🇮🇷🎋🇮🇷🎋🇮🇷🎋🇮🇷🎋سید خراسانی کیست ؟
جابر از امام باقر (ع)روایت می کند: ((یخرج شاب من بنی هاشم بکفه الیمنی و باتی من خراسان برایات سود بین یدیه شعیب بن صالح یقاتل اصحاب السفیانی فیهز مهم)) الملاحم و الفتن ص52 باب97
جوانی از بنی هاشم (سید) از خراسان با پرچم های سیاه قیام می کندکه در کف دست راست او خالی(علامتی)است و پیشاپیش او مردی بنام شعیب بن صالح است که با لشکریان سفیانی می جنگد و آنها را شکست میدهد. پرچمهای سیاهی از مشرق به اهتراز در می آیند که با مردی از اولاد ابو سفیان می جنگد و زمینه فرمانبرداری از مهدی (عج) را فراهم می آورد. پرچمهای سیاهی که از خراسان در می آید در کوفه فرود می آید. هنگامی که مهدی(ع)ظهور کند این پرچم ها برای بیعت به حضور آن حضرت گسیل می شود. بحار الانوارج 52 ص 267....
خروج سفیانی،یمانی و خراسانی در روز واحد از ماه رجب یکسال خواهد بود. الحاوی للفتاوی ج 2 ص 126
پرچم های سیاهی از خراسان به اهتراز در می آید که چیزی نمی تواند از پیشروی آنها جلوگیری به عمل آورد تا در بیت المقدس فرود آید و استقرار یابد ملاحم و الفت ص 43 – روزگار رهاتی ص 1036🌴
⭕️فناوری نشاط معنوی
🔹جامعه بشری به تبع آحاد خود، نیازهای متفاوت و متنوعی دارد که رشد صحیح جامعه در گروی تأمین درست و بهموقع این نیازهاست. از جمله این نیازها، شادی، نشاط و سرگرمی است؛ نیازی که پاسخ صحیح به آن با ظرایف زیادی آمیخته است و بیدقتی در آن میتواند شادی و نشاط را بهسرعت به بیراهه بکشاند. واقعیت این است که ما در این زمینه کمکاری فراوانی داریم و این تعلل ما و از سویی حتی گاهی زیادهروی در عزاداری و خلق دهههای بیمبنا با فرصتطلبی دشمن، موجب شکلگیری ذهنیتهای ناصحیح درباره اسلام شده است!
🔸دستیابی به فناوریهای گوناگون از جمله فناوریهای فرهنگی، از لوازم دور شدن از نقطه آسیبپذیر کنونی و رسیدن به موقعیت خلق فرصتهای تازه است. این مسأله بهخصوص وقتی ما در مسیر تمدنسازی قدم برداشتهایم، اهمیت مضاعف پیدا میکند. «فناوری فرهنگی» در سند ملی توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی اينگونه تعریف شده است. «مجموعهای از روشها، ابزارها و فرایندهای تبدیل دانش و منابع فرهنگی به کالاها و خدمات فرهنگی میباشد که ایجادکننده یا منتقلکننده ارزشهای فرهنگی موردنظر فناوران حوزه فرهنگی میباشد.» فناوری فرهنگی میتواند صنایع فرهنگی و فناوری نرم را نیز پویا نماید و گامهای بلند، متفاوت و جدیدی را خلق کند.
🔹جشنی که در سال گذشته به مناسبت عید بزرگ غدیر در خیابان ولیعصر(عج) تهران برپا شد، بهرغم کاستیهایی که داشت (از جمله ایجاد مزاحمت یا سختی برای مردمی که حتی در مراسم شرکت کرده بودند)، نمونه بزرگی برای رسیدن به فناوری فرهنگی بود. گام ارزشمند سال گذشته که مهر تأیید رهبر فرزانه انقلاب را هم دریافت کرد، امسال گستردهتر، پیشرفتهتر و جذابتر از سال قبل شکل گرفت و نشان داد اولا چه فرصتهای طلایی در این بُعد از اسلام انقلابی نهفته است و ثانیا جامعه ما حتی آنهایی که بعضا ظواهر دینی را متأسفانه رعایت نمیکنند، چقدر به این مراسم دینی اقبال دارند و ثالثا بخشهای مردمی و ... غیرمردمی مستعد و توانمند در برپایی مراسم سوگواری و عزا، اگر قرار باشد در این زمینه هم وارد شوند، بااستعداد و پرظرفیت هستند.
🔸جشن 10 کیلومتری غدیر در تهران بهعلاوه جشنهای باشکوه دیگری که در سرتاسر ایران عزیز برپا شد، جلوه متفاوتی از ایران اسلامی و انقلابی را به نمایش گذاشت، جلوهای که بدون تردید، دوستان انقلاب را در سراسر جهان خشنود و دشمنان را دلخور و افسرده میکند و اهل نظر و تعمق را به اندیشه وامیدارد.
🔹این همان جامعهای است که کمتر از دو هفته دیگر سیاهپوش میشود و بزرگترین و محزونترین عزاداریها را برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپا میسازد.
🔸غم، شادی، سرور، حزن، انقباض و انبساط روحی نیاز طبیعی بشر است و تأمین این نیاز وقتی با معنویت همراه میشود، انسان را رشد داده و به کمال خود نزدیک میکند؛ همانگونه که پاسخهای انحرافی به آن و تلفیقش با وسوسههای شیطانی و غرایز نفسانی، او را به بیراهه، انحراف و نهایتا سقوط و انحطاط میکشاند.
🔹در هر حال، در آغاز راهی طولانی برای دستیابی به فناوری فرهنگی در مقیاس جهانی و تمدنی هستیم، ولی خوشبختانه این حرکت شروع شده است.
⭕️آمریکا قادر به کنترل منازعات خودساخته نیست
🔹این روزها ، مداخلهگرایی واشنگتن در نظام بینالملل وارد فاز عینیتری شده و دولت بایدن در حال خلق گرههای کور راهبردی در محیط پیرامونی چین و روسیه است.تنشزاییهای مزمن آمریکا در غرب آسیا و شمال آفریقا نیز به قوت خود باقی است. اما سؤال اصلی اینجاست که آیا این پروسه، با پشتوانهای عقلانی در حال هدایت و مدیریت است؟! پاسخ این سؤال منفی است! آمریکا در حال ایجاد و استمرار تنشهایی است که خود در آیندهای نزدیک به قربانی آنها تبدیل خواهد شد.
🔸در این میان،منازعه آمریکا و چین بیشازپیش موردتوجه استراتژیستهایی مانند کيسینجر و فوکویاما قرارگرفته است. کيسینجر میگوید استمرار لفاظیها و اقدامات آمریکا علیه چین( و متقابلا پاسخ پکن به اقدامات آمریکا)، میتواند مقدمات وقوع جنگ جهانی سوم در نظام بینالملل را فراهم بیاورد. این هشدار اخیرا بهگونهای دیگر از سوی فرانسیس فوکویاما وضعکننده نظریه جنجالی«پایان تاریخ»نیز مشاهده میشود. در ابتدا، فوکویاما در مواضع خود به همگرایی خطرناک دوحزب سنتی آمریکا در قبال چین اشاره کرده است. اینکه بایدن بسیاری از ابتکار عملهای ترامپ در قبال چین را ادامه داده و از بسیاری جهات از دستور کار او نیز فراتر رفته است. ایالاتمتحده در حال جدا کردن خود از چین در زمینههای خاصی مانند نیمههادیها، باتریها، خاکهای کمیاب و سایر کالاهایی است که سیاستگذاران واشنگتن معتقدند اهمیت استراتژیک دارند بایدن همچنین بسیاری از موانع تجاری را که برای اولین بار توسط ترامپ ایجاد شد حفظ کرده و سیاست صنعتی «نخست آمریکا» را برای تداوم تولید در خاک ایالاتمتحده ترویج کرده است. دموکراتها از بسیاری جهات در رقابت با جمهوری خواهان بر سر اینکه چه کسی میتواند در قبال چین تندروتر باشد به سر میبرند.
🔹یکی از دلایلی که جمهوری خواهان بر اساس آن از کمک به اوکراین انتقاد کردهاند این است باعث کاهش ذخایر تسلیحاتی ایالاتمتحده میشود ذخایری که آمریکا در صورت درگیری با چین به آن نیاز خواهد داشت! اما در مواجهه با این صحنه پیچیده، فوکویاما به فریبهایی اشاره میکند که عالم سیاست برای سیاستمداران ایجاد میکند! فوکویاما در حقیقت، اشاره به آیندهای میکند که با اهداف و بازی ترسیمشده واشنگتن در شرق آسیا کاملا در تضاد بوده و میتواند به نقطه سقوط واشنگتن در نظام بینالملل تبدیل شود. در این معادله، دموکراتها و جمهوریخواهان بازی متوازنی را آغاز کردهاند که برنده آن قطعا واشنگتن نخواهد بود! برهمیناساس، تنها مهمترین نقطه کانونی برای درگیری استراتژیک با چین تایوان است و بههیچوجه مشخص نیست که جمهوری خواهان محافظهکار از دفاع نظامی ایالاتمتحده از آن جزیره حمایت کنند. فوکویاما بهمانند کيسینجر ، از وضعیتی خطرناک سخن میگوید که سیاست خارجی آمریکا بهصورت کاملا ارادی آن را ایجاد کرده، اما قدرت مدیریت آن را ازدستداده است. توصیههایی که فوکویاما در این خصوص کرده، نمیتواند حکم یک راهکار دائمی را برای گذار از این بحران خودساخته پیش روی مقامات آمریکایی قراردهد! ازجمله اینکه ایالاتمتحده باید خطوط ارتباطی با پکن را باز نگه دارد!
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*پخش فیلم سینمایی ((قاتل اهلی)) ساخته مسعود کیمیایی، با بازی پرویز پرستویی باطل شد. دلیل باطل شدنش رو خودتون ببینید 😐
حتما حتما حتما ببینید👌👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوریه 2022 جن ساکی سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که استفاده احتمالی روسیه از بمب های خوشه ای جنایت جنگی است و باید فورا متوقف شود.
در همین حال امروز دولت بایدن مجوز ارسال و استفاده از بمب های خوشه ای توسط اوکراین بر علیه روسیه را داده است.
" بمب های خوشه ای به گونه ای عمل میکنند که احتمال تلفات غیر نظامیان با استفاده از این بمب ها بسیار بالا می باشد
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
AUD-20220806-WA0119.mp3
8.5M
🚩 زیارت عاشورا
🔹️با نوای استاد علی فانی
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
💚💚💚💚💚
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━
❤️ #سلام_امام_زمانم
🔹 امام صادق،چهار هزار شاگرد داشت
ولی برای قیام، هفده یار هم نداشت...
🔹 و تو ای صاحب الزمان...
در میان این همه مدعی...
چقدر تنهایی...
🔹 ️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ️
🔹 تعجیل درفرج امام عصرعجل الله....صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم رو هزار بار هم ببینید باز تازگی داره و هر بار اشک تو چشم حلقه میزنه و دل میلرزه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎞بهروایت تصویر :
📍✍بعداز انقلاب روزبهروز مردم ایران دارن بیدینتر، شِکموتر و پُرتوقعتر میشن؛ اصلا دیگه به ساندیس هم قانع نیستن😜
🌺🤲الهی چشم محبان غدیر، پُر از نور باد؛ چشم دشمنانش کور...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷توهم خطرناکی که در #فضای_مجازی ایجاد میشه...
#سواد_رسانهای
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۱۹ تیرماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
چیزی که اسلام میخواهد این است که قاضی، باتقوا و عالم و اهل اجتهاد باشد.
🗓 ۱۳۸۱/۰۴/۰۵
#تقویم۱۴۰۲
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🔻دوباره #رئیسی (به دعوت رسمی ۳ کشور) عزم سفر به #آفریقا کرده و مدعیان تعامل با دنیا معترضند!
🔹️ ۲۱ هزار کیلومتر آن طرف تر!
🔹️کشور قحط بود؟
🔹️کنیا آخه؟!
غرب لیس عزیز، آمریکا با ده ها پایگاه نظامی در آفریقای فقیر، دنبال چیه؟
شرکت های بزرگ چند ملیتی انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، هلندی، آمریکائی و ژاپنی توی این قاره فقیر چیکار میکنن؟
🔹️چرا اروپایی ها به کنیا، میگن "انگلیس شرقی" و اصرار دارند این کشور فقیر را به نام خود سند بزنند؟!
🔹️اصلاً میدونی کشورهای آفریقایی بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار واردات سالانه دارند؛ که ۱۰۰ میلیارد دلارش، فقط مختص نفت و مشتقات نفته! «اگر ایران تنها ۱٪ از این بازار را کسب کنه، سالانه ۶ میلیارد دلار کاسب میشه!
🔹️میدونی کنیا، صنعتی ترین کشور شرق آفریقاست و توسعه صنعتش بر پایه حمایت از سرمایه های خارجی استواره؟
🔹️میدونی ایران برای سیر کردن شکم تو و سایر خودتحقیرهای محترم، محتاج آب و هوای متبوع و زمین حاصل خیز کنیا، اوگاندا و زیمبابوه است ؟
🔹️میدونی آفریقا در بخش انرژی، انواع ماشین آلات ،تجهیزات و قطعات حمل و نقل، وسایل نقلیه، آهن و فولاد و مواد پلاستیک محتاج ایرانه؟
🔹️میدونی آفریقا علاوه بر خاک حاصل خیز و آب و هوای مساعد کشاورزی و دامداری، دارای معادن طلا، نقره، کربنات سدیم، سنگ، جواهر، فلوریت، روی، سیلیس، سنگ آهن، منیزیم، مس، میکا و نمکه؟
بخدا اگه بدونی!
اوصیکم به مطالعه کتاب «الماس های آفریقا».
بخدا اگه بخونی!
🔴سفر رئیسی به سه کشور آفریقایی؛ بامداد فردا
🔹رئیسجمهور در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری، به دعوت رسمیِ روسای جمهور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، عازم این سه کشور خواهد شد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تراکنشهای میلیاردی برای ۸۰۰ کد ملی افراد زیر ۵ سال!
آمارهای عجیب وزیر اقتصاد درباره فرار مالیاتی:
🔹دامادی به نام مادر همسرش پروندههای مختلف مالیاتی ایجاد کرده بود.
🔹۱۷۶ هزار نفر شناسایی شدند که ۷۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشتند بدون اینکه یکبار به اندازه یک کارگر یا کارمند مالیات و حقوق کشور را بپردازند و حتی اسمی از این افراد نبود.
🔹۱۱۰۰ کد ملی نیز برای اشخاص ۵ تا ۱۰ سال داشتیم که تراکنشهای بالای میلیارد در طول سال داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تجارت با آفریقا در دو سال اخیر ۲ برابر شد
لطیفی، قائم مقام باشگاه تجار ایران و آفریقا:
🔹روابطمان با کشورهای افریقایی در دوره ریاست جمهوری اقای ریسی بهتر شده است، به ۵۰ کشور از ۵۵ کشور آفریقایی صادرات داریم. ۲۰ برابر واردات از آفریقا صادرات به این قاره داریم. افزایش واردات از آفریقا میتواند مشکل حمل و نقل را حل کند.
☑️بخونید حالشو ببرین*
🔹و برای اوناییکه نمیفهمند هم بفرستین شاید چیزی فهمیدن!
شاید!
وقتی در دوئل تاریخی فرعون و موسی،
*فرعون به ساحرانش گفت:* سِحرتونو به نمایش بزارید!
*ساحران فرعون ؛ که متخصصین امر جادوگری بودند، وقتی سحرشون و نشون دادند،* جماعت تماشاچی انگشت به دهان که شدند هیچ،
همه منکوب شدند!
*حسابی که قدرت نمایی کردند!*
*فرعون باد به غَب غَب انداخت !*
حالا خداوند به موسی گفت : *موسی عصاتو بنداز !!*
موسی چوپان بیابانگرد کجا، ساحران دربار حکومت فرعون کجا؟؟
*موسی عصارو انداخت، به اذن الله، عصا تبدیل به اژدها شد و سحر ساحران رو بلعید!!!*
پشمای ساحرا که ریخت هیچ•••😁،
اولین نفرایی که ایمان آوردند کیا بودند؟
*خودِ ساحران فرعون !!*
چرا؟
چون خودشون این کاره بودند! *کار بلد بودند*
*متخصص امر بودند، در واقع* *تکنوکرات بودند،*
*فن سالار بودند،*
اونا بهتر از عوام میدونستند که چی به چیه؟ *این دیگه سحر و جادو و ادا اصول نیست،*
*این معجزه است!*
اینجا دکترینه!
*یعنی ساحران فرعون غلاف کردن، بقیه دیگه مهم نبود چی فکر میکنن !!*
اما در زمان حاضر :
وقتی پهپاد گلوبال هاوک سوپر مدرن نامرئی در لبه تکنولوژی جهان، توسط سامانه بومی سوم خرداد نیروی هوا فضای سپاه ساقط شد، *اسپوتنیک روسیه به نقل از ژنرالهای روس گفت :*
*ایرانیها یک سلاح خارقالعاده دارند !!،*
در واقع اون متخصصین امر که تشتک هاشون پرید، هستن که قضیه رو فهمیدن؛
دیگه مهم نیست یارو تو تاکسی چی قُدقُد میکنه!☺️
*آنگاه که ولادیمیر پوتین ؛ افسر ارشد KGB و رئیسجمهور ابرقدرت بلوک شرق، دست به سینه میشینه جلو رهبر انقلاب ما* ، دیگه مهم نیست افراد واداده حَرّافی چون *زیباکلام و تاجزاده و*... چی قِرقِره میکنن😉!
و وقتی *ژنرالهای چهارستاره سنتکام هنوز هم میگن :*
*"ما هرجا میریم به سَد قاسم سلیمانی میخوریم،"*
دیگه اون بَبو گُلابی خِرفت تو دانشگاه واسه ما فَسانه است *😉! اون ژنرال ارتش آمریکا میدونه حاجی چکار کرد !!*
شهید فخری زاده رو موساد میدونست کیه! نه ما ، *وقتی پدر موشکی اسرائیل اعتراف میکنه :*
*تکنولوژی موشکی ایران حیرت انگیز [و] عجیبه،دیگه مهم نیست دیگرانی که سر در نمیآورند چی میگن اینا متخصصان امر هستند، اینها ساحران فرعون اند؛ وقتی اینا زانو میزنن، یعنی اونی که باید بفهمه فهمیده!* بقیه اگه نفهمیدن چون *نَفَهمَن !!* و یا نمیخواهند که بفهمند ☺️
*وقتی سیدحسن نصرالله در لبنان میگه*
حزبالله *100 هزار رزمنده آموزش دیده مسلح داره که با اشاره*! نه دستور!
کوهها رو جابهجا میکنن! مهم نیست *اون باقالی* تو فُلان پِیج اینستا چی میگه! *یارو تو پنتاگون کُلکُ و پَرش ریخته!* اون فهمیده سیدحسن چی گفته!
*ساحران فرعون، اول از همه ایمان آوردن! چون اونا فهمیدن چی به چیه*
بقیه ول معطل اند!
*هموطن متوجه شدی چی شد یا نه!!؟؟»*😏
حالا هی به سیاه نمایی بر علیه مملکت ادامه نده.....
خدا هست که خدایی میکنه
و
ایران اسلامی
علیرغم همه دشمنیها
پیروز این میدان است
به اذن الهی.
🔥اسلام، دین دوم غربگرایان❗️
🔻آقای عباس عبدی؛ چطور روزنامههای اصلاحات که سالانه میلیاردها تومان از بودجه عمومی و منابع دولتی دریافت می کنند تا اینجای تاریخ تدوام داشته اند؟
🔻چطور وقتی صدها میلیارد تومان بودجه عمومی و منابع دولتی صرف سلبریتی های سینمایی و ورزشی و برخی کنسرتها و کلیساها و خسارت کرسنت و... می شود، از نظر غربگرایان بلامانع است؟
🔻ظاهرا غدیر، مانع اصلی تداوم حیات دین اول غربگرایان، یعنی لیبرالیسم است!!
🔻اگر مهمانی ده کیلومتری غدیر اینقدر برای غربگرایان درد داشته، با مهمانی جهانی غدیر در عصر ظهور چه خواهند کرد؟
🇮🇷
📝 مهمانی بزرگ #غدیر و سرمایه اجتماعی
🍃🌹🍃
🔻در چند ماه گذشته تحلیلهای زیادی راجع به کاهش سرمایه اجتماعی نظام به قلمها آمد تا جایی که برخی ساده اندیشان را دچار توهمات موهوم کرده و سخن از انقلاب(شورش) و ... میکردند.
🔸البته فشارهای اقتصادی و برخی کاستیها آحاد مردم را عصبانی کرده است، اما در کنار آن مسائل، جمعیت انبوهی که از میدان "آزادی" تا میدان "امام حسین ع " را پر کردند، چگونه باید تحلیل کرد؟ آیا این جمعیت خواهان انقلاب جدید از نوع لیبرال آن هستند؟
✅ اما چند نکته:
1⃣ این جمعیت انبوه که با یک فراخوان نسبتا ساده و برای یک ارزش دینی به خیابان آمدند، نشان از ظرفیتهای فراوان نظام برای بسیج مردمی و نمایش انسجام ملی دارد که باید هر از چند گاهی آن را تکرار نمود.
2⃣ حضور افراد با ظواهر مختلف که بدون هیچ گونه تنش و چالشی به یک منظور گرد هم آمده بودند، پادزهری برای دو قطبی سازان جامعه بود.
3⃣ کار رسانه ای و تبلیغاتی روی این مانور بینظیر مردمی باید با شدت و گستره فراوان در دستور کار قرار گیرد.
4⃣ شک نکنید بدخواهان خارجی و خائنان خارج نشین و دنبالههای آنها در داخل در سانهها و روزنامههای خود از فردا دنبال بهانه و موضوعاتی میگردند که این مانور عظیم را بیاثر کنند و اگر بهانه هم پیدا نکنند، آن را خلق میکنند. مراقب کید جدید آنها و ستون پنجم آنها در رسانههای داخلی باشیم.
🔺سخن آخر آنکه: ای علی جان! چه گنجینه بزرگی برای اسلام و نظام اسلامی ایران هستی، کاش دستورات شما را در نهج البلاغه بهتر بفهمیم و حاکمان و شهروندان مو به مو به آنها عمل کنیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔻۲۰ نفتکش به ناوگان سایه صادرات نفت ایران اضافه شدند
🔹طبق اعلام موسسه کپلر، صادرات نفت و میعانات ایران در ماه می ۲۰۲۳ با ۱.۶ میلیون بشکه در روز به بالاترین میزان از آغاز دور جدید تحریمها رسید. رکورد قبلی ۱.۴ میلیون بشکه در روز در دسامبر ۲۰۲۲ بود.
🔹 طبق گزارش ورتکسا، ذخایر شناور و خشکی نفت ایران نیز به ترتیب با ۱۰ و ۴۰ درصد کاهش به پایینترین میزان در طول بیش از یک سال گذشته رسیده است.
🔹برتری ایران در رقابت با روسیه در صادرات نفت به چین توسط ناوگان سایه و افزایش صادرات میعانات ذخیره شده در کشتیهای شناور ایران باعث شد، حدود ۲۰ نفتکش در ماه می به ناوگان ایران افزوده شود.
☘🌸 گزارش روز
📌 از حمایت تا جنایت؟!
«مهمات اوکراینیها در حال تمام شدن است» این توجیه جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا برای ارسال بمبهای خوشهای به کییف به عنوان بخشی از بسته کمک نظامی جدید 800 میلیون دلاری بود که جنگ روسیه و اوکراین را به فصل جدیدی از درگیریها وارد خواهد کرد.
این اقدام آمریکا با واکنشهای دیگر کشورها همراه شده است. «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان جمعه (هفتم ژوئیه) گفت برلین با ارسال مهمات خوشهای به اوکراین مخالف است. آلمان به معاهده منع بمبهای خوشهای پایبند است و این نوع سلاح را در اختیار اوکراین قرار نخواهد داد.
اسپانیا و اتریش نیز به جمع کشورهای مخالف با ارسال بمبهای خوشهای به اوکراین پیوسته اند و نسبت به تبعات آن برای غیرنظامیان هشدار دادهاند. وزیر دفاع اسپانیا روز شنبه اعلام کرد که بمبهای خوشهای نباید برای کمک به اوکراین ارسال شود. «مارگاریتا روبلس» وزیر دفاع اسپانیا به خبرنگاران در جریان یک تجمع پیش از انتخابات ملی این کشور گفت که مادرید مبتنی بر تعهد محکمی که به اوکراین دارد، پایبندی سختی هم به این مسئله دارد که برخی تسلیحات و بمبها نمیتواند تحت هیچ شرایطی ارسال شود.
علاوه بر مخالفت بسیاری از کشورها، سازمانهای حقوق بشری نیز با چنین اقدامی مخالف هستند این مخالفت بصورت علنی اعلام گردیده است به گونهای که صلیب سرخ بینالمللی تاکید کرده است بمبهای خوشهای میتواند باعث ایجاد تلفات قابلتوجهی در میان غیرنظامیان شود و این چیزی است که میتوان از آن جلوگیری کرد. سازمان عفو بینالملل نیز هشدار داده است که اجازه استفاده از این بمبها فقط یک نتیجه دارد آن هم کشتار بیشتر غیرنظامیان. مخالفت با اقدام آمریکا دبیرکل سازمان ملل را نیز بینصیب نکرده است؛ فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد، دبیر کل سازمان ملل با استفاده از بمبهای خوشهای در میدان جنگ بشدت مخالف است. فرحان حق تصریح کرد دبیرکل سازمان ملل از کنوانسیون بمبهای خوشهای که حدود ۱۵ سال پیش به تصویب رسید حمایت میکند و او میخواهد کشورها از اصول این کنوانسیون پیروی کنند.
بهنظر میرسد این تصمیم آمریکا برای ارسال بمبهای خوشهای به کییف را باید ناظر به 4 محور تحلیلی زیر دانست:
تصمیم آمریکا به ارسال بمبهای خوشهای به اوکراین، گویای عزم واشنگتن در استمرار و پیچیدهتر کردن جنگ اوکراین است؛ از دلایل ارسال این مهمات مرگبار این است که اوکراین در ضدحملاتش علیه روسیه ناکام بوده و این اقدام واشنگتن بیش از پیش استیصال غرب را در برابر روسیه نشان میدهد به عبارتی این اقدام از سر درماندگی است و ضعف پشت پرده شکست ضد حمله اوکراین را نشان میدهد؛
بحران اوکراین و تشدید آن برای کشورهای غربی به عنوان فرصتی برای صدور تسلیحات و جنگافزارهای خود به ارزش دهها میلیارد دلار تلقی گردیده است و حمایت از اوکراین بهانهای بیش نیست. موافقت بایدن با ارسال بمبهای خوشهای به اوکراین درحالی است که دولت آمریکا قبلاً با ادعای استفاده روسیه از این تسلیحات، مسکو را محکوم کرده بود. سودآوری کارتلهای تسلیحاتی در زمان جنگ اوکراین مویدی بر این صحبت است.
سخنگوی کاخ سفید آن زمان درباره ادعاهایی مبنی بر استفاده روسیه از بمبهای خوشهای گفته بود «این یک " جنایت جنگی" است.» در چنین شرایطی موافقت بایدن با ارسال این بمبها به اوکراین نشان دهنده رفتار دوگانه آمریکا است زیرا اجازه استفاده از این نوع سلاح را که بیش از 120 کشور جهان آن را ممنوع کردهاند، به اوکراین داده است.
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️باسواد شوید تا گول رسانه را نخورید!
🔹هنگامی که صحبت از #جنگ_نرم به میان می آید، آنچه بیش از هر چیز مهم به نظر می رسد نحوه برخورد و نیز ارائه راهکارهای مناسب در این باره است که معمولا در سه دسته مسئولان، پیام سازان و مخاطبان مورد توجه قرار می گیرد؛ اما بحث جدی در حوزه مخاطبان بیش از هر چیز به مقوله #سواد_رسانه_ای مربوط می شود که عمری حدود چهل سال در جهان داشته و در کشور ما نیز عمر کوتاه حدود دو دهه را سپری می کند. «سواد رسانهای» یكی از مباحث جذاب در حوزه ارتباطات است که به عنوان یك اندیشه كلیدی مطرح بوده و در نتیجه آن، افراد به صورتی فعال به سراغ «رسانه ها» رفته و سعی می کنند معنای پیام هایی كه با آنها مواجه می شوند را تعبیر و تفسیر کنند. در واقع امروز قرار گرفتن افراد در انتهای مسیر رسانه ها به عنوان دریافت كنندگان پیام، پایان یافته و آنها باید در فرآیند ارتباط، شركای فعالی باشند.
🔹هدف اصلی «سواد رسانهای» نیز در همین راستا و شامل هوشیار كردن، اختیاربخشی و آزادسازی «مخاطب» است. گرچه متاسفانه خواست اغلب افراد برخورد یكسویه، انفعالی و غیر هدفمند با رسانه هاست؛ اما سواد رسانهای به افراد کمک می کند رسانه ها و تولیدات رسانه ای را شناسایی و از یكدیگر تفكیك و حتی ارتباطات اجتماعی سالمتری با رسانه ها داشته باشند. علاوه بر این گسترش مباحث سواد رسانهای با تقویت ساختارهای دموكراتیك جامعه، به شهروندان این توانایی را می دهد که به مشروع سازی گزینه های سالم تر در رسانه كمك نمایند؛ چرا كه یك شهروند فعال و باسواد می تواند در جهت ایجاد تغییرات اجتماعی مثبت، فعالیت كند و عكس العمل خود را در برابر رسانه ها اعلام کرده و تنها بیننده صرف نباشد.
🔹بطور نمونه، داشتن «سواد رسانهای» به افراد کمک می کند در هنگام تماشای یک فیلم، به تجزیه و تحلیل آن پرداخته و اجازه ندهند فیلم آنها را به سمت و سوی تحلیلی خاص برده و به استحاله دچار سازد. فرد باسواد رسانهای با شناسایی مولفه های تصویری فیلم، چینش موضوعی آن و اینكه چگونه روایتی را در پیش گرفته و در ورای این روایت به دنبال چیست، نمادها، استعاره ها و نشانه های فیلم را یافته و به تفسیر آنها می پردازد؛ چرا که به واقع این گونه دیدن است كه ارزش دارد. گاه برای تولید یك فیلم ماه ها و سالها وقت و اندیشه صرف می شود و گاهی ما قصد داریم تنها طی دو یا سه ساعت آن را تماشا كنیم و نتیجه گیری درست هم داشته باشیم که این امر قطعا بدون داشتن سواد لازم آن امکانپذیر نیست.
🔹گرچه علت عمده برجسته شدن «سواد رسانهای» در برخی کشورها، مصون شدن مخاطبان در مقابل تبلیغات تجاری و گاه خشونت و نیز برخی مضامین مضر دیگر بود، اما به تدریج و در راستای حمایت از مخاطبان جایگاه خود را در محافل علمی نیز پیدا کرد و حتی در برخی از این کشورها به عنوان یک ماده درسی در مدارس به رسمیت شناخته شده است. «سواد رسانهای» به ما گوشزد می كند از اندیشه های سطحی و محدودنگر فاصله گرفته و به سمت اندیشه های عمقی حركت كنیم و با تفکری منتقدانه به انتخاب های رسانهای بپردازیم و در یک کلام، به راحتی افسار اندیشه مان را به دست رسانه ها نسپاریم.
1️⃣ *تا فرهنگ عمومی اصلاح نشود، اوضاع مطلوب نمیشود!*
﷽ متأسفانه در ایران، عادت کردیم که عواقب اعمالمان را نبینیم و هر مشکلی را به گردن دولت مستقر یا دولت های قبلی یا مدیران بیندازیم! خیلی از افراد هم برای جلب نظر مردم، به این موضوع دامن میزنند.
✅ امروز یکی از مشکلات کشور، کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم است.
✅ البته گاهی سیاستگذاری خاص دولتها مسئول وقوع این پدیده است و البته در بسیاری موارد هم، الگوهای نادرست رفتاری مردم و سبک زندگی غلط مردم عامل این موضوع میباشد.
✅ هرچقدر ما ارز بیشتری مصرف کنیم، ارزش پول ملیمان کم و کمتر میشود.
✅تمام اجناس خارجیای که مردم بر اجناس داخلی ترجیح میدهند، ارزبر است و باعث کاهش ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی میشود. این نمونهای از خودتحریمی است.
✅ امروز ما تحت تحریم کشورهای غربی هستیم.
✅ کالاهای ایرانی حق ورود به بازار این کشورها را ندارند و با مشکلات در صادرات مواجهاند؛
✅ اما بازار ما به دلیل علاقه مردم به خرید جنس خارجی، دست همین غربیهایی است که ما را تحریم کردهاند!
✅ خرید جنس خارجی یعنی تقویت اقتصاد، پول ملی و اشتغال خارجی و در عین حال تضعیف اقتصاد، پول ملی و اشتغال داخلی!
✅ درست است که مصرف کننده ایرانی به هنگام خرید برای این کالاها ریال پرداخت میکند ولی واردات این جنس خواه به صورت قانونی خواه به صورت قاچاق مستلزم خروج ارز از کشور است
✅ و همین موضوع یکی از عوامل تأثیرگذار در کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم است!
✅ این موضوعات باید با لطافت برای مردم تشریح شود.
✅ نمیشود ما قطره شور باشیم و از دریا انتظار شیرینی داشته باشیم! دریای شیرین به قطرات شیرین آب نیاز دارد.
✅ ما سرمایههای زیادی را به خاطر سبک زندگی غلطمان از دست میدهیم.
✅ متأسفانه ما کشوری مُسرف هستیم. اسراف هم به معنای از دست دادن سرمایهها است.
✅ ضربالمثلی خارجی هست که میگوید: *کسی که اسراف میکند از خودش دزدی میکند!*
✅ مصرف گاز در کشور ما معادل مصرف نصف قاره اروپا است! مسأله این است که بخش اعظمی از مصرف گاز در کشورهای اروپایی در بخش صنعتی است ولی بخش بزرگی از مصرف در داخل ایران در بخش خانگی رخ میدهد!
✅ میزان مصرف.گاز در ایران معادل ۷ میلیون بشکه نفت است.
✅ وقتی هوا در اروپا سرد میشود، اروپاییها در منزل لباس گرم میپوشند
✅ ولی ما در خانه مصرف گازمان بالا میرود!
✅ این مصرف اضافی میتواند به 10 برابر قیمت به بازار خارجی ارائه شود و درآمد ارزی از آن حاصل گردد.
✅ *آیا کارمندانی که کارشان را درست انجام نمیدهند و برای انجام وظیفهشان و انجام کار مردم که جزو حقوق اساسی آنها است، رشوه میگیرند، از ما مردم نیستند*؟!
✅ دولت ۸ و نیم میلیون نفر حقوق بگیر دارد (شاغل و بازنشسته)
✅ *تا فرهنگ عمومی اصلاح نشود، کار مملکت لنگ است!*
✅ *دولت ۸ و نیم میلیون حقوق بگیر دارد! آیا همه این افراد پاکدست هستند؟*
✅ *سالی نزدیک دو هزار نفر کشته در سوانح جادهای داریم. بخش بزرگی از این سوانح به دلیل بیاحتیاطیهایی است که رانندگان میکنند!* چه کسی پاسخگوست؟
✅ *آیا درست است که همه تقصیر را به گردن دولت و حاکمیت بیندازیم؟*
✅ *در حادثه راه آهن چه کسی بیل مکانیکی را در مسیر قطار قرار داد؟ آیا به دلیل اشتباه یک نفر، این همه آدم جان خودشان را از دست ندادند؟*
✅ اینچنین حوادثی به ما نشان می دهد که عملکرد اشتباه تک تک ما عواقب سنگینی دارد و این عواقب میتواند دامن همه را بگیرد.
✅ *آیا ما اهل خُلف وعده نیستیم؟ این خُلف وعدهها به اقتصاد ما آسیب نمیزند؟
✅ وقتی گروهی از کارگران و مهندسان دور هم جمع میشوند تا ساختمانی را بسازند، و همه معطل آمدن سیمان میشوند، و آورنده سیمان خلف وعده میکند،
✅ این خلف وعده حق صاحبکار را پایمال نمیکند؟
✅ *آیا کسبه ما همه سالماند؟ آیا دست این کسبه برسد، گرانفروشی نمیکنند و کلاه سر مردم نمیگذارند؟
✅ آیا مزاحمین تلفنی اورژانس و آتشنشانی از مردم نیستند؟!
✅ *آیا تفاوت کیفیت میوه ته جعبه با روی جعبه هم کار دولت است؟*
✅ *انداختن میوه خراب داخل کیسه مشتری توسط میوه فروش هم دلیلش دولت و حاکمیت است؟*
✅ آیا آنها که آشغال از پنجره ماشین را به بیرون پرتاب میکنند یا توی جوب آب میریزند جزو مردم ما نیستند؟
✅ *آیا ما رعایت حقوق همدیگر را میکنیم؟
✅ *آیا موتورسوارهایی که حقوق رانندگان و عابرین پیاده را زیر پا میگذارند و به ماشین مردم میزنند و فرار میکنند، جزو این مردم نیستند؟*
✅ *آیا کسانی که از صحنه تصادف فرار میکنند، جزو این مردم نیستند؟*
ما مردم هم مقصر هستیم