7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آتش زدن پرچم آمریکا و خواستار سرنگونی این رژیم توسط گروه انقلابی موسوم به revcoms در فیلادلفیا
🔹این گروه که مخالف حاکمان آمریکا هستند خواستار سرنگونی و تغییر قانون اساسی ایالات متحده می باشند
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ️گروگانگیری ۵ شیرازی در داروخانه؛ فرد گروگانگیر به هلاکت رسید
🔹 فرمانده انتظامی استان فارس:
حدود ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه دیروز سیزدهم تیر ماه ۱۴۰۲، شخصی با یک دستگاه خودرو پراید به قصد اخاذی به داروخانه ای در شهرک صدرا در شیراز مراجعه و با یک قبضه اسلحه گرم اقدام به تهدید، تیراندازی و گروگان گرفتن پنج تن از عوامل داروخانه و شهروندان حاضر در آن مکان می کند.
🔹 با حضور عوامل انتظامی در محل، فرد گروگانگیر اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرده و علی رغم هشدارهای پلیس از تسلیم شدن خودداری کرده و ضمن تهدید جانی گروگانها، به درگیری با ماموران ادامه میدهد.
🔹 در نهایت با تلاش ماموران انتظامی همه افراد گروگان گرفته شده به صورت صحیح و سالم آزاد و فرد گروگانگیر نیز در درگیری متقابل به هلاکت میرسد.
🔴آغاز انتقال حجاج ایرانی از حرم تا حرم
♦️برای نخستین بار درعملیات حج، کاروانهای زائران ایرانی با استفاده از قطار سریع السیر از مکه مکرمه وارد مدینه منوره شدند.
♦️ایران اولین کشوری است که قطار بین الحرمین را برای انتقال زائران خود از حرم تا حرم به خدمت گرفته است.
#ایران_مقتدر
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
⭕️حزبالله و ترس دائمی رژیم صهیونیستی
🔹لبنان و سرزمینهای اشغالی 79 کیلومتر مرز مشترک دارند که با توجه به سیاستهای رژیم صهیونیستی همواره پرتنش بوده است. شبکه صهیونیستی کان چندی قبل، تصاویری از چادرهای متعلق به جنبش حزبالله لبنان در مرز فلسطین اشغالی منتشر کرد. رسانههای صهیونیستی مدعی شدند که نیروهای حزبالله در عمق 30 متری فلسطین اشغالی دو چادر برپا کردهاند تا تکاوران «رضوان» در این چادرها مستقر باشند.
🔸موشه داویدوویچ رئیس انجمن رؤسا و مسئولان شهرکهای صهیونیستنشین شمال فلسطین اشغالی عنوان کرد: شهرکنشینان این رژیم غاصب به خاطر نصب این چادرها، به شدت دچار نگرانی شدهاند و وحشت زیادی در میان آنان به وجود آمده است. او همچنین اذعان کرد که ارتش رژیم صهیونیستی این چادرها را جمعآوری نکرده و این مسئله نشانگر این است که جبهه داخلی این رژیم، برای جنگ آماده نیست؛ کما اینکه ارتش صهیونیستی، از نصب این چادرها توسط حزبالله جلوگیری نکرده است.
🔹داویدوویچ از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی و فرمانده ارتش این رژیم خواست که هر چه سریعتر از این منطقه بازدید کرده و سیاست خویشتنداری کابینه صهیونیست در برابر حزبالله را برای شهرکنشینان صهیونیستی تبیین کند.
🔸پایگاه صهیونیستی «واللا» هم مدعی شد: مسئولان بلندپایه رژیم صهیونیستی و آمریکا میگویند که واشنگتن در حال اعمال فشار به یونیفل، دولت و ارتش لبنان است تا بتواند مقری را که حزبالله در نزدیک مرزهای فلسطین اشغالی احداث کرده است را جمع کند؛ زیرا به گفته واللا، این مقر میتواند باعث تنش خطرناکی شود. وضعیت بسیار شکننده است و ظاهراً حزبالله به خطر پاسخ اهمیتی نمیدهد.
