامت و بزرگوارشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
رنگ و بوی تازه زندگی، با صلوات!
دچار روزمرگی و در نماز کاهل شده ام، چه کنم؟
حجت الاسلام محمد حسن الهی فر :
صلوات، زیاد بفرستید.
حجت الاسلام و المسلمین الهی فر از محضر علما و اساتید بنام حوزه همچون آیات عظام تبریزی، بهجت، فاضل لنکرانی، زنجانی، وحید خراسانی، بهاء الدینی و خوشوقت تلمذ کرده و به مدت ۲۱ سال در کنار آیت الله بهجت و آقافخر تهرانی حضور داشته است.
وی علاوه بر تحصیل علوم دینی، به تدریس و نویسندگی و تبلیغ نیز اهتمام دارد.
سه جلد کتاب راه خورشید ۱ و ۲ و قصد قربت از جمله آثار حجتالاسلام الهیفر میباشد.
@ostadelahi
@salavatnameh
💥تذکر
✔️ درین کانال از شخصیتهای مختلفی نقل قول یا ذکر خیر شده و خواهد شد
نقل قول یا ذکر خاطره یا نشر صوت و مانند آن درین کانال، به هیچ عنوان به معنای تایید همه ی افکار و رفتار و گفتار صاحب آن نیست .
✔️باید بیاموزیم که اولا دایره ها را لا اقل تنگ تر از آنچه هست نکنیم و ثانیا ضمن احترام، نگاه مطلق به هیچ کس نداشته باشیم.
✔️هر کس در هر رتبه ای از علم و فضل و کمال ممکن است گفته یا نوشته یا کرده ای غیرحق و ناصواب داشته باشد.
اهل فضل و بینش و دانش و ادب عزیز و محترم هستند و البته "بدون هیچ استثناء" همه در معرض خطا.
💥و لذا نشر مطالب افراد هیچ ملازمه ای با تایید مطلق آنها ندارد.
❇️ وانما العصمة لاهلها علیهم افضل صلوات المصلین.
@salavatnameh
May 11
بر دختر مظلوم فاطمه، صلوات!
🎙شیخ الفقهاء و المجتهدین آیت الله شیخ محمدعلی اراکی رضوان الله تعالی علیه، به این شکل صلوات می فرستاد:
«اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ السِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها وَ بِنتِهاَ المَظلُومَه بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ»: بارپروردگارا؛ بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی و دختر مظلومش، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد، صلوات بفرست!
منظورشان از « السِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ» حضرت ولیعصر ارواحنا فداه و منظور از « بِنتِهاَ المَظلُومَه» حضرت زینب کبری صلوات علیها بود.
🎙راوی:
حجت الاسلام سید مصطفی هرندی فرزند آیت الله رضا هرندی (که نجات ایشان توسط ولیعصر ارواحنا فداه از دست بهائیان در کتابهای مختلف مثل شیفتگان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ذکر شده است)، جلسه ختم صلوات، تهران، خاورشهر، ۲۸ آبان ۱۴۰۰.
💐در سالروز رحلت مرجع عالیقدر آیت الله محمدعلی اراکی رضوان الله علیه، به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@shabname_hekmat
@salavatnameh
آیت الله فاضل استرآبادی(ره)
در توصیف مردی عارف و مجاهد ، چه می توانیم بگوییم، ایشان طبق نقل شاگردانشان ، با وجود گردش مالی چند ده میلیونی وجوهات در اختیارشان تا آخر عمر برای خود منزل مسکونی خریداری نکردند و تقریبا هیچ ارثی از خود به جای نگذاشت.
وقتی پس از اصرار مردم بابل در دور اول مجلس شورا اسلامی نماینده مجلس شدند از ماشین و حتی حقوق آنجا استفاده نکردند. دوره بعدی با وجود کاندیدا نشدن ، حدود پنج هزار نفر به ایشان رأی دادند.
وقتی کسی با عصبانیت و فحش ایشان را پذیرایی کرد که چرا من توان خرید جهیزیه برای دخترم ندارم؟ ایشان آن شخص را داخل خانه راهنمایی کرد. آن شخص بادیدن خانه بدون فرش، منزل آن بزرگوار را ترک کرد و گفت چه اشکالی دارد وقتی نماینده مجلس فرش ندارد من هم در جهیزیه فرش نخرم؟
تمیز می پوشید ولی ساده و احیانا کهنه...
بارها از او نام و نشان خودش را پرسیده بودند که حاج آقا فاضل را میشناسید؟!!
در مجلسی که لقب آیت الله را برایش نوشته بودند وارد نمیشد و هر جا مظنه مطرح شدن بود شرکت نمیکرد حتی جشن عروسی برخی آیت الله زاده ها!
در نجف مشهور به زاهد کثیر المطالعة بود و در مراسمات ختم همسرشان هم مطالعه را ترک نمیکرد. .
به فرموده یکی دیگر از اساتید، طلبه ها را از استحمام و اصلاح سر و صورت در میان هفته منع میکرد که مبادا درس آسیب ببیند!
طبق نظر فقهی، ایشان نماز جمعه را واجب تعیینی می دانستند و هرگز ترک نمیکردند با اینکه شاید در نظر دیگران به لحاظ علمی بالاتر از خطیب بودند.
پس از ولایت مقام معظم رهبری مسجد به مسجد آبروی خود را در خدمت معرفی ایشان در طبقی از اخلاص گذاشتند و خود را هزینه ولایت می کردند و همیشه می فرمودند رهبری روحی له الفداه.
او که وقتی فرزندش شهید شد درسشان را تعطیل نکردند و وقتی پیکر مطهر وارد حیاط مدرسه شد تنها قطره ی اشکی گوشه چشمش را نم کرد، اما به گفته دخترشان هنگام اخراج از نجف مانند مادر جوان از دست داده گریه میکرد!
وقتی میگفتند چطور بدون پول در نجف میخواهی دفن شوی، دلش آرام بود. همین شد که برسر تهیه قبر ایشان در وادی السلام مسابقه بود. در آخر توسط دفتر آیت الله سیستانی در جوار مولای و سرمشقش آرمید.
آیت الله محمد فاضل استرآبادی می فرمود:
فرق بین تراب (خاک) و طین (گِل): خاک خشک است و قابلیت تغییر پذیری را ندارد ولی گِل نرم است و قابلیت تغییر پذیری را دارد و خداوند بارها فرموده است : که انسان را از طین خلق کرده است، هیچ کس نباید بگوید«من اینم» چون این جمله برای انسان نمی باشد برای غیر انسان است جواب چرا شما معلوم است: از آنجا که انسان در اصل از گل است و گِل تغییر میکند و تغییر پذیر است این جمله که میگوید من اینم درست نمیشم و هیچ تغیری نمی کنم اشتباه است و برای غیر انسان است.
@sireolama
@salavatnameh
درس های ماندگار.pdf
5.86M
«درس های ماندگار» سیری اجمالی در سفارش ها و ویژگی های رفتاری عالم عامل آیة الله فاضل استرآبادی ره
🌹این کتاب با اجازه و رضایت مولف در فضای مجازی منتشر می شود.
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh
فاضل زاهد.pdf
1.83M
فاضل زاهد : سیری اجمالی در زندگی نامه ، سفارشات و ویژگی های رفتاری فاضل زاهد، ابوالشهید حضرت آیت الله حاج شیخ محمد فاضل استرآبادی رحمت الله علیه
🌹این کتاب با اجازه و رضایت مولف در فضای مجازی منتشر می شود.
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh
به حمیده خاتون، متوسل شو!
🎙حجت الاسلام سید نورالدین شهرستانی از پدر همسرشان مرحوم آقای علیزاده که از ارادتمندان آية الله حاج آقا حسین قمی ره بود نقل کردند که:
وقتی برای ویزای گذرنامه ام به کرمانشاه آمدم به منزل سردار کابلی وارد شدم. بیش از یک ماه گذشت و خبری نشد، روزی سردار گفت: چرا ناراحتی؟ گفتم: برای تأخير ویزا، گفت:
«نذر کن ۷ یا ۷۷ یا ۷۷۷ مرتبه صلوات هدیه به روح مادر حضرت کاظم که وقتی حاجتت برآورده شد با طهارت رو به قبله بدون این که با کسی صحبت کنی بفرستی.»
