أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 260
عدل
امام علی:
عدل بر چهار شعبه است:
پيچيده هاى فهم، و
پوشش علم و
شكوفه حكمتها و
باغ حلم.
هر كس بفهمد جمله هاى علم را تفسير مى كند، و
هر كس علم داشته باشد شرايع حكمت بر او عرضه مى شود، و
هر كس بردبارى كند در كارش افراط نمى كند و
بوسيله آن در بين مردم ستوده زندگى مى كند.
۱- آی گپ: iGap.net/salehir
۲- ایتا: eitaa.com/salehinir
۳- بله:https://Bale.ai/invite/#/join/MWYwY2M5MT
۴- بیسفون:http://bpn.im/salehinir
۵- سروش: https://sapp.ir/joingroup/GNXs6CzRZbcqI1pKD2fwuOyW
۶- گپ: https://gap.im/salehinir
ارتباط: @rezaasghari
۱۶ آبان ۱۳۹۸
أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 259 امام علی: يقين بر چهار شعبه است: شوق و ترس و زهد و انتظار.
هر كس مشتاق بهشت باشد شهوات را از ياد مىبرد، و هر كس از آتش بترسد از محرّمات پرهيز مىكند، و هر كس نسبت به دنيا زهد و بىاعتنايى كند مصيبتها بر او آسان مىشود «4»، و هر كس به انتظار مرگ باشد در خيرات مىشتابد.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 259
امام علی: صبر بر چهار شعبه است: بصيرت در فهم و درك، تأويل و تبيين حكمت، شناخت عبرتها، سنن پيشينيان.
(أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 260)
هر كس در فهم و درك بصيرت داشته باشد در حكمت جستجو و تبيين مىكند، و هر كس در حكمت تبيين كند عبرتها را مىشناسد، و هر كس عبرت را بشناسد حكمت را تأويل و تفسير مىكند، و هر كس حكمت را تفسير كند عبرت را مىبيند، و هر كس عبرت را ببيند گويا همراه پيشينيان بود.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
أسرار آل محمد عليهم السلام / ترجمه كتاب سليم، ص: 260
امام علی: جهاد بر چهار شعبه است: امر به معروف و نهى از منكر، و راستگوئى در جاهاى مختلف، و غضب بخاطر خداوند، و بغض و عداوت با فاسقين.
هر كس امر به معروف كند كمر مؤمن را محكم مىكند، و هر كس نهى از منكر كند بينى فاسق را به خاك مىمالد، و هر كس در جاهاى مختلف راست بگويد وظيفهاى كه بر عهدهاش بوده انجام داد، و هر كس با فاسقين عداوت داشته باشد و بخاطر خداوند غضب كند خداوند بخاطر او غضب مىنمايد.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
غيبتهاى مجاز
170- رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود: چهار دستهاند كه غيبت آنان گناه نمىباشد: كسى كه فاسق است و آشكارا مرتكب اعمال حرام مىشود، پيشوايى كه دروغ مىگويد و اگر كار نيكى برايش انجام دهى سپاس مىدارد و اگر مرتكب بدى شدى عفو و گذشت ندارد. كسانى كه از مادران خويش لذّتجويى مىكنند، و كسى كه از جماعت مسلمانان فاصله بگيرد و امّت
(النوادر( للراوندي ) / ترجمه صادقى اردستانى، ص: 207)
را سرزنش كند، و با شمشير آخته عليه امّت قيام كند.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
(النوادر( للراوندي ) / ترجمه صادقى اردستانى، ص: 207)
بدترين نقطه زمين
171- رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود: بدترين نقطههاى زمين خانههاى اميران و قدرتمندانى است كه، به حق قضاوت و حكم نمىكنند.
172- رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود: از در خانههاى سلاطين و اطرافيان آنان بر حذر باشيد، دورترين شما از خدا كسى است كه سلطانى را بر خداوند برترى دهد، و هر كس سلطانى را بر خداوند متعال برگزيند، در ظاهر و باطن او گناه جاى گزين مىشود، و پرهيزكارى و مبالات مىرود، و گرفتار سرگردانى و پريشانى مىگردد.
۱۶ آبان ۱۳۹۸
كنز العرفان في فقه القرآن - ترجمه، ج1، ص: 7
حضرت حسين بن على (ع) در شب عاشورا فرمود: «تحمدك اللهم على ان اكرمتنا بالنبوّة و علّمتنا القرآن، و فقّهتنا فى الدّين» «خدايا سپاسگزار درگاه تو هستم. در مقابل اين همه نعمتهاى والايى كه به ما عطا نمودهاى و ما را با نبوّت و رسالت، و آموزش قرآن و تعليم فقاهت در دين، مكرّم داشتهاى»
۱۶ آبان ۱۳۹۸
-- SH01 SOKHANRANI.mp3
15.72M
#سخنرانی
🎤 حجت الاسلام عابدینی
🔹 موضوع : رابطه خانواده و هیئت(1)
🏴 مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)
🕌 امامزاده قاضی الصابر (ع)
✅ @MeysamMotiee
۱۷ آبان ۱۳۹۸
SOKH _ SH03.mp3
24.57M
#سخنرانی
🎤 حجت الاسلام عابدینی
🔹 موضوع : رابطه خانواده و هیئت(3)
🏴 مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)
🕌 امامزاده قاضی الصابر (ع)
✅ @MeysamMotiee
۱۷ آبان ۱۳۹۸
-- SH 02 SOKHANRANI.mp3
20.56M
#سخنرانی
🎤 حجت الاسلام عابدینی
🔹 موضوع : رابطه خانواده و هیئت(2)
🏴 مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)
🕌 امامزاده قاضی الصابر (ع)
✅ @MeysamMotiee
۱۷ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از راهیان صادق
✅در اتاق عملیات روانی شیطانک ها چه خبر است!؟
◀️ چند روزی است که بحث چند همسری به صورت بسیار مشکوکی در فضای مجازی کشور مورد توجه قرار گرفته و دستمایه ی تخریب وجهه ی جریان دینی شده است!
کانال های جریان رسانه ای اصلاحاتی اعتدلالی که نشان داده اند اخلاق، انسانیت و منافع ملی برایشان هیچ ارزشی ندارد، شبانه روز در حال تولید محتواهای تخریبی در این موضوع هستند. برای درک اهداف و انگیزه های پشت پرده این شیطانک های پلیدِ رسانه, گزاره های زیر را کنار هم قرار دهید:
1- اساسا چند همسری موضوعی مهم و مبتلابه در جامعه ی ما نیست. و البته حرمت شرعی هم ندارد!
2- جریان رسانه ای که ظاهرا خود را نگران چند همسری در جامعه نشان می دهد اغلب گرفتار روابط نامشروع است و از رابطه با زنان شوهردار گرفته تا سکس گروهی را نیز نفی نمی کند!!!
3- جریان سیاسی پشت پرده ی این رسانه ها به شدت دچار پرونده های افتضاحات اقتصادی و مدیریتی است و باید به هر طریق ممکن تمرکز افکار عمومی را از این موضوع به انحراف بکشاند.
4-انتخابات نزدیک است و اگر توجه جامعه به مسائل واقعی و اساسی معطوف شود، شکست سختی نصیب جریان لیست بازان حاکم بر مجلس خواهد شد.
5- وزیری هست که دستِ پشت پرده اش در بازی های رسانه ای مشهود است، والله اعلم!
6- نظرسنجی ها از افزایش خطرناک محبوبیت رئیسی حکایت دارد!
7- جریان مافیای پشت پرده ی رسانه های کشور به این نتیجه رسیده که در این دوره از انتخابات باید بر زنان جامعه متمرکز شود...
نتیجه اینکه باید کاری کرد تا توجه افکار عمومی از موضوعات اساسی کشور و خرابکاری های فاجعه بار مسئولین این وضعیت، منحرف گردد. پس چه موضوعی بهتر از داستان ساختگی چند همسری برای سرکار گذاشتن یک ملت!!!
#واجب_الانتشار
۱۸ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از راهیان صادق
علت و عایدی جنگ اعصاب روحانی با مردم
✍️ نظرسنجی های دولتی نشان می دهد در همین هشت نه ماه اخیر، محبوبیت چهره هایی مانند سردار سلیمانی و آیت الله رئیسی بالا رفته و محبوبیت آقای روحانی به شدت پایین آمده است.
🔹طبق برخی نظرسنجی ها، محبوبیت رئیس دولت زیر ده درصد رسیده و خوش بینانه ترین آنها، 40 درصد را نشان می دهد. در مقابل، محبوبیت مردمی رئیس قوه قضائیه طبق نظرسنجی وزارت اطلاعات به 76 درصد افزایش یافته است.
♦️چه کسی مقصر است؟ باید کام مردم را با جنجال سیاسی تلخ کرد که چرا این گونه شده اند؟ آیا همین مردم دو سال قبل به وعده های روحانی اعتماد نکردند؟
🔹اما محبوبیت و رای و حمایت، چک سفید نیست. هر کس صداقت به خرج دهد، پاک دستی پیشه کند، وعده خلاف واقع ندهد، گره از مشکلات مردم بگشاید، کنار آنها در روزهای سخت باشد، بر نزدیکان سخت بگیرد و با مفسدان -ولو جزو سرآمدان زیر دست خودشان باشد- شدت عمل به خرج دهد، دوست داشتنی می شود.
♦️رئیسی وعده داد با فساد مبارزه کند، ولو زیر عبا و عمامه خودش یا روحانی باشد. همین کار را هم کرد. گریبان دانه درشت ها را گرفت اما با مفسدان و کارچاق کن های دانه درشت -ولو در حد معاون دفتر رئیس دستگاه قضا- هم مجامله نکرد. دستگاه قضایی در همین نه ماه گذشته، چند ده هزار میلیارد را از غارتگران دانه دشت باز پس گرفته و به خزانه عمومی برگردانده است.
🔹در مقابل، آقای روحانی درباره مفاسد برادرش تا می توانست تهدید و گروکشی کرد، وعده های انتخاباتی را دارای تاریخ مصرف انتخاباتی دانست و بر عکس آنها، هم سرمایه های فناوری و عزت و اقتدار ملی را بر باد داد، هم چرخ اقتصاد را با ندانم کاری و مجامله با مفسدان قفل کرد و هم تورم 43 درصدی را که بالاترین رکورد پس از رکورد 49/6 درصدی دولت هاشمی است، سر سفره مردم آورد.
♦️دیگر نه خبری از تحول اقتصادی 100 روزه و گزارش عملکردهاست و نه اهتمام برای رفتن به میان تولید کنندگان و کارگران و سایر اقشار گله مند. فقط سیاست بازی هست و جنجال و جنگ اعصاب.
🔹خب! مردم چه کنند با این کارنامه؟ مدیری که در عمل نتواند کارویژه و خاصیت مثبت خود را نشان دهد و بر عکس، روی اعصاب مردم راه برود، هر روز بیشتر از چشم مردم می افتد.
🔹این دور باطل، اگر جبران نشود، موجب دلزدگی و انزجار بیشتر مردم خواهد شد؛ حتی اگر به خاطر "شعار روحانی، اقتصاد اقتصاد"، آنها را به آمریکا بچسبانند! راستی در این شش سال، چه کسانی ماشین در باتلاق فرو رفته آمریکا را هُل دادند؟
♦️این، نطق خداحافظی باراک اوباما در تاریخ 21 دی 95 در شیکاگو است: "اگر 8 سال پیش به شما می گفتم می نوانیم برنامه هستهای ایران را بدون شلیک یک گلوله تعطیل کنیم، احتمالا می گفتید بیش از حد بلندپروازانه است؛ اما ما با توافق [برجام] توانستیم".
🔹قبل از او توماس فریدمن 12 تیر ماه 94 در نیویورک تایمز نوشت: "توافق پیشرو با ایران به اوباما این امکان را میدهد تا به کنگره و اسرائیل بگوید این بهترین توافقی است که با یک #غلاف_خالی_از_اسلحه میتوان به دست آورد ".
♦️آقای روحانی در حال رو به رو شدن با مکافات عمل خود و برخی اطرافیان و حامیان سیاسی بی صداقتی است که او را صریحا رحم اجاره ای و نردبان صعود خود می خواندند.
🔹او حق ندارد عصبانیت خود را سر دیگران خالی کند و محیط زیست عمومی را با تولید آلودگی های معطوف به جنگ روانی با مردم انباشته سازد. این، جفا و بی انصافی مضاعف است. محمدایمانی
۲۰ آبان ۱۳۹۸