eitaa logo
شبکه خبری سامان
1هزار دنبال‌کننده
23.2هزار عکس
11.3هزار ویدیو
39 فایل
Saman news شبکه خبری برای ایران فردا
مشاهده در ایتا
دانلود
💢انقلاب و تحول در نقش مردم 🔹یکی از دستاوردهای مهم انقلاب ‌اسلامی و به تعبیر شهید‌ مطهری از خدمات انقلاب ‌اسلامی به ایران و ایرانی‌ها، تحول در نقش‌آفرینی اجتماعی و سیاسی مردم بود که تا‌کنون نیز ادامه دارد. مردم در کنار دو عامل دیگر، یعنی ایدئولوژی اسلامی و رهبری دینی رئوس مثلث عوامل مستحدثه انقلاب بودند و به تعبیر امام راحل همین‌ها هم عوامل مبقیه انقلاب هستند؛ یعنی خاستگاه نقش‌آفرینی مردم خود انقلاب‌ اسلامی بود. انقلاب‌ اسلامی با مدیریت علما و فقها که متن اسلام را برای مردم می‌گفتند، این فرهنگ‌سازی را کردند که از شروط مسلمانی باور به این حقیقت است که سرنوشت ملت‌ها جز به دست خودشان رقم نخواهد خورد.(رعد/11) 🔸این در ‌حالی بود که توده مردم در عصر و زمانه نظام سلطانی عموماً در طول تاریخ و نظم مستبدانه پهلوی، به ویژه نقش جدی در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی خود نداشتند و تمام مفهوم مردم در معنای رعیت تجلی پیدا می‌کرد. رعیت یعنی زیردست و تابع فرمانبردار. نظام شاهی تنها همین نقش را از مردم می‌خواستند و بُردار حکومت فلشی یک طرفه بود که تنها حقوق حکومت بر مردم را می‌گفت و می‌خواست و لاغیر. لذا در نمایشی هم که به نام «دموکراسی و انتخابات» به راه می‌انداختند، خود تعیین می‌کردند که نام چه کسی یا کسانی از صندوق رأی باید بیرون بیاید! ارتشبد فردوست در کتاب خاطرات و اعترافات خود به این حقیقت تلخ چنین اذعان می‌کند که من به همراه اسدالله ‌علم و منصور در زمان پهلوی دوم جلسه می‌گرفتیم و اسامی را مشخص می‌کردیم و به استاندار‌ها و فرمانداران اعلام می‌کردیم که باید اینها نماینده شوند! 🔹اما اکنون به برکت انقلاب‌ اسلامی، مردم تعیین‌کننده مسئولان همه مناصب سیاسی در کشورند؛ مستقیم یا غیرمستقیم. از رهبری گرفته تا رئیس‌جمهوری، نماینده مجلس و حتی نمایندگان شورای شهر و روستا. این تحول اساسی در نقش‌دهی به مردم و به عبارت بهتر برگرداندن حق مردم به خودشان، نشان‌دهنده ماهیت مردم‌سالار بودن ذات اسلام و بزرگ‌ترین نتیجه و دستاورد انقلاب اسلامی است. 🔸امروز مردم و ذائقه و خواسته آنهاست که مسیر حکمرانی را مشخص می‌کند. البته طبیعی است که برخی‌ها طمع کنند و با دسترسی‌هایی که به اضلاع سه‌گانه «ثروت»، «قدرت» و «رسانه» دارند، در این مسیر تلاش‌هایی به نام مردم، اما به کام خود صورت دهند و این حق مسلم مردم در انتخاب را منحرف کنند. این موضوع در وهله اول، به آگاهی‌بخشی و تبیین نیاز دارد تا مردم در دام چنین تفکرات و جریان‌ها و افراد سودجو نیفتند و در مرحله دوم، عزم و اراده مردم برای استفاده از این حق در قالب مشارکت‌آفرینی در انتخابات و رقم زدن انتخابی مطلوب و هدفمند را می‌طلبد.
♦️تاثیر جهانی مشارکت در انتخابات 🔺 موجب وحدت ملی در کشور می‌شود، 🔺 وحدت ملی، قدرت ملی را افزایش می‌دهد 🔺 و این قدرت ملی، تهدیدات دشمنان را کاهش می‌دهد. @gaamdovomi
🔻 مأیوس کردن مردم در مسیر پیاده سازی سیاست راهبردی دشمن 🔹 مقام معظم رهبری فرمودند: "برای اینکه مردم را از صحنه خارج کنند، یکی از کارهایشان مأیوس کردن از آینده است. شما ببینید چقدر در این رسانه‌های وابسته‌ی به دشمن ــ یا صریح یا غیر صریح؛ بعضی از این رسانه‌ها صریحاً وابسته‌ی به دشمنند، بعضی‌ها صریحاً وابسته نیستند امّا باطناً وابسته‌اند ــ مردم را از آینده مأیوس میکنند. یک نکته‌ی منفی را پیدا میکنند، این را تعمیم میدهند، بزرگ میکنند برای اینکه مردم مأیوس بشوند، عمده هم جوانها؛ [میخواهند] جوانها را مأیوس کنند. این را که «حضور در فعّالیّتهای سیاسی چه فایده دارد؟ حضور در انتخابات چه فایده دارد؟» ترویج میکنند، روی این کار میکنند." 👈 با همین نگاه، رویه برخی کانالهای انقلابی را نیز مورد مداقّه قرار دهید تا ملاحظه کنید چه افراد و رسانه هایی دقیقا در حال تکمیل پازل دشمن هستند.
بررسی و تحلیل تاریخچه انتخابات با رویکرد توفیق یا عدم توفیق در انتخاب اصلح به عنوان شاخص ریاست جمهوری👇 ریاست جمهوری ۱۳۵۸؛ مشارکت۶۷٫۴۲درصد بنی صدر۷۵٫۶درصد شعار تبلیغی :همراهی امام، گزینه امام ،انقلابی پاریس و... ریاست جمهوری ۱۳۶۰؛ مشارکت ۶۴٫۲۴ رجایی ۹۰ درصد ریاست جمهوری ۱۳۶۰؛ مشارکت۷۴٫۲۶ خامنه ای۹۵٫۰۵ ریاست جمهوری ۱۳۶۴ مشارکت ۵۴٫۷۸ خامنه ای۸۷٫۹ ریاست جمهوری۱۳۶۸ مشارکت۵۴٫۵۹ رفسنجانی ۹۴ درصد ریاست جمهوری ۱۳۷۲ مشارکت۵۰٫۶۶ رفسنجانی۶۳درصد ریاست جمهوری۱۳۷۶ مشارکت۷۹٫۹۲ خاتمی ۶۹٫۰۹ ریاست جمهوری ۱۳۸۰ مشارکت۶۶٫۷۷ خاتمی۷۶٫۹درصد ریاست جمهوری ۱۳۸۴ مشارکت۵۹٫۷۶ احمدی نژاد۶۱٫۶۹ درصد ریاست جمهوری ۱۳۸۸ مشارکت۸۵ احمدی نژاد۶۲٫۴۶ ریاست جمهوری ۱۳۹۲ مشارکت۷۲٫۹۴ روحانی۵۰٫۷۱ ریاست جمهوری ۱۳۹۶ مشارکت۷۳٫۰۳ روحانی۵۷٫۱۴ ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مشارکت۴۸٫۸۸ رییسی۶۲٫۱۷ آیا واقعا به اصلح رسیدیم اسامی را بخوانم رییس جمهور ها را بنی صدر،رجایی،ایت الله خامنه ای،رفسنجانی،خاتمی،احمدی نژاد،روحانی و رییسی و بعد رییس مجلس ها؛ رفسنجانی ۹ سال، ناطق۸ سال(۷۱-۷۹)،کروبی هفت سال ( ۶۸-۷۱ و ۷۹ -۸۳)،حداد چهار سال،لاریجانی ۱۲ سال (۸۷-۹۹)،قالیباف ۴ سال مقام اول مال هاشمی رفسنجانی هشت سال ریاست جمهوری ،نه سال رییس مجلس ،هشت سال هم روحانی به حمایت ایشان و خاتمی ، یک دوره رقابت نزدیک با احمدی نژاد دور دوم هم رقابت با احمدی نژاد غیر مستقیم چهار دوره مجلس خبرگان بوده که دو دوره رییس بوده شما به اسامی نگاه کنید جمعا سیزده تا اسم می بینید که شش تای اینها تبدیل به اپوزیسیون شدن و دو سه تای اینها تا مرز آپوزیسیون رفتن ، چهار تا رد صلاحیت در دوره های بعدی بودن سوال ؛برایند نتایج حاصل از انتخابات ختم به اصلح شد هاشمی که رکورد دار پیروزی در انتخابات است اصلح بود هاشمی مرد شماره یک ایران و فاتح قلب‌های ایرانیان یا فاتح قلوب انقلابیون ایرانی بود ،هاشمی مرد ایده آل انقلاب بود یا مرد ایده آل انقلاب امام خمینی ،امام خامنه ای و حاج قاسم سلیمانی یا شهید رجایی و سایر شهدا هستند ؟؟؟ آیا نتیجه انتخابات در ایران به انتخاب اصلح ختم شد ؟ دو رهبر را برای انقلاب تجربه کردیم ،یکی که معمار وبنیان گذار بود و دومی هم نتیجه اشارات اولین رهبر بود هر چند نمره مجلس خبرگان نمره قبولی است ،اما رهبری امام خامنه ای معجونی از سیستم ولایی مردم،امام است که اولا انتخاب غیر مستقیم مردم بوده ثانیا توصیه حضرت امام، فراموش نکنیم ماجرای نیابت منتظری را که به خیر گذشت آن هم با درایت امام خمینی این خلاصه کارنامه انتخابات در ایران از پنجره انتخاب اصلح ...
اولین دوره مسابقات قهرمانی کشور کاراته شیتوریو سی فوکان بهمن ماه ۱۴۰۲ باحمایت وحضور موسسه گام دو برنا( ایران برنا ) وجمعیت گفتمان انقلاب اسلامی،با کسب پنج مدال در رده های مختلف، برگزار گردید. موسسه گام دو برنا طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که ایران قوی بایدورزش قوی داشته باشد تمام سعی وتلاش خود رابرااین امرگمارده تا فرزندان این خاک راسالم وصالح وپرافتخار در رشته های مختلف ورزشی پرورش دهد.