کار فرهنگی خودجوش
یکی از آسیب های جدی که فرهنگ ما را تهدید می کند بی تفاوتی و کنارکشیدن مردم از #کارفرهنگی و واگذاری آن به حاکمیت و دستگاه های رسمی است به دلیل خیال راحتی و اینکه حکومت و دولت مسول و پیگیر مسایل فرهنگی است.
🔸از اینرو چیزی که به شدت به آن احتیاج داریم و در توصیه های رهبری دیده می شود ورود مجموعه های مردمی و حمایت از آنان است...
🔸"اینکه گفتیم جوان های مومن و انقلابی کارهای فرهنگی خودجوش را رها نکنند و دستگاه های فرهنگی کشور در این جهت حرکت کند این بخش فرهنگی عدم تبعیت و جهاد کبیر است"۹۵/۳/۳
🔸یا چند مدت قبل رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس دهم گفتند علاوه بر اینکه در بحث "فرهنگ" احساس #ولنگاری میکنم، این موضوع در دراز مدت از اقتصاد هم مهم تر است؛
همین مساله نشان میدهد همچنان به برخی دستگاه های عریض و طویل حکومتی از دولت گرفته تا مجلس و ... نباید کوچکترین امیدی داشت و اگر قرار است هر تحولی هم انجام شود؛ راه آن فقط و فقط فعال شدن "ظرفیت های مردمی و خودجوش" است و راه این مساله نیز دغدغه های فراتر از انتخابات، #مقطعی و #موسمی است؛ نه آنکه این ظرفیت بزرگ نیز از انتخابات تا انتخابات بعدی بی خاصیت و معطل رها شود.
#کار_فرهنگی
#آسیب_فرهنگی
@salehin_shahrood
#کودک متفکر
بازی های حرکتی و فعالیت های جنبشی علاوه بر اینکه جسم کودک را ورزیده تر می کند و برای مقابله با سختی ها و بیماری ها مقاوم تر می سازد، مقدمه فعالیت های فکری او می شود.
برای فکر کردن همراهی بدن لازم است؛ چرا که در فلسفه تعلیم و تربیت بحث می کنیم که روح بدون همراهی جسم نمی تواند پرورش یابد.
بازی های حرکتی، کودک را برای فکر کردن و متفکر شدن پذیراتر می کنند...
تخلیه انرژی کودکان از طریق بازی های حرکتی برای متفکرشدن شان بسیار لازم است؛
چراکه تا کودک انرژی هایش تخلیه نگردد و هیجان هایش ارضا نگردد به #آرامش و قرار نمی رسد تا بتواند فکر کند!
اولین قدم برای متفکر شدن کودکان، #تخلیه_صحیح_هیجانات و انرژی های اوست...
#نکته تربیتی
#حجت الاسلام فاطمی پور
#کودک متفکر
بازی های حرکتی و فعالیت های جنبشی علاوه بر اینکه جسم کودک را ورزیده تر می کند و برای مقابله با سختی ها و بیماری ها مقاوم تر می سازد، مقدمه فعالیت های فکری او می شود.
برای فکر کردن همراهی بدن لازم است؛ چرا که در فلسفه تعلیم و تربیت بحث می کنیم که روح بدون همراهی جسم نمی تواند پرورش یابد.
بازی های حرکتی، کودک را برای فکر کردن و متفکر شدن پذیراتر می کنند...
تخلیه انرژی کودکان از طریق بازی های حرکتی برای متفکرشدن شان بسیار لازم است؛
چراکه تا کودک انرژی هایش تخلیه نگردد و هیجان هایش ارضا نگردد به #آرامش و قرار نمی رسد تا بتواند فکر کند!
اولین قدم برای متفکر شدن کودکان، #تخلیه_صحیح_هیجانات و انرژی های اوست...
#نکته تربیتی
#حجت الاسلام فاطمی پور
@salehin_shahrood
⭕️ #ایده_صالحینی😍
🔹ﻓﯿﻠﻢ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺟﻠﻮﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ،
ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﻫﻤﻪ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﻨﺪ؟
ﺑﺎ دوستام ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻡ،
ﺑﺎ مادرم ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻡ؟
ﺍﮔﺮ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﺍ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ ، ﯾﻌﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺘﯽ !
ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯ #ﺗﻘﻮﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻤﺎﻟﺖ
ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺮﺕ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺑﺮﻭﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ، ﺩﻭﺭﯼ ﺑﺰﻧﯽ ﻭ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻧﺸﻮﯼ .
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺭﺍ #ﺍﺻﻼﺡ ﮐﻨﯿﻢ .
#ﻣﻐﻔﺮﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺖ؟؟؟😍
➖➖➖➖➖
@salehin_shahrood
⭕️مهارتهای حلقه داری😍
🔹شروع همیشه سخت و البته مهم است. شاید تفاوتی هم نداشته باشد که مدیریت حلقه های پرجمعیت یا چند نفره را به عهده بگیریم. در واقع مقر فرماندهی شاید چندان مهم نباشد، تسلط بر اوضاع بهویژه در نقطهی شروع مهم است.
بررسیهای پژوهشگران صالحینی نشان میدهد که #حلقه_داری، کنترل حلقه و برقراری ارتباط مناسب با متربیان در سه هفتهی نخست شروع، سختتر و مهمتر از هر زمان دیگری است. موضوع، در هفتهی نخست شروع، وارد شدن به فضای حلقه را به مراتب سختتر میکند. اما برای شکستن این فضا، با بهرهگیری از تجربههای #مربیان عزیز، چند راه کلیدی را برای شروع موفق در سه هفتهی نخست شروع پیشنهاد میشود. اما قبل از اجرای موفق این راهها، به شش پیش شرط اساسی زیر نیاز است که با بعضی از این نکات آشنا میشویم.
1- در اولین روز شروع حلقه، فضای حلقه را با آشنایی متربیان با یکدیگر شروع کنیم.
2- خودمان را کامل معرفی کنیم و کمی هم دربارهی خانوادهمان برای آنها صحبت کنیم
3- تلاش کنیم با گفتار ساده و صمیمی به متربیان نزدیک شویم
4- با مطرح کردن موضوعی که احساس میکنیم به آن علاقه دارند، ذهنشان را درگیر کنیم تا زودتر وارد فضای حلقه شوند
5- در مقابل پاسخهای آنها جبهه نگیریم و بگذاریم راحت اظهارنظر کنند؛ حتی اگر اظهارنظرشان درست به نظر نیاید
6- سعی کنیم در این پرسش و پاسخها، خجالت و کمرویی احتمالیشان برطرف شود
7- متربیان کمحرف و ساکت را با پرسیدن سؤال، وارد بحث کنیم
8- تشویق کلید موفقیت است. برای هر حرکت مثبت، آنها را تشویق کنیم
9- با انجام فعالیتهای عملی آموزش را شروع کنیم
10- ویژگیهای فردی اعضاء را بشناسیم.
➖➖➖➖➖
@salehin_shahrood
هدایت شده از فدایی رهبر
📍کدام تنگه هرمز؟
🔹تنگه ای به طول نود کیلومتر که بخاطر عمق کم، فقط هیجده کیلومتر آن قابل کشتیرانی است و آن مسافت هم جز آبهای سرزمینی کشورهای عمان و امارات است و اصولا ایران جز در شرایط جنگی و به صورت غیرقانونی نمیتواند برای آن مشکلی ایجاد کند. پس در زمان حاضر منظور از بستن هرمز، بستن خود تنگه نیست
🔻جزایر سه گانه ایرانی برگ برنده ودست برتر ایران:
🔸ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، آیا میدانید تمام کشتیهای تجاری و نظامی و نفتکشها، بخاطر عمق کم خلیج فارس، مجبورند فقط از همین ناحیه و بین این سه جزیره ایرانی حرکت کنند؟
🔹حالا، هم دلیل اصرار اماراتیها برای کسب حق حاکمیت بر این جزایر را فهمیدید و هم منظور از بستن قانونی تنگه هرمز بر اساس کنوانسیونهای بین المللی که به کشورها اجازه میدهد در صورت تهدید امنیت ملی، از حق حاکمیت خود برای دفاع استفاده کنند.
🔻اما بستن تنگه هرمز به دو صورت ممکن است:
1⃣انسداد هوشمند(امکانات قانونی تا استفاده از ابزار نظامی)
2⃣انسداد غیر هوشمند(ایجاد تهدید غیر رسمی و مینهای سرگردان و غیره😊)
🔸سوالی که این چند روز مدام پرسیده شد این بود که عربستان بخاطر داشتن خط لوله انتقال نفت به مدیترانه و دریایی سرخ از این اقدام ایران در امان میماند، پس بستن هرمز به چه دردی میخورد؟
🔺اولا خط لوله عربستان به دریای سرخ نهایتا میتواند شش و نیم میلیون بشکه در روز جابه جا و به اروپا ارسال کند در حالی که عربستان باید دوازده میلیون بشکه صادر نماید، و اینکه خط لوله شمالی آنها هم باید از عراق و اردن بگذرد که عملا از امنیت کافی برخوردار نیست و اکنون هم استفاده نمیشود. باید دانست که خط لوله جنوبی به سمت دریای سرخ، بین عربستان و عراق و جدیدا امارات مشترک است که اگر عراق و امارات هم بخواهند از آن استفاده کنند، بخشی از شش و نیم میلیون بشکه باید سهم عراق و امارات باشد پس باز هم این خط لوله کارایی ندارد
🔺ثانیا از طرفی اگر این خط لوله بخواهد از شرق عربستان به غرب آن رفته و تخلیه گردد و از آنجا برای کشورهای آسیایی بارگیری شود، باید از تنگه باب المندب و از قلمرو دوستان ایران، یعنی انصارالله یمن عبور کند که با توجه به شرایط جنگی منطقه، کشورهای آسیایی حاضر به خرید نفت با ریسک بالا نخواهند شد
🔹با این حساب با نا امن شدن یا بسته شدن هرمز، حدود نوزده میلیون بشکه نفت از بازار جهانی کم و قیمت نفت در روز اول به بیش از سیصد دلار در هر بشکه رسیده و عملا بسیاری از کشورهای جهان با بحران جدی روبه رو خواهند شد.
🔸البته قطعا بستن تنگه هرمز آخرین تیر ایران است و تا آن موقع، تیرها زیادی برای شلیک وجود دارد که یکی از آنها مثلا شلیک یک موشک بالستیک یمنی به بندر بارگیری نفت یا میدان نفتی آرامکو یا الغوار عربستان و یا به دبی است که باز همان اتفاقات برای نفت دنیا خواهد افتاد.
🔹حالا باید فهمید دلیل حضور ایران در کشورهای منطقه، محکم کردن جای پای خود برای امنیت ملی و ملت خود بوده نه صرفا چیزی که مخالفان و ساده لوحان در مورد این قضیه میگویند و شعارهای«نه غزه، نه لبنان» و امثال اینهاسرمیدهند
🔸این ترفندی برای خالی کردن دست ایران از اهرمهای اعمال قدرت بوده است، که متاسفانه عده ای یا از سر حماقت و یا از سر خیانت تکرار میکنند
s
🔴نامه جمع کثیری از امت حزب الله به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اعتراض به عملکرد ریاست مجلس 🔴
به نام خدا
قَالَ يَمُوسىَ إِنىِّ اصْطَفَيْتُكَ عَلىَ النَّاسِ بِرِسَالَتىِ وَ بِكلَامِى فَخُذْ مَا ءَاتَيْتُكَ وَ كُن من الشَّاكِرِينَ. (اعراف/144).
اعضای محترم جامعه مدرسین به ویژه حضرت آیه الله یزدی دام برکاته
پس از سلام و اهدای تحیات الهی
عرض تشکر و تقدیر از حضرت آیه الله یزدی ریاست معزّز جامعه مدرسین وحضرات آیات محترم اعضاء؛ دام برکاتهم، بابت پرسشگری از ریاست محترم مجلس نسبت به مسائل ملی و قراردادهای مضرّ به کشور.
تقدیر از شما بزرگانی که مصداق آیه فوق برای ترویج دین خدا می باشید.
همان طور که مستحضرید مجلس شورای اسلامی به عنوان قوه ای از قوای سه گانه کشور وظیفه تقنین و نظارت بر نهاد های مختلف کشور را بر عهده دارد، اما به وظایف خویش پایبندی لازم ندارد و حتی به علت غفلت ارزش مدارن انقلابی، از مطالبه گری نسبت به مجلس، نمایندگان محترم دچار روزمرگی شده اند. بجای عمل به تکلیف الهی خود، حل مشکلات مردم و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، به تعامل ناصواب با کانون های قدرت می پردازند.
از جمله غفلت فاجعه بار مجلس تصویب لوایحی که به تعبیر رهبری معظم، مراجع عظام و دلسوزان، لوایح غیر مفید بلکه استعماری می باشد.
در راس وکلای ملت، جناب آقای لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی قرار دارد. لذا، مطالب پیش گفته، مردم ، طلاب ، بازاریان و دانشجویان و دیگر اصناف قم و کشور را، بر آن داشت تا مواردی را با شما علمای بزرگوار اسلام در میان بگذارند.
برابر اخبار رسمی و غیر رسمی از داخل مجلس، جناب لاریجانی مقابل خیرخواهی بزرگان انقلاب در مخالفت با تصویب FATF، مقاومت نموده است. درحالی که پشتوانه اصلی ایشان در انتخابات قم، نهاد مقدس مرجعیت و جامعه محترم مدرسین بوده است.
ایشان طی سالهای گذشته، به ویژه از سال فتنه، رفتارش نه تنها انقلابی نبوده، بلکه تلاش داشته و دارد تا خودش را نماد فردی مرضی الاطراف احزاب و گروه های قدرت قرار دهد بلکه در غالب موارد ، مواضع و عملکرد ایشان به سمت جریانات چالشدار با نظام بوده است. چنانچه تا ابتداء دیماه ۱۳۸۸، جزء ساکتین فتنه بوده اند. هیچگاه خودش را بعنوان سرباز انقلاب و نظام هزینه نکرده، بلکه سعی دارد رهبری را هزینه خود کند، آخرینش مقوله FATF میباشد.
ایشان، به بزرگترین تسهیل کننده ی سست ترین قرار دادها و عامل چالشی ترین رفتار ها در مجلس تبدیل شده است.
مجلس به جای آن که وقت و بودجه کشور را صرف تحمیل کنواسیون های استعماری کند می تواند با قانون گذاری دقیق و جرم انگاشتن خیلی از رفتارهای غیر شفاف اقتصادی، فرصت را برای قوه قضائیه در برخورد با افراد متخلف اقتصادی فراهم کند.
چگونه است که در برابر شفافیت ثروت روسای قوا که مسئله ای حیاتی و لازم بوده، چنان وارد شدند که افشای سرمایه سران را نوعی جرم تلقی کردند!! در حالیکه مطالبه قانون اساسی است، اما به بهانه شفافیت، کنوانسیونهای که اسرار نظام را در اختیار دشمن قرار می دهد را، به مرحله تصویب خواهی پیش می برند.
احساس می کنیم در اثر غفلت یا کم کاری بدنه فعال اجتماعی در یک دهه اخیر، آرام آرام جناب آقای علی لاریجانی، خود را بالاتر از آن می بیند که بخواهد به حرف امت حزب الله و دلسوزان گوش فرا دهد.
البته می دانیم با شیوه نخ نما وشناخته شده، به نام تکریم ظاهری و نگاه تشریفاتی به روحانیت تلاش دارد هم خود را حامی روحانیت و مراجع معرفی کند و هم در عمل این گونه القا کند؛ روحانیت باید به نصیحت و توصیه های کلی بسنده کند. یعنی "سیاست منهای روحانیت" را در قالب تکریم روحانیت!! تعقیب می کند.
از این رو از شما عالمان دین، در مقابل رفتارهای ایشان، که هزینه نظام، رهبری و مردم مظلوم را مضاعف کرده است، استدعای عاجزانه داریم تا اقدام مناسب و مقتضی را انجام دهید، از جمله این اقدامات همین ادامه مطالبه گری از ایشان و سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی می باشد تا راه نفوذ دشمن عنود مسدود گردد.
خداوند منان، هر روز بر توفیقات شما حضرات علماء اسلام، بیافزاید.
وملت شریف ایران را، همیشه،از وجود شما مروجین دین و خیرخواهان مردم مومن بهره مند گرداند.
جمع کثیری از امت حزب الله ایران اسلامی
✔️ به منظور امضا و مطالعه متن کامل این بیانیه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
👇👇👇
🌐 http://yon.ir/YuDdN
👆👆👆
✅ اولین تکلیف مادر، مدیریت راحتطلبیِ کودک است.
🔰 خیلی از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است!
🔸اولین خواستۀ غریزی و طبیعی انسان #راحت_طلبی است. اگر کسی بتواند تکلیف خودش را -بهویژه در نوجوانی- با راحتی و راحتطلبی مشخص کند، تکلیف او با انواع شهوات هم مشخص خواهد شد.
👈 مادر باید بداند که اولین تکلیفش، مدیریت راحتطلبیِ کودک است. گاهی مادران محترم، از سرِ مهربانی و دلسوزی، به راحتطلبی بچهها میدان میدهند و وقتی بچه، راحتطلب بار بیاید دیگر نمیتوانند او را جمع کنند.
🔸بسیاری از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است! اگر راحتطلبی خودت را مدیریت کنی، شهوترانیِ تو هم مدیریت خواهد شد. کسی که اسیر شهوت میشود، قبلاً در برابر راحتطلبی خود تسلیم شده یا موضعِ درستی نسبت به آن نگرفته است.
#نکته تربیتی
#استاد پناهیان
@salehin_shahrood
#کودک متفکر
.
داشتم به این فکر می کردم که کاش میشد بازی های کودکی خودمان را با بازی های امروزی مقایسه کنیم و از حلاوت و شیرینی بازی های آن وقت ها برای بچه ها بگوییم...
.
هنوز گاهی که فکر می کنم شیرینی تیله بازی ها و کارت بازی ها، گرگم به هوا، ترش بالا بازی(توی یزد بازی می کردیم😊) و دزد و پلیس بازی هایی که می کردیم، دهانم را شیرین می کند!
.
به نظرتان آیا بچه های امروز ذره ای از آن شیرینی ها را می چشند یا نچشیده بزرگ می شوند؟
.
من که فکر می کنم اگر یکبار شیرینی اش را بچشند، دست از آن بازی ها نخواهند کشید...
.
شاید به امتحانش بیارزد...
#نکته تربیتی
#حجت الاسلام فاطمی پور
@salehin_shahrood
#بَســــیج_یَعنی...
💞حضرت آیت الله خامنه ای💞
بســـیج براۍجوانان #شورآفرین
بــرای دوستان #امیدآفرین
وبراۍدشــمنان #بیم_آفریــــن است..
@salehin_shahrood
خودتـان را
بہ آب و گِل زدید ؛
که کِشتی این #انقلاب ،
بہ گل ننشیند !
ای کــــــاش
#امانتـــــدار لایقی باشیـم ...
