هدایت شده از قرآن و نهجالبلاغه 🌸🌸
⚘
📚نهج البلاغه/خطبه ۲۲۱-تلاوت الهيكم التكاثر
(پس از خواندن آيه ۱ سوره تكاثر: افزون طلبی شما رو به خود مشغول داشته تا آنجا که به دیدار قبرها رفتید.فرمود)
/فراز ۴
💥 #عبرتازگذشتگان
آه! زمين چقدر اجساد عزيزان خوش سيما را كه با غذاهاي لذيذ و رنگين زندگي كردند، و در آغوش نعمتها پرورانده شدند بكام خويش فرو برد، آنان كه مي خواستند با شادي غمها را از دل برون كنند، و به هنگام مصيبت با سرگرميها، صفاي عيش خود را بر هم نزنند، دنيا به آنها و آنها به دنيا مي خنديدند، و در سايه خوشگذراني غفلت زا، بي خبر بودند كه روزگار با خارهاي مصيبت زا آنها را درهم كوبيد و گذشت روزگار توانايي شان را گرفت،
مرگ از نزديك به آنها نظر دوخت، و غم و اندوهي كه انتظارش را نداشتند آنان را فرا گرفت، و غصه هاي پنهاني كه خيال آن را نمي كردند در جانشان راه يافت، در حالي كه با سلامتي انس داشتند انواع بيماريها در پيكرشان، پديد آمد، و هراسناك به اطبا، كه آموزش دادند گرمي را با سردي، و سردي را با گرمي درمان كنند روي آوردند كه بي نتيجه بود زيرا، داروي سردي، گرمي را علاج نكرد، و آنچه براي گرمي بكار بردند، سردي را بيشتر ساخت، و تركيبات و اخلاط مزاج را به اعتدال نياورد، جز آنكه آن بيماري را فزوني داد، تا آنجا كه درمان كننده خسته، و پرستار سرگردان، و خانواده از ادامه بيماريها سست و ناتوان شدند، و از پاسخ پرسش كنندگان درماندند، و درباره همان خبر حزن آوري كه از او پنهان مي داشتند در حضورش به گفتگو پرداختند.
⚘
@Nahjolbalaghe2
#باهمنهجالبلاغهبخوانیم
#خطبهها
۲۳ سال فعالیت برای کاهش درد و رنج بیماران خاص
در این مسیر همراه بنیاد امور بیماران خاص باشید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
شماره حساب سیبا بانک ملی برای واریز کمک های مردمی:
۰۱۱۰۱۰۳۴۳۴۰۰۰
آسان و از طریق اینترنت با مراجعه به لینک زیر پرداخت کنید👇👇👇
http://www.cffsd.org/pages/donate
با کانال صبح امروز همراه باشید؛
👇👇👇👇
@sobhemrooznewss
درود
۲۳ سال زحمت دست اندرکاران بنیاد امور بیماران خاص از یاد نمی رود ولی کمک به بیماران خاص چند ویرایش نیاز دارد:
۱- در بازار رسم مناسبی است کسی که کالای عمده می خرد با سود کمتر یا قیمت عمده می فروشند، ولی این استثنا برای فروش خدمت درمان وجود ندارد!
۲- طمع شاغلین درمان آن قدر زیاد است که بیماران را به گدایی واداشته و شاغلین درمان را میلیاردر می کند!
۳- بیماران خاص، برخی بیماران پرخرج مثل دیابت را در بر گیرد.
۴- حمایت درمان بیمه ای به ۱۰۰% افزایش یابد.
۵- به علت استفاده ی بیشتر بیماران و افزایش درآمد ناشی از مشتری بیشتر، تعرفه های هزینه های مترتب درمان مثل ویزیت پزشکان، دارو، گمرک، وارد کننده تجهیزات خاص و بستری، کمتر شود.
به امیدی که در زمان دولت تدبیر و امید بیمار دردی غیر از مرض نداشته باشد
Reza Asghari:
پيامبر خاتم که درود پروردگار بر او باد گفت:
خداوند در هر شبِ ماه رمضان مى گويد: «به عزّت و جلالم سوگند، به فرشتگان فرمان داده ام درهاى آسمان ها را بر روى بندگان دعا كننده من بگشايند».
قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
إنَّ اللّه َ يَقولُ كُلَّ لَيلَةٍ مِن هذَا الشَّهرِ : وَ عِزَّتي و جَلالي لَقَد أمَرتُ مَلائِكَتي بِفَتحِ أبوابِ سَماواتٍ لِلدّاعِينَ مِن عِبادي و إمائي؛
فضائل الأشهر الثلاثة ، ص 99 .
Reza Asghari:
نفس واسطه روح و بدن
سیر نزولى روح تا مرحله تعلق به بدن مادى در سخنان نجم الدین رازى با پدید آمدن نفس ناطقه انسانى تبیین مى گردد. در بحث قبل روشن شد که او براى بدن انسان ظاهر و ملکوتى قائل است که ظاهر آن در پست ترین مرتبه عالم اجسام قرار دارد و ملکوت آن در بالاترین مرتبه این عالم واقع شده و نزدیک ترین مادیات به عالم روح است. اما این مرتبه ملکوتى چگونه شکل مى گیرد. نجم الدین رازى شکل گیرى ملکوت بدن انسان یا نفس ناطقه او را در راستاى تکامل بدن مادى و با عنایتى از طرف روح تبیین مى کند.
او در مقام تفاوت انسان و حیوان این حقیقت را اجمالاً بیان کرده است. او مهم ترین تفاوت بین نفس انسان و حیوان را صفت بقا مى داند که نفس انسانى از روح دریافت کرده است:
بدانکه نفس به جملگى اجزا و ابعاض قالب انسانى محیط است… و نفس دیگر حیوانات در تن ایشان همین نسبت دارد… ولیکن نفس انسانى را صفات دیگر است که در نفس حیوانات نیست… یکى از آن جمله، صفت بقا است.[۱۵]
این سخن، در حقیقت، به این معنا است که نفس انسانى در سیر تکامل بعد از نفوس حیوانات قرار گرفته و این کمال از طرف روح به آن افاضه شده است. یعنى نفس حیوانى باافاضه نورى از روح، تبدیل به نفس ناطقه انسانى گردیده است. زیرا قالب و بدن انسان قدرت تحمل و تدبیر نفس ناطقه انسانى را داشته ولى بدن حیوانات دیگر از این توانایى برخوردار نبوده است و این رمز سخن او در بحث قبل است که بدن انسان از جهت ترکیب پیچیده ترین موجودات عالم اجسام است.
تبدیل نفس حیوانى به نفس ناطقه با عنایت روح ملکوتى به آن، در سخنان دیگر عارفان هم مشرب با نجم الدین رازى نیز مطرح شده است. عزالدین کاشانى در مقام تبیین چگونگى به وجود آمدن نفس ناطقه مى گوید:
نفس ناطقه انسانى عبارت از مجموعه خلاصه لطایف اجزاى ترکیب بدن که آن را روح حیوانى و طبیعى گویند و نورى است که از روح علوى انسانى به آن افاضه مى شود و بدان نور مورد الهام فجور و تقوى مى گردد، چنان که نصّ کلام مجید است; «ونفس و ماسویها فالهمها فجورها و تقویها»[۱۶]
بدین ترتیب تعلق روح به بدن، در حقیقت به معناى تکامل ملکوت بدن به حدى است که صلاحیت افاضه از طرف روح علوى انسانى را پیدا مى کند و روح با افاضه نور خویش به نفس حیوانى صفت بقا مى بخشد و آن را تبدیل به نفس ناطقه مى کند و نفس با این صفت خویش واسطه بین روح و بدن مى شود و افاضات روح از راه نفس به بدن مى رسد.
http://tarikhema.org/religions/2333/%D8%AD%D9%82%D9%8A%D9%82%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AC%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%89-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B4%D9%86%D8%A7/
https://shenasname.ir/azmoon/agahi/5494-atashneshan98 استخدام در مشاغل عملیاتی آتش نشانی در سال 98
Reza Asghari:
قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۰۳/۰۲
ماده ۶۱۹ – هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شوون و حیثیت به آنان توهین نمایدبه حبس از دو تا شش ماه و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
Reza Asghari:
Esmail:
چه ربطی به این شیوه دارد؟
Reza Asghari:
منظور این است اگر کسی در ملا عام جرمی مرتکب شد دیگران بی خیال باشند؟
Esmail:
پلیس چه کاره هست پس ؟
Reza Asghari:
اگر پلیس نبود چه شود؟
Esmail:
در کتاب "وجدان بیدار" کلیسا مردم را جاسوس هم قرار می داد این کار شبیه قبل از رنسانس هست
Reza Asghari:
آنجا اقدامی مخفیانه در حریم خصوصی توسط کلیسا بود.
این جا حریم عمومی توسط حکومت است.
Esmail:
حق پوشش انتخاب فرد هست
Reza Asghari:
قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۰۳/۰۲
ماده ۶۳۸ – هر کس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴)ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمیباشد ولی عفت عمومی را جریحهدار نماید فقط بهحبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
Esmail:
پوشش حق فردی هست
Reza Asghari:
پوشش در محیط خصوصی حق فردی است.
ولی در محیط عمومی، حق عام است.
Esmail:
خیر حق فرد هست
Reza Asghari:
نظرتان محترم.
ولی وقتی بشر در محیط عمومی قرار می گیرد تابع شرایط عموم می شود.
Esmail:
پس اروپا محق هست که اجازه حجاب ندهد؟
Reza Asghari:
در کشور ما هم زمان رضا شاه بحث کشف حجاب اجباری طرح شد.
Esmail:
اشتباه بود همانقدر که حجاب اجباری استباه هست
Reza Asghari:
اگر در نگاه نقد به این قانون هستیم جای بررسی علمی توسط علمای مرتبط است.
Esmail:
هر کسی در مورد قانون حق اظهار نظر دارد
Reza Asghari:
بله.
لازم است از ابعاد مختلف بررسی شود.
فقهی- حقوقی- روان شناسی- انتظامی و ...
Esmail:
روزی به این بحث ها خواهند خندید.
آیندگان متعجب خواهند شد که زنان حق انتخاب حجاب خودشان را نداشته اند ، حق رفتن به ورزشگاه را نداشته اند، حق طلاق نداشته اند و .....
Reza Asghari:
ممکن است زمانی بر اساس افزایش سطح آگاهی، محدودیت ها بی مورد بوده و برداشته شود.
مانند محدودیت هایی که در قدیم بود و طی گذر منسوخ شد.
Esmail:
بله شرطی شدگی های جامعه و .... رنگ می بازد
Reza Asghari:
هر عمل منفی یا مثبت از نظر طرف دیگر عکس العملی را در پی دارد.
در دفاع می گفتند هر تک (حمله) پاتک (حمله ی متقابل) دارد.
گاهی ممکن است اکثریت جامعه که قدرت بیشتری دارند تصمیمی بگیرند که موجب محدودیت اقلیت و باعث اعتراضشان شود، ولی اگر به اکثریت رجوع شود ممکن است به نظرشان آید به علت عمل ناشایست اقلیت چنین تصمیمی اتخاذ شد.
پس ایجاد قانون، حسنش این است که نظم ایجاد می کند و عیبش این خواهد بود که محدودیت در پی دارد.
Esmail:
برخی حقوق حقوق اولیه انسانی هست.
ممنون از گفتگو با شما
Reza Asghari:
حقوق اساسی در قانون اساسی است و جزییات در تفسیر یا قانون عادی می آید.
متقابل
تشکر
Esmail:
بزرگترین آسیب اجتماعی مردم را مقابل و علیه هم قرار دادن هست.
این رفتار ها خشم های سهمگینی بر جامعه وارد می کند و خشونت های سختی متولد خواهد کرد.
✅سید مصطفی تاجزاده:
📌مستند قانونی دادسرای ارشاد تهران در درخواست از مردم برای تهیه عکس و فیلم از بدحجابان و... چیست؟ این روش هرج و مرج آفرین دست اراذل و اوباش را در ایجاد مزاحمت برای شهروندان بهویژه بانوان باز میکند تا بهبهانه اطلاعدادن به پلیس، از هر زنی عکس و فیلم بگیرند و به آزار و حتی اخاذی از او بپردازند.
#امتداد
@emtedadnet
قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲
ماده 65- هرگاه کسی اعلام کند که خود ناظر وقوع جرمی بوده و جرم مذکور از جرائم غیرقابل گذشت باشد، در صورتی که قرائن و اماراتی مبتنی بر نادرستی اظهارات وی وجود نداشته باشد، این اظهار برای شروع به تعقیب کافی است، هر چند قرائن و امارات دیگری برای تعقیب موجود نباشد؛ اما اگر اعلام کننده شاهد قضیه نبوده، به صرف اعلام نمیتوان شروع به تعقیب کرد، مگر آنکه دلیلی بر صحت ادعا وجود داشته باشد. یا جرم از جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی باشد.
فردی نیم متر قدش بود دلش می خواست در مقابل یک دیوار بی نهایت آن طرف را ببیند!! مثل این فرد کسی است که می خواهد با علم محدودش در مقابل علم بی نهایت خدا اظهار نظر کند! وقتی در یک جامعه بسته ان موقع پوشش واجب بود بی تردید در جامعه پیچیده و بزک کرده امروز پوشش برای حراست و حافظت از فرد و جامعه امری ضروری و منطقی است. پوشش حکمی است که از خدای دارای علم بی نهایت صادر شده نه از یک فرد و یا گروه معمولی. ففهم
خاطرات سردار محمد علی جعفری فرمانده سابق سپاه پاسداران
سال ٦٠ با دختر غلامحسین بشردوست -از همرزمانش در جبهه که سالها بعد او را بهعنوان مشاور خود برگزید - ازدواج کرد. روایت ازدواجش جالب است و ابتدا خود برای خواستگاری به بابلسر و منزل پدر همسر آیندهاش میرود و سپس ماجرا را با خانودهاش در میان میگذارد. خانوادهاش که فکر میکردند او در جبهه است و در جنوب، از ماجرای خواستگاری او شوکه میشوند. خودش دراینباره میگوید: «تلفنی با خانوادهام در یزد تماس گرفتم. وقتی موضوع را به مادرم گفتم با صدای بلند خندید و گفت: پسرجان تو داری توی جبهه میجنگی یا رفتی دنبال زنگرفتن؟ گفتم: مادر جان هم دارم میجنگم و هم دارم زن میگیرم... عزیز من جبهه جنوب کجا و بابلسر کجا؟ اصلا میفهمی چه داری میگویی؟ تازه دو تا برادر بزرگتر از خودت هم داری که هنوز زن نگرفتهاند. تو چطور میخواهی زودتر از آنها زن بگیری؟ گفتم مگر چه عیبی دارد که من زودتر از داداشهایم خطشکنی کنم؟ گفت: عیبی که ندارد عزیزم؛ هر طور خودت صلاح میدانی همان جور عمل کن». حاصل این ازدواج دو فرزند- یک دختر و یک پسر- شد.
کارنامه: فرمانده جنگهای نامتقارن
جنگ که شروع شد، در قالب بسیج مردمی به جبهه رفت در سال ٦٠ به عضویت اطلاعات سپاه درآمد.
نقطه برجسته کارنامه جنگیاش اما مشارکت در عملیات کربلای٤ و ٥ است که منجر به مجروحشدنش شد. جعفری پس از بهبودی به ستاد سپاه منتقل شد و در سمت معاون عملیات ستاد کل و سپس جانشین رئیس ستاد خدمت کرد. سال ٦٧ که جنگ به پایان رسید، به دانشگاه برگشت و معماری را از سر گرفت.
پنج سال بعد - سال ٧٢- که از دانشگاه فارغالتحصیل شد، به فرماندهی نیروی زمینی سپاه منصوب شد و تا سال ٨٤ هم این سمت را بر عهده داشت. او در این ایام ضعف و قوت آمریکا در حمله به افغانستان و عراق را ریز به ریز مورد واکاوی و پژوهش قرار داد.
١٢ سال از فرماندهیاش در نیروی زمینی سپاه میگذشت که به فرماندهی قرارگاه ثارالله رفت. قرارگاه ثارالله مسئول تأمین امنیت پایتخت است؛
سال ٩٠ و در اوج رویارویی ایران و غرب بر سر پرونده هستهای، نام او همراه با ٣١ نفر دیگر در فهرست تحریمیهای جدید اتحادیه اروپا قرار گرفت. دو سال بعد از قرارگرفتن نامش در فهرست تحریمیهای اتحادیه اروپا و درحالیکه شش سال از فرماندهیاش بر سپاه پاسداران میگذشت، نشریه آمریکایی «فارنپالسی» اسم او را بهعنوان يكي از ٥٠٠ چهره قدرتمند دنیا منتشر کرد. (مقام معظم رهبری، رستم قاسمی، وزیر نفت سابق، حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات و محسن فخریزاده، استاد فیزیک هستهای دانشگاه امام حسین دیگر اسامی این فهرست بودند).
29216
کد خبر 680937
https://www.khabaronline.ir/news/680937/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%84-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%B9%D8%B2%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF