فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند همه هستیم
❌موضوع: کارگران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🔉 اطلاعیه / کانال معیار در پیام رسان روبیکا🔊
🔷روبیکا یک اپلیکیشن چند منظوره است که قابلیت ارائه خدمات چندین اپلیکیشن متفاوت و گوناگون را برای مخاطبین فراهم می نماید.
✅برخی از مزیت ها:
🔺ارائه اینترنت نیم بهاء
🔻قابلیت ارائه خدمات چندین اپلکیشن در روبیکا
🔹شبکه تعاملی، مکملی برای محتوای ویدئویی
🔺آرشیو برنامههای تلویزیونی برای دسترسی روزانه
🔻محتوای آموزشی و محیط امن و پاک
✅ با حضور در کانال معیار به آدرس https://rubika.ir/meyar_pb از این مزیت ها برخوردار شوید.
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#فتنه_سبز به زادگاه خود باز میگردد!
#حسین_شریعتمداری
۱- در این اظهارنظرها که اخیراً با نزدیک شدن زمان #انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از سوی مقامات بلندپایه این کشور، مخصوصاً شخص #ترامپ مطرح میشود دقت کنید؛
پنجشنبه هفته گذشته، دونالد ترامپ در جریان یک نشست خبری در کاخ سفید درباره تعهد خود به #انتقال مسالمتآمیز #قدرت در صورت شکست وی در انتخابات گفت: «انتقالی در کار نخواهد بود بلکه تداوم ریاستجمهوری من را
خواهیم داشت»!
باز هم از دونالد ترامپ در یک نشست خبری است:
«ما برنده میشویم. نمیبازیم مگر اینکه #تقلب کنند. نگاه من اینطور است. نمیتوانیم اجازه بدهیم تقلب کنند. کشورمان در خطر است، چون این آدمها کشورمان را نابود میکنند نمیتوانیم اجازه بدهیم این کار را انجام بدهند»!
و این هم اظهار نظر دیگری از #ترامپ: «در حالی که میدانیم در هزاران هزار رأیی که سرنوشت متفاوتی را رقم میزدند تقلب صورت گرفته احمقبازی در نمیآوریم که بگوییم،
اوه، بیایید قدرت را انتقال دهیم»!
«توماس فریدمن» تحلیلگر معروف آمریکایی با اشاره به اظهارات ترامپ که پیدرپی و به هر بهانهای مطرح میشود، ابراز #نگرانی کرده و تاکید میکند که آمریکا در جریان انتخابات ریاست جمهوری پیشروی با یک #جنگ_داخلی تمامعیار روبهرو خواهد شد.
مقامات ارشد #پنتاگون گفتهاند نگرانند در صورت ایجاد ناآرامیهای داخلی بعد از انتخابات ریاستجمهوری، ترامپ ارتش را برای #سرکوب وارد خیابانها کند!
ژنرال «مارک الکساندر میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در واکنش به نگرانی شدید کنگره از تصمیم ترامپ و احتمال بروز #جنگ_داخلی، نامهای به کنگره فرستاد و در آن تصریح کرد: «ارتش آمریكا مصمم است نقشی در حل و فصل اختلافات و مناقشات انتخاباتی نداشته باشد».
۲- سخن ترامپ که بارها بر آن تاکید ورزیده و همه روزه نیز آن را تکرار میکند، این است که اگر در انتخابات ریاستجمهوری #رای_نیاورد و پیروز نشود، حتماً تقلب صورت گرفته است و او برای مقابله با آن -بخوانید مقابله با رأی مردم- ارتش را به میدان آورده و #جنگ_داخلی به راه میاندازد!
این سخن #ترامپ و راهی که در پیش گرفته است برای شما #آشنا نیست؟! دقیقاً همان مسیری است که رهبران و اصحاب #فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ در پیش گرفته و دنبال کرده بودند. نامزد #فتنهگران قبل از آنکه شمارش آراء آغاز شود اعلام کرد #پیروز_انتخابات است! و قبل از انتخابات هم از جانب همان طیف اعلام شده بود اگر #موسوی رای نیاورد، مردم به خیابانها بریزند! و... #کیهان که فرمول دیکتهشده به فتنهگران را دنبال میکرد و تمامی مراحل فتنه حتی انتخاب رنگ را پیشبینی کرده بود، روز ۲۰ خرداد ۸۸، یعنی ۲ روز قبل از انتخابات، تیتر یک صفحه اول خود را به این هشدار اختصاص داد «این هشدار را جدی بگیرید؛ آخرین پرده سناریوی افراطیون، آشوب پس از شکست».
چه شباهتی؟! گفتنی است #فتنهگران ۸۸ در اجرای #دستورالعملی که به آنها #دیکته شده بود کوتاهی نکردند ولی اسلام و ایران و مردم آن را نشناخته بودند و...
۳- این روزها، آمریکا و متحدانش در لبه همان #چاهی قرار گرفتهاند که سال ۸۸ برای ایران اسلامی حفر کرده بودند و همه توان خود را به میدان آورده بودند تا اسلام و جمهوریت نظام را در آن انداخته و از میان بردارند.
حالا #فتنه_سبز به زادگاه خود بازگشته و میرود تا آتش فتنهای را که برای ایران اسلامی تدارک دیده و ناکام مانده بود، به جان #طراحان اصلی آن بیندازد... و چه حکیمانه و امیدآفرین است کلام خداوند تبارک و تعالی «وَمَكَروا وَمَكَرَ اللهُ وَاللهُ خَيرُ الماكِرينَ».
20.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا خدمات سامانههای بزرگی مثل فیسبوک، گوگل و اینستاگرام و... #رایگان است⁉️
❌ ما #محصول هستیم‼️
#سواد_رسانه_ای
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی شهید بهشتی(ره)
⭕️ هشدارسرلشکر باقری به امارات وبحرین
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با تاکیدبراینکه امارات درارتباط خودبارژیم صهیونیستی تجدیدنظرکندگفت:
💢چنانچه امنیت ملی ایران دچارخدشه هرچند اندک شود،ما آن را از چشم کشور امارات میبینیم وتحمل نخواهیم کرد،
باارائه کنندگان پایگاه به دشمن،مانند دشمن برخورد میکنیم.🚨
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز هشتم: فرماندهان، عزت مداران، حماسه آفرینان
.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🔴 حالا فهمیدید چرا جلوی #داعش رو تو همون سوریه و عراق گرفتن ؟!
#حاج_قاسم_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان
📣📣 ثبت نام بیمه تکمیلی مهر ماه
✅ مرحله هفتم ثبت نام بیمه تکمیلی از تاریخ ۲۶ شهریور ماه تا ۲۵ مهر ماه خواهد بود که هزینه قابل پرداخت هرنفر ماهیانه ۷۰۰۰ تومان می باشد.
✅ اعضایی که تا الان بیمه خود را ثبت نکردند می توانند جهت ثبت بیمه تکمیلی به سامانه سحاب مراجعه نمایند.
⚠️ توجه داشته باشید کدملی این اعضاء اوایل آبان ماه ثبت سامانه کمک رسان خواهد شد و تا قبل از ثبت در سامانه کمک رسان، از روش دریافت فاکتور و تحویل مدارک به نماینده صندوق می بایست استفاده شود.
صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان
@Szbasijian_esfahan
اجازه هست باور نکنیم؟!
🔻 آیا مذاکرات ۲۲ ماهه ی منتهی به حصول برجام و امتیازات بسیار وسیع و گسترده، عجیب و غریب و بعضا ابدی که در این توافق به طرف مقابل واگذار و در قبال آن، امتیازات بسیار ناچیزی که دریافت شده است، تنها و تنها با هدف «منزوی نمودن آمریکا» صورت گرفته است؟ آیا براستی چنین بوده است؟
اگر چنین است، پس چرا و با چه مبنایی آقای وزیر خارجه در اثنای مذاکرات صریحا اعلام کردند که رسیدن به هر نوع توافقی، از عدم توافق بهتر است؟ آیا هر نوع توافقی قابلیت رسوا و منزوی نمودن آمریکا را دارد؟! وانگهی! برای منزوی کردن طرف مقابل چه نیاز و تعبدی به حصول توافق بود؟ آیا تیم مذاکره کننده نمی توانست کارشکنی ها و سنگ اندازی های طرف غربی را بر سر راه حصول توافق – با استفاده از ابزار رسانه و دیپلماسی عمومی - در بوق و کرنا کند و مسئولیت شکست و به نتیجه نرسیدن مذاکرات را به گردن آنان بیندازد؟
اگر چنین است، پس چرا مکررا نقض عهدهای آمریکا و سایر غربی ها را توجیه می کردند؟ مگر نه آنکه برای منزوی نمودن طرف مقابل لازم است که موارد نقض عهد او به طور مکرر به گوش ملل دنیا برسد و در مجامع و جلسات مختلف آن هم با صدایی واحد نه متناقض مطرح شود؟
اگر چنین است، پس چرا اکنون باز هم می خواهند در موضوع FATF نیز به آمریکا اعتماد کنند؟
حال که از منزوی شدن آمریکا سخن به میان می آورند، پس چرا باز هم در لفافه صحبت از امکان مذاکره ی مجدد با آمریکا می شود و مثلا خطاب به آمریکایی ها می گویند: «پلی که شکسته اید را احیا کنید»!؟ مگر به هدف ادعایی خود یعنی «منزوی کردن آمریکا» دست نیافته اند؟ پس با این حساب مذاکره ی مجدد چه معنا و مبنایی می تواند داشته باشد؟
با عرض تأسف باید گفت که آنچنان بوی صداقت و یکرنگی از این سخنان و رفتارها استشمام نمی شود.
اگر آقایان واقعا به نیت منزوی کردن آمریکا پای میز مذاکره رفتند، پس قاعدتا باید او را «دشمن» خود قلمداد می کردند (زیرا دشمن را باید منزوی کرد نه دوست را). اما چرا به جای تلاش جهت منزوی نمودن آمریکا، او را این همه بزک کردند؟ چرا او را «کدخدا» و «مؤدب» خواندند؟ چرا در میانه ی مذاکرات دست ایران را با خالی اعلام کردن خزانه، عدم وابستگی آرمان کشور به داشتن سانتریفیوژ، وابسته بودن آب آشامیدنی به نتیجه ی مذاکرات و ... خالی کردند؟ براستی هیچ عاقلی را می توان یافت که در مقابل دشمن خود اینگونه موضع بگیرد؟
اگر آمریکا را دشمن فرض کردند و به دنبال منزوی نمودن او بودند، پس چرا بندهای برجام را به گونه ای تنظیم نکردند که به مجرد هر نقض عهد، آبروی نداشته ی او بر زمین بریزد؟ این در حالی است که در برجام، هر جا که آمریکا تعهدی داده است، راهی را برای فرار از عملی کردن آن در نظر گرفته و تعبیه نموده است؛ به طوری که هر غلطی که از او سر زد نه تنها نقض برجام محسوب نمی شود، بلکه به جای آن، کوچکترین حرکت/واکنش ایران نقض برجام بشمار می آید!
این طور که از متن برجام به نظر می رسد، غربی ها این توافق را اساسا به گونه ای تنظیم نموده اند که به منزوی شدن و به گوشه ی رینگ رفتن «ایران» منجر گردد، نه «آمریکا»!
براستی اگر آقایان توانسته اند آمریکا را منزوی نمایند، پس چرا اکنون علی رغم خروج رسمی، علنی و کابویی وار این کشور از برجام و سرکار نهاده شدن عالیجنابان توسط اروپا، با استناد به بند ۳۶ این توافق، همه ی تعهدات را ملغی نمی کنند؟
چرا کماکان به دنبال آن هستند که از هر راه ممکن (حتی به قیمت مخدوش نمودن عزت و منافع ملی) پیکر بی جان و چاک چاک برجام را حفظ کنند؛ آن هم توسط اروپایی های «پیکان» صفت! به اعتقاد آقای روحانی، پیکان کجا و بنز کجا!
حقیقت آن است که اولا ایالات متحده پیش از برجام نیز منزوی بود (چه در بین ملت ها و چه در بین حاکمیت های دنیا) که نشانه ی آن نیز عدم اعتنای اکثریت غالب کشورهای دنیا به قطعنامه های ۶ گانه شورای امنیت می باشد. ثانیا اگر هم آمریکا منزوی گشته است، این موضوع هیچ ارتباطی به اقدامات حضرات ندارد. این آقایان با اقداماتشان، الگو بودن ایران را در بین ملت های مسلمان و آزاده ی دنیا در خطر زوال و ج.ا.ایران را در مظان اتهام تذبذب و در معرض انزوا قرار دادند. یک کشور و حاکمیت زمانی که از «عزت» برخوردار نباشد و انگیزه ای هم برای کسب و دفاع از آن نداشته باشد، کسی او را جدی نمی گیرد و طبعا منزوی می شود.
🎯 اینکه می بینیم که غربی ها - و ایضا غربگرایان – منزوی گشته اند، حاصل سعه ی صدر نظام اسلامی و نیز اجازه ی حکیمانه ی رهبری نسبت به اجرایی شدن این توافق سراپا نقص بود. حال که غربگرایان نیز همانند آمریکا در بین مردم بی آبرو و بی اعتبار شده اند، این دستاورد عظیم نظام؛ یعنی «منزوی شدن آمریکا» را به پای خود می نویسند و به خود نسبت می دهند تا در جرگه ی منزوی شدگان جای نگیرند و بتوانند از پاسخگویی بگریزند.
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
💯رسانه صهیونیستی: ایران یک «ابرقدرت پهپادی» است/
✅روزنامه «جروزالم پست» نوشت: «ایران یک قدرت پهپادی و یکی از کشورهایی است که شمار زیادی پهپاد کوچک و بزرگ تاکتیکی و انتحاری را میسازد. ایران در تلاش است نشان دهد یکی از قدرتهای جهانی در تولید سلاح و بسیار فراتر از مهندسی معکوس ادوات روسی، چینی یا کره شمالی است.»
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
✅یادداشت/ پاسخ به اعتماد
🔻بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. 2ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. 3ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
🔺نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
🔴(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌 سوال دوم؛
❌ چرا آقای روحانی اقتصاد و بورس را به امان خدا رها کرده است؟ آیا قصد راه انداختن شورش عمومی دارد؟
👈 پاسخ
🔻مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
💯حکم اعدام برای ترامپ و شاه سعودی
✅خبرگزاری سبأ نوشت: دادگاهی در یمن حکم اعدام «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی، «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا و چند تن دیگر را در پرونده حمله به اتوبوس دانشآموزان یمنی صادر کرد.
🔹در سال ۹۷ بر اثر حمله جنگندههای ائتلاف سعودی به اتوبوس حامل دانش آموزان یمنی در استان صعده، ۵۱ نفر کشته و ۷۹ نفر زخمی شدند که ۴۰ نفر از کشتهها کودک زیر ۱۵ سال بودند.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
✅بازدید بازرسان آژانس از دومین سایت ایران
💯 آژانس بینالمللی انرژی اتمی طی بیانیهای از بازدید بازرسان خود از دومین سایت مورد نظر در ایران خبر داد. به گزارش ایرنا، آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که به عنوان بخشی از توافق با ایران برای حل مسائل مربوط به اجرای پادمانی، که از سوی آژانس بینالمللی انرژی هستهای مشخص شده است، آژانس این هفته دسترسی تکمیلی به دومین مکان در این کشور را صورت داد و نمونههای محیطی گردآوری شد. رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اخیراً در مصاحبه با برنامه «هارد تاک» شبکه بیبیسی با اشاره به توافق با ایران برای دسترسی به دو مکان مورد نظر این سازمان، گفت اکنون سطحی از همکاری با ایران را به دست آوردهاند که نیاز بود و بازرسان این سازمان میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. او درباره سفر خود به ایران نیز گفت: آنها در استقبال از ما با محبت بودند. من با رئیسجمهوری روحانی، وزیر خارجه ظریف و دیگران در آنجا صحبت کردم. ما توانستیم به یک توافق برسیم. گروسی روز گذشته در مصاحبه با نشریه «اشپیگل» آلمان با تأکید بر اینکه فعالیتهای هستهای ایران پس از توافق [برجام] کاهش یافت اما هرگز کاملاً متوقف نشد، گفت: برنامه هستهای ایران بسیار پیچیده است، به همین دلیل است که رژیم نظارتی گستردهای داریم. سال گذشته بیش از ۴۰۰ بازرسی در ایران داشتیم.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
#خانم_بازیگر!
#گرانی_سرسامآور را شماها سر #سفره_مردم گذاشتید
خانم بازیگر که در #تبلیغات_انتخاباتی در سالن آزادی از خود بیخود شده بودی؛ آیا از قیمت #دلار و #تخممرغ خبر داری؟!
این سوال اعتراضآمیز را امیرمحمد زند بازیگر سینما و تلویزیون خطاب به باران کوثری نوشته که نقش #تبلیغاتچی را در میتینگ انتخاباتی اصلاحطلبان و روحانی، به عهده گرفته بود. زند با اشاره به ویدئوی مصاحبه کوثری با فریدون جیرانی مینویسد: خیلی ممنون که صادقانه و مشخصا دلیل آن همه فریاد با دستبندهای رنگین و آن همه تلاش و #سینهچاکی را گفتید اما بهتر نبود برای اکران فیلمتون راه دیگری میرفتید؟ و از چیزی (سیاست) که سررشته ندارید و مردمی که بعضا چشم بر دهان هنرمندها دوختهاند، پلی بیپایه برای آرزوهاتون نمیساختید؟ آیا بهتر نبود اساسا به فیلم من عصبانی نیستم رای میدادید؟ و من و امثال من را گمراه در داشتن دغدغه #معیشت مردم نمیکردید!؟
شما حتی جسارت و معرفت یه #عذرخواهی ساده از مردم را ندارید؟ شما میدانستید در قبال آن رایهایی که جمع کردهاید، تا همیشه مسئولید!؟
#تخممرغ دانهای 1500 تومان و #دلار تا این لحظه سی هزار تومانی و شرمندگی مردان بسیاری پیش زن و بچههایشان بهترین اکران عصبانیت امثال شما نبود...
ببخشید، من هم به عنوان یه آدم فرهنگی که نه به عنوان یک ایرانی حق خودم میدانم که دیگر سکوت نکنم و نظرم را بگویم.
از قدیم گفتن بازی اشکنک داره، باران کوثری روزی که در سالن آزادی از خود بیخود شده بود و داد آنچنانی میزد باید فکر باخت در #قمار_سیاست رو میکرد، البته اگه واقعا باخته باشه، شایدم #برده کسی چه میدونه.
اعتراض این هنرمند به #عوامفریبی یک بازیگر سینما در حالی است که اغلب #سلبریتیها و #بازیگران به بازی گرفته شده در ستاد انتخاباتی «اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات» در هفتههای اخیر، به طور کامل #سکوت اختیار کردهاند.
گفته میشود برخی از آنها #امتیازات_هنگفتی در ازای حضور در نمایشهای انتخاباتی کذایی دریافت کردهاند.
⚠️واعظی: نمیدانم چرا عدهای در داخل کشور از این که رئیس جمهور گفت مردم کاخ سفید را لعنت کنند، ناراحت و عصبانی شدهاند.
❌ جناب واعظی ما آمریکا رو سالهاست لعن و نفرین میکردیم؛ این شما و تفکر غربزده شما بود که "بلد نبودید" به آمریکا فحش بدید و حتی از شعار مرگ برآمریکای روی موشک هم میترسیدید و آدرس میدادید که کلید حل مشکلات در آمریکا و در کدخداست!
❌این شما بودید که ۷سال از عمر جوانان مملکتو صرف این کردید که آمریکا چه لگدی به برجام میزنه که زندش کنه!
❌ این شما بودید که همیشه امیدتون به خارج از مرزها بود!
❌ ما هنوزم به آمریکا لعنت میفرستیم؛ این رو پیر خمین و رهبرعزیزمون به پدران ما و پدران ما به ما یاد دادن و ماهم تاآخرعمر اطاعت میکنیم
اما بعدش هم به شما و تفکر غربزده ی غرب پرستِ غربگداتون لعنت میفرستیم که فقط چشمتون رو به خارج از مرزها و آمریکا دوختید و هسته ای و تولید و حتی آب خوردن مردم رو رو به برجام وابسته کردید و غیر از عملکرد منفی برای خودتون باقی نذاشتید!
‼️ حداقل این یکسال دیگه رو بجای این فرافکنی ها کار کنید!
۱. چه کسانی بهروز وثوقی.فردین و ملک مطیعی رو ممنوع التصویر کردن؛
محمد خاتمی
میرحسین موسوی
محسن مخملباف
۲. چه کسانی اساتید دانشگاه هارا به بهانه انقلاب فرهنگی اخراج کردند؛
عبدالکریم سروش
صادق زیباکلام
۳. چه کسانی در دانشگاه دیوارکشی کردند؛
محمد خاتمی
میرحسین موسوی
۴. چه کسانی در پیشانی زنان بدحجاب پونز فرو میکردند و به بهانه مبارزه با ترویج فحشا به سینماها حمله میکردند؟
اکبر گنجی
۵. چه کسانی خواهان جنگ با آمریکا در دفاع از صدام شدند؟
علی اکبر محتشمی پور
مهدی کروبی
امیرالمومنین علیه السلام؛
دیده نمیشود نادان مگر آنکه تندرو است یا کندرو
نهج البلاغه ص۴۷
#اصلاح_طلبان
#افراطی_ها
✅چرا جنگ قرهباغ پایانی ندارد؟
🔻قرهباغ همچنان یکی از کانونهای مهم بحران در منطقه قفقاز است. درگیریهای روزهای اخیر در قرهباغ سومین درگیری مهم از زمان توافقنامه آتشبس بیشکک در سال ۱۳۷۳ تاکنون است. درگیریهای فروردین ۱۳۹۵ و تیر ۱۳۹۹ دو درگیری شدید دیگر در این زمینه است.
🔸یکی از علل مهمی که در کنار سایر علل داخلی، منطقهای و بینالمللی باعث میشود هر از چند گاهی شاهد تبادل آتش در این منطقه باشیم دقیقاً در توافقنامه آتشبس بیشکک نهفته است. همچنان که از نامش پیداست چیزی که به جنگ چند ساله ارمنستان و آذربایجان از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۳ پایان داد نه پیمان صلح بلکه توافق آتشبس بوده است که بیش از ۲۶ سال قرهباغ را در حالت نه صلح و نه جنگ نگه داشته است.
🔺در روابط بینالملل شرایطی که بر قرهباغ حاکم است را نبرد منجمد مینامند، به این معنا که یک درگیری مسلحانه فعال به پایان رسیده اما هیچ چهارچوب سیاسی یا حقوقی و یا قراردادی که دارای ضمانت اجرایی قوی باشد، درگیری و جنگ و اشغالگری را برطرف نکرده است. تجربه تاریخ رپابط بینالملل چند قرن اخیر نشان داده است مناطق و موضوعاتی هم که وضعیت نبرد منجمد بر آنها حاکم باشد، همواره از استعداد بالایی برای شعلهور شدن زبانههای جنگ و خشونت برخوردار بوده است.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پس در مورد اقتصاد مملکت تصمیم میگیره؟؟؟