💢من به این سیاست شما کافرم!
🔹رأی ندادن چه فایدهای دارد و دستاورد رأی ندادنهای قبلی چه بوده است؟ با رأی ندادن در چه مدتی چه نتیجهای میگیریم و چه تضمینی برای آن میدهید؟ آیا مسئولیت پیامدهای منفی رأی ندادن مثل افزایش محدودیت داخلی و فشار و تحریم اقتصادی خارجی را میپذیرید؟ مگر سال ۱۳۷۶ و سال ۱۳۹۲ رأی به خاتمی و روحانی بهنوعی رأی اعتراضی نبود؟ آیا آنها صدایش بیشتر شنیده شد یا رأی اعتراضی در قالب تحریم انتخابات در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ که به ریاست قالیباف و رئیسی منجر شد؟ در سال ۱۳۹۲ هم کسانی مخالف رأی دادن بودند و میگفتند که «چه انتخاباتی؟ رئیسجمهور ما در حصر است». ولی واقعیت روی زمین چیز دیگری بود و نمیشد زندگی را با خیال چرخاند. همانها سال ۱۳۹۶ رأی دادند. آقا سیدمصطفی! لطفا اینقدر راحت و با ادبیات انقلابی دهه شصت حکم نکن. من به این سیاست شما کافرم!
🔸سؤالات فوق، سؤالات یک مدیرمسئول پایگاه اصلاحطلب از «سیدمصطفی تاجزاده» است که به تازگی در آستانه انتخابات ۱۱ اسفندماه، هر از گاهی یادداشتهایی را منتشر میکند.
🔹«علیاصغر شفیعیان» مدیرمسئول پایگاه «انصافنیوز» معتقد است، اینگونه مواضع تاجزاده در حد تکفیر کسانی است که بخواهند در انتخابات پیش رو رأی بدهند یا کاندیدایی معرفی کرده و تبلیغ داشته باشند. وی در گلایمندی خود از تاجزاده مینویسد: «عجیب است. خود آقا مصطفی عمری انتخابات برگزار کرده و یا شرکت در انتخابات را با وجود شورای نگهبان و همه شرایط موجود توجیه میکرده است ولی حالا که بازنشست شده تکفیر میکند. این اصلا اخلاقی نیست.»
🔸طی روزها و هفتههای اخیر مشاهده میشود که تندروهای اصلاحطلب، بر طبل تحریم انتخابات میکوبند؛ اما در مقابل این تحریمکنندگان، بسیاری از اصلاحطلبان به این سیاست معترض شده و اعلام کردهاند که اساساً مهمترین کارکرد یک جریان سیاسی در انتخابات معنا پیدا میکند و بدیهی است که فعالیت سیاسی با چریک بازی متفاوت است. به عبارتی، اجتماعی کردن و آموزش رأیدهندگان و شهروندان در عملکرد نظام سیاسی و انتخاباتی و ایجاد ارزشهای عمومی و سیاسی از کارکردهای هر یک از جریانهای سیاسی در یک کشور است.
🔹آنچه لازم است برای همه جریانها یادآوری و تأکید شود، این است که انقلاب اسلامی ایران اصولی دارد که باید وجه پیونددهنده همه معتقدان به انقلاب اسلامی قرار گیرد؛ جمهوری اسلامی (مردمسالاری دینی)؛ اندیشه امام خمینی(ره) به عنوان بنیانگذار؛ ولایت فقیه به عنوان قبله هویتی انقلاب اسلامی؛ قانون اساسی به عنوان میثاق ملی ایرانیان، سیاستهای کلی نظام به معنای تمکین به جهتگیریهای اصلی کشور. شرط عاقبت به خیری جریانهای سیاسی در این است که این اصول فقط تابع زمان برمسند قدرت نباشد؛ بلکه در همه زمانها، شرایط و موقعیتها حاکمیت داشته باشد.
به قول شاعر:
ما اگر گمگشته راهیم عیب از جاده نیست /
جادهها جا میگذارند آنکه را آماده نیست
.
♻️ قالیباف به دنبال رأی اصلاحطلبان!
🔰 حمید رسایی: موضوع کم کم جالب میشود! اصلاحطلبان از یک طرف برای ترساندن نیروهای انقلابی جامعه و گرفتن رأی آنها لولو معرفی میشوند و از یک طرف دیگر، عناصر قابل اعتمادی که با آنها میتوان کار حکمرانی کرد و مصوبه داشت!
صوت جلیل محبی است که اخیرا نقش سخنگویی قالیباف را بر عهده گرفته و در یک برنامه اینترنتی، ذائقه سیاسی قالیباف را اعلام میکند. او میگوید که ما با پزشکیان میتوانیم کار پارلمانی کنیم ولی با نیروهای انقلابی نمیشود!
جالب اینجاست که تیم قالیباف معتقد است با پزشکیانی که برجام را نخوانده بود ولی از آن دفاع میکرد و در فتنه هرزگی سال گذشته، به جمهوری اسلامی اتهام قتل مهسا امینی را زد و در آتش فتنه دمید، میشود کار پارلمانی کرد ولی با نیروهای انقلابی نمیتوان!
به نظر میرسد این چرخش قالیباف به سمت اصلاحطلبان به دلیل کاهش شدید مقبولیت قالیباف در بدنه آرای جریان انقلابی و احتمال عدم رأیآوری اوست.
در انتخابات میاندورهای مجلس تهران در سال ۱۴۰۰ هم که محجوب اصلاحطلب کاندیدا بود، برخی از عناصر اصلی شورای ائتلاف اصولگرایان (یاران قالیباف) معتقد بودند که حتی راهیابی محجوب به مجلس، بر راهیابی رسایی ترجیح دارد.
👈 چرا ؟ چون آقایان افراد مطیع میخواهند که فقط بگوید چشم!
.
♻️ چگونه رأی بدهیم، لیستی یا فردی؟
🔰 در ایان انتخابات برخی ائتلافها و احزاب با تحریف بیانات رهبری، اولا به جامعه القا میکنند که رهبری روی رأیلیستی تاکید دارند و ثانیا اینطور القا میکنند که لیست هم فقط لیستی است که ائتلاف خودشان معرفی کرده!
در حالی که مبنای امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در رأی دادن این است:
▫️اولا / در درجه اول شناخت هر کس نسبت به کاندیداها مقدم بر شناخت دیگران و توصیه دیگران در قالب لیست است.
▫️ثانیا / به هیچ عنوان بدون قید و شرط، رأی به لیست در بیانات ایشان سفارش نشده است. بلکه باید تهیه کنندگان و ساز و کار تهیه لیست را بشناسید که بر اساس سهمیهبندی و باندبازی نباشد.
▫️ثالثا / رهبر انقلاب هرگز سفارش به "لیست خاص" نکردهاند، بلکه باید بین لیستها مقایسه صورت بگیرد. برخی جریانات سیاسی، لیست خود را وحی مُنزَل میدانند که کسی نباید خلاف آن رأی دهد!
♨️ برای رأی دادن باید حجت شرعی داشت. وقتی افرادی را کاملا میشناسید، نباید به هندوانه در بسته اعتماد کنید، خصوصا اگر افرادی که میشناسید، در مردم مقبولیت و رأی هم داشته باشند.
#مراقب_شیادهای_سیاسی_باشیم
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ لیستهای انتخاباتی باندهای قدرت چگونه تهیه میشود
🔰 با پشت صحنه و نحوه تهیه لیستهای انتخاباتی که باندهای قدرت در برابر مردم قرار میدهند، بیشتر آشنا شوید...
#چگونه_رأی_بدهیم
#نه_به_وحدت_خوابکی
🔴 در دو سال #دولت_رئیسی به اندازهی ۱۰ سال گذشته پرتاب #ماهواره داشتیم؛
🔹هاتف ۱
🔸کیهان ۲
🔹مهدا
🔸ثریا
🔹خیام
🔸نور۲
🔹نور۳
🔸و...
✅ تنها در دوسال، ۱۱ پرتاب انجام شد و ایران از رتبه ۴۵ در هوافضا به رتبه ی ۱۰ جهان رسید.
بین تفکر #هوافضا می خوایم چه کار تا ما می توانیم خیلی فرق هست.
#ایران_قوی😍💚🇮🇷
#دولت_انقلابی
24.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 صبح امروز؛ لحظه ورود فرمانده کل قوا به حسینیه امام خمینی(ره) و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران
🔹صبح امروز؛ لحظه ورود فرمانده کل قوا به حسینیه امام خمینی(ره) و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران
https://t.me/gaamdovomi1
💢 خواص میتوانند در برگزاری هرچه پرشورتر انتخابات نقش ایفا کنند/ حضور پرشور در انتخابات، اقتدار ملی و اقتدار ملی، امنیت ملی را بوجود میآورد
💬 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔻 در داخل کشور خودمان هم مسئلهی انتخابات در پیش است. خواص بتوانند نقش ایفا کنند. مطمئناً انتخابات در داخل کشور هرچه پرشورتر صورت بگیرد قدرت ملی را بیشتر نشان میدهد.
🔻 قدرت ملی امنیت ملی میآورد؛ یعنی وقتی دشمن نگاه میکند جبههی دشمن حضور مردم را میبینید قدرت نظام را مشاهده میکند، میبینید این کشور کشور قدرتمندی است مردم حاضر و آمادهاند. تهدید دشمن خنثی میشود. یعنی اقتدار ملی امنیت ملی را بوجود میآورد این خیلی چیز باارزش و مهمی است.
🔻 این را خواص میتوانند نقشآفرینی کنند، انتخابات را پرشور کنند. ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
💢 خواص دنیای اسلامی مردم را به درخواست عمومی از دولتهایشان برای ضربه قاطع به رژیم صهیونیستی وادار کنند / ضربه قاطع، قطع رابطه اقتصادی دولتهای اسلامی با رژیم صهیونیستی است / خواص هستند که میتوانند ملتها را بیدار کنند
💬 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔻 خواص در دنیای اسلامی وظیفه دارند. خواص؛ علما، دانشمندان، سیاسیون و مطبوعاتیها هستند، میبینند که در غزه چه دارد میگذرد. میبینند که آمریکا با پشتیبانی از رژیم صهیونیستی چه ضربهای دارد به انسانیت، به بشریت میزند. این را میبینند، خب بایستی به مردم خودشان بگویند، توضیح بدهند، مردم را وادار کنند. درخواست عمومی در مردم بوجود بیاورند که دولتهایشان ناچار بشوند، ضربهی قاطع را بزنند به رژیم صهیونیستی.
🔻 ضربهی قاطع چیست؟ ما نمیگوییم که وارد جنگ بشوند که نه میشوند و نه حالا برای خیلیهایشان شاید ممکن هم نیست، اما میتوانند قطع رابطهی اقتصادی بکنند این ضربهی قاطع است مردم، ملتها اگر از دولتهایشان بخواهند فشار بیاورند این اتفاق میافتد و این اتفاق مؤثر است.
🔻 ملتها میتوانند دولتها را به خط کنند در این زمینه، وادارشان کنند که پشتیبانی نکنند از رژیم ظالم و گرگصفت که اینجور به جان زن و بچه و مریض و پیرمرد و بیست و چند هزار نفر را در ظرف چند ماه به قتل برساند. حمایت نشود از این رژیم. بعضی از کشورهای اسلامی حتی من شنیدم سلاح به رژیم صهیونیستی میدهند. بعضیها هم کمکهای گوناگون اقتصادی میکنند.
🔻 خب این جلویش گرفته بشود این کار ملتهاست؛ ملتها میتوانند فشار بیاورند، دولتها را وادار کنند. چه کسی میتواند ملتها را بیدار کند؟ خواص. ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
💢 نیروی هوایی با بیعت روز نوزدهم بهمن #شتاب_دهنده_انقلاب شد
💬 رهبر انقلاب صبح در دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش:
🔻 نیروی هوایی در پیوستن به انقلاب سبقت گرفت. البته ارتش، بدنهی ارتش یک بدنهی سالم و مردمی و مسلمان و مؤمنی بود، به انقلاب پیوست به راحتی. اما از همه جلوتر نیروی هوایی بود. اولاً با بیعت روز نوزدهم بهمن که آمدند آن حادثهی عجیب را به وجود آوردند، بعد با مقاومتشان در مقابل نیروی گارد شاه.
این پیشگامی که انجام گرفت شد شتابدهندهی انقلاب.۱۴۰۲/۱۱/۱۶
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مالیات مردم کجا هزینه میشود؟
🔹گزارش جالب رئیس کل سازمان امور مالیاتی از نحوه هزینهکرد مالیاتها
https://eitaa.com/joinchat/963051566C646a460af5