💢 بودجه ۲.۶ میلیون دلاری برای تبلیغات فارسی اسرائیل
🔻 امانوئل نهشون، معاون دیپلماسی عمومی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی روز سهشنبه در پارلمان این رژیم اعلام کرد که فعالیتهای تبلیغاتیشان به زبانهای فارسی، روسی و اسپانیایی به دلیل کمبود بودجه قطع شده است.
🔻 در ادامه یکی دیگر از اعضای کنست درخواست کرد که حدود ۲۰۰ میلیون شیکل معادل ۵۲ میلیون دلار برای این موضوع به وزارت خارجه تخصیص داده شود.
🔻 با افزایش هزینههای جنگ علیه غزه، روز دوشنبه اعلام شد که دولت این رژیم حدود ۷.۸ میلیارد دلار وام گرفته است.
🔻 روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونت هم نوشته با تامین ۲.۶ میلیون دلار قرار است تبلیغات این رژیم به این ۳ زبان ادامه پیدا کند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢 اتمام حجت یمن درباره حمله به کشتیهای اسرائیلی
🔻 نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیهای تأکید کرد که به خاطر مسئولیت دینی و اخلاقی و تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به نوار غزه، تمامی کشتیهای صهیونیستی را هدف قرار خواهد داد.
🔻 صنعا این کشتیها را هدفهای مشروعی برای خود عنوان کرد:
١. کشتیهایی که پرچم رژیم صهیونیستی دارد..
٢. کشتیهایی که مورد استفاده شرکتهای اسرائیلی است.
٣. کشتیهایی که مالکیت آن متعلق به شرکتهای اسرائیلی است.
🔻 نیروهای مسلح یمن همچنین مطالبات زیر را از همه کشورهای جهان مطرح کرد:
الف) خارج کردن شهروندان خود که به عنوان خدمه در این کشتیها کار میکنند.
ب) از حملبار یا استفاده از این کشتیها خودداری کنید.
ج) به کشتیهای خود اعلام کنید که از کشتیهای اسرائیلی دوری کنند.
💢 ادعای وزیرجنگ رژیم صهیونیستی: ایران به تشدید حملات توسط نیروهای نیابتیاش تمایل فزایندهای دارد
💬 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی:
🔻 حزبالله از آغاز جنگ با بیش از ۱۰۰۰ سلاح به اهداف اسرائیلی شلیک کرده است، اما ضربههای بسیار مهمتری را متحمل شده است.
🔻 در روزهای اخیر، ما متوجه تمایل فزاینده ایران برای تشدید حملات شبهنظامیان علیه اسرائیل از طریق نیروهای نیابتی در عراق، سوریه و یمن شدهایم.
🔻 ما این چیزها را دنبال میکنیم و میدانیم که چگونه در زمان، مکان و با قدرت مناسب عمل کنیم.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢 سه گزینه رژیم صهیونیستی برای بعد از جنگ
🔻 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی به بررسی سه سناریوی رژیم صهیونیستی برای اداره غزه پس از پایان جنگ علیه حماس در بحبوحه شکافها در دولت این رژیم پرداخته و معتقد است هر کدام از این سه سناریو با موانع قابل توجهی همراه است. در این گزارش به بررسی این سه سناریو و موانع آنها پرداخته شده است.
1️⃣ نقشی برای مصر؟: این سناریو که از بیشترین حمایت در میان سران رژیم صهیونیستی برخوردار است، به دنبال این است که مصر در ازای بخشش کامل بدهی های خارجی خود، کنترل این منطقه را به دست گیرد. مصری ها تاکنون این سناریو را رد کرده و همچنان بر مواضع خود محکم ایستاده اند.
2️⃣ از رام الله تا شهر غزه: سناریوی دوم بازگشت تشکیلات خودگردان به غزه است که بسیاری از سران رژیم صهیونیستی آن را ایده ای نامطلوب می دانند و معتقدند این سناریو هدف نهایی دولت برای قطع همه روابط بین خود با غزه را بر هم خواهد زد.
3️⃣ واگذاری غزه به یک ائتلاف بین المللی: سناریوی سوم، واگذاری امورات غزه به یک ائتلاف بین المللی متشکل از کشورهای عربی، ناتو، اتحادیه اروپا یا سازمان ملل است. مقامات رژیم صهیونیستی معتقدند که این سناریو مطلوب است اما آرمانگرایانه و غیر واقعی به نظر می رسد؛ چرا که نیروهای ائتلاف بینالمللی بیشتر به عنوان مهمان در این منطقه شناخته خواهند شد تا اینکه به طور اساسی درگیر این موضوع شوند و بتوانند غزه را مدیریت کنند.
🔻 موضع نتانیاهو تاکنون مبهم بوده و ایدههای متعدد مانند اشغال غزه را بدون ارائه هیچ بدیلی رد کرده است. تاکنون تنها سناریویی که نتانیاهو به آن متعهد شده است، حفظ کنترل نظامی رژیم صهیونیستی در سرتاسر غزه است، همانطور که برای چندین دهه در کرانه باختری صورت گرفته است.
🔻 سناریوی افراطی دیگری که برخی مطرح کردهاند ساخت یک جزیره مصنوعی عظیم در سواحل غزه است. آنها معتقدند که این کار ارزانتر و سریعتر از بازسازی نوار غزه انجام خواهد گرفت و دیگر مرز زمینی بین رژیم صهیونیستی و غزه وجود نخواهد داشت.
🔻 نکتهای که در خصوص این گزارش وجود دارد این است که شکست و حذف حماس را مفروض گرفته است. این درحالی است که با گذشت بیش از ۴۰ روز از جنگ، رژیم صهیونیستی هنوز دستاورد قابلتوجهی نداشته است.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🔴 برتری ژئوپلیتیکی محور مقاومت در دریای سُرخ خودنمایی کرد
🔸️پس از تسلط انصارالله یمن در سال ۲۰۱۴ بر صنعا، معادلات ژئوپلیتیکی دنیا تغییر کرد و محور مقاومت بر یک تنگه راهبردی دنیا اشراف عملیاتی پیدا کرد .
🔸️حمله ائتلاف سعودی به یمن در سال ۲۰۱۵ با حمایت امریکا و اسرائیل برای برهم زدن این معادله بود که البته به نتیجه نرسید.
🔸️حال انصارالله یمن به عنوان متحد راهبردی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده آبراه استراتژیک دریای سرخ را به روی کشتی های اسرائیلی و یا مرتبط با این رژیم می بندد و در اولین اقدامش یک کشتی تجاری "کلکسی لیدر" با مالکیت یک صهیونیست را با ۵۲ سرنشین توقیف کرده است.
🔻در این خصوص چند نکته باید ذکر شود:
1️⃣ حضرت آقا اعلام کرد کشورهای اسلامی باید شریان های حیاتی اسرائیل را قطع کنند و این دستور امروز توسط یمنی ها اجرا شد.
🔸️قبلا نیز محمد عبدالسلام سخنگو و نماینده ویژه رهبر انصارالله یمن اعلام کرده بود، این جنبش ولایت آیت الله خامنه ای را امتداد ولایت امیرالمونین علی (ع) می داند.
2️⃣ اقدام امروز یمنی ها برتری ژئوپلیتیکی محور مقاومت را بر طرف مقابل به اثبات رسانید و نشان داد سیاست های منطقه ای ایران و حمایت از متحدانش در منطقه ،تا چه میزان می تواند بر معادلات جهانی و منطقه ای اثرگذار باشد.
3️⃣ نگارنده از چند ماه پیش به صراحت اعلام کرد در جنگ آینده انصارالله یمن دریای سرخ را به روی کشتی های اسرائیلی می بندد و این اتفاق در راستای محاصره نظامی رژیم صهیونیستی خواهد بود.
4️⃣ عملیات امروز یمنی ها روشن کرد محور مقاومت برگ برنده های زیادی دارد که میتواند در زمان و مکان مناسب رو کرده و دشمنانش را غافلگیر سازد.
5️⃣ دریای سرخ مسیر اصلی تجاری میان شرق آسیا و اروپاست و تسلط انصارالله یمن بر آن تا دهه ها برتری استراتژیکی به محور مقاومت در راستای اِعمال خواسته های این محور برطرف های جهانی می دهد.
6️⃣ اقدام امروز نیروی دریایی انصارالله، ابطال کننده نظرات و پیش بینی های امثال محمود سریع القلم (در خصوص معامله تهران با ریاض بر سر یمن) است که با مشاوره های غلط و نظریات بی پایه خود در دولت سابق، ایران را به چاه برجام انداختند.
7️⃣ توقیف کشتی تجاری فرد اسرائیلی ضربه سهمگینی به این رژیم است زیرا بیش از ۹۵ درصد تجارت آن از دریا انجام می گیرد و رخداد امروز یعنی محور مقاومت بر اقتصاد این رژیم احاطه دارد.
🔸️از سویی لبنان نیز در شرایط لزوم می تواند مراودات تجاری اسرائیل را دچار اختلال و حتی انقطاع می کند .
8️⃣ ضربه امروز یمنی ها به اسرائیل، بسیار راهبردی بود و این رژیم باید در برابر آن واکنش نشان دهد ؛ اگر نتواند کشتی را آزاد کند ، عملا دچار یک بحران بزرگ خواهد شد زیرا فاصله پایگاه های اسرائیلی تا یمن بیش از۱۵۰۰ کیلومتر است و از لحاظ نظامی این قابلیت را ندارد که مانع از توقیف شناورهای تجاری خود شود.
9️⃣ نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ حضور پررنگی دارد اما نتواست و نمی تواند مانع از اختلال در تجارت متحدانش شود و همین امر به جایگاه ابرقدرتی و پرستیژ بین المللی ایالات متحده که خود را یگانه ناظم امنیت جهان می پندارد، لطمه جدی خواهد زد.
🔟 در پایان باید گفت نبرد طوفان الاقصی از امروز وارد مرحله جدیدی شد و به نظر می رسد با ادامه جنایات اسرائیل درغزه، برگ برنده های جدیدی از سوی متحدان حماس و جهاد اسلامی روی میز گذاشته شود که معادلات جنگ را تغییر دهد.
✅ این نکته نیز باید ذکر شود که یمنی ها ترس از واکنش ندارند زیرا ۹ سال زیر تحریم های کمرشکن زندگی کرده و همزمان یک جنگ بزرگ را با موفقیت از سر گذارنده اند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️لحظه توقیف کشتی «گلکسی لیدر» توسط گروه انصارالله
🔹این کشتی بریتانیایی-اسرائیلی متعلق به تاجر، رامی آنگر، دوست رئیس فعلی موساد و مالک یک شرکت انگلیسی است.
🔹دیگه تصاویر گویای همه چیزه، با دو فروند قایق تندرو، کشتی غول آسا رو زدن زمین، آبرو دیگه برای اسقاطیل نمونده
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢 نشریه فربز در تازه ترین مقاله خود، به بررسی علل غافلگیری اسرائیل در هفتم اکتبر می پردازد اما با انتشار نظریه ای رادیکال، قهر و ناراحتی روسیه از اسرائیل در پی جنگ اوکراین و نزدیکی به تهران را به علت اصلی ناکامی اسرائیل در تخمین حمله معرفی می کند.
🔻 نویسنده ابتدا مخاطب را با این سوال مواجه می کند که چگونه حماس توانست در غزه تحت انواع رصد تصویری، شنیداری، ماهواره ای و جاسوسی توانست عملیاتی در این حجم و وسعت را مدیریت کند و مهم تر از آن، چطور توانست مقدمات آن را از دیده ها مخفی کند و در این حجم عظیم، سلاح ذخیره کند. او برای پشتیبانی از تئوری خود، به شکست مکرر تلاش های ایران برای انتقال سلاح به سوریه و از آنجا به گروه های مقاومت طی سال های اخیر اشاره می کند که به گفته او مدیون همکاری اطلاعاتی روسیه با اسرائیل است. نویسنده در ادامه می افزاید، به دنبال جنگ اوکراین، پوتین به شدت نیازمند تسلیحات و پهپادهای ایرانی میشود؛ لذا طی معامله ای با ایران، می پذیرد که همکاری اطلاعاتی با اسرائیل را متوقف کند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بمباران بیمارستانی دیگر در غزه
🔻 ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز دوشنبه بیمارستان اندونزی در شمال شهر غزه را با گلولههای واقعی و نیز شلیک گلولههای توپخانه در مجاورت آن هدف قرار داد که بر اثر آن تعدادی شهید و زخمی شدند.
🔻 گزارشهای فلسطینی از شهادت هشت نفر در گلوله باران و شلیک توپخانه به بیمارستان اندونزی حکایت دارند.
🔻 در حالی که مدیر پزشکی بیمارستان تاکید کرد که یک پزشک بر اثر اصابت گلوله صهیونیستها در محوطه بیمارستان زخمی شده است.
🔻 مدیر بهداشت فلسطین در غزه نیز اعلام کرد که نیروهای صهیونیست اتاق عمل بیمارستان اندونزی را بمباران کردند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢❄️💢جنگ جهانی سوم و ماجرای «گردان حرمله»
۱
سردار همدانی چند بار تا مرز شهادت و اسارت پیش رفت، اما تقدیر بر آن بود که پیش از شهادت، سرنوشت جنگی را که هنری کیسینجر و موشه یعلون (وزیر جنگ اسرائیل) «جنگ جهانی سوم» مینامیدند، برگرداند.
به گزارش مشرق، محمد ایمانی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
۱- «خاک آمریکا، بامداد امروز از مرزهای جنوبی، هدف حملات زمینی و موشکی قرار گرفت». تعجب کردید؟ چنین خبری اگر برای شما غافلگیرکننده و دور از انتظار است، از نگاه برخی تحلیلگران در آمریکا، یک احتمال جدی محسوب میشود. آمریکا، چند دولت اروپایی و رژیم صهیونیستی، پس از جنگ جهانی دوم، برای ۵۰ سال عادت کرده بودند کنار گود بنشینند، جنگ و جنایت راه بیندازند، و نابودی دیگران را تماشا کنند. حالا اما نظم پیشین دگرگون شده، تا جایی که پریروز، نشریه تخصصی «فارین پالیسی» در آمریکا، احتمال حمله از مرزهای مکزیک را جدی دانست:
«آمریکا ممکن است در جنگ جهانی قریبالوقوع از چند جبهه، شکست بخورد. اگر چین تصمیم حمله به تایوان بگیرد، میتواند به سرعت به جنگ در سه جبهه تبدیل شود. تعبیر «مخمصه» شاید مخاطبان را نگران کند. اما همچنان که روسیه برای جنگ طولانی در اوکراین آماده میشود و جبهه جدیدی در منطقه شام (غزه) باز شده، وسوسه چین برای حمله به تایوان رو به افزایش است. ارتش ما برای چند جنگ همزمان طراحی نشده. برخلاف آمریکا که باید در هر سه جبهه قوی باشد، چین، روسیه و ایران، فقط باید در منطقه خود بجنگند. دشمنان آمریکا توانایی تشویق یا مدیریت اجرای حملاتی به سبک حماس را در خاک آمریکا دارند، و چنین حملهای احتمالا با توجه به وضعیت مرزهای جنوبی، آسانتر است. این، وحشتناک است. جنگ جهانی، دیگر صرفا یک احتمال نظری نیست و اگر قریبالوقوع نباشد، احتمالش جدی است. باید از همین حالا وضعیت خود را سامان دهیم».
۲- چند روز قبل هم، استفن والت سردبیر فارین پالیسی تاکید کرده بود: «جهان بعد از جنگ غزه، جهان قبلی نخواهد بود. قبل از حمله غافلگیرانه حماس، آمریکا و متحدانش در حال جنگ نیابتی برای تضعیف روسیه بودند؛ اما خوب پیش نرفت و توازن نظامی به نفع روسیه چرخید. آمریکا همچنین در حال تدارک جنگ اقتصادی علیه چین بود تا از ابرقدرت شدن بازدارد. دولت بایدن سعی داشت عربستان را از نزدیکی به چین منصرف کند، اما معلوم نبود به نتیجه مطلوب میرسد. منتقدان همچنین هشدار میدادند نادیده گرفتن فلسطین و اقدامات خشن فزاینده اسرائیل، خطر انفجار را در پی دارد؛ تا اینکه ۷ اکتبر فرا رسید. معنی تراژدی مداوم برای دیپلماسی آمریکا چیست؟ جنگ غزه، چوب لای چرخ تلاش برای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل گذاشت و با برنامه تمرکز بر شرق آسیا به جای خاورمیانه، تعارض دارد. این، برای تایوان خبر خوبی نیست. همچنین، یک فاجعه برای جنگ فرسایشی شده اوکراین است. آمریکا قادر به تامین مهمات اوکراین نبوده و مجبور شده آن را از انبارها در کره جنوبی و اسرائیل تامین کند. اسرائیل هم سلاح میخواهد. جنگ غزه تا مدتها وبال گردن آمریکا خواهد شد. دستگاه دیپلماسی، این حمله را پیشبینی نکرد و پاسخش هم کمکی نکرده. اگر این شکست با نتیجه ناخوشایند در اوکراین همراه شود، دیگر کشورها نه فقط اعتبار، بلکه فهم آمریکا از مسائل را هم زیر سؤال خواهند برد».
۳- معادله ۷۰ ساله، چنان دگرگون شده که لیبراسیون و رویترز مینویسند: «آمریکا مراقب است به جنگی تازه، از جمله با ایران سُر نخورد». پایگاههای آمریکا در منطقه، از ۷ اکتبر دستکم ۶۱ بار هدف حمله قرار گرفتهاند. آمریکا منطبق بر واقعیتهای میدانی ترجیح میدهد جبهه و درد سر جدیدی فعال نشود. موقعیت همیشگی جنگ، جا به جا شده. اگر در جنگ تحمیلی، خرمشهر، مظلومانه در حال دفاع بود، یا فقط بیروت و دمشق و فلسطین، آماج جنگ بودند، امروز اعماق جبهه غرب، میدان جنگ شده و ممکن است گستردهتر هم بشود. این تغییر موازنه شگرف، نتیجه یک یا دو رویداد نقطهای نیست، بلکه روندی است که پس از انقلاب اسلامی، در اثر رواج منطق مقاومت، بسط پیدا کرده است. و گرنه، کاخ سفید باید تا به حال بر مبنای پروژه «قرن جدید آمریکایی»، چین و روسیه و دیگر رقبا را تسلیم کرده بود.
۴- کشور سوریه، ۱۲ سال قبل گرفتار جنگ شد؛ اما ماجرا محدود به سوریه نبود. آمریکا و متحدانش در سالهای ۱۳۸۹- ۱۳۹۰، دو پروژه همزمان، یعنی «تحمیل جنگ نیابتی به سوریه و عراق»، و «اِعمال تحریمهای فلجکننده» را برای قیچی کردن ایران به اجرا گذاشتند. فتنه سال ۱۳۸۸، آنها را امیدوار کرده بود. تحریم و تحمیل جنگ، نقشه بینقصی به نظر میآمد. دو سال بعد، طیف غربگرا روی کار آمد.
💢❄️💢
۲
ترکیب «فشار/ انفعال»، اگر درست پیش رفته بود، میتوانست پس از خلع قدرت، به اشغال نظامی و تجزیه ایران ختم شود.
۵- عجیب بود، ولی برخی سیاستمداران رقیب که به بهانه انتخابات ۱۳۸۸، در حد پدرکشتگی با هم درگیر شدند و هزینه هنگفتی را برای کشور رقم زدند، حالا درباره عدم حمایت از مقاومت منطقه، همنوا شده بودند! چنان که یک دولتمرد ارشد گفت «طرفین جنگ سوریه در زمین آمریکا یازی میکنند و سلاحشان را آمریکا تامین میکند»! او حاضر نشد برای حمایت از سوریه در برابر جنگی که هدفش ایران بود، به دمشق برود، یا یکی از همکارانش را اعزام کند. (هم او بعدها که شهدای مدافع حرم مایه آبرو شدند، در یادواره شهدای مدافع حرم در آمل سخنرانی کرد!). همزمان، برخی سران طیف مدعی اصلاحات و اعتدال که سابقه فتنه ۸۸ و شعار صهیونیستی «نه غزه، نه لبنان» را داشتند، مدافعان حرم را مینواختند و به تقلید از غرب، سوریه را متهم میکردند.
۶- در چنین شرایط دشواری، سردار «حسین همدانی» در میانه سال ۱۳۹۰ به سوریه رفت؛ کشوری که ۷۰ درصد خاکش به اشغال مزدوران نیابتی غرب در آمده، و پایتختش در آستانه سقوط بود. او چند بار تا مرز شهادت و اسارت پیش رفت، اما تقدیر بر آن بود که پیش از شهادت، سرنوشت جنگی را که هنری کیسینجر و موشه یعلون (وزیر جنگ اسرائیل) «جنگ جهانی سوم» مینامیدند، برگرداند. باقی داستان را به نقل از کتاب «خداحافظ سالار» - از زبان همسر شهید همدانی و دیگران - بخوانید:
- حاج قاسم، چند محافظ و چند خودروی اسکورت برای محافظت قرار داد، ولی حاج آقا همه رو پیچونده و کار خودش رو فقط با ابوحاتم، انجام میده.
- (شهید همدانی:) هر روز توی کوچههای دمشق، صدایگریه بچه هایی میاد که تازه یتیم شدن، یا مادرشون رو مسلحین به اسارت بردن. به آقای بشار اسد گفتم به مردمت اعتماد کن و درِ اسلحهخونههارو، به روشون باز کن، بذار خودشون با دشمنشون بجنگن، ارتش که به تنهائی توان جنگیدن رو نداره.
- حاج قاسم، آخرین بار که سری به ما زد، سربسته درباره اهمیت کار حسین توضیح داد: «ما تو جنگ خودمون به معنی واقعی فرماندهی میکردیم؛ یه لشکر پشت سرمون بود. اما تو سوریه خیلی متفاوته، فرماندهی که نیرو نداشته باشه و تو دیار غربت باشه، فقط خدا از غربتش خبر داره».
- «چرا توی سوریه، یه حزبالله دیگه درست نمیکنین؟ نکنه مثل جوونای حزبالله ندارین؟». ابوحاتم، انگار که بهش برخورده باشد، پاسخ داد: «چرا داریم، ولی تا امروز یکی مثل سردار متوسلیان نداشتیم، که شکر خدا با اومدن ابووهب (سردار همدانی) مشکلمون داره حل میشه».
- سید حسن نصرالله به حاج آقا خیلی علاقه داره. در اولین دیدار به ایشون گفته بود: «تا به حال همدیگر رو ندیدیم، امّا خیلی وقته که شما رو میشناسم. شما سردار امام خامنهای هستین و من سرباز ایشون. رزمندگان مقاومت، فرمانده جا افتاده و ریش سفیدی مثل شما رو کم داشتند».
- ظرف ۳ سال، ۱۵۰ هزار نیروی داوطلب مردمی را سازماندهی کرد و آموزش داد. حتّی پای مدافعان حرم از افغانستان و پاکستان و عراق را به سوریه باز کرد.
- میگفت «دلم برا جوونای مسلحی که فکر میکنن در راه خدا جهاد میکنن، میسوزه. از توی همین خونهها ما رو میزنن، اما راه برگشترو براشون بسته نمیبینم». شعار نمیداد، اما هضمش حتی برای من که سالها با او زندگی کردم، دشوار بود.
- میگفت: «هر روز چندین جنایت اتفاق میافته. حالا من کُنج عافیت رو انتخاب کنم و برگردم؟ این سرهای از بدن جدا، زن و بچه نداشتن؟ به خدا قسم اگر این اتفاق تو قلب آمریکا هم میافتاد، تکلیف میدونستم برای دفاع از مردم بی گناه، کاری بکنم... میدونید اینا کی ان؟ باقی مونده لشکر عمر سعدن! اسم گردان تک تیرانداز شون رو هم گذاشتن، گردان حرمله»...
۷- اندکی توقف کنید! این چند خط از کتاب، خودش یک روضه مصیبت است: خبرِ وهب (پسر سردار همدانی) که از تهران آمده بود، یک خبر سیاسی بود. گفت «دیروز، یک مجادله بد و غیراخلاقی بین رئیس جمهور و رئیس مجلس، توی مجلس درگرفت». اشارهای سربسته به ماجرای استیضاح وزیر رفاه در بهمن ماه ۱۳۹۱ که میوهاش را غربگرایان در خرداد سال ۱۳۹۲ چیدند. حسین همدانی، در چنان دوره دشواری، سرگرم مهار جنگ پیچیده دشمن بود.
۸- بگذریم؛ باقی ماجرا را به وقت شام بخوانید:
- در مسیر اومدن به فرودگاه از حاج آقا پرسیدم چرا زن و بچّهتون رو توی این اوضاع بحرانی به دمشق میآرید؟! گفت اتفاقاً همین موضوعرو دیروز، بشار اسد ازشون پرسیده؛ و در جواب گفتن: «من پیرو مکتب حسین بن علیام که همه هستیشون رو به کربلا بردن تا همه بدونن از هیچ چیزی برای نجات مردم دریغ ندارن».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 #ریل | عصبی از شکست
✏️ #رهبر_انقلاب: الان #رژیم_صهیونیستی بشدّت عصبی است، ناراحت است، لذا دارد این #جنایات را انجام میدهد؛ بیمارستان را میزند، مریض را میزند، #کودک را میزند، #زن را میزند، چون شکست خورده... ۱۴۰۲/۰۸/۲۸
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تولید برق با دوچرخه در غزه
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مقاومت چیست ؟
مجموعه تمام فعالیتهای است که منجر به لرزه در دل دشمنان می شود ، از میدان نبرد گرفته تا ذهن افراد جامعه و...
رزمنده مقاوم
پزشک مقاوم
کودک مقاوم
مادر مقاوم
امت مقاوم
رسانه مقاوم و...
ببینید چگونه ارتش اسرائیل از تندیس نصب شده یک شهید ( محمد عویس ) در جنین کرانه باختری وحشت کرده و شبانه آن را تخریب می کنند.
پس هیچ کاری را کوچک نشمارید...
#مقاومت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
بمباران مدرسه الفاخوره...
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هر یک قصه و غصهای دارند؛ دختربچه فلسطینی که خانواده خود را در بمباران غزه از دست داده، پزشکی که دخترش قربانی جنایات اسرائیل شده را "بابا" صدا میزند
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کارشناسان آمریکایی بررسی میکنند:
🔻 دستور کار ایران در خاورمیانه چیست و چگونه اجرای آن را پیگیری میکند؟
🔻 ایرانیان همیشه باهوش بوده و دائما ما را غافلگیر می کنند...
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🌺 پرستار اسلام
🔹رهبر انقلاب: تلاش حضرت زینب سلاماللَّهعلیها فقط این نیست که از امام بیماری در کربلا حراست و پرستاری کرده است. حضرت زینب از روح کلّی اسلام و جامعه آن روز مسلمین پرستاری کرد؛ پرستاری بزرگ او آنجاست. حضرت زینب در مقابل یک دنیا بدی، ظلم، بیانصافی، حیوانصفتی و قساوت، یکتنه ایستاد. و با این ایستادگی، توانست از روح کلّی اسلام حراست و پرستاری کند... میتوانیم دقیقاً ادّعا کنیم که حضرت زینب سلاماللَّهعلیها هم با ایستادگی خود، اسلام را حفظ کرد.
#روز_پرستار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ ویژه میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و #روز_پرستار
🎙 بشنوید | معروف ماندگار
📗بیان خاطرات متفاوت و خواندنی از رشادتها و دلسوزیهای بانوان پرستار در دوران جنگ در جبهههای غرب و جنوب در گفتگوی رسانه ریحانه با خانم شمسی سبحانی از پرستاران دفاع مقدس
👈 یک بار یک پسر نحیف بسیجی از سپاه اصفهان را به بیمارستان آورده بودند. نامش علی باقری بود و شدت ترکشها حسابی درب و داغانش کرده بود. وقتی از اتاق عمل بیرون آمد، در سالنهای بزرگی که با مهتابیهای زیادی، روشن شده بود و به عنوان بخش عمومی بیمارستان استفاده میشد، بستری شد. سالن آنقدر روشن بود که مثلاً چهار صبح حس میکردی وسط روز است. علی را که آوردند، بالای سرش بودم و پنج دقیقه به پنج دقیقه علائم حیاتیش مثل فشار خون، نبض، تنفسش را کنترل میکردم. سه، چهار تا سرم خون و دارو به او وصل بود و رزمندهها میآمدند آنجا تن به تن خون میدادند. او یکی از کلیههایش را به طور کامل از دست داده بود و کلیهی دیگرش هم آسیب دیده بود. به همین خاطر، اورهاش دفع نمیشد و او را بیقرار میکرد. برای اینکه صدایش در نیاید، از درد زبانش را میجوید آنقدر که با گوشهی ملحفه کف و خون را از دهانش پاک میکردیم. نیمه شب بود که یک دفعه دیدم با آن حال انگار میخواهد بلند شود. گفتم برادر علی چرا میخواهی بلند شوی؟ گفت: دیر است نماز من قضا شد. گفتم: نه، هنوز اینجا اذان نشده. گفت: نه، اینجا خیلی روشن است، روز شده. دغدغهاش برای نماز در آن حال بسیار من را به فکر فرو برد...