فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼💫بر چهره تابندۀ زينب صلوات
❤️💫بر منطق كوبنده زينب صلوات
🌼💫در گريه به رخسار حسينش خنديد
❤️💫بر گريه و بر خنده زينب صلوات
🌼💫اللّهُمَّصَلِّعَلي
❤️💫مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌼💫وَعَجِّلفَرَجَهُــم
❤️💫لبیک یا زینب کبری (س)
🌼💫میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س)
❤️💫بر شما مبارکــــــــَ باد
🌲⚘️🌱احكام مجلس عروسی🌱⚘️🌲
شادی در مجلس عروسی مورد تأیید همه بزرگان دینی است. ولی به نکاتی باید توجه داشت:
۱- انگشتر به دست کردن، شیرینی خوردن، ثبت محضری و مجلس بله برون سبب محرم شدن عروس و داماد نمی شود. بلکه فقط عقد شرعی سبب محرم شدن و حلال شدن آن دو است.
۲- در مجلس بله برون اگر عقد شرعی خوانده نشده داماد نباید انگشر در دست عروس قرار دهد زیرا هنوز این دو نا محرمند. بلکه مثلا مادر داماد باید انگشتر را در دست عروس نماید.
۳- اقوام عروس و داماد و هر کسی که می خواهد به داماد هدیه دهد،نباید انگشتر طلا به داماد هدیه دهند که او را تشویق به پوشیدن طلا نمایند زیرا پوشیدن طلا بر مردان حرام است. (۱)
۴- از اختلاط زن و مرد و حضور نامحرمان جِدا باید اجتناب شود. ما نباید مجالس شادی مان را با معصیت پروردگار مخلوط کنیم.
۵- مجلس عروسی نباید سبب سد معبر و اذیت و آزار مردم شود.
________________________________
۱- توضیح المسائل المحشى ؛ ج۱ ؛ ص۴۸۱.
💠 محبت خداوند
🔸 رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم):
کسی که زیاد یاد مرگ کند، خداوند او را دوست دارد.
📚 کافى/ج2/ص122
🔸 امام علی(علیه السلام):
پس در اعمال نیک شتاب کنید و از فرا رسیدن مرگ ناگهانى بترسید، زیرا آنچه از روزى از دست رفته امید بازگشت آن وجود دارد، اما عمر گذشته را نمى شود باز گرداند.
📚 نهج البلاغه/خ114
#احادیث_روزانه
❓❓ حضرت زینب(س) چه مقام و منزلتی در اسلام دارد؟
✍ پاسخ تفصیلی:
✅ حضرت زینب(سلام الله علیها) در روز پنجم جمادی الاول سال ششم هجری در خانه پاک علی و فاطمه(علیهم السلام) متولد شد. البته این دیدگاه مشهور شیعه درباره تاریخ ولادت آن حضرت است و درباره روز و سال ولادت ایشان نظرات تاریخی دیگری نیز وجود دارد.
🔶🔶 وقتی حضرت زینب به دنیا آمد و این خبر به گوش رسول گرامی اسلام رسید، به منزل فاطمه(سلام الله علیها) آمد و فرمود: «دخترم، نوزادت را نزد من بیاور». وقتی او را نزد پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) آوردند، رسول خدا او را به سینه مبارک چسباند و صورت بر صورت نوزاد نهاد و باصدای بلند و به شدّت گریست، چنانکه اشک از گونه های مبارکش سرازیر شد.
🔷🔷 و در جواب حضرت زهرا که علت گریه را جویا شد، فرمودند: دخترم فاطمه جان، این دختر به بلاهایی گرفتار آمده و با انواع مصیبت ها و دشواری های جانکاه مواجه خواهد شد... و فرمود: هر که بر مصیبت های این دختر بگرید مانند آن است که بر دو برادرش؛ یعنی حسن و حسین(علیهم السلام) گریسته باشد سپس رسول خدا نام نوزاد را زینب نامید.
1⃣
⬇️⬇️⬇️
⬆️⬆️⬆️
🔰🔰القاب حضرت زینب(سلام الله علیها)
✅ حضرت زینب(سلام الله علیها)، القاب زیادی دارند از جمله:
(عقیله بنی هاشم: بانوی خردمند بنی هاشم)؛
(کَعبَهُ الرّزایا: قبله رنجها)؛
(نائِبَهُ الزَهراء(سلام الله علیها): جانشین و نماینده حضرت زهرا)؛
(نائِبَهُ الحُسَین(علیهم السلام): جانشین و نماینده امام حسین) ؛
(مَلیکَهُ الدُنیا)؛ (عالِمَهُ غَیرَ مُعَلِّمَه: دانای بی آموزگار)؛
(فَهِمَه غَیرَ مُفَهِّمَه: فهمیده بدون فهماننده)؛
(عَدیلَهُ الخامِس مِن اَهلِ الکَساء: همتای پنجمین نفر از اهل کساء)؛
(کَفیلَهُ السَجّاد: سرپرست امام سجاد(علیه السلام)؛
(سِرُّ أبیها: راز پدرش امام علی(علیه السلام)؛
(الصِدِّیقَهُ الصُغری: صدیقه کوچک)؛
(عابِدهُ آلِ عَلى: پارسای خاندان امام علی(علیه السلام)؛
(بَطِلَهُ کَربَلاء: قهرمان کربلا)؛
(عَظیمَهُ بَلواها: بانویی که امتحانش بزرگ بود)؛
(الباکِیة: بانوی گریان)؛
(سَلیلهُ الزَهراء: خلاصه حضرت زهرا)؛
(امینه اللّه: امانت دار الهی)؛
(آیَهُ مِن آیاتِ اللّه: نشانه ای از نشانه های خدا)؛
(مَظلُومَهُ وَحِیدَه: ستمدیده تنها)؛
(صابِرَهُ مُحتَسِبَه: صبور برای خداوند).
🔶🔶 او به دلیل اینکه مصایب فراوان دید، «امّ المصائب» ناميده شد؛ مصيبت درگذشت جدّش پيامبر خدا(صلى الله عليه و آله)، مصيبت درگذشت مادرش زهرا(سلام الله عليها) و رنجهاى او، محنتهاى پدرش امير مؤمنان على(عليه السلام) و مصيبت كشته شدن او، محنت و شهادت برادرش حسن(عليه السلام) و مصيبت بزرگ شهادت برادرش حسين(عليه السلام) را از ابتدا تا انتها، شاهد بود و از كربلا به اسارت برده شد.
2⃣
⬇️⬇️⬇️
⬆️⬆️⬆️
🔰🔰 فضایل و مناقب ایشان
✅ آن حضرت در زمره بافضيلت ترينِ زنان جهان، دارای جلالت شأن، منزلت والا، قوّت استدلال، برترى عقل، استوارى قلب، فصاحت زبان و بلاغت بيان بود و این، از سخنرانى در كوفه و شام كه گويى از زبان پدرش امير مؤمنان(عليه السلام) ايراد مى گرديد دانسته مى شود، و نيز از احتجاج بر يزيد و ابن زياد، آنگونه كه آنها را خاموش ساخت، تا آن جا كه به بدگويى و ناسزا گفتن و مسخره كردن و دشنام دادن كه سلاح افراد ناتوان از دليل آوردن است پناه بردند و از زينب كبری(سلام الله عليها) شگفت نيست كه اين گونه باشد؛ چرا كه او شاخه اى از شاخه هاى درخت پاك [رسالت] است.
🔶🔶 او در وقار و شخصیت همچون خدیجه(سلام الله عليها) در حیاء و عفّت، مانند مادرش فاطمه(سلام الله عليها) در شیوایی و رسایی بیان، چون پدرش علی(علیه السلام) در حلم و صبر انقلابی همانند برادرش حسن(علیه السلام) و در شجاعت و قوّت قلب مانند برادرش حسین(علیه السلام) بود.
🔶🔶 حضرت زینب(سلام الله عليها) هم از نظر سن و هم از نظر مقام و فضيلت، برتر از خواهرش ام كلثوم و بلكه مى توان گفت پس از مادرش فاطمه و جدّه اش خديجه شريف ترين و بزرگترين زنان اسلام بوده است.
🔶🔶 زندگانى پر ماجرا و سخنان پرمعنا و خطبه هاى بليغ و رساى او در طول مسافرت كربلا، كوفه و شام و زهد و عبادت و ساير خصال عالى او بهترين گواه اين مُدّعاست.
🔶🔶 او تربیت شده خاندان وحی بود. به كوچك و بزرگ احترام میگذاشت و هیچ گاه چهره ترش نمیكرد. همیشه در سلام كردن [به بانوان و محرمان] پیش دستی میكرد و در مقابل مهمان از جا بر میخاست و مقام او را ارج مینهاد. با اینكه عبداللّه بن جعفر از بزرگان و ثروتمندان مدینه بود و در خانه، كنیز و غلام و... داشت؛ امّا زینب(سلام الله عليها) در كارهای خانه آنان را یاری میداد و جویای احوالشان میشد تا اگر مشكلی دارند، آن را برطرف سازد.
🔶🔶 روزى حضرت زينب(سلام الله عليها) در محضر دو برادرش حسن و حسين(عليهما السلام) نشسته بود. آنها درباره بعضى از گفتار رسول خدا(صلى الله عليه و آله) با هم گفت وگو مى كردند. در اين هنگام، حضرت زينب(سلام الله عليها) به دنبال سخنان برادرانش، نكات جالب و زيبايى را بيان فرمود. پس از تمام شدن نكات و توضيحات حضرت زينب(سلام الله عليها)، امام حسن(عليه السلام) به خواهرش فرمود: «إِنَّكِ حَقّاً مِنْ شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ وَ مِنْ مَعْدَنِ الرِّسالَةِ»؛ (به راستى كه تو از درخت نبوّت و معدن رسالت هستی). براى اثبات نبوغ آن بزرگوار، شاهدى گوياتر از نقل خطبه مشهور حضرت زهرا(سلام الله عليها) وجود ندارد.؛ چرا كه ايشان در آن زمان بيش از پنج سال نداشته است!
🔶🔶 حضرت زينب(سلام الله عليها) وارث خاندانى بود كه سرسخت ترين دشمن آنان «يزيد» درباره شان گفته است: «إِنَّ هؤُلاءِ وَرَثوُا الْعِلْمَ وَالْفَصاحَةَ وَ زَقُّوا الْعِلْمَ زَقّاً»؛ (اينان خاندانى هستند كه فصاحت و دانش را از پيامبر(صلى الله عليه و آله) به ارث برده اند و آن را همراه شيرخوارگى از پستان مادر می مكند).
🔶🔶زینب کبری(سلام الله عليها) همچون مادرش فاطمه(علیها السلام) نمازش را اوّل وقت به جا میآورد و در انجام آن بسیار دقّت داشت. هنگام نماز، كارها را رها كرده، به نماز میپرداخت. حضرت چنان غرق در نماز و عبادت میشد كه گویا در این دنیا نیست و محو معبود یكتا میگشت.
🔶🔶 نمازهای شب حضرت در طول زندگی؛ به ویژه در دوران اسارت و در مسیر كوفه و شام معروف است، تا آنجا كه برادرش از او درخواست می کند كه در نماز شب برادرش را فراموش نكند. امام سجاد(عليه السلام) مى فرمايد: «در آن شب ديدم عمه ام زينب(سلام الله عليها)، نشسته مشغول نماز و عبادت بود». امام حسين(عليه السلام) به قدرى به خلوص، عرفان و بندگى زينب(سلام الله عليها) اعتقاد داشت كه هنگام خداحافظى آخر، از خواهرش درخواست دعا كرد و به او فرمود: «يا اخْتاهُ! لا تَنْسَيْنِى فِى نافِلَةِ اللَّيْلِ»؛ (خواهرم مرا در نماز شب فراموش مكن).
3⃣
⬇️⬇️⬇️
🌟 زینب را انتخاب هایش زینب کرد‼️
🔻رهبر انقلاب در کتاب انسان ۲۵۰ ساله :
🔅 زینب کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملتهای اسلامی دارد از چیست؟ نمیشود گفت بهخاطر این است که دختر علی بن ابیطالب یا خواهر حسین بن علی و یا حسن بن علی است. نسبتها هرگز نمیتوانند چنین عظمتی را خلق کنند. همهی ائمهی ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
🔆ارزش و عظمت زینب کبری به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی و بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
☘ بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسین را و ثانیاً طبق هر موقعیت یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🔥متخصصان «ول کردن»❗️
🔻تعدادی از بانوان با حضور در برخی ایستگاههای متروی تهران با احترام و صمیمیت، افرادی که حداقل حجاب را ندارند به رعایت حکم الهی و قانون ملی تشویق می کنند که اتفاقا در موارد قابل توجهی مورد استقبال مخاطبانشان هم قرار می گیرند.
🔻خب، این کار چه اشکالی دارد که برخی بر آشفته میشوند؟
🔻بله امثال مصی علینژاد حق دارند جیغ بزنند، ولی برخی افرادی که ظاهرا افراد دینداری هستند چرا دستپاچه و منفعل می شوند و به عزیزانی که نسبت به حفظ حیات معنوی جامعه احساس مسئولیت می کنند حمله می کنند؟
🔻مگر این عزیزان همیشه مدعی، کار فرهنگی جز نسخه «ول کردن» کار دیگری کرده اند؟
🔻اگر بنا باشد در هر حوزهای از اقتصاد و محیط های علم و فضای مجازی گرفته تا فرهنگ و حجاب، برخی مسئولان و کنشگران اجتماعی به جای تلاش برای اعمال حکمرانی صحیح، تنبلی و ضعف نفس و بی خاصیتی خودشان را پشت عبارت های جذابی مثل کارهای فرهنگی پژوهش محور پنهان کنند، در واقع فقط متخصص «ول کردن امور» هستند.
🔻باید نسبت به سرنوشت جامعه #مسئولیت_پذیر و حساس باشیم.
🔻هدف دشمنان و تیکه اندازان، ایجاد حس ضعف و خودتنهابینی در مسئولان و کنشگران فعال عرصه مسئولیت های اجتماعی مومنانه است. باید به آینده کاملا دلگرم بود.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کرجیها هم از کودکان فلسطینی حمایت کردند
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گرگان هم به حمایت از کودکان فلسطین پیوست
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi