eitaa logo
شبکه خبری سامان
1هزار دنبال‌کننده
23.2هزار عکس
11.3هزار ویدیو
39 فایل
Saman news شبکه خبری برای ایران فردا
مشاهده در ایتا
دانلود
❣ به سرم رحمت بی واسعه یعنی مهدی بهترین حادثه و واقعه یعنی مهدی اخم چشمش علی و خنده‌ زهرا به لبش جمع این جاذبه و دافعه یعنی مهدی
مادر سرلشکر شهید «علی هاشمی» به علت بیماری و کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
⭕️ظریف وعراقچی در وزارت خارجه دولت رئیسی مشغول کار هستند. 👤👤👤👤👤👤 مقایسه ی وزارت خارجه وسیاست خارجی دولت رئیسی با دولت روحانی و اینکه گفته می شود امیرعبداللهیان رویکردش با ظریف فرق دارد حرفیست که مبنایی ندارد. اکنون رئیس شورای راهبردی وزارت خارجه کمال خرازی وزیر خارجه ی مافیایی دولت خاتمی است مافیایی به این معنی که این شخص هرگز یک ساعت رابین مردم نگذرانده است همیشه دور از مردم بوده است وحتی اگر به زیارت حرم امام رضا آمده ، نیز لحظه ای با مردم برخورد نداشته است از زیر گذر حرم مطهر به زیارت رفته وبرای صرف شام تشریفاتی میهمان منزل مرحوم واعظ طبسی بوده است او پس از انقلاب جزو از مابهتران بوده وجز با صاحبان مقام وروسا سر سفره ای ننشسته وحتی ده دقیقه برای نمازگزاران مسجدی سخنرانی نکرده است. برادران دیگر خرازی نیز علی رغم ادعای مردمی داشتن و مردم مردم گفتنشان هیچگاه با مردم معاشرت نداشته وندارند. دبیر شورای راهبردی وزارت خارجه نیز عباس عراقچی است که این خصوصیت مردمی نبودن را از خرازی تقلید کرده و حقوقش را می گیرد و بی خبر خانه می رود و سرکارش برمی گردد ویلای شمال و سفرخارجی ش هم هیچگاه با آمدن عبداللهیان فرقی نکرده است ضمن آنکه مشاور امیرعبداللهیان نیز می باشد وحقوقی دیگر بابت همین دمخوری ش با امیرعبداللهیان وسکوتش دریافت می کند. اساساً امیرعبداللهیان در هر صحبت وموضعی بخشی از نگاهش به ظریف است که حرفی بزند خوشایند او باشد ضمن آنکه دائم باظریف راجع به مسائل خارجی در تماس است و باصطلاح مشاوره می گیرد وبا او مشورت می کند. جریان روس ستیزی امیرعبداللهیان ومواضع دو پهلوی او به بهانه وشعار نه شرقی ونه غربی که منجر به جدایی روسیه از ایران شد و باعث گردید زمینه بی تفاوتی روسیه نسبت به ایران فراهم شود [و در صورت وفرض شکل گیری شورای امنیت دیگر روسیه قطعنامه های پیشنهادی امریکا علیه ایران را وتو نخواهد کرد] همه ی اقدامات ومواضع امیرعبداللهیان که منجر به این نتیجه گردید وسرانجام جریان غرب گرا موفق شد روسیه را از ایران جدا کند همه با نگاه به ظریف و دلخوشی او صورت پذیرفت. آنها که دقت ندارند ونمی دانند در کل کل با اصلاحطلبان و طرفداران سابق دولت قبل (روحانی) امیرعبداللهیان را سرباز حاج قاسم می نامند که روشی مخالف ظریف در پیش