✨بسم الله النّور✨
🌸من كانتْ لَه ابنةٌ فأدّبَها وأحْسَنَ أدَبها، وعلّمَها فأحْسَنَ تعليمَها ؛ فأوسَعَ علَيها مِن نِعمِ اللّه ِ الّتى أسبَغَ علَيهِ ، كانَتْ لَه مَنَعةً وسِتْرا مِن النّارِ.
🌿رسول خدا صلواتاللهعلیه: هر كه دختري داشته باشد وخوب تربيتش كند واو را به خوبي دانش بياموزد واز نعمتهايي كه خداوند به او عطا كرده به وفور بهرهمندش سازد، آن دختر، سپر و پوشش پدر در برابر آتش دوزخ خواهد بود.
📝منبع: میزان الحکمه٬ ج۱ ص ۱۰۷
🌏🌸اگر این روایت در نظام تربیتی ما پیاده شود٬ جهان دختران و به دنبال آن کل جهان گلستان خواهد شد.
🌷میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها که وجود پربرکتشان واسطه و معدن رزق علمی عالم است٬ بر شما و تمام دختران سرزمینم مبارک.
🌺 @salehaat
💎عنِ النَّبِيِّ (ص) قَالَ: مَنْ كَانَ لَهُ أُنْثًى فَلَمْ يُبْدِهَا وَ لَمْ يُهِنْهَا وَ لَمْ يُؤْثِرْ وُلْدَهُ عَلَيْهَا أَدْخَلَهُ اللَّهُ الْجَنَّةَ.
💎هرکس دختری داشته باشد و او را تباه نسازد، خوارش نکند و پسرش را بر وی برتری ندهد، خدا او را به بهشت میبرد.
🖌منبع: مستدرک الوسائل،ج۱۵، ص۱۱۸
🌸اگر تمام جامعه مسلمین تا زمان حاضر، عامل به این روایت از رسول خدا صلواتاللهعلیه بودند، فمینیسم تا چهاندازه میتوانست نفوذ و گسترش پیدا کند؟
@salehaat
🔸چند سالی است که فریاد فمینیستها در روز میلاد حضرت معصومه (س) که به نام روز دختر نامگذاری شده است٬ بلند است که چرا باید یک روز به نام دختران اختصاص یابد٬ این توهین به آنهاست است و تفکیک میان زنان و دختران از جهت بکارت٬ تفکیک نادرستی است!
این گونه اعتراضات از چند جهت نادرست و البته مغرضانه است.
🔸۱- اولاً دختر بودن نقش است٬ نقشی که تا آخر عمر با جنس مؤنث همراه است. نقشی که وظایف و مسئولیتهایی را نسبت به پدر و مادر به همراه دارد. نقشی مهم و اثرگذار با اقتضائات ویژه خودش.
🔸۲- ثانیاً اختصاص یک روز به نام دختران که با خوشسلیقگی با میلاد حضرت معصومه (س) همراه شده است٬ به جهت تکریم بیشتری است که در روایات نسبت به دختران صورت گرفته است و اقتضای این تکریم این است که یک روز در سال را به یادآوری برکت و رحمتی که دختران در جامعه همراه خود میآورند اختصاص دهیم.
🔸۳- ثالثا بکارت نماد حریم و حرمت زن است که با ازدواج و رفع آن یک دختر وارد دنیای زنانگی و پذیرفتن نقش همسری میشود. نفی موضوع بکارت که سالهاست توسط فمینیستها دنبال میشود به دنبال نفی حریم و حرمت٬ حیا و عفت دخترانمان است.
@salehaat
صالحات
@salehaat
📌خانم ایزابل ساهیل در کتاب "نسل رها شده، گرایش به سکس و فرزندآوری خارج از چهارچوب ازدواج" می پرسد:
▫️حقوق کودکان چیست؟
▫️آیا آنها مستحق تولد در خانوادهای که بزرگسالان آن آمادگی والد شدن دارند و کاملا نسبت به وظایف فرزندپروی آگاهند، نیستند؟
📌ایشان در ادامه میگوید:
برای ایجاد جهانی که کودکان بتوانند در آن رشد و بالندگی داشته باشند، ما نیاز به اصول اخلاقی جدیدی برای مسئولیتپذیری داریم که از طریق آن، روش پیشفرض فرزندآوری تغییر کند و تا زمانی که هردو والد به طور جدی احساس آمادگی و پذیرش مسئولیت فرزند را ندارند، اقدام به فرزندآوری نکنند.
📌این دیدگاه خانم ساهیل نشان از نگرانی برای نسل جدید حرامزاده حاصل افراد همباش است که معمولا تحت سرپرستی مادران مجرد هستند؛ بنا به اذعان خودشان در این کتاب، این کودکان بسیار بیشتر از خانوادههایی که با پیوند ازدواج تشکیل شدهاند، در معرض ناهنجاریهای اجتماعی، فقر و مشکلات تربیتی هستند.
📍خانم ساهیل راهکار را در ایجاد اصول اخلاقی جدید برای مسئولیت پذیری والدین همباش می دانند.
🔻اما همه این راه کارهای بشری به بنبست خواهد رسید، همان گونه که تاکنون شاهدش بودیم.
✅راه حل نجات نسل امروز، چیزی جز پیوند شرعی #ازدواج و تولد #نسل #حلال_زاده در دامان مادر و پدر پاکدامن نیست.
✅#حلال_زادگی کلید نجات نسل از پیش هلاک شده و فاسد امروزی است که از دامان زنان و مردانی ناپاک پا به دنیا میگذارند.
✅اصول اخلاقیای که غرب برای بهبود شرایط بحرانیاش به آن نیازمند است، چیزی نیست جز اصول ازدواج مشروع و اصول حلال زادگی.
👈اولین حقوق کودکان، حق حلالزادگیست که ما نسبت به آن مسئولیت داریم.
و بیشک آینده روشن بشریت توسط حلالزادهها رقم خواهد خورد.
🔺مسیر #آزادی_جنسی که با #آزادی_پوشش آغاز میشود، سراشیبی سقوطی است که غرب در آن غرق شده و به دنبال راه نجات میگردد!
▫️پ.ن: این کتاب پیرامون معضلات بسیار زیاد تولد فرزندان خارج از چهارچوب ازدواج (زنازاده) در غرب است که موجب مشکلات بسیاری برای آنان شده است.
▫️پ.ن 2: همباشی معادل واژه کوهبیتیشن است که ما آن را به اشتباه ازدواج سفید معنی کرده ایم. همباشی ایجاد پیوند زوجیت نمیکند و در آن زن و مرد بدون عقد ازدواج با یکدیگر زندگی میکنند و فرزنددار میشوند. در این شکل از زندگی معمولا مرد، زن و فرزند را رها میکند و مسئولیت فرزند بر دوش مادر مجرد خواهد بود.
@salehaat