پس انداز ملی؟
🔻کشوری به وسعت ایران و حجم اقتصادی گسترده و جمعیتی جوان، برای توسعه یا حداقل گذران اقتصاد جمعیت بالای ۸۰ میلیون نفری، نیاز به سرمایهگذاری مستمر در حوزههای مختلف و زیربناهای اقتصادی خود دارد، لذا به عقیده صاحب نظران نسبت بودجه جاری به عمرانی در شرایط مطلوب ۷۰ به ۳۰ است، یعنی حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور باید به سرمایه گذاری های مختلف اختصاص یابد تا کشور در سالهای آتی دچار مشکل نشود که در واقع میتوان عنوان پس انداز ملی به آن داد.
🔸حال تصور کنید کشور در طول یک دهه (دهه ۹۰) هر سال نسبت بودجه عمرانی به جاری در حداقل ممکن بوده و بدتر آنکه بخش قابل توجهی از کل بودجه سالانه هم خلق پول و استقراض از بانک مرکزی باشد و هرگاه کسری بودجه نیز دامنگیر دولت شده، ناگزیر بودجه عمرانی فدای بودجه جاری شده باشد، در این صورت بدیهی است که اثرات چنین وضع نامطلوبی در قالب تورم، بیکاری، رکود و کمبود تا چندین سال بعد دامنگیر اقتصاد کشور باشد.
🔹خوشبختانه از نیمه سال ۱۴۰۰ به بعد با تغییراتی که در روشها و راهبردهای اقتصاد خارجی و اقتصاد داخلی روی داده، آن دو نسبت جاری به عمرانی و بودجه واقعی یا استقراضی، تا حدی اصلاح شده، اما همچنان با وضع مطلوب فاصله دارد.
🔺به نظر میرسد در کنار اقدامات اصلاحی اقتصادی ضروری که دولت انجام داده و در حال پیگیری آنهاست، تشدید نظارت ها، ارتقاء همت انقلابی مدیران میانی و مبارزه بی امان با رانت جویان و ویژه خوارانی که در لباس کارگزاری حکومت هستند، طعم شیرین اصلاحات اقتصادی دولت، سریعتر در ذائقه مردم خواهد نشست.
🔴من دختران کشف حجاب کرده را دعوت به مطالعه زندگی کسانی میکنم که در غرب نخواسته اند مطابق سیستم سرمایه داری عمل کنند
🔹کاش اهالی زن زندگی آزادی فقط یکبار بخواهند سرنوشت کسانی که نخواسته اند از مسیری که تمدن غرب برای زن ترسیم میکند بروند ،را مطالعه کنند تا بدانند چیزی به نام آزادی وجود ندارد، وحقیقت آزادی پوشش در غرب چیست ؟
🔹آنچه که در جنگ زن زندگی آزادی وکشف حجاب ها بسیار آزار دهنده است ،تقلید زن ایرانی از مسیری است که زن را در غرب به بن بست رسانده است و او راه فراری از اسارت سیستم سرمایه داری نمی یابد.
📌برای مثال امروز زن ومرد فرانسوی سنگین ترین و سهمناک ترین اغتشاشات را علیه سیستمی انجام میدهند که آنها را مجبور به کار زیاد وطاقت فرسا آن هم زمانی که قدرت بدنی آنها کم شده است میکند،اما آیا کسی صدای این خشم وناله زن غربی را میشنود، زنی که فریاد میزند من قدرت کار در معدن ،و کارخانه و ساختمان را بیشتر از این ندارم ،کیست این زن را ببیند و به اسارت واجبار کارگری او پایان دهد؟
پلیس ایرلند ۴ مهاجم به سفارت ایران را بازداشت کرد
🔻پلیس ایرلند چهار عنصر ضدانقلاب که قصد آسیب زدن به ساختمان سفارت کشورمان در دوبلین را داشتند، بازداشت کرد.
🔹افراد مهاجم بر اساس این گزارش متهم هستند که به دیوارهای خارجی سفارت ایران آسیب زدهاند. یکی از آنها همچنین با اتهام حمل پیچگوشتی برای خارج کردن تابلوی سفارت و تجاوز به یک اقامتگاه خصوصی مواجه است.
🔺قاضی پرونده، بعد از استماع شواهد پلیس و دفاع نکردن مهاجمان از اتهامات وارده، آنها را تا اطلاع بعدی با قید وثیقه و ممنوعیت از تردد در نزدیکی ساختمان سفارت ایران آزاد کرده است.
انتخابات ترکیه و چند نکته
🔻در مورد انتخابات ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری در ترکیه چند نکته وجود دارد:
1️⃣ محرم اینچه بر خلاف گمانه زنی ها که گفته می شد به نفع هم حزبی سابقش کنار می رود، چهار روز مانده به روز انتخابات، نه تنها خود کناره گیری کرد بلکه حزب خود - ملت- را هم از انتخابات کنار گذاشت.
2️⃣ غرب بطور غیر رسمی از رقیب اصلی اردوغان حمایت می کند عبارت پیروزی قلیچدار اوغلو به نفع ایران نیست که امروز روی صفحه بی بی سی و دویچهوله نقش بست از اینموضوع خبر می دهد.
3️⃣ نتایج نظرسنجی ها از نزدیک بودن آراء کمال و طیب و نتیجتا" دو حزب جمهوریخواه و عدالت و توسعه خبر می دهند. انتخابات یکشنبه چه در دور اول تمام شود و چه دو هفته بعد به پایان برسد و چه اردوغان پیروز شود و چه قلیچدار اوغلو چهار سال مناقشه بی رحمانه بین طرفداران دو طرف را در پی خواهد داشت و حتی ممکن است ابعاد امنیتی هم به خود بگیرد.
4️⃣ دو قطبی فعلی دو پیامد را در پی خواهد داشت، تضعیف حکومت ترکیه بر اثر رقابت های تند جناحی و شروع مداخلات خارجی که این دو پایانی دوباره بر دولت منسجم در آنکارا خواهد بود.
5️⃣ وضعیت اسلام گرایی در ترکیه در هاله ای از ابهام قرار می گیرد. همین الان اسلام گرایی ترکیه دو پارچه - میان حزب عدالت و توسعه از یک سو و احزاب سعادت و سلامت و هواداران مرحوم اربکان از سوی دیگر - است. با شکست اردوغان موضع اسلام گراها در ترکیه ضعیف تر می شود و احیانا" روند نزول اسلامگرایی در این کشور تشدید می شود. ضمن آنکه خود شکست اردوغان هم به اختلافات دو طیف اسلام گرایی دامن می زند.
6️⃣ تحرکات کردهای ترکیه در هر دو صورت پیروزی اردوغان یا قلیچدار علیه دولت مرکزی تشدید می شود و روی کردهای همسایه هم تاثیر می گذارد.
نذرهای تربیتی؟!
🔻در هجمه جدید قائلان مکتب اومانیسم به یکی از ارزش های کهن ایرانی- اسلامی یعنی پوشش بانوان، دختران دانش آموز هدف سهلالوصول تری به نظر میآیند و مشاهده دخترکانی که مقنعه مدرسه خود را دور شانه هایشان انداخته اند (البته در برخی از شهرها) شاهد این مدعاست.
🔸واقعیت تلخ آن است که نظام آموزش و پرورش کشور علیرغم وجود نیروهای خدوم و ماهر فراوان، اما در مواجهه با چهارده میلیون دانشآموز کم آورده اند تا جایی که ۶۰ درصد مدارس کشور معلم پرورشی نداشته و بودجه فرهنگی این ۱۴ میلیون دانشآموز ۲ درصد بودجه فرهنگی کل کشور است و مسائل و معضلات دیگر که دستگاه آموزش و تربیت کشور را در بر گرفته است.
🔹فرهنگیان و فرهیختگانی که با این قشر عظیم سر و کار دارند به دو نیاز اساسی برای تربیت دانش آموزان تاکید دارند:
۱) گفتگو
۲) اردو
🔸دانش آموز امروز کمتر زمینه گفتگو با دیگران را پیدا میکند و تقریباً غیر از گروه های تلگرامی که فضای خاص خود را دارند، کسی را برای گفتوگو پیدا نمیکنند حتی پدر و مادر خویش را !
🔹دوم؛ نوجوانان دریای هیجان هستند که باید زمینه تخلیه این هیجانات را فراهم کرد و اردو یکی از بهترین آن روشها است و کسانی که خود را دلسوز آموزش و پرورش دانش آموزان کشور میدانند، باید پای این کار بیایند.
🔺و در آخر جا دارد از مسئولان بخشهای صنعتی کشور بپرسیم اردوهای "راهیان پیشرفت" که قرار بود نوجوانان و جوانان در آن اردوها به آینده خود و کشور خویش امیدوار شوند، در چه مرحله ای است و آن یک میلیون نفری که رئیس جمهور گفت باید به این اردوها بروند چه شد؟؟
خلاصه تحلیل عاموس هارل در هاآرتص در تشریح ضعف راهبردی امریکا و رژیمصهیونیستی در منطقه
1⃣ رژیمصهیونیستی که #برجام را به سود میدانست اکنون سردرگم است که با پیشرفت هستهای ایران چه کند.
2⃣ سعودی و اعراب بجای رژیمصهیونیستی به چین متمایل شدهاند.
3⃣ ایران آهسته و پیوسته حضور خود را در سوریه تحکیمکرده و حملات رژیمصهیونیستی کارساز نبود.
4⃣ نزدیکی ایران و اعراب کار را برای رژیمصهیونیستی بسیار سخت و ضربات را به آن کاریتر خواهد ساخت.
5⃣ نبرد اوکراین محور تهران- مسکو- پکن را ایجاد کرده است.
ماجراجویی اقلیم کردستان علیه جمهوری اسلامی ایران
🔻سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرده است که درپی دعوت اعضای #گروهکهای_تجزیهطلب در یک مراسم رسمی اقلیم کردستانِ عراق و تداوم تحرکات این گروهکها در اقلیم، شنبه ۲۲ اردیبهشت، سفیر عراق در تهران را به وزارت خارجه فراخواندیم و اعتراض ایران به او ابلاغ شد.
🔸از سال ۱۳۷۶ و پس از عملیات های سپاه به فرماندهی شهید احمد کاظمی، تروریست ها به اقلیم کردستان عراق فرار کردند. اقلیم در همان زمان به جمهوری اسلامی ایران تعهد داد که گروهک ها را خلع سلاح نماید اما متاسفانه چند اتفاق دیگر رخ داد:
📌۱- ساخت دهها پایگاه نظامی در اطراف مرز ایران
📌۲- برگزاری دوره های آموزش نظامی توسط گروهک ها
📌۳- اقدامات تروریستی کور طی سالیان گذشته
📌۴- قاچاق سلاح
📌 ۵- تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران و....
🔸در طی این سالها تذکرات رسمی به اقلیم کردستان عراق هم ثمری نداشت؛
🔹تا اینکه طی عملیات ربیع در سال گذشته توسط سپاه، پایگاههای تروریست ها نابود شد و تلفات زیادی به گروهک ها وارد شد. و پس از آن جمهوری اسلامی ایران روی سخن خود را به دولت مرکزی عراق برای تامین امنیت مرزها نموده، که حاصل آن توافق دوجانبه مثبتی است
🔸حالا اقلیم از این رویکرد دقیق جمهوری اسلامی ایران عصبانی است و سعی دارد این پیام را به ایران مخابره کند که اگر توافق را با عراق ادامه دهد ، دولت اقلیم نیز حمایت های خود را از گروهک ها شدید تر خواهد کرد!
🔺نکته آنجاست که دولت کوچک اقلیم باید بداند که جمهوری اسلامی ایران بر سر منافع ملی و خط قرمز امنیت کوتاه نمی آید. خوب است موشک باران عین الاسد را دوباره مرور نمایند!
تحلیل کوتاه بیانیه لاریجانی درباره #انتخابات مجلس
1⃣ برخلاف ظاهر بیانیه لاریجانی خبرها از تحرک جدی تیم وی برای حضور موثر در انتخابات مجلس حکایت دارد.
2⃣ لاریجانی در تصمیم گیری شخصی برای حضور در انتخابات مردد است.
3⃣ اصلاح طلبانی مانند خاتمی تصمیم دارند با محوریت لاریجانی وارد انتخابات شوند.
4⃣ ابوترابی، رحمانی فضلی و جلالی گزینههای اصلی لاریجانی برای نقش آفرینی هستند.
تحلیل کوتاه برنامههای اصلاحطلبان برای تشدید اعتراضات بر اساس مواضع محمد خاتمی
1⃣ دعوت به ایجاد پیوند میان چهرههای سیاسی اصلاحات با تشکلهای صنفی ودانشجویی
2⃣ درخواست از آنها برای سوق دادن تشکلها و اصناف به سمت اعتراض بدون خشونت
3⃣ تاکید بر منحرف شدن انقلاب از مسیر خود در شعارها و مواضع اصلاحطلبان
4⃣ تاکید بر شعارهای عدالت خواهانه و برابری گرایانه برای جذب طبقات محروم
💢خط کلی زندگی امام صادق(علیهالسلام)
🔹فردا مصادف با سالروز شهادت امام جعفرصادق(علیهالسلام)، ششمین نور امامت و ولایت است. رهبر معظم انقلاب در خرداد 1358 سخنانی درباره این امام همام دارند که در کتاب انسان 250 ساله نیز آمده است.
🔸معظمله تأکید دارند: «تنها راهی که میتواند ما را با خط کلی زندگی امام آشنا کند، آن است که نمودارهای مهم زندگی آن حضرت را در لابهلای ابهامها بیابیم».
🔹نمودارهای مهم و برجسته در زندگی امام صادق(علیهالسلام) را میتوان در کلام رهبر معظم انقلاب در سه بخش دستهبندی کرد: اول، تبیین و تبلیغ مسئله امامت؛ دوم، تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و سوم، وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیکـ سیاسی. امام صادق(علیهالسلام) مانند دیگر امامان شیعه، محور برجسته دعوتش را موضوع «امامت» تشکیل میداده است.
🔸از منظر رهبری زندگی ائمه شیعه واجد یک «خط کلی» است و آن، روح مبارزه با ظلم و طاغوت است. این موضوع در سیره و سلوک و تقریرات امام صادق(علیهالسلام) نیز مشهود است و قاطعترین راه برای اثبات این واقعیت تاریخی، انبوه روایات و احادیثی است که درباره ادعای امامت، ضرورت مبارزه و انتظار قائمآلمحمد(عجالله تعالی فرجه الشریف) برای برپایی عدالت و مبارزه با ظلم از زبان امام صادق(علیهالسلام) به روشنی و با صراحت تمام نقل شده و برای ما به یادگار مانده است.
🔹امام در هنگام اشاعه و تبلیغ مسئله امامت، خود را در مرحلهای از مبارزه میدیده است که میبایست به طور مستقیم و صریح، حکام زمان را نفی کند و خویشتن را به عنوان صاحب حق واقعی ولایت و امامت به مردم معرفی کند؛ و قاعدتاً این عمل فقط هنگامی صورت میگیرد که همه مراحل قبلی مبارزه با موفقیت انجام گرفته باشد اما تاریخ پرغصه امامت آدرسی از این تمهیدات نمیدهد؛ نه آگاهیهای سیاسی و اجتماعی در قشر وسیعی پدید آمده و نه آمادگیهای بالقوه در همهجا احساس میشد. لذا عمده اهتمام و تلاش امام صرف آمادهسازی جامعه و تربیت شیعه تراز اسلام میشود.
🔸امام صادق(علیهالسلام) در اواخر دوران بنیامیه، به موازات کار علمی و تشکیل کرسیهای علمی و فقهی و تربیت شاگرد در عرصههای مختلف، شبکه تبلیغاتی وسیعی را که کار آن، اشاعه امامت آلعلی(علیهالسلام) و تبیین درست مسئله امامت بود، رهبری میکرد؛ شبکهای که در بسیاری از نقاط دوردست کشور مسلمان، به ویژه در نواحی عراق و خراسان، فعالیتهای چشمگیر و ثمربخشی درباره مسئله امامت عهدهدار بود و این بخش از زندگی سیاسی امام
🔹صادق(علیهالسلام) و دیگر ائمه(علیهمالسلام) است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «مهمترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهولترین و ابهامآمیزترین فصول زندگینامه» این ذوات مقدس است.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
مولاامیرالمؤمنین امامعلى(عليه السلام) :
اى بنده خدا!
در عيبجويى هيچ كس به خاطر گناهش، شتاب مكن؛
زيرا ممكن است آمرزيده شده باشد.
و در مورد خودت، از گناه كوچكى هم كه كرده اى ايمن مباش؛
چرا كه شايد براى همان گناه عذاب شوى.
نهجالبلاغه، خطبه۱۴۰
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ. اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفࢪَج
شیعهی جعفریام ، تا ابد حیدریام
«صلیاللهعلیکیاجعفربنمحمدایهاالصادق»
در تاريخ زندگى امام صادق علیه السلام آمده است كه حضرت در آخرين لحظه هاى عمر مبارک خود چشم باز كرده و فرمود: تمام بستگانم را جمع كنيد و سپس فرمود:
شفاعت ما شامل كسانى كه نسبت به نماز سهل انگارى كنند نخواهد شد.
عمل به وصیت امام صادق (ع)
ولایت علی را؛
از برکت " قال الصادق " داریم...
#شهادتصادقآلمحمد
ای بندِ دلِ فاطمه ای بندهی خالق
یا حضرت صادق ع
🏴شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت
🔴 شیعیان ما صبورترند
يكى از اصحاب از امام صادق عليه السّلام روايت مىكند فرمود: ما صابر هستيم ولى شيعيان ما از ما صابرتر مىباشند، عرض كردم قربانت گردم چگونه شيعيان شما از شما صابرتر هستند، فرمود؛ ما مىدانيم و صبر مىكنيم و آنها صبر مىكنند در حالی که نمىدانند چه خواهد شد.
عَن بَعْضِ أَصْحَابِهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ إِنَّا صُبَّرٌ وَ شِيعَتُنَا أَصْبَرُ مِنَّا قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ كَيْفَ صَارَ شِيعَتُكُمْ أَصْبَرَ مِنْكُمْ قَالَ لِأَنَّا نَصْبِرُ عَلَى مَا نَعْلَمُ وَ شِيعَتَنَا يَصْبِرُونَ عَلَى مَا لَا يَعْلَمُونَ .
الکافي , جلد۲ , صفحه۹۳
خوشبحال کسانی که در راه دین صبر کنند و ثابت قدم باشند و دینداری را رها نکنن
الاستقامة ثم الاستقامة
الصبر ثم الصبر
⬛️ #شهادت_امام_صادق علیه السلام را تسلیت عرض میکنیم
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
✨امام زمان فرمودند
این طور به من سلام بدهید✨
🔷زیارت آل یاسین💗
اللهم عجل لولیک الفرج🌸
🌸🌿🌸🌿🌸
Ziyarat-Ashura-ali-fani-232665.mp3
8.41M
#زیارتِعاشورا🌱✨
🌟اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌟وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌟وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌟وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینب✅
التـماسِدعــا..💔