@salehin_shahrood
🏴 السَّلام علیکَ
یا جَعفر بنِ مُحَمَّد الصَّادِق (ع)
هــزار طائفه آمد هزار مکتب رفت
و ماند ، شیعه
که « قال الامامُ صادق » داشت
🏴 شهادت امام صادق (ع)
بر همگان تسلیت باد .🏴
➖➖➖➖➖
@salehin_shahrood
🖊📚هر روز يك #نكته_تربيتى
براى #سرگروههاى صالحينى😍
👌 #ضرورت #خودسازی مربیان تربیتی
هر مربّی و مبلّغی که نیت تربیت و تبلیغ دینی دارد و بخصوص کار #کودک و #نوجوان هم میکند، باید پیش ازهر حرکت، این کلام نورانی امیر مؤمنان «علیه السلام» را آویزه گوش جان قرار داده و مصداق راستین آن باشد که فرمود:
🌹هر كه خود را در مقام پيشوايى مردم قرار دهد بايد پيش از #تعليم ديگران، به تعليم خود بپردازد و پيش از آنكه به زبانش تربيت كند، با رفتار خود تربيت نمايد و كسى كه آموزگار و مربّى خود باشد بيشتر سزاوار بزرگداشت است تا آن كه آموزگار و #مربى ديگران است.
📍منبع نهج البلاغه قصار۷۳
کسی که خودش را #الگو و پیشوای دیگران قرار می دهد، پس باید به تربیت خودش بیش از #تربیت دیگران ،بپردازد
💐مقام معظم #رهبری ، تابلوی این حدیث وسخن زیبای امام علی علیه السلام را در اتاق خود و جلوی خود نصب کرده اند.
امام خامنه ای: عزیزان من! برادران من! فرزندان من! #جوانان! طلاب دختر و پسر! اگر میخواهید مثل بوتهی گلی عطر شما فضا را معطر کند، اگر میخواهید #معنویت مثل چشمهای از شما سرازیر شود و بدون اجبار، بدون اکراه، تشنگان بنوشند و به سوی آن بشتابند، راهش این است:
«فلیبدأ بتعلیم نفسه».۱۳۹۰/۰۷/۲۰
#خودسازی_مربی
#معرفتی #تربیتی
#هر_روز_یک_نکته
➖➖➖➖➖
@salehin_shahrood
#کودک متفکر
بازی های حرکتی و فعالیت های جنبشی علاوه بر اینکه جسم کودک را ورزیده تر می کند و برای مقابله با سختی ها و بیماری ها مقاوم تر می سازد، مقدمه فعالیت های فکری او می شود.
برای فکر کردن همراهی بدن لازم است؛ چرا که در فلسفه تعلیم و تربیت بحث می کنیم که روح بدون همراهی جسم نمی تواند پرورش یابد.
بازی های حرکتی، کودک را برای فکر کردن و متفکر شدن پذیراتر می کنند...
تخلیه انرژی کودکان از طریق بازی های حرکتی برای متفکرشدن شان بسیار لازم است؛
چراکه تا کودک انرژی هایش تخلیه نگردد و هیجان هایش ارضا نگردد به #آرامش و قرار نمی رسد تا بتواند فکر کند!
اولین قدم برای متفکر شدن کودکان، #تخلیه_صحیح_هیجانات و انرژی های اوست...
#نکته تربیتی
#حجت الاسلام فاطمی پور
@salehin_shahrood
🔰تجربه نگاشت
به آنها گفتم #حیا مهم است ، حیا مرز بین ارتباط است و اگر نباشه، روابطمون از چهارچوب خارج میشود .
به صورت بچه ها دقت کردم ، دیدم وقتی شروع کردم از حیا بگویم با دقت بیشتری به حرف هایم گوش میکنند ، موقعیتش نبود ، تازه از سالن برگشته بودند و خسته بودند. اما خب تا تنور داغ بود باید حرفم را می زدم .
نگاهی کردم به همه ی آنها و گفتم :
حیا خط قرمز گروه است و با صدایی بلند سرشان فریاد زدم اگر کسی از این خط عبور کند ، خونش پای خودش!
با گفتن این جمله ، همه میخ کوب شدند ، پیش خودشان میگفتند حیا مگر چیست که اقا اینقدر روی آن تاکید دارد؟!
بعد برایشان با لحنی محبت آمیز و آرام توضیح دادم.
برایشان از بی حیایی گفتم . از مصادیق بی حیایی گفتم ، جالب بود آنها نمی دانستند ممکن است دیدن یک تصویر نیمه برهنه هم آنها را بی حیا کند .
وقتی برایشان از حیا و بی حیایی گفتم ، از روز بعد تاثیرات عجیبی در آن ها دیدم .
داخل سالن ورزشی مقابل هم لباس عوض نمیکردند ، هر کسی در گوشه ای لباس خود را عوض میکرد .
در مواقع حرف زدنشان دیگر از کلمات رکیک استفاده نکردند و حتی بعضی ها دیگر به نامحرم نگاه نمیکردند ...
ان روز فهمیدم ، اگر برای متربی ها مسئله ای روشن شود ، به آن عمل میکنند و در عمل به آن پیشتاز خواهند ماند ...
✍مصطفی کریمی
#تجربیات_آقای_مربی
#تجربه
@salehin_shahrood
⭕️نكات #حلقه_دارى
🎀از جمله نكات حلقه دارى اين است كه: #تشویق متربيان را جدی بگیریم.🎀
🔴شرایط تشویق
1️⃣تشویق در حضور دیگران
👈تشویق در حضور دیگران، به ویژه در مورد
#کودکان معجزه می کند.
👈در مورد #نوجوانان باید اندک و بسیار حساب شده (طبیعی و به مناسبت) باشد.
‼️برخی نوجوانان از تعریف ها و تمجیدهای والدین از آن ها در حضور دیگران خرسند نمی شوند.
2️⃣تشویق ها باید جزئی و #مصداقی باشد، نه کلی:
👈برای مثال:
«تو کارت را خوب انجام می دهی» یا «آفرین عزیزم» کلی است.
👈بهتر است بگوییم:
« از این که اتاقت را مرتب کردی» یا «از این که تکالیفت را به موقع انجام دادی» خوشحالم.
🔹اين مثال ها را متناسب با شناخت خودتان نسبت به متربيان تغيير دهيد.🔹
➖➖➖➖➖
@salehin_shahrood
✌️ [2] .. "جهاد و کار جهادی"
» ویژگی های کار جهادی:
ب) #ایمان جهادی | سوره نساء آیه 95
[مؤمنان خانه نشین که زیان دیده نیستند با آن مجاهدانی که با مال و جان خود در راه خدا جهاد می کنند یکسان نمی باشند. خداوند کسانی را که با مال و جان خود #جهاد می کنند به درجه ای بر خانه نشینان مزیت بخشیده و همه را خدا وعده (پاداش) نیکو داده و(لی) مجاهدان را بر خانه نشینان به پاداشی بزرگ برتری بخشیده است.]
از اهداف ویژه حکومت اسلامی، تبیین و استقرار ارزش ها و معروف ها در جامعه است. بگونه ای که آحاد مردم در پناه این معارف الهی با فعالیت های فردی و اجتماعی شان به #رشد و تعالی برسند. برای این کار، مبارزه و دفع زشتی ها و پلیدی ها و منکرات هم ضروری و هم لازم می شود ولی متأسفانه بعضی از افراد مسلمانی شان هیچ بروز خیر و پسندیده ای برای جامعه ندارد و منفعتی از آنها به مسلمین نمی رسد.
اکتفا به عنوان مسلمانی و بی تفاوت بودن نسبت به مسائل جامعه اسلامی از ویژگی های این افراد است. تذکری که #قرآن برای این جماعت دارد این است که؛ از نظر اسلام ایمان بدون #عمل، یک حداقل است. ایمان کامل و ایمان حقیقی آن است که با جهاد در میدان عمل همراه باشد.
مقام معظم رهبری می فرمایند:« #مؤمن حقیقی آن کسی است که ایمان را با جهاد و هجرت و نصرت همراه کند.»
در کار جهادی باید #اراده ی انسان بر انجام کار قرار گیرد؛ صرف تأیید و جانبداری کردن کفایت نمی کند، بلکه باید برای کار به پا خواست.
... | سوره سبا آیه 46
[به مشرکان بگو: من شما را فقط یک پند می دهم و بدان توصیه می کنم، آن هم اینکه به خاطر #خدا دو نفر دو نفر یا یکی یکی به پا خیزید آنگاه درباره ی پیامبر بیندیشید.]
