زندگی نامه شهید جعفر احمدی مقدم
♦️این شهید عزیز متولد: بیست و هفتم اسفند 1341، روستای سگزآباد از توابع شهرستان بوئین زهرا ، تا پایان سطح اول در حوزه عملیه صالحیه درس خواند.
🔷 در مدرسه صالحیه مشغول فراگیری علوم اسلامی شد و چند صباحی را در این مکان مقدس به تحصیل مشغول شد و همزمان با دوستانش در انتظامات نماز جمعه فعالیت می کرد و بعد از دو سال راهی قم شد تا از محضر اساتید آن دیار نیز بهره مند شود. به همین سبب در مدرسه حجتیه، رحل اقامت افکند و موفق شد مقدمات را در این مدرسه به پایان رساند.
🔸آغاز جنگ تحمیلی، عامل رنجش خاطر او شده بود. چرا که سن و سالش اجازه حضور در جبهه را به او نمی داد و او وقتی دشمن را در داخل سرزمین مقدس ایران می دید، بیشتر رنج می برد و غصه می خورد. روزی نبود که برای پیروزی رزمندگان اسلام دعا نکند. او از خدای متعال دائماً درخواست و التماس می کرد که شرایط شرکت او را در این جهاد مقدس، فراهم سازد و شهادت را نصیبش نماید و بالاخره این دعاها مستجاب شد و او توانست جواز حضور بگیرد و لباس رزم به تن نماید و در سن 19 سالگی راهی جبهه ها شود.
☑️ دوستان و همرزمان وی لحظه های شهادت و علت آن را این گونه نقل می کنند: او در حالی که مشغول سوخت گیری بود، خمپاره ای به خودروی حامل توپ 106 م. م اصابت کرد و شعله های آتش کین دشمن خودرو را به تلی از آهن تبدیل کرد و شهید احمدی نیز دچار سوختگی شدید گردید که در راه اعزام به بیمارستان، بر اثر شدت جراحات وارده، به خیل شهدای انقلاب و دفاع مقدس پیوست.
@maktabo_shohada
🔺وصیت نامه شهید جعفر احمدی مقدم
🔴این راه ، راه خدا و اسلام است.
🔸 اگر سعادت شهادت نصیبم شد و بدنم سالم به دست شما رسید، مطابق فتواى امام عمل کنید و اگر در خط مقدم شهید شدم، یعنى بدنم سوخته یا خون آلود بود، با همان لباس مقدس سربازى -در حالى که عکس امام در روى قلبم می باشد- مرا دفن کنید؛ زیرا این آرزوى من است. خوشحالم از این که پدر و مادر خوبى مانند شما دارم که با آرى گفتن به فرزندتان، او را به سعادت رسانده و قلب امام امت را شاد و دشمنان را ذلیل کردید.
🔹هر کس هر بدى از من دیده، حلالم کند؛ در مرگم گریه نکنید؛ البته اگر خواستید گریه کنید، پنهانی باشد؛ چون می دانم شما یک پسر بیشتر نداشتید و براى آن هم زحمت زیاد کشیدید؛ اما خوب شما هم می دانید که این راه، راه خدا و راه اسلام است.
...و همه بدانند که من با چشمی باز و قلبى پُر از شوق این راه را انتخاب کرده ام و ان شاء الله پیروزى از آن ما خواهد بود و زیارت کربلا هم نصیب ما خواهد شد.
@maktabo_shohada
🔸یکی از شخصیت های مهم در قرن معاصر آیت الله علی سعادت پرور (پهلوانی) بودند.ایشان از شاگردان علامه محمد حسین طباطبایی بودند.ایشان در سال 1305 دیده به جهان گشود و در سحرگاه پنجشنبه 12شوال (5 مرداد 1383) درگذشت.
🔹این عالم بزرگوار کتب زیادی را نگاشته اند که کتاب فروغ شهادت در میان آنها می درخشد.
🔹قسمتی از مقدمه این کتاب دربارهى حضرت سيّدالشّهدا- عليهالسّلام- و وقايع عاشوراى حسينى، كتابها، رسالهها مقتلهاى فراوانى نوشته شده است كه هر يك، از زاويهاى خاصّ به هضت عظيم حسينى پرداختهاند. البته بيشتر آنها، به روشنگرى ريشههاى تاريخى و ذكر وقايع آن دوران اختصاص دارد و كمتر به اسرار معنوى مقتل سيّدالشّهداعليهالسّلام- و رموز عرفانى اين حركت عظيم و تاريخ ساز عالم بشرى، توجّه شده است. غرض ما از تدوين اين رساله، تحقيق بيشتر دربارهى حقايق معنوى زندگى پيامبران و اولياى الهى، به ويژه حضرت سيّدالشهدا- عليهالسّلام- و نهضت عظيم عاشوراى حسينى باشد
#فروغ_شهادت
@maktabo_shohada
✅با توجه به اهمیت مقتل خوانی در هیئات و هم چنین بحث واقعه خوانی در بیانات رهبر معظم انقلاب انشا الله برآنیم تا هر هفته یک شنبه ها قسمتی از کتاب شریف لهوف و جمعه ها کتاب فروغ شهادت آیت الله سعادت پرور را در قالب کتاب صوتی در اختیار مخاطبین گرامی قرار دهیم تا به مدد الهی مورد استفاده بزرگواران قرار گیرد. @maktabo_shohada
فروغ شهادت-قسمت 1.mp3
8.45M
🎙بشنوید
#کتاب_صوتی
#فروغ_شهادت
قسمت 1️⃣
@maktabo_shohada