من هم نذر کردم. فردا رفتم به کنسولگری و اشتباه وارد اتاقی شدم که خود قُنصل (کنسول) آنجا بود خواستم برگردم صدا زد، جریان را گفتم فورا انجام داد و ویزا صادر شد.
📚نسیم های گره گشا، ج ۱، نسیم ۴۳۹.
@salavatnameh
حُمَیدَه یا حمیدة المُصَفّاة همسر امام صادق(ع) و مادر امام کاظم(ع) بود. بنابر روایتی، امام ششم شیعیان، پاسخگویی به سؤال فقهی یکی از اصحاب خود را به حمیده، ارجاع داده است. حمیده، همچنین یکی از پنج وصی امام صادق(ع) بوده است. امام باقر(ع) حمیده را پسندیده در دنیا و ستایششده در آخرت خوانده است. امام صادق(ع) او را پاکیزه از پلیدیها و مانند شِمش طلا توصیف کرده که ملائکه، همواره از وی مراقبت میکردند. از این رو به حمیده مصفاة ملقب شده است. لؤلؤة، و مهذّبة از دیگر القاب وی است.
https://b2n.ir/x03932
#سردار_کابلی
#حمیده_خاتون
#التجاء
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز(۳۰ دی ماه) رحلت آیتالله شیخ حیدرقلی کابلی ره، به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
علامه حیدرقلی سردار کابلی (۱۲۵۴ - ۱۳۳۱ش) فقیه، محدث، رجالی، ادیب و ریاضیدان شیعه بود. او را حیدرقلیخان قزلباش و حیدرقلی خان سردار کابلی خوانده و همچنین جامع علوم معقول و منقول دانستهاند.
از سردار کابلی، آثار بسیاری به جا مانده و برخی، تالیفات او را تا ۷۰ اثر نیز شمردهاند. بیشتر این آثار به زبان عربی و برخی نیز به زبان فارسی است. آثار او در ریاضی، کلام، حکمت است و همچنین تالیفاتی نیز در زمینههای ادبی دارد.
آقابزرگ تهرانی، او را از بزرگترین علمای شیعه در قرن خویش دانسته است و در توصیف او میگوید:
«از نابغههای دوران و پهلوانان علم و جولاندهندگان بیان و ستونهای فضیلت بود. به علوم قدیم و جدید، چه معقول و چه منقول، احاطه داشت، آنها را بررسی کرد و در آنها مهارت یافت. و این است فضیلتی خداوندی که به هر که بخواهد عنایت کند.»
علامه حسن زاده آملی ره در مورد ایشان میگوید:
«نگارنده احدی از علمای عصر خود را در تسلط و احاطه به علم فلک و ریاضیات عالیه به پایه استادش جناب علامه ذوالفنون حاج میرزا ابوالحسن شعرانی، و جناب سردار کابلی، نمیشناسد، رضوان الله علیهما.»
https://b2n.ir/y11846
این ختم یادگار از ایشان ره است:
برای دفع هر بلّیه و هَمّ و غم (هر) روز صد مرتبه مداومت کنند، اثر عظیم دارد: ««نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ».
📚نسیم های گره گشا، ج ۱، نسیم ۸۶.
#سردار_کابلی
#التجاء
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز(۳۰ دی ماه) رحلت آیتالله شیخ حیدرقلی کابلی ره، به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
زندگانی سردار کابلی.pdf
7.19M
زندگانی سردار کابلی
تالیف: کیوان سمیعی
رهبرانقلاب
‼️مرحوم سردار کابلی؛ شخصیت برجسته علمی در فنون مختلف است. این کتابی که (آقای کیوان سمیعی) دربارهی ایشان نوشتند، کتاب بسیار پرمغز و خوبی است؛ بنده سالها پیش این کتاب را دیدم. ایشان حدود ۶۰سال در کرمانشاه بوده است. بزرگان از او استفادهها کردند. من در آن کتاب خواندم که مرحوم حاج آقا حسین قمی در برگشت از عتبات، به کرمانشاه میآیند و با مرحوم سردار کابلی دیدار میکنند. در یک مسئلهای درباره قبله و این حرفها بین این دو نفر بحث شد و مرحوم سردار کابلی مطالبی گفت که حاج آقا حسین گفت شما بیا اینها را به من یاد بده. نویسندهی کتاب میگوید من خودم دو جلسه دیدم که حاج آقا حسین قمی، مرجع تقلید، شخصیت علمی برجسته، جلوی سردار کابلی مینشست و سردار کابلی آن بحث علمی را به ایشان یاد میداد. این هم خودش درس است؛ یادگیری در سنین ۸۰ سالگىِ مرحوم حاج آقا حسین و در رتبهی مرجعیت تقلید. برای یک عالم، این کار نه فقط ننگ نیست، عیب نیست، بلکه افتخار است. ما طلبهها باید اینها را یاد بگیریم. این مرد، اهل کابل و بزرگشدهی هند بود، بعد نجف بود، به اینجا آمد، کرمانشاه از او پذیرائی کرد، او را در آغوش گرفت؛ مرحوم سردار کابلی جامع فنون، ذو فنون بود که ۶۰ سال در کرمانشاه ماند. ۹۰/۷/۲۰
💐در سالروز(۳۰ دی ماه) رحلت آیتالله شیخ حیدرقلی کابلی ره، به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@Jahade_tabeini
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh
"نور" بخوریم...!
🎙حجت الاسلام حیدرعلی ایوبی حفظه الله:
خواندن این «صلوات» سر سفره(قبل از خوردن)غذا باعث می شود این غذا در وجود انسان تبدیل به «نورانیت» شود.
🌿حجت الاسلام حیدرعلی ایوبی حفظه الله، از شاگردان ارشد مرحوم آیت الله سعادت پرور ره هستند، آیت الله سعادت پرور رضوان الله تعالی علیه به ایشان اجازه ی تربیت شاگرد داده اند.
ایشان از اساتید اخلاق و از تنظیم کنندگان تفسیر تسنیم و تفسیر موضوعی قران کریم اثر آیت الله جوادی آملی حفظه الله میباشند.
🌹نکته:
این سفارش از دیگر شاگردان آیتالله سعادتپرور ره و اهل معنا نیز شنیده شده است.
💐به روح لطیف و نورانی آیتالله شيخ علی سعادتپرور رضوان الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@ostadayoobi
@salavatnameh
نکاتی پیرامون «صلوات صدیقه طاهره صلوات الله علیها از امام حسن عسکری صلوات الله علیه»
این صلوات و بقیه صلوات هایی که از امام حسن عسکری علیه السلام نقل شده، تنها صلوات «ماثور» از معصوم علیه السلام پیرامون 14 معصوم علیهم السلام است و برخی از بزرگان این صلوات را «جامعه کبیره» امام حسن عسکری علیه السلام خوانده اند.
در تمام کتابهای ادعیه و روایات متقدم و متاخر، مانند:
مصباح المتهجد و سلاح المتعبد؛ شیخ طوسی، مؤسسة فقه الشيعة - بيروت، چاپ: اول، 1411 ق. ج1 ؛ ص401،
جمال الأسبوع بكمال العمل المشروع ،سید ابن طاووس، دار الرضى - قم، چاپ: اول، 1330 ق. ص486.
البلد الأمين و الدرع الحصين، كفعمى، 1جلد، مؤسسة الأعلمي للمطبوعات - بيروت، چاپ: اول، 1418 ق. ص304.
بحار الأنوار (ط - بيروت)، مجلسی، دار إحياء التراث العربي - بيروت، چاپ: دوم، 1403 ق. ج91، ص74.
عوالم العلوم و المعارف والأحوال من الآيات و الأخبار و الأقوال (مستدرك سيدة النساء إلى الإمام الجواد ،بحرانى اصفهانى، مؤسسة الإمام المهدى عجّل الله تعالى فرجه الشريف - ايران ؛ قم، چاپ: اول، 1413 ق. ج11، ص1134.
در متن این صلوات عبارت « أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى» وجود دارد، متاسفانه مشخص نیست چرا متن منتشره در فضای مجازی و پوسترهای طراحی شده «خَدِيجَةَ الْكُبْرَى» حذف شده است؟
این صلوات فاطمی، از پر برکت ترین صلوات ها برای هدیه به معصومین علیهم السلام، امامزادگان، اولیاء و بزرگان و درگذشتگان می باشد.
@salavatnameh