#کار_جهادی
@salehin_shahrood
حل بسیاری از مشکلات با تربیت تشکیلاتی
تشکیلاتی شدن ظرفیت میخواهد و ظرفیت انسان را نیز افزایش میدهد.
در اخلاق تشکیلاتی، نکاتی را باید رعایت کرد که اگر رعایت کنید، تشکیلات رشد میکند، خود فرد رشد میکند و برکت به تشکیلات میآید.
اگر بی اخلاقی شود، در تشکیلات، برکت هم میرود. اگر اخلاقی تشکیلاتی را رعایت کنید، تشکیلات قوی خواهد شد و افراد بیشتری جذب میشوند. اگر در کشور نیز تشکیلات شکل بگیرد، دیگر اخبار مثلا مجلس و ... اهمیتش کاهش مییابد و همه چیز حول محور کنگرهها و تشکیلات میچرخد.
ولیِ خدا از انسانهای با ظرفیت میتواند استفاده کند. آدمهای باظرفیت در تشکیلات ساخته میشوند؛ وگرنه مالک اشتر هم که باشی ممکن است اشتباهات فاحش از شما سر بزند.
مدیران قوی کسانی هستند که قبلا تشکیلاتی بودند. آنهایی که تشکیلاتی نبودند دچار آسیب شدند و نمیتوانند از همه ظرفیتها استفاده کنند و قدرت متقاعدکنندگیشان پایین است. قدرت بهرهبرداری از مشورت را ندارند و تحلیلشان از مسائل ضعیف است.
اما مدیران تشکیلاتی، آدمهای قوی دور و بر خود میگذراند و کار را محکم جلو میبرند. ما خیلی از فقدان این موضوع صدمه میخوریم.
اگر تشکیلات انقدر میتواند قدرت بدهد و برای جامعه فایده داشته باشد، باید ببینیم که چه اخلاقیاتی برای بقای تمایلات لازم است در درون آن وجود داشته باشد.
دلیل عدم استقبال عمومی از تشکیلات در میان جامعه، رعایت نشدن اخلاق در تشکیلات است.
اگر کسی حرفی میزند، قسمت درست حرفش را تائید کنید و هدف حرفش که درست است را به عنوان یک نکته مثبت مطرح و تعریف کنید. از خود ظرفیت نشان دهید. بعد به نقطه ضعفش بپردازید؛ البته نیت خوانی نکنید ولی برایش تبیین کنید. هرچند حواستان باشد که او را متهم نکنید. باید با حسنظن با مومنین برخورد کنید و بهترین جایش هم همین جاست.
باید بتوانید برای افراد گروه و تشکیلات خود دلایل خوبی بیاورید. درست است که هدف و نیت شما خیر است، اما صبر، دقت و مهارت میخواهد. این اخلاق است. بداخلاقی است که حرف زور بخواهی بزنی و مردم بپذیرند.
سعی کن حتیالمقدور رئیس نشوی. اگر در هر تشکیلاتی قویترین آدمها به دنبال رئیس کردن بقیه باشند، آن تشکیلات به اعلی میرسد؛ اما اگر کار خود را راحت کنند و رئیس شوند و بقیه قویها را بیرون بریزند و یک سری ضعیف دور و بر خودشان جمع کنند، این میشود باند! رئیس نشو، رئیس بساز، این از مفهوم شایستهسالاری بسیاری قویتر است.
جنگ مگر چگونه پیش میرفت؟ فرماندهان دفاع مقدس میدیدند که نیروهای زیر دستان از خودشان برتر هستند و به آنها پیشنهاد پستهای بالاتر و فرماندهی میدادند، اما آنها قبول نمیکردند و میگفتند که ما همانجا و با همین شرایط بهتر میتوانیم کار کنیم.
یکی دیگر از نکاتی که باید در اخلاق تشکیلاتی رعایت کنید، این است که عیب برادرت را به خودت نسبت بده و حسن خود را به وی نسبت بده.
استاد #پناهیان
#تشکیلات
#اخلاق_تشکیلاتی
#تربیت
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
@salehin_shahrood