🔹نکته تحلیلی؛ بررسی روند سه دهه اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی قدرت بازدارندگی خود را در منطقه به میزان قابل توجهی از دست داده است. به طوری که در گذشته اگر از سمت لبنان و گروههای مقاومت در فلسطین احساس خطر میکرد، بلافاصله واکنش نشان میداد و حتی به مذاکره با دولتها نیز هیچ توجهی نمیکرد. در همین راستا رژیم صهیونیستی با تصور قدرت و ضعف طرف مقابل سعی در طراحی و اجرای راهبردهای مختلف در منطقه میکند. حال در شرایط کنونی وضعیت تغییر کرده است و رژیم صهیونیستی در برابر تحولات و رفتار بازیگران منطقه از جمله حزبالله لبنان عاجز مانده است.
🔸تأمل در وضعیت ایجاد شده کنونی نشان میدهد که جنگ جولای 2006 معادله جدیدی را در منطقه به وجود آورد و مقاومت اسلامی توانست قدرت بازدارندگی در برابر رژیم صهیونیستی ایجاد کند که هر روز بر میزان آن افزوده میشود. ارزیابیها نشان میدهد که مقامات رژیم صهیونیستی قبل از اینکه بخواهند علیه حزبالله لبنان اقدامی را انجام دهند، تلاش میکنند غرب و بعضا متعهدان منطقهای خود را نیز همراه خود سازند و دیگر به تنهایی قادر به مقابله با حزبالله لبنان نیستند. در شرایط کنونی توان موشکی و توان پهپادی حزبالله لبنان به عنوان بخشی از قدرت بازدارندگی مقاومت محسوب میشود.
🔹در واقع مهمترین عامل ترس صهیونیستها توان موشکی و توان پهپادی حزبالله به دلیل موقعیت ژئواستراتژیکی و جغرافیایی فلسطین اشغالی و فقدان عمق راهبردی این رژیم میباشد. بررسیها نشان میدهد که تأسیسات حیاتی و مراکز جمعیتی این رژیم همگی در یک منطقه جغرافیایی واقع شده است که در صورت درگیری رژیم صهیونیستی با حزبالله لبنان، میزان خسارت در جبهه داخلی فلسطین اشغالی چند برابر میشود. حدود 80 درصد تأسیسات اصلی نظامی و غیرنظامی این رژیم در یک نوار جغرافیایی باریک واقع شده است.
⭕️وجه تمایز نا آرامی های فرانسه
🔹آن چه حوادث اخیر فرانسه را از اعتراضات 2005 متمایز میسازد، مشارکت گسترده نسل زدیها و کودکان و نوجوانان است و به گفته خانم مارتین اوبری شهردار شهر لیل، تعداد معترضان در سال 2005 در خیابانها و سنشان نیز بیشتر بود و «ما میتوانستیم با آنها گفت وگو کنیم ... اما در این اعتراضات ما با تعداد زیادی کودک مواجه هستیم که نمیتوانیم با آنها دیالوگی داشته باشیم.»به گفته رئیس جمهور فرانسه نیز، یک سوم بازداشتیها نوجوان و کم سن و سال هستند. همین خود چالش بزرگی برای دولت فرانسه است اما آن چه بیشتر این افراد را به خیابانها کشانده، خشم فروخوردهای است که از پدران مهاجر خود به ارث برده اند و در سال های اخیر تحت تاثیر رشد راست گرایی افراطی مهاجرستیز و گاهی نژادپرست در اروپا و فرانسه فربهتر هم شده است.
🔸همین راست گرایی خود سویههای هویتگرایانه را به ویژه در میان نسل جدید مهاجران در فرانسه تقویت کرده و اوضاع به گونهای است که مراکز ثقل جمعیتی مهاجران بیشتر به مجمع الجزایری میمانند که گویی فقط از حیث اسمی و جغرافیایی تابع فرانسه هستند! در کنار آن هم این وضعیت بر خلاف انگلیس و آلمان برایند ناکامی فرانسه در ادغام اجتماعی مهاجران است که تداوم اختلافات تاریخی فرانسه با مستعمرههای پیشین خود به ویژه الجزایر در این باره بیتاثیر نیست. انگلیس معطوف به اندوخته استعماری تاریخی خود و آشنایی با فرهنگهای گوناگون مهارت بالایی در ادغام مهاجران در ساختار هویتی بریتانیایی دارد و آلمان نیز سیاست متفاوت و حساب شدهای را در تعامل با مهاجران با هدف جذب مهاجران متخصص و ماهر در پیش گرفته است و با برگزاری دورههای متعدد تلاش مستمری را برای ادغام آنها در ساختارهای هویتی آلمانی مبذول میدارد. در نتیجه، امروز تقریبا هیچ کشور اروپایی به اندازه فرانسه، با خطر اعتراضات افسارگسیخته مهاجران در سایه شکل گیری مناطق هویتی جداگانه روبه رو نیست.
🇮🇷
📝 تاثیرFATF بر عضویت ایران در س.شانگهای
🍃🌹🍃
🔻برخی از رسانه ها، از جمله روزنامه شرق در مطلب امروز خود با کم اهمیت جلوه دادن عضویت ایران در سازمان شانگهای، تحلیل نمود که عضویت ایران در سازمان، منوط به پذیرش توصیه های fatf است. چند نکته کلیدی در خصوص این موضوع:
1⃣ بیان چنین مباحثی در زمینه بی ارزش خواندن عضویت در شانگهای، سرپوش نهادن بر سیاست خارجه شکست خورده دولت روحانی است تا کم کاری این دولت را در نگاه به شرق توجیه کنند؛ دولتی که به امید غرب دست رد به سینه شرق زد، اما نه تنها از سیاست خود تحفه ای نبرد، بلکه ملامت بسیار هم دید. بدیهی است که یکی از مهمترین عوامل تایید عضویت ایران در شانگهای تغییر ریل سیاست خارجی در دولت سیزدهم بوده است.
2⃣ تاکنون هیچ بندی در اساسنامه شانگهای، مبنی بر الزام پذیرش توصیه های fatf برای عضویت در سازمان، گنجانده نشده است. البته هند صرفا پیشنهاد این موضوع را داده است ولی هنوز به تایید سازمان نرسیده است.
3⃣ با جستجویی ساده در سایت مرکزی کارگروه اقدام مالی/www.fatf-gafi.org/home
متوجه خواهید شد که سازمان شانگهای SCO عضو اصلی یا ناظر یا وابسته fatf نیست.
4⃣ جریانی اینگونه وانمود می کند که با عدم اجرای توصیه های fatf تجارت ایران با کشورهای دیگر، صفر خواهد شد. اما به این سوال اساسی پاسخ نمی دهند که چرا در سالهای اخیر حجم تجارت ایران با کشورهای مهم شانگهای مثل چین و روسیه، روند تقریبا مثبتی داشته است.
5⃣ در یادداشت قبلی ( انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای) توضیح دادم که چگونه حضور در س.شانگهای تجارت ایران در سایه تحریم ها را تسهیل می کند و fatf تاثیر مطلقی بر این موضوع ندارد.
6⃣ در خصوص تحریمها، اگر چه در اجلاس 2010 سران در تاشکند اعضای سازمان مقرر کردند کشورهای خواهان عضویت در سازمان نباید مورد تحریم سازمان ملل باشند، اما کشورهای موثر عضو و ناظر در سازمان مرتب مورد تحریم های آمریکا بوده اند. بنابر این چنانچه سازمان این رویکرد را عملی کند در واقع گامی را برای عدم گسترش و تاثیرگذاری خود برداشته است و این خلاف اهداف اولیه تشکیل سازمان است. ارتباط ایران و سازمان، برد برد است و انتفاع شانگهای از ایران آنقدر زیاد است که سازوکارهایی برای دور زدن تحریمها و fatf مترتب خواهند نمود. چنانچه هم اکنون وجود دارد.
7⃣ البته fatf بی تاثیر نیست و در نهایت باید راهکاری برای آن یافت. اما نکته مهم اینکه باید توجه داشت معادلات بین الملل وابستگی متقابل دارند. سازمان شانگهای یک فرصت بالقوه است که باید بالفعل شود و از فرصت های سیاسی سازمان برای دیپلوماسی و خروج کامل از لیست سیاه fatf استفاده نمود. اما نباید همه چیز ، از واکسن تا عضویت در سازمانها را به fatf گره زد.