🚘فرهنگ رعایت قوانین راهنمایی-رانندگی در اندونزی بسیار بالاست تقریبا همه موتورسوارها از کلاه کاسکت استفاده میکنند.
همچنین در چهارراههایی که گردش به چپ آزاد است(اینجا فرمان سمت راست است) حتی اگر مجبور باشند پشت صف یک کیلومتری بایستند، مسیر گردش به چپ را اشغال نمیکنند.
#گزارش_سفر_اندونزی_اردیبهشت_۱۴۰۲
#شیخ_قاسم 👇👇👇
#سروش
https://splus.ir/sheikhqasem
#ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3642556714C1b643c1cb0
لطفا اگر مطالب را مناسب میدانید با دوستان و در گروههایتان به اشتراک بگذارید🙏🌺
🔰 انتخابات آزاد به سبک ترکیه!
👈 طبق اعلام برخی از بلاگرها و سلبریتی های ایرانی ساکن ترکیه، شرکت در انتخابات در این کشور اجباری است و افرادی که در انتخابات شرکت نمی کنند با جریمه مالی و محرومیت از برخی حقوق شهروندی روبرو می شوند
🔻 به نظر شما اگر در ایران چنین اتفاقی صورت می گرفت واکنش رسانه های ضد انقلاب و مدعیان حقوق بشر چه بود؟
♨️شاید در نگاه اول فکر کنید این یک تصویر ساخته شده توسط هوش مصنوعی یا بخشی از یک فیلم تخیلی یا چیزی شبیه به این است اما این تصویر کاملا واقعی و مربوط به باخموت است
شهری که حالا به شهرِ ارواح تبدیل شده است...
اوکراین نام سرزمینی است که فهمید باید با جهان گفتگو کند اما به لطف غربگرایانش هیچ وقت نفهمید که پیش نیاز یک گفتگویِ عقلانی قدرتمند شدن است...
➥ @Fetnemedia
"آقایان! بعضیها ننگشان میکند که بگویند حوزههای علمیّه از مردم ارتزاق میکنند؛ این ننگ نیست، این افتخار است؛ این یعنی احتیاج به دولتها و به قدرتها ندارند.
این یک امتیاز بزرگی است، لذا راحت میتوانند کنار مردم بِایستند.
شما ببینید در قضایای مختلف، حوزههای علمیّه در کنار مردم قرار گرفتند، کنار مردم ماندند، با دولتها و قدرتها رودربایستی نداشتند. اگر در بین روحانیّون کسانی بودند که در یک موقوفهای یا در یک جایی ارتباط داشتند، نتوانستند [کنار مردم بِایستند] و عقب ماندند. نه، ما مرتزقهی مردم هستیم، هیچ اشکالی هم ندارد"
۱۴۰۱/۰۵/۰۵
بیانات در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
حوزهی علمیه، یک دستگاه علمىِ روحانی است؛ نباید و نمیتواند سازمانی از سازمانهای دولتی بشود؛ حتّی اگر آن دولت، دولت جمهوری اسلامی باشد؛ این اعتقاد من است؛ بر این اعتقاد پافشاری هم دارم.
دولت جمهوری اسلامی، دولت امام زمان (عجّلاللَّهتعالیفرجهالشّریف) است؛ اما اگر حوزهی علمیه بخواهد بماند و رشد کند و بالندگی داشته باشد و توقعاتی که از او هست، برآورده کند، نمیتواند حتّی عضوی از همین دولت باشد؛ این یک شکل است، که ما این شکل را رد میکنیم.
البته نظرات مخالف هم هست؛ من آن نظرات را عن علمٍ و با معرفت به آن نظرات قبول نکردم و نمیکنم؛ دیگران نه، حوزههای علمیهشان، عضوی از دستگاههای دولتی است؛ ادارهیی به نام ادارهی اوقاف یا امور مذهبی وجود دارد که چیزهایی، از جمله مساجد و ائمهی جمعه را اداره میکند؛ کاغذی را به دست آنها میدهند تا بخوانند؛ به آنها میگویند درسی را بدهند؛ ماه به ماه حقوقی هم به آنها میدهند؛ ما این را قبول نداریم.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
بیانات در دیدار جمعی از فضلای حوزهی علمیهی قم
عضو شوید 👈
@sheikh_farhad_fathi
🔰 کانال شیخ فرهاد فتحی 🔰