💢🔸رویترز نوشته: اطلاعات شرکت "کپلر" که یک شرکت ردیابی نفتکشها است نشان می دهد صادرات نفت خام ایران در ماه «مه» از یک و نیم میلیون بشکه در روز گذشته که از سال ۲۰۱۸ تاکنون بی سابقه بوده است.
🔹👈موفقیت های رگباریِ دولت رئیسی آنقدر بزرگ هست که در جوسازی های امثال روحانی و ظریف گم نشود!
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢🔸شبکه سعودی العربیه از تشکیل کمیته ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد. احیای روابط ایران و مصر در صورت نهایی شدن، یکی از سنگین ترین شکستهای اسرائیل و آمریکا به شمار میرود. از بهترین اقدامات دولت رئیسی احیای روابط با ممالک عربی و اسلامی است که اثرات مثبت زیادی دارد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پل شناور دیدنی در طبیعت زیبای چین
♨️واکنشهای عجیب و عجولانه اصلاحطلبان به دستور #سردار_مفخمی
📍اصلاحطلبها اینگونه موجوداتی هستند؛ مثلا اگر سردار میگفت پدرش را درآورید میگفتند: درآوردن پدر در کجای قانون آمده، به پدرش چه ربطی داردکه میخواهید او را در بیاورید!
یا نفهم هستند یا خود را به نفهمی زدهاند که «گردنش را بشکنید» کنایه است به برخورد قاطع کردن، نه اینکه واقعا «گردن» ایشان را بشکانید!
📍طنز ماجرا آنجاست که رگ گردن کسانی از این جملهی مقتدرانه خطاب به گردنکشان و قانونشکنان باد کرده که قبلهی آمال و مدینهی فاضلهشان، مَهد پوستکنی و گردنشکنی واقعی مظلومان است!
البته از قدیم گفتن فحش رو بندازی زمین، صاحبش برمیداره!
🛑همتی، رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی: خزانه خالی بود، پول تورمزا چاپ کردیم
🔸عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی، با اشاره به ناترازی مالی شدید دولت روحانی در سالهای پایانی گفت: در سال ۹۸ (دولت روحانی) پنج میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده در کره را بابت کسری بودجه، تسعیر کرد و بانک مرکزی معادل ریالی آن را چاپ کرد و به دولت داد!
🔸وی همچنین گفت: در اواخر سال ۱۳۹۹ نیز تاکید کردم که منابع بودجه ۱۴۰۰ غیرواقعی است و کسری زیادی دارد و تامین افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینههای بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل امکان پذیر نیست.
ـــــــــــــــــــــــ
قدیری ابیانه:🌎 کشورهای آمریکای لاتین از منظر منابع طبیعی کشورهای ثروتمندی محسوب میشوند
📆۲۶ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: کشورهای آمریکای لاتین از منظر منابع طبیعی کشورهای ثروتمندی محسوب میشوند، مثلا طبق ارزیابیها ونزوئلا نسبت به هر کشور دیگری در جهان بیشترین ذخایر نفت وگاز را دارد .
محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، درخصوص سفر رئیسجمهور به آمریکای لاتین، بیان داشت: کشورهای آمریکای لاتین از منظر منابع طبیعی کشورهای ثروتمندی محسوب میشوند، مثلا طبق ارزیابیها ونزوئلا نسبت به هر کشور دیگری در جهان بیشترین ذخایر نفت وگاز را دارد .
وی ادامه داد: علاوه بر ظرفیتهای همکاریهای اقتصادی، ونزوئلا سعی کرده رابطه ما با کشورهای دیگررا هموار کند لذا سفر مهمی است که در دولت گذشته فراموش شده بود و اهمیتی به آن داده نمیشد.
وی با بیان اینکه کشورهای نفت خیز همچون ایران، کشورهای منطقه آمریکای لاتین و کشورهای خاورمیانه به دلیل دارا بودن این منابع دارای قدرت هستند، تصریح کرد: کشورهای صنعتی و غربی به این منابع نیاز دارند و در نظر دارند این اهرم قدرت را به نقطه ضعف تبدیل کنند و بجای اینکه ایران و کشورهای منطقه آمریکای لاتین و کشورهای منطقه از اهرم نفت بتوانیم برای پیشرفت اهداف خود استفاده کنیم نیازمند فروش نفت خام باشیم.
وی افزود: برای اینکه ما نیازمند فروش نفت خام باشیم باید تولید ثروت نداشته باشیم و اقتصاد ما وابسته به صادرات نفت خام باشد و برای اینکه تولید ثروت نداشته باشیم باید کار نکنیم و برای اینکه کار نکنیم تلاش کردند فرهنگ کار را در کشورهای ما تخریب کنند.
این کارشناس مسائل بینالملل اظهار داشت: برای اینکه این پولها برای تولید به کار نرود باید در مصرف بکار رود و کاری کردند که ما مصرف گرا بشویم تا پولها به کشورهای استعماری برگردد لذا کاری کردند که جنس خارجی به تشخص اجتماعی تبدیل شود.
قدیری ابیانه با بیان اینکه "بعد از انقلاب توانمان در ایجاد صنایع گوناگون ارتقا یافت" خاطرنشان کرد: در سفر رئیسجمهور قرار شد در این کشورها پالایشگاه ساخته شود و با نفت خام ما تناسب داشته باشد که اینگونه زمینه برای تداوم صادرات نفت خام ما فراهم می شود که بسیار سودآور است.
وی این سفر را برای کشورهای آمریکای لاتین نیز پرمنفعت خواند و اضافه کرد: ظرفیتهای همکاری بین دو کشور کمک می کند تا آمریکای لاتین تا حدودی از وابستگی به غرب و آمریکا نجات پیدا کند؛ نمونه از وابستگی آنها صادرات نفت به آمریکا و پالایش آن در آنجا بود اما با ساخت پالایشگاه آنها هم نیاز کمتری به واردات فرآورده و صادرات نفت خام خواهند داشت؛ ضرر این سفر کاملا متوجه آمریکایی است که هیچگاه مایل به تولید ثروت در این کشورها نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #موشن_گرافیک | #اینترنت_اشیاء
🔻امروزه با توسعه و #هوشمندسازی میشه همه چیز رو کنترل و مدیریت کرد...
#پدافند_سایبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 دفتر زندگی
🍒 ساز دل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🔺🔺اتفاق عجیب در حرم امام رضا(علیه السلام)😍
🔻پس از سفر به سه کشور آمریکای لاتین؛ آیتالله رئیسی با استقبال معاون اول به تهران بازگشت
🔹رئیس جمهور پس از سفر فشرده و پرکار ۵ روزه به آمریکای لاتین که به دعوت رسمی رؤسای جمهور «ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا» صورت گرفت، عصر جمعه به تهران بازگشت.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۲۷ خردادماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
بر حسب قوانین عادی زندگی جوامع بشری، هر جامعهای عزتش، قدرتش، آبرو، حیثیتش و هویتش بستگی دارد به مجاهدت و به تلاش.
🗓 ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
#تقویم۱۴۰۲
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🌸☘ حرف روز
💠 از دیپلماسی اقتصادی تا سفره مردم
یکی از نقاط قوت دولت افزایش تحرک در عرصه دیپلماسی و تنوع سبد ارتباط با کشورهاست؛ برای مثال راهاندازی کریدور شمال به جنوب میتواند در آینده ایران را به مسیر جایگزین کانال سوئز برای برخی کشورها تبدیل کند. تبدیل ایران به هاب گازی و غلات میتواند دو مشکل دیرین ما یعنی کمبود انرژی و غلات را حل کند. در کنار آنچه گفته شد پیگیری اموراتی که در سفر به آمریکای جنوبی مانند پالایشگاه و کشت فراسرزمینی انجام شد مایه امیدواری است و میتواند موجب بازارسازی نفت و تأمین مایحتاج کشور مانند ذرت، سویا و... گردد. اما دو نکتهای که باید مدنظر قرار بگیرد این است که:
تناسب بین کار بنیادین و فعل روزمره: ممکن است در هر دولت کارهای زیربنایی صورت پذیرد که اثرات آن در آینده قابل مشاهده باشد اما آنچه وجود دارد این است که جامعه اسیر واقعیتهای آنی و شرایط فعلی جامعه است و باید برای شرایط فعلی در کنار برنامهریزیهای آیندهمحور تلاش صورت پذیرد. بر این اساس، رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «شما که امروز چه در زمینه نفت، راه، صنعت، کشاورزی و چه در زمینه بازرگانی و... تلاش میکنید، کارهای ماندگاری انجام میدهید که بالاخره سه، پنج یا ده سال دیگر در زندگی مردم منعکس خواهد شد و مردم نتیجه کار شما را بلاشک در سفره، خانه و جیب خودشان حس خواهند کرد؛ لیکن این کارها علیالعجاله کارهای بلندمدت و سازنده قواره کلی کشور است. اما نوع کار دوم، کارهای روزمره است که به نظر من ظرافتش بیشتر از کارهای اساسی و بنیادی است.» لذا باید بین کارهای زودبازده و تأثیرگذار در معیشت و امید مردم و اقدامات اساسی و بنیادین دیربازده تناسب برقرار نمود.
🔹️تناسب بین احساس و عمل: برای مسئله امیدآفرینی میتوان دو ساحت عمل و احساس را تعریف کرد. در واقع در ساحت عمل، مخاطب امیدآفرینی مسئولان، متولیان و کارگزاران هستند و در ساحت بازنمایی و ایجاد احساس، مخاطب امیدآفرینی «رسانه» اعم از بنگاههای خبری تا فرد رسانههاست. طبیعتا اگر هر کدام از این دو ساحت مأموریت خود را به درستی انجام ندهند امیدآفرینی به درستی شکل نخواهد گرفت. چه اینکه اگر کاری شود بدون پیوست رسانهای، مردم آن را آنگونه که باید نخواهند دید؛ همانطور که اگر کاری انجام نشود و رسانه گزارشی غیرواقعی از آن رویداد را بازنمایی کند، خروجی ندارد جز رشد بیاعتمادی.
▫️لذا امروز دولت در مسیر امیدوارکنندهای قدم برداشته که احساس آن در کف جامعه مقدمات و الزاماتی دارد که باید برای آن تلاش و برنامهریزی صورت پذیرد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ 1⃣
♦️۱) دولت آمریکا در دهه اخیر و در موضوع جنگ ترکیبی علیه ایران، چگونه فکر میکرد اما در واقعیت، با چه چیزی رو به رو شد؟ تصور آنها این بود که تصاعد تحریمها و آشوبافکنی همزمان، بهمثابه دو اهرم هم افزا، دائما توانمندیهای ایران را تحلیل میبرد و به براندازی یا تسلیم ایران در پای میز مذاکره میکشاند.
روزنامه نیویورک تایمز تیر ماه ۱۳۹۴، برجام را موفقیت بزرگ دولت اوباما با «غلاف خالی از اسلحه» خواند. روند نامتوازن برجام، دولت اوباما را به طمع انداخت تا پس از گرفتن امتیازات نقد، تحریمها را برخلاف تعهدش گسترش دهد.
انفعال دولت روحانی همچنین، به ترامپ جرات داد تا با خروج از توافق، گروکشی بیشتری انجام دهد.ترامپ تصور میکرد با فشار جدید، دولت ایران پای مذاکرات میرود و امتیازات بیشتری میدهد.
🔹۲) بایدن و مشاورانش هم، امیدوار به امتیازگیری فرابرجامی بودند و از برجام پلاس سخن میگفتند. او گفته بود: «فشار حداکثری ترامپ علیه ایران شکست خورد. سیاستهای ترامپ باعث نزدیکتر شدن روسیه و چین به ایران شده و روابط فرا آتلانتیک را متزلزل کرده است. روشهاى زيركانهتر و هوشمندانهتری هم براى سختگيرى علیه ايران وجود دارد».
♦️۳) آنها حاضر نشدند تضمینهای معتبر برای لغو تحریمها و عدم تکرار عهدشکنی بدهند و حالا ناامید از بازگشت بدون هزینه به برجام، در پی توافقی هستند که از سرعت پیشرفتهای ایران بکاهد.
دولت آمریکا به ویژه پس از شکست اغتشاشات، میانجیهای متعددی را نزد مقامات ایرانی فرستاده و ضمنا درخواست مذاکره با وساطت عمان را داشته است.
🔸ظرف چند هفته اخیر، محافل رسانهای مانند نیویورکتایمز، والاستریت ژورنال، اکسیوس، هاآرتص، میدلایستآی و...، گزارشهایی را مبنی بر نزدیکی توافق منتشر کردهاند که تکذیب شده و با این وجود، درست از آب درآمده استِ
🔸چنان که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، با یک هفته تاخیر؛ دسترسی ایران به ۳ میلیارد دلار از وجوه خود در عراق را تایید کرد.
🔹۴) آمریکا از یک سو ناچار و نیازمند توافق است و از سوی دیگر، سعی میکند تا حد ممکن، از تاثیرات روانی توافق به نفع ایران بکاهد. برای آمریکا، سنگین و دردناک است که در دنیا گفته شود آزادی بالغ بر ۲۱ میلیارد دلار از درآمدهای بلوکه شده ایران در کشورهای دیگر را «بدون توقف برنامه هستهای ایران طبق برجام»، پذیرفته است. روز گذشته، متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ضمن تکذیب گزارش نیویورک تامز گفت: «برای بازگرداندن شهروندان تلاش میکنیم؛ اما تا این لحظه توافق یا تفاهم یا هرچه اسمش را میگذارید حاصل نشده است».
این چندمین تکذیبیه درباره خبرهایی است که نه طرف ایرانی، بلکه رسانههای آمریکایی و غربی منتشر میکنند.
🔸️ واکنش میلر، به این گزارش نیویورکتایمز (متعلق به دموکراتها) است: «یک توافق غیررسمی و نانوشته در مرحله اجرای قریب الوقوع قرار دارد. مقامهای تهران پذیرفتهاند در قبال آزادی پولهایشان در عراق و کره جنوبی، غنیسازی را از ۶۰ درصد بالاتر نبرند، و حمله به نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق، و فروش موشک و تجهیز تسلیحاتی روسیه را متوقف کنند.».
💢ادامه دارد💢
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ 2⃣
♦️۵) اما نیویورکتایمز تنها نشریهای نبود که از عقبنشینی آمریکا خبر میداد؛ چنانکه خبرگزاری بلومبرگ نوشت: «ایران و آمریکا، به توافق غیررسمی نزدیک شدهاند.
مارک فیتزپاتریک از مقامات سابق وزارت خارجه گفت مقداری دیپلماسی در جریان هست و حداقل یک آتشبس برقرار خواهد شد تا تنشها تشدید نشود. آمریکا در مرحله اول طرح، تمهیداتی را برای امکان پرداخت 2/7 میلیارد بدهی عراق به ایران انجام داده و انتظار میرود معافیت مشابهی برای ۷ میلیارد دلار بدهی کره جنوبی به ایران اتخاذ شود و در ازای آن، سه زندانی آمریکایی آزاد شوند. دیپلمات ارشد ایران، ماه مارس اعلام کرده بود دو کشور در آستانه تبادل زندانیان هستند».
اشاره بلومبرگ به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه ایران است که گفت «از ماه مارس از طریق یک واسطه، توافق مکتوبی درباره تبادل زندانیان به امضا رسیده و نماینده رسمی آمریکا نیز آن را امضا کرده، اما به بهانههای مختلف، از سوی دولت آمریکا اجرا نشده است. در هفتههای اخیر نیز تبادل پیام غیرمستقیم برای بهروزرسانی آن در جریان بوده است».
🔹️ ۶) به جز نیویورک تایمز، خبرگزاری رویترز هم گزارش داده: «دولت آمریکا در حال تفاهم با ایران برای محدود کردن برنامه هستهای و آزادی شهروندانش، در برابر آزادی بخشی از داراییهای ایران است».
روزنامه هاآرتص نیز نوشت: «برخی از مقامات اسرائیل میگویند مذاکرات ایران و آمریکا، جدیتر از آن چیزی است که گفته میشود. بایدن به دنبال تفاهمی است که نیازی به تایید به کنگره نداشته باشد. توافق، ظاهرا شامل توقف فرآیند غنی سازی در سطوح بالا، در مقابل کاهش تحریم ها و آزادسازی ۲۰ میلیارد دلار دارایی ایران در کره جنوبی، عراق و صندوق بین المللی پول است».
🔸از سوی دیگر، منابع مطلع به پایگاه رسانهای «اکسیوس» گفتهاند: «طرح توافق موقت، شامل برداشتن برخی تحریمها در ازای توقف غنی سازی ۶۰ درصد و برخی فعالیتهای دیگر است».
🔸وزیر خارجه عمان هم میگوید: «ایران و آمریکا به حصول توافق برای تبادل زندانیان نزدیک شدهاند. تا زمانی که آمریکا با حسن نیت جواب دهد، ایرانیها هم مایل به انجام این کار هستند».
🔸پایگاه خبری اکسیوس، دو هفته قبل از سفر مشاور ارشد بایدن به عمان، جهت بررسی امکان توافق با ایران خبر داده بود.
♦️۷) ناظران اتفاقنظر دارند که مذاکرات دوره اخیر، تفاوت جدی با مذاکرات گذشته پیدا کرده است. ایران به ویژه در سه سال اخیر و مقارن با روی کار آمدن مجلس و دولت انقلابی، اقدام به افزایش چشمگیر منابع قدرت سیاسی، اقتصادی، دفاعی، دیپلماتیک و هستهای خود کرده است.
گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی و موفقیتهای منطقهای، همگی بدون برجام و FATF به دست آمده است. ایران همچنین در هفت فصل متوالی، رشد اقتصادی پیوسته داشته و در یک سال اخیر، رشد 4/8 درصدی را تجربه کرده است.
برجام، به مفهوم زنجیری بر پای ایران، سالهاست که مرده و دیگر با آن شکل نامتوازن احیا نخواهد شد. آمریکا با وجود قانون اقدام راهبردی مجلس و گسترش برنامه هستهای ایران در سطح غنیسازی ۶۰ درصد، چارهای جز مذاکره و توافق نمیبیند.
ایران امروز، برخلاف دولت قبل، عجلهای برای توافق (توافق بد/ توافق به هر قیمت) ندارد و صرفا دنبال توافق خوب (نقد/ تضمین شده/ معتبر) است.
🔹️ ۸) واقعیت اقتدار ایران و تهیدستی آمریکا چنان روشن است که وبسایت شبکه دولتی انگلیس نوشت: «هیچ گزینهای روی میز دولت آمریکا برای فشار علیه ایران باقی نمانده است. بسیاری از رسانهها، هر روز خبر جدیدی از توافق قریب الوقوع منتشر میکنند. گزینههای روی میز بایدن چیست؟
🔸1- تحریم اقتصادی؛ به نظر نمیرسد دیگر چیزی برای تحریم باقی مانده باشد.
🔸 2- فشار سیاسی؛ در دوران اوباما، آمریکا توانست اغلب کشورها، از جمله چین و روسیه را در اعمال فشار با خود همراه کند. این روزها هیچ کشوری توان ایجاد چنین اجماعی را ندارد.
🔸3- مشوق اقتصادی
🔸 4- حمله سایبری و پهپادی؛ سالهاست در جریان است؛ اما کاری از پیش نبرده.
🔸 5- حمله نظامی؛ گرچه روی میز تمام رؤسایجمهور آمریکا بوده، اما هزینه آن، با توجه به اولویتهای استراتژیک آمریکا، بیشتر از فوایدش است».
💢ادامه دارد💢
💢 فشار هوشمند
چگونه به التماس ختم شد؟ 3⃣
♦️۹) راهبرد ایران در حوزه هسته آنچنان که رهبر حکیم انقلاب به تازگی بیان کردند، «تجاریسازی و مردمیسازی مصارف برنامه هستهای برای بهرهمندی ملت ایران، تولید دستکم 20 هزار مگاوات برق هستهای»، در کنار تعامل با آژانس است.
🔸ایشان فرمودند: «توصیه مؤکّد من این است که ارتباط و تعامل با آژانس را حفظ کنید؛ البتّه در چهارچوب مقرّرات پادمانی؛ زیر بار بیشترش نروید...
از قانون مجلس که به نفع کشور و صنعت هستهای است، تخطّی نشود... به طور خاص یک تعهّداتی در اسفند گذشته انجام گرفت، که [طبق] گزارشی که من دیدم، طرف مقابل به این تعهّدات عمل نکرده، ما عمل کردهایم؛ طرف مقابل در این تعهّدات، آژانس است.
🔸یک توصیه مهمّ دیگر: زیرساختهای موجودِ صنعتیِ هستهای دست نخورد... ممکن است در یک زمینههایی بخواهید توافقهایی بکنید؛ عیب ندارد، توافق کنید، امّا زیرساختها دست نخورد».
🔹️ ۱۰) توافق موقت، به این معنا که به آمریکا اجازه دهد بدون جبران خسارتها، مجددا عضو برجام شود و به مکانیسم ماشه آن دسترسی پیدا کند، هیچ مجوزی ندارد. بر همین مبنا، نمایندگی کشورمان در سازمان ملل اعلام کرد: «هیچ توافق موقتی بهعنوان جایگزینی برجام، در دستور کار نیست».
🔸آمریکا و تروئیکای اروپایی با عهدشکنی، به ایران خسارت زدهاند و برای احیای برجام، باید ضمن جبران این خسارتها، تضمین معتبری برای لغو پایدار تحریمها ارائه کنند.
🔸دولت آمریکا، امروز حتی نسبت به دو سال قبل خود هم در موقعیت به مراتب ضعیفتری قرار دارد. دولت اوباما موفق شده بود از طریق برجام، به تعطیلی یا تعلیق ۹۵ درصد برنامه هستهای ایران دست یابد و ضمنا اهرمهای فشار تحریمی را حفظ کند و در پسابرجام، به گسترش تدریجی آنها اقدام کند.
🔸دولت ترامپ هم با خروج از برجام، خواستار تسلیم کامل ایران بود. حتی دولت بایدن در آغاز کار، با وجود انتقاد از ترامپ، اقدام او را فرصتی برای گرفتن امتیازات بیشتر از ایران میدانست.
🔸اما حالا همین دولت، برحسب گزارش رسانههای آمریکایی، از ایران میخواهد در ازای آزادسازی منابع مالی مسدود شدهاش، از غنیسازی بیش از ۶۰ درصد فراتر نرود (این سقف در برجام 3/5 درصد بود) و به حملات نیابتی علیه نیروهای آمریکایی در منطقه و تجهیز نظامی روسیه ادامه ندهد. اکنون کارشناس بیبیسی میگوید «آمریکاییها به غنی سازی ۶۰ درصدی فراتر از توافق برجام تن دادهاند». و مایکل مک کال، رئیسکمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هشدار میدهد:
🔸«دولت بایدن، به ایران پاداش میدهد و نتوانسته از اهرم دیپلماتیک و بازدارندگی برای ممانعت از فعالیتهای جمهوری اسلامی استفاده کند».
✍️اعترافی باصراحت و شجاعت :
به گزارش ایرنا، شب گذشته عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی، اظهاراتی درباره وضعیت اقتصادی کشور در دوران مدیریت خود ارائه کرد. در بخشی از این برنامه، همتی با اشاره به کاهش شدید فروش نفت در دولت قبل و افت شدید درآمدهای دولت، گفت: در سال ۹۸، پنج میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده در کره را بابت کسری بودجه، تسعیر کردند و معادل ریالی آن را بانک مرکزی، چاپ کرد و به دولت داد!
این اولین باری است که یک مقام بلندپایه دولت قبل به صراحت از خالی بودن خزانه در سالهای پایانی دولت قبل پرده بر میدارد. پیش از این برخی مقامات دولت قبل از جمله شخص حسن روحانی و محمود واعظی، اظهارات مسئولان دولت سیزدهم مبنی بر خالی بودن خزانه در پایان دولت قبل را انکار کرده و حتی مدعی پر بودن خزانه و باز بودن دست دولت سیزدهم برای تامین هزینههای کشور بودند. عبدالناصر همتی با تشریح جزئیات دقیق، پرده از واقعیت این موضوع برداشت و حقیقت «کسری بودجه شدید و خزانه خالی دولت دوازدهم» را افشا کرد.
همتی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ناترازی مالی شدید دولت روحانی در سالهای پایانی گفت: در سال ۹۸ (دولت روحانی) پنج میلیارد دلار از پولهای بلوکه شده در کره را بابت کسری بودجه، تسعیر کرد و بانک مرکزی معادل ریالی آن را چاپ کرد و به دولت داد!
برای درک عمق فاجعه رخ داده در سال ۹۸ کافی است بدانیم با نرخ تبدیل حدودا ۱۲ هزار تومانی دلار در بودجه سال ۹۸، پایه پولی اضافه شده به واسطه کسری بودجه دولت روحانی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است. با توجه به اینکه منابع عمومی دولت در قانون بودجه سال ۹۸ حدود ۴۴۸ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود، این به معنای آن است که دولت روحانی چیزی حدود ۱۵ درصد از کل بودجه خود در سال ۹۸ را به پایه پولی تبدیل کرد. تبدیل این میزان کسری بودجه به پول پرقدرت، تبعات تورمی شدید برای کشور به همراه داشت که آثار آن هنوز هم گریبان کشور را گرفته است. اکنون دولت سیزدهم در جدال با تورمی است که به اذعان همتی، نتیجه ناکارآمدی دولت قبل در مدیریت دخل و خرج خود بوده است.
مساله کسری بودجه دولت روحانی و تبعات تورمی آن برای کشور البته محدود به سال ۹۸ نبوده است. همتی پس از شکست در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هشدار به دولت روحانی درباره تبعات تورمی کسری بودجه اعلام کرد: روند انتشار پول پرقدرت در چهار ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بسیار نگران کننده است و اگر سریعا تغییر نکند تبعات بزرگی خواهد داشت. دلیل این رشد، عمدتاً استقراض بیرویه دولت از بانک مرکزی در قالب تنخواههایی است که چشماندازی برای تسویه آنها وجود ندارد.
وی همچنین گفت: در اواخر سال ۱۳۹۹ نیز تاکید کردم که منابع بودجه ۱۴۰۰ غیرواقعی است و کسری زیادی دارد و تامین افزایش حدود ۱۰۰ درصدی هزینههای بودجه ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل امکان پذیر نیست.
تمام این شواهد نشان میدهد دولت سیزدهم در شرایطی مدیریت اجرایی را بر عهده گرفت، که دولت روحانی با چاپ پول پرقدرت برای جبران مسئله خزانه خالی خود، دولت سیزدهم را با تبعات تورمی این سوءمدیریت خود تنها گذاشت. جالب اینکه همین مسئولان دولت قبل بارها نسبت به تورم بالا در کشور گلایه میکنند اما کوچکترین اشاره ای به میراث تورمی خود برای کشور نمیکنند.
15.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تخلف و هنجار شکنی از سوی مسئولان و شرکت کنندگان کنسرت تالار وحدت
♨️ مطابق اخبار واصله از منابع آگاه، شب گذشته تعدادی از نیروهای ارزشی در پی جریحه دار شدن عفت عمومی به جهت انتشار تصاویر رقص و پایکوبی در کنسرت لیان تالار وحدت و با مشاهده صف طویل بانوان #مکشفه ، #هنجارشکن و #برهنه برای ورود به تالار وحدت، اقدام به تذکر محترمانه و مسئولانه به مدیر حراست تالار در خارج از تالار و دور از انظار عمومی مینمایند.
در پی این تذکر بسیار آرام که فیلم آن را مشاهده میکنید، مدیر و عوامل حراست اقدام به ضرب و شتم و توهین به نیروهای ارزشی مینمایند.
در نهایت با ورود پلیس به موضوع و فرار مسئول حراست و متواری شدن عوامل ضرب و شتم افراد دغدغه مند، شکایتی توسط نیروهای ارزشی در کلانتری ۱۲۹ جامی ثبت و در دادسرای منیریه تهران در حال پیگیری است.
بر این اساس عوامل تالار وحدت که آن مکان دولتی را به عرصه ای برای هنجارشکنی و کشف حجاب مبدل نموده اند به زودی در مرجع قضایی پاسخگوی عملکرد خود خواهند بود.
🔴 #مسئولین ذیربط باید پاسخگو باشند!!!!
🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج 🌷
🎥 آقای مسئول جمهوری اسلامی اینجا چه خبر است؟
❌ رقص و پایکوبی در تالار وحدت - کنسرت لیان در قلب تهران پایتخت ام القرای جهان اسلام؟
زمانی بچه های انقلابی برای جلوگیری از توسعه کنسرت ها در کشور تجمع میکردند و از اصحاب سیاست و رسانه و مصلحت اندیشان به آنها حمله میکردند که چرا دو قطبی ایجاد میکنید و کنسرت طبق مجوز و قانون است و....
بچه های انقلابی این روزها را پیش بینی میکردند که کنسرت ها کم کم به سبک غربی ها محلی برای فساد و هرزگی و برهنگی و بزن و برقص خواهد شد.
حالا ماجرا آنجایی دارد جالب میشود که کنسرت ها محل بزن و برقص و برهنگی و فساد شده و اگر بچه های انقلابی تذکری بدهند و انتقادی کنند متهم میشوند به دوقطبی سازی و ایجاد تنش در جامعه و....
حواستان هست که دارند قشر مذهبی را سنگر به سنگر عقب میرانند تا فساد را آرم آرام گسترش دهند و عادی سازی کنند؟
#صورتی ها و اصلاح طلبان خبیث مملکت امام زمان عج را تبدیل به فحشا کرده اند.
🌷 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج 🌷
فائو: ایران بزرگترین صادرکننده لبنیات در آسیا شد
سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی فائو:
🔹ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
🔹فائو پیش بینی کرده تولید غلات ایران در سال ۲۰۲۳ به ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تن برسد. گندم، برنج و جو سه غله مهم تولیدی ایران در این سال خواهند بود.
🌐پایگاه خبری۲گفتمان انقلاب اسلامی
https://chat.whatsapp.com/GXNbhhBq8gI9ysRDDsJj9d
⭕️ابعاد سفر رئیسجمهور به آمریکای لاتین
🔹رییس جمهور آقای رئیسی در سالهای اولیه دولت خود تلاش کرده روابط حسنهای را با کشورهای همسایه و کشورهای آسیایی برقرار کند. امروز نتایج تلاشهای دولت سیزدهم را در سیاست خارجی میتوان در توافقات مهم جمهوری اسلامی با عربستان، امارات و عمان مشاهده کرد. اما پس از گذشت حدود 2 سال از عمر دولت فعلی علاوه بر سیاست نگاه به شرق، ارتباط با کشورهای آمریکای لاتین نیز در دستور کار سیاست خارجی کشور قرار گرفته است. البته سالگذشته نیز نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا در صدر هیأتی عالی رتبه به ایران سفر کرد و 2کشور سند جامع همکاری 20ساله با یکدیگر امضا کردند.
◽️در مجموع سفر اخیر رئیسجمهور کشورمان به آمریکای لاتین را باید از چند جهت حائز اهمیت دانست:
🔸نخست، کشورهایی که در برنامه سفر آقای رئیسی قرار دارند، یعنی ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه ازجمله کشورهای مهم در حوزه جبهه پایداری در آمریکای لاتین هستند. این 3 کشور پس از انقلاب اسلامی روابط حسنهای با کشورمان برقرار کردند و تا حد زیادی نیز از انقلاب اسلامی الگوبرداری کردند؛ مانند کشور کوبا که پرچمدار مبارزه با ایالات متحده در آمریکای جنوبی است. از طرف دیگر نیکاراگوئه و ونزوئلا نیز همراه کوبا آرمانهای انقلاب اسلامی در آمریکای لاتین را دنبال میکنند.
🔹دوم، نمونه اغتشاشاتی که در سال گذشته در کشور اتفاق افتاد، در نیکاراگوئه و کوبا نیز رخ داد. این اتفاق از تلاش آشکار غرب و مستکبرین برای دخالت در امور داخلی کشورهایی که با هژمونی ایالات متحده در حال مقابله هستند، خبر میدهد. پس لازم است جمهوری اسلامی با متحدین منطقهای و غیرمنطقهای خود روابط مستحکمی را برقرار کند و اینگونه مانع موفقیت دشمنان در امر سلطهجویی شود.
🔸سوم، در حال حاضر نظام بینالملل در حالگذار از فضای تکقطبی به محیط چند قطبی است. ایران اسلامی همواره تلاش کرده تا خود را بهعنوان یکی از قطبهای مهم در جهان معرفی کند و در این بین هم پیمانان خود را در کنارش داشته باشد. حضور چین و روسیه در کنار ایران بهعنوان متحدان قارهای و کوبا ،ونزوئلا و نیکاراگوئه به عنوان متحدان فراقاره ای منطقهای یکی از عوامل مهم در ناموفق بودن نظام سلطه برای یکجانبهگرایی در نظام بینالملل بوده است.
🔹 بلافاصله پس از حضور رئیسجمهور در ونزوئلا، مقامهای آمریکایی درباره این سفر واکنش نشان دادند و جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید از ایران خواست که تا اهداف سفر به آمریکای لاتین را توضیح دهد. همین واکنش سریع کاخ سفید نشان میدهد ایالات متحده تا چه اندازه از اتحاد جمهوری اسلامی با کشورهای آمریکای جنوبی ترس دارد. درحقیقت خود آمریکاییها متوجه این شدهاند که دوره رهبری بیچون و چرای آنها در جهان به پایان رسیده است.
⭕️بازی هوشمند ایران در منطقه
🔹در حالیکه صدای غرش شلیک موشک هایپرسونیک «فتاح» گوش منطقه را کَر کرده است قفل درب «سفارت» ایران در عربستان در فضایی آرام بازگشایی میشود.
🔸دو رویداد مهم که هر کدام یک روی سکه توانایی ایران را برای منطقه و دنیا به نمایش گذاشت، در یک روی سفیر و توانایی دیپلماسی و در روی دیگر موشک و قدرت نظامی؛ اولی محصول تلاشهای میدان و دیگری حاصل تکاپوی ساختار دیپلماسی است که حالا در دولت ابراهیم رئیسی بیش از گذشته همدیگر را در آغوش گرفتهاند.
🔹به نظر میرسد ایران با این همزمانی قصد دارد به رقبای منطقهای و فرامنطقهای خود بفهماند که گزینههای متعددی در بازی با آنها در اختیار دارد، اکنون انتخاب با آنها است که کدام گزینه را برگزینند! اگر از در دشمنی وارد شوند جز به خطر افتادن امنیت سیاسی و اقتصادی برایشان عایدی دیگری نخواهد داشت، در صورتی که در فضای همکاری و تعامل برای همه بهره فراوان خواهد بود.
🔸خروج آمریکا از منطقه و وقوع جنگ اوکراین انگیزه خوبی بود تا ایران در خلاء قدرت به وجود آمده با تکیه بر تواناییهای منحصر به فردی که در اختیار دارد میخ قدرتش را در منطقه بکوبد. خروج آمریکا از برجام و حوادث پس از آن این انگیزه را دو چندان نمود، به واقع ایران توانست در فضای به وجود آمده بازی جدیدی به رقبای خود در منطقه تحمیل نماید.
🔹برخلاف گذشته که «همه چیز برای یک عده» تعریف میشد در این بازی یا «همه چیز برای همه» است یا «هیچ چیز برای هیچکس» نخواهد بود و عاقلانه این بود که رقبا اولی را بپذیرند، بدهبستانهای ایران با روسیه، آمد و شد سران برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس به ایران، افتتاح سفارت ایران در عربستان و حتی زمزمههای توافقات جدید برجامی همگی در همین چارچوب قابل تحلیل است.
🔸بازیگران اصلی این بازی جدید دیپلماتهای انقلابی و نظامیان کارکشتهای هستند که ذیل راهبرد عزت، حکمت و مصلحت در حال بازکردن دریچههای جدیدی برای شکستن حصار تحریم و توطئه هستند، این مهم پیشتر به واسطه سیاست نگاه به غرب در دولت روحانی میسر نشد چرا که دیپلماسی نتوانست و یا نخواست پا به پای میدان پیش بیاید اما رفتارهای تیم دیپلماسی دولت رئیسی و پشتیبانی بازیگران میدان در چند ماه اخیر نشان از همراهی و همسویی این دو با هم دارد.
📚جنگاصلی در روزگارکنونی برسر پاکی یا ناپاکی زنان، با پرچم نجابت و حیا و حجاب، علیه دریدگی و هرزگی انسانهاست که به مقاومت در مقابل ترویج فساد و فحشای علنی، بویژه به نفی تحمیل همجنسگرایی در میان انسانها منجر شده و میشود.
📌وقتی «پاپ» رهبر یکمیلیارد کاتولیک جهان هم، مُبَلِّغ فحشای علنی و طرفدار رذائل اخلاقی ضد فطرت انسانی در میان مسیحیت و بشریت شده، نقش سرنوشتساز امامت و رهبری ولیفقیه، به عنوان پناهگاه استوار اخلاق و معنویت و انسانیت در مدیریت خردمندانه سیاسی_مذهبی جوامع انسانی، هرروز جلوههای باشکوهتری برای اجتماعات سالم و هوشمند انسانی پیدا میکند...
🎯و دقیقاً همین موضوع، خشم استکبارصهیونی را برانگیخته و رازمخالفت اشراریهود و فرصتطلبان مُتَوَهِّم و حقیر داخلی علیه امام خامنهای را آشکار ساخته است!
✔️هرچند بعضی از مخالفان، حتی دلیل مخالفت خود را هم نفهمند...
🔵⚠️۶کلاسه ها آنقدر در میدان و دیپلماسی دستاوردسازی کردند که دست برتر از آن ایران شد! حالا آمریکایی که گزینه های روی میزش جز حمله نظامی و تهدید و تحریم نبود، تنها راه باقی مانده در قبال ایران را دیپلماسی دانسته، غنی سازی ۶۰٪ را پذیرفته و میلیاردها دلار دارایی ایران را آزاد خواهد کرد!
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🇮🇷
📝 تنها با یک همکاری با ونزوئلا واحیای پالایشگاه ال پالیتو ۴.۵ میلیارد دلار ارز آوری میکنیم. اونم بدون #برجام وبا وجود تحریمهای نفتی
🍃🌹🍃
❌ کیا بودن که میگفتن سفر به آمریکای لاتین صرفه اقتصادی نداره!🤔
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
⭕️جنایات سیستماتیک ناتو در افغانستان
🔹این روزها، اخباری در خصوص متهم شدن نیروهای استرالیایی حاضر در افغانستان در خصوص جنایت جنگی عامدانه علیه برخی شهروندان این کشور جنگ زده به گوش می رسد. یک قاضی استرالیایی اخیرا در حکمی گفت: اتهامات مبنی بر اینکه رابرتز اسمیت، سرباز با سابقه و کهنه کاراسترالیایی در واقع «یک جنایتکار جنگی،یک دروغگو و یک آزارگر» در افغانستان بوده ، از اساس صحیح است! این اولین باری است که یک دادگاه استرالیایی اتهامات جنایات جنگی توسط نیروهای استرالیایی را ارزیابی میکند.در سال ۲۰۲۰، یک تحقیق مهم به نام گزارش بریتون،«شواهد معتبری» دریافت که سربازان استرالیایی به طور غیرقانونی ۳۹ نفر را در افغانستان کشتهاند.
🔸 «رابرتز اسمیت» ، عامدانه یک نوجوان افغان را با شلیک گلوله به قتل رسانده و یک شهروند افغان دیگر را نیز با دستانی بسته، از ارتفاعی بلند به پایین پرتاب کرده که منجر به جان دادن وی شده است.
🔹در این میان، برخی اقدامات صورت گرفته در خصوص سلب عناوین افتخار کهنه سرباز قاتل استرالیایی را نشانه مواجههای شجاعانه با جنایات جنگی وی قلمداد می کنند!
🔸به نظر می رسد در ماورای صحنه سازی های تبلیغاتی صورت گرفته ، حقایق تلخ دیگری خودنمایی می کند که نمی توان به سادگی از کنار آنها گذشت! یکی از این موارد، مربوط به عدم تناسب مجازات قاتلان با جرائم تکان دهنده ایاست که در افغانستان مرتکب شده اند. سلب عناوین افتخار ، قطعا حداقلی ترین و بی خاصیت ترین مجازاتی است که در این خصوص می توان در نظر گرفت! بسیاری از کهنه سربازان ناتو در افغانستان دست به انواع جنایات ضد بشری از جمله کشتار کودکان، زنان و نوجوانان زده و اکنون در حاشیه امنیتی مثال زدنی در غرب مشغول زندگی هستند.
🔹نکته بعدی، استفاده از عناوین گمراه کننده در خصوص جنایات صورت گرفته توسط اشغالگران است. شبکه بی بی سی در یکی از تفاسیر خود در این خصوص، از واژهه«خطای محاسباتی»در قبال جنایات نیروهای اشغالگر در هدف قرار دادن افغانها سخن گفته است! این واژه سازی ها
نوعی تبرئه قاتلان مردم دیگر نقاط جهان در سایه دموکراسی رسانه ای ادعایی غرب محسوب می شود. واقعیت امر این است که در طول دو دهه اشغالگری ناتو درافغانستان، ما با جنایات سیستماتیکی مواجه بوده ایم که هنوز بسیاری از رازهای آنها سر به مهر باقی مانده است. در چنین شرایطی تلاش برای ساده سازی این جنایات از سوی رسانه های غربی، از خود این جنایات بدتر است.
🔸 در هر حال، ناتو در این معادله یک مجرم تمام عیار محسوب می شود و مطالبه گری افکار عمومی دنیا نسبت به حجم بی شمار این جنایات به قوت خود باقی است.