۱۶ مرداد ۱۴۰۲
🇮🇷
🖼 تجارت غیرنفتی ۳۵ میلیارد دلاری در چهار ماه نخست سال
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت اول
♦️ام سلیمان
کنیه اش ام سلیمان است. کنیز امام حسین «علیه السلام» که آن حضرت وی را هزار درهم خرید و در خانه ام اسحق (مادر فاطمه صغری) همسر امام، خدمت می کرد. سپس با ابو رزین ازدواج کرد و سلیمان از او به دنیا آمد. سلیمان غلام امام حسین «علیه السلام» بود.
سلیمان پیک امام حسین به سوی رؤسا و اشراف بصره بود که عبید الله بن زیاد دستور داد گردنش را بزنند. سلیمان همان است که در زیارت ناحیه مقدسه نامش آمده است. ام سلیمان به همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد. همسرش نیز از اصحاب امام حسن «علیه السلام» بود. ام سلیمان زنی عالم، فاضل و نیکوکار بود که همراه مولایش امام حسین «علیه السلام» راهی کربلا شد و جزو اسیران واقعه عاشورا گردید. وی تمام مصایب را در راه خدا تحمل کرد.
♦️فُکهیه
زوجه عبد الله بن اریقط بود. وی در خانه رُباب، همسر امام حسین «علیه السلام» خدمت می کرد. از عبد الله فرزند پسری آورد به نام قارب که در کربلا به شهادت رسید. فکهیه نیز همراه رباب در زمین کربلا به سلک اسیران به شام رفت.
♦️حُسنیه
یکی از جواری حضرت سید الشهداء است، امام حسین «علیه السلام» او را از نوفل بن حارث بن عبدالملک خرید. وی به ازدواج مردی به نام سهم درآمد و مُنحج از او متولد گردید. حسنیه به امام زین العابدین «علیه السلام» خدمت می کرد تا اینکه به همراه سید الشهداء «علیه السلام» و فرزندش منجح به کربلا آمد. منجح در کربلا به شهادت رسید. حسنیه با اهل بیت «علیهم السلام» در مصایب آن شریک و یاور و غمخوار آنان بود.
📚پایان قسمت اول زنان عاشواریی
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
🔴زنان عاشورایی
📚قسمت دوم
♦️ام وهب، همسر عبدالله بن حباب الکلبی
ام وهب یکی از زنان شجاع و مجاهدی بود که نام اصلی او قمر دختر عبد از بنی فمر بن قاسم و همسر عبد الله بن عمیر از طایفه بنی عُلیم بود، چون شوهرش تصمیم گرفت از کوفه به یاری حسین «علیه السلام» بیرون بیاید ام وهب نیز اصرار کرد تا او را با خود ببرد.
در روز عاشورا وقتی عبدالله بن عمیر به میدان رفت او نیز چوبی به دست گرفت و به میدان شتافت. ولی امام حسین «علیه السلام» مانع او شد و فرمود: «زنان موظف به جهاد نیستند». اما پس از شهادت شوهرش به بالین او رفت و صورت او را پاک کرد و می گفت: بهشت بر تو مبارک باد! از خدا درخواست می کنم که مرا همراه تو قرار دهد که شمر، غلامش رستم را سراغ او فرستاد. آن غلام با عمود سر او را شکافت و به شهادت رسانید. ام وهب اولین زن شهید در روز عاشورا بود.
شیخ عباس قمی به نقل از علامه مجلسی می گوید: در حدیثی دیدم که ابن وهب نصرانی بود و با مادرش به دست حسین «علیه السلام» مسلمان شد؛ در مبارزه خود بیست و چهار پیاده و دوازده سوار را کشت و اسیر شد. او را نزد عمر سعد بردند و گفت: عجب شجاعتی داری؟ سپس دستور داد سرش را بریدند و به لشکرگاه حسین «علیه السلام» انداختند. مادرش سر او را برداشت و بوسید و به لشکرگاه ابن سعد انداخت و به مردی خورد و او را کشت. سپس با تیرک چادر حمله کردو دو مرد دیگر را کشت. حسین «علیه السلام» او را فرمود: ای ام وهب، برگرد. جهاد از زنان برداشته شده. ام وهب برگشت و می گفت: «الهی نا امیدم مکن، حسین «علیه السلام» فرمود: تو را خدایت نا امید نکند ای ام وهب».
♦️ام خلف همسر مسلم بن عوسجه
ام خلف از زنان نامدار شیعه در قرن اول هجری است. وی با مسلم بن عوسجه - یار باوفای حسین «علیه السلام» - ازدواج کرد که ثمره آن فرزندی به نام خلف بود. مسلم بن عوسجه و فرزندش در روز عاشورا در رکاب مولایشان حسین «علیه السلام» به شهادت رسیدند. ام خلف از زنان مؤمنه ای بود که محبت اهل بیت «علیهم السلام» سراسر وجودش را پر کرده بود. ام خلف که با همسر و پسرش در بین راه به کاروان حسین «علیه السلام» پیوسته بود پس از شهادت شوهرش مسلم، فرزندش را به میدان جنگ فرستاد. پس از شهادت مسلم بن عوسجه، امام حسین به فرزندش خلف فرمود: اگر به میدان روی و کشته شوی، مادرت تنها و بی کس خواهد بود، تو به سرپرستی مادرت سزاوارتری تا به جنگ.
ام خلف که شاهد این سخنان بود، در برابر فرزندش ظاهر شد و خطاب به او گفت: ای پسرم! نصرت و یاری فرزند پیامبر «صلی الله علیه و آله» را بر سلامت و امان خودت ترجیح ده؛ اگر سلامت خودت را برگزینی هیچ گاه از تو راضی نخواهم شد.
خلف با شجاعت به میدان رفت. ام خلف او را تشویق می کرد و می گفت: بشارت باد بر تو ای پسرم که به زودی از آب کوثر سیراب خواهی شد. خلف سی نفر از دشمنان را به قتل رسانید و خود در راه دفاع از دین و امامش به شهادت رسید. کوفیان سر او را به سوی مادرش انداختند. آن زن شجاع و وارسته سر فرزند جوان را به آغوش گرفت و بوسید و گریه سر داد به گونه ای که همه کسانی که شاهد این صحنه جانسوز بودند به گریه افتادند و شیرینی پیروزی ظاهری دشمن را به کام آنان تلخ نمود.
📚پایان قسمت دوم زنان عاشواریی
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
🔴«سخنانی تأسف بار از سوی دستیارِ سیاسی قالیباف »
🔳دیر زمانی است که سلطه گران برای استیلا بر ملت ها به لشکر کشی و حمله ی نظامی متوسل نمی شوند بلکه از ظرفیتِ نیروهای تربیت شده در همان کشور برای استیلا بر جوامعِ مختلف استفاده می کنند،نیروهائی که یا بر اساسِ مبانی فکری غرب پرورش پیدا کرده و یا در تور سرویس های جاسوسی بیگانه گرفتار شده و اجباراً در خدمت اهدافِ دشمنان قرار گرفته اند.
🔳دستیار سیاسی رئیس مجلس در سخنان خود چنین می گوید:«با اینکه حرف و حدیث هائی در خصوص ارتباط مالی بعضی از استارتاپ ها با دشمنان انقلاب اسلامی گفته شده ولی نظام اسلامی اجازه ی رشد به این مجموعه ها داده است.»
🔳آیا کدام عقل سلیمی می تواند چنین سخنانی را بپذیرد که نظام اسلامی با اشرافِ اطلاعاتی بر ارتباط چنین استارتاپ هایی باز اجازه ی رشد به چنین مجموعه هایی می دهد؟!مجموعه های که در فتنه ی مهسا کومله و این روزها در ماجرای سریالی کشف حجاب و اعلانِ رسمی مبارزه با حکم الهی حجاب ، خباثت خود را به اثبات رسانده اند.
🔳متاسفانه همین سیاستِ تساهل و تسامحِ انتخاباتی باندِ قالیباف که در طولِ 3 سال گذشته بر مجلس شورای اسلامی حاکم بوده باعثِ وارد شدن ضربه به جایگاه رفیع مجلس در ماجراهای گوناگونی از قبیلِ فتنه ی کرونا گرفته تا فتنه ی مهسا کومله گردیده است و حاکمیتِ همین تفکر بر مجلس در ماجرای خیانتِ بعضی از استارتاپ ها تاکنون باعث شده ؛
اولاً ؛ اجازه ی رشد به چنین مجموعه هایی داده شود،مجموعه هائی که بعنوان سربازانِ داخلی دشمن در بزنگاه های حساس عداوت و دشمنی خود را به نظام اسلامی و ملت ایران ثابت نموده و به عنوان بازوانِ داخلی دشمن در فتنه ها وارد میدان می شوند.
ثانیاً ؛ عدمِ برخورد قاطع با چنین مجموعه های فاسدی را نمی توان تنها با دستاویز قرار دادنِ حمایتِ رهبر انقلاب اسلامی از مجموعه های دانش بنیان توجیه پذیر نمود ؛ استدلال هایی که شباهتِ عجیبی با استدلال های دولتِ خبیثِ روحانی برای تحمیلِ برجامِ هسته ای و یا هر اقدامِ خسارت بارِ دیگری داشته و دارد.
ثالثاً ؛ عدمِ برخوردِ قاطع با استارتاپ هایی که در یک سال گذشته عداوت و دشمنی خود را به نظام اسلامی اثبات نموده اند نه تنها عقلانی نیست بلکه در خیانتی آشکار زمینه را برای به فساد کشاندنِ سایر استارتاپ ها مهیا خواهد ساخت.
🔴 در پایان در سخنی کوتاه می توان چنین گفت : باید جریانِ انقلابی برای مجلسِ آینده برنامه ای مدون و مستقل از چنین پدر خوانده هایی داشته باشد،پدر خوانده هایی که به فرامینِ امام جامعه در خصوصِ پایان دادن به حاکمیتِ دشمن بر فضای مجازی،شکستنِ آقایی دلار بر اقتصاد،بالا بردن ارزش پولِ ملی،حرام دینی و سیاسی بودن بی حجابی، نترسیدن از های و هوی دشمن و ... توجه ای نداشته و در غفلتی آشکار تلاش دارند، کم کاری ها و انفعالِ خود را در برابر هنجارشکنان و مفسدینِ اخلاقی با استدلال های سست و غیر واقعی توجیه پذیر نمایند.
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور رئیسجمهور در سازمان صداوسیما بهمناسبت روز خبرنگار
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
❌باز نزدیک #اربعین شد و رسانههای یزید شبهه افکنی را شروع کردند!
🔹طوری تیتر زده که انگار قرار است به زوار #امام_حسین در ایام اربعین دینار مجانی داده بشود و مخاطبین سادهلوح اینها تا یکماه بعد از اربعین بگویند: اینها برای دینار مجانی و غذای مجانی رفتند کربلا!
اف بر این همه بی شرفی رسانهای...
#بنگاه_های_لجن_پراکنی
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
🔻یک شرکت سوئدی با نام پامگرنت، سرمایهگذار دیجیکالا، کافهبازار، دیوار، شیپور و ... در ایران؛
👈 گفتنی است، این شرکت سوئدی دقیقاً در سال ۱۳۹۲ شمسی تأسیس شده و اولین جایی هم که سرمایهگذاری کرده، ایران بوده ...
👈 اتهام عماد ادوارد شرقی در سال ۱۳۹۷ جاسوسی نظامی بود؛ ماجرای بازداشت عماد شرقی، معاون بینالملل سرآوا، هلدینگ بالادستی دیجیکالا به اتهام جاسوسی نظامی، نشان داد که حکایت سکوهای اینترنتی مستقر در ایران، عمیقتر از یک کسب و کار صرف است ... در گزارش ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۱ روزنامه واشنگتن تحت عنوان «دنیای جدید کودتاهای بدون جاسوس» نقل قول قابل تأملی از بنیانگذار یهودی NED آمدهاست؛ آلن وینستین صریحاً میگوید: "بسیاری از کارهایی که ما امروز انجام میدهیم، ۲۵ سال پیش بهطور مخفیانه توسط CIA انجام میشد." هدف نهایی NED در جنگ سرد، فتح بدون شلیک یک گلوله بود ...
👈 ... سیامک نمازی روز ۲۲ مهر ۱۳۹۵ در ایران بازداشت شد؛ یکی از حوزههای فعالیت نمازی، استارتآپها بود؛ سیامک نمازی از نوامبر ۲۰۰۵ تا مارس ۲۰۰۶ عضو NED بود؛ بنیاد NED نمازی را به مؤسسه CIPE معرفی میکند؛ سیامک نمازی تعریف میکند: "با چند تن از دوستان صحبت کردم که چرا یک دانشگاه مدیریت در ایران نمیزنیم؟ ... آنها من را به سایپ (CIPE) معرفی کردند؛ سایپ گفت که من پول اساتیدی که میخواهید بیاورید را میدهم."
👈 حضور استارتآپهای ایرانی در این جشنواره با حمایت دولت یازدهم به عنوان امنیتیترین دولت تاریخ پس از انقلاب رخ داد؛ دشوار است تصور کنیم دولتی که عمده وزرای آن از جناحی خاص در وزارت اطلاعات بودند، از عقبه این کنفرانس اطلاع نداشتهاند.
👈 دیجیکالا یکی از شرکتهای حاضر در کنفرانس ۲۰۱۵ iBRIDGES در برلین بود؛ مدتی بعد، هلدینگ سرآوا یکی از سرمایهگذاران دیجیکالا در اردیبهشت ۱۳۹۵ بیانیهای با این مضمون داد که ۶۰ میلیون یورو سرمایه اروپایی جذب کرده است! ... در این بیانیه آمده: «شرکت سرمایهگذاری پامگرنت (Pomegranate) شریک اروپایی سرآوا، موفق به جذب ۶۰ میلیون یورو سرمایهی جدید از دهها سرمایهگذار اروپایی شد» ...
👈 لازم به ذکر است که شرکت پامگرنت همزمان در شرکتهایی نظیر کافهبازار، علیبابا، نوار، باهمتا و شیپور، سرمایه تزریق کردهاست؛ همزمانی دو واقعه در سوئد با این جذب سرمایه قابل تامل است؛ شرکت پامگرنت (Pomegranate) سال ۲۰۱۴ تأسیس شد و بلافاصله در یک پروژه ایرانی سرمایهگذاری کردهاست؛ از طرفی، فردی ایرانیتبار به نام آزیتا راجی در بهمن ۹۴ به عنوان سفیر جدید آمریکا به سوئد میرود؛ راجی از سوی دولت اوباما، مسئول سفارت آمریکا در سوئد شد ...
👈 این به اصطلاح استارتآپها در یک هلدینگ مشترک هستند؛ به عنوان نمونه؛ آپارات، فیلیمو، سینما تیکت، صباویژن و آپارات کودک متعلق به هلدینگ صبا ایده است؛ یا در نمونهای دیگر، هلدینگ سرآوا سرمایهگذار بالادستی گروه دیجیکالا، گروه علیبابا، گروه پژواک، نوار، باهمتا، شیپور و هلدینگ هزاردستان است؛ گروه دیجیکالا خود شامل دیجیکالا، دیجی استایل و فیدیبو است؛ گروه علیبابا خود شامل علیبابا، جاباما و زورق است؛ هلدینگ هزاردستان خود شامل کافهبازار، دیوار و بلد است؛ گروه پژواک خود شامل فاینال تارگت، ادرو و اینتوورک است؛ تخفیفان، الوپیک و چیلیوری نیز از جمله سکوهایی است که سرآوا در آن سرمایهگذاری کرده است؛
👈 نکته جالب ماجرا اینجاست که وزارت خارجه آمریکا نیز نسبت به پلمب ساختمان اداری دیجیکالا واکنش نشان داد! متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید پلمب ساختمان شرکت دیجیکالا حامل این پیام است که حکومت این کشور از هیچ اقدامی برای کنترل زنان و دختران، حتی «بستن راه تنفس» شرکتهای استارتاپی محلی رویگردان نیست؛ معلوم نیست چرا واشنگتن باید به وقایع یک شرکت در ایران، واکنش نشان دهد؟ ...
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار | دریا و هوا باید برای همهی ملتها آزاد باشد
✏️ برشی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
سر و صورتمان پر بود از خاک و غبار؛ حتی روی مژه هایمان خاک نشسته بود. شرجی هوای تابستان و گرمای دشت مهران هم که جای خود داشت؛ بدن ها زیر عرق بود و لباس ها پر از شوره!
وقتی از عملیات برگشتیم عقبه، یک صف طولانی و پر پیچ و خم ایستاده بودند بروند حمام، تدارکات لشکر سی چهل تا حمام صحرایی زده بود. با بچه ها رفتیم آخر صف. پشت سر من هم یک جوان بسیجی آمد و ایستاد؛ با چفیه صورتش را پوشانده بود. تا نوبتمان شود، دو ساعتی طول کشید.
وقتی نوبتم رسید، طبق عادت به نفر پشت سری بفرما زدم. داشت چفیه را از صورتش باز می کرد. خشکم زد؛
حاج قاسم سلیمانی بود!
فرمانده لشکر دو ساعت ایستاده بود توی صف حمام،مثل بقیه نیروها!
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
مولاامیرالمؤمنین امام علی(علیه السلام):
کسی را که نزدیکانش واگذارند، بیگانه او را پذیرا می گردد.
نهج البلاغه، حکمت ۱۴
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
السَّلامُ عَلَی وَلِیِّ اللَّهِ وَ حَبِیبِهِ السَّلامُ عَلَی خَلِیلِ اللَّهِ وَ نَجِیبِهِ السَّلامُ عَلَی صَفِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ صَفِیِّهِ السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ السَّلامُ عَلَی أَسِیرِ الْکُرُبَاتِ وَ قَتِیلِ الْعَبَرَاتِ ...
أعظَمَ اللهُ اجورَنا واجورکمبمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ(ص)
السَّلامُ عَلَیکَ یا نُورَ اللهِ في ظُلُمَاتِ الأَرضِ..
سلام بر تو ای نور خدا در تاریکیهای زمین!
#اللهمعجللولیکالفرج
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
از شهید عباس بابایی پرسیدند:
عباس جان، چه خبر؟ چه میکنی؟
گفت: به نگهبانی دل مشغولم، که غیر از خدا کسی وارد نشود...
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
سلام برامام حسین علیه السلام
وسلام بریاران آخرالزمانی امام حسین علیه السلام
فدای لب تشنه ات یا حسین علیه السلام
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علی الحسین
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
💠زیارت امام عصر(عجل الله)
در هر صبحگاه
اَللّـهُمَّ بَلِّغْ مَوْلاىَ صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ عَنْ جَميعِ الْمُؤْمِنينَ وَالْمُؤْمِناتِ في مَشارِقِ الاَْرْضِ وَمَغارِبِها، وَبَرِّها وَبَحْرِها وَسَهْلِها وَجَبَلِها، حَيِّهِمْ وَمَيِّتِهِمْ، وَعَنْ والِدِيَّ وَوَُلَْدي وَعَنّي مِنَ الصَّلَواتِ وَالتَّحِيّاتِ زِنَةَ عَرْشِ اللهِ وَمِدادَ كَلِماتِهِ، وَمُنْتَهى رِضاهُ وَعَدَدَ ما اَحْصاهُ كِتابُهُ وأحاط بِهِ عِلْمُهُ، اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في هذَا الْيَوْمِ وَفي كُلِّ يَوْم عَهْداً وَعَقْداً وَبَيْعَةً في رَقَبَتي اَللّـهُمَّ كَما شَرَّفْتَني بِهذَا التَّشْريفِ وَفَضَّلْتَنى بِهذِهِ الْفَضيلَةِ وَخَصَصْتَنى بِهذِهِ النِّعْمَةِ، فَصَلِّ عَلى مَوْلايَ وَسَيِّدي صاحِبِ الزَّمانِ، وَاجْعَلْني مِنْ اَنْصارِهِ وأشياعه وَالذّابّينَ عَنْهُ، وَاجْعَلْني مِنَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ طائِعاً غَيْرَ مُكْرَه فِي الصَّفِّ الَّذي نَعَتَّ اَهْلَهُ في كِتابِكَ فَقُلْتَ: (صَفّاً كَاَنَّهُمْ بُنْيانٌ مَرْصوُصٌ) عَلى طاعَتِكَ وَطاعَةِ رَسُولِكَ وَآلِهِ عليهم السلام، اَللّـهُمَّ هذِهِ بَيْعَةٌ لَهُ في عُنُقي اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر سه شنبه:
یا ارحم الراحمین.
(ای بخشندهترین بخشندگان)
🌴💎🕯💎🌴
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهی نشانِ من بده مصباحِ جادهها
معبودِ اربعین و مرادِ پیادهها
من بیوفا و عهدشکن بودهام ولی
دارم امیدِ رحمتِ ارباب زادهها
#حسین_جانم
🌴🥀🌴
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای روضههای ساده پیرزنی که حضرت زهرا سلام الله علیها مهمانش بودند.
🎤#حجت_السلام_والمسلمین_عالی
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌گریۀ سیاسی!
🔻امام خمینی(ره): هیچ قدرتی نمیتواند توطئههای علیه ملت ایران را خنثی کند، مگر همین عزای سیدالشهدا!
🔻ما با همین اشکها سیل راه میاندازیم و خُرد میکنیم...
🔻سخنان کمتر شنیدهشده از امام خمینی(ره) دربارۀ اثر عزاداری در پیشرفت ایران
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
۱۷ مرداد ۱۴۰۲
🔴۱۷مرداد روز خبرنگار گرامی باد.
🌹علت نامگذاری #روز_خبرنگار: #محمود_صارمی خبرنگارومسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف ، که در ۱۷مرداد۱۳۷۷ درکشتار دیپلماتهای ایرانی در افغانستان شهید شد. به همین مناسبت ۱۷مرداد را #روزخبرنگار نامیدند
♦️روز ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ تعداد ۸ یا ۱۰ دیپلمات ایرانی و یک خبرنگار در کنسولگری ایران در مزار شریف به دست طالبان کشته شدند.
♦️آخرین پیام خبرنگار محمود صارمی: «مزار شریف سقوط کرد. هفدهم مرداد ماه ۱۳۷۷، اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری، فوری .مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عدهای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده میشوند به من بگویید که چه وظیفهای...
پایان پیام.
۱۷ مرداد ۱۴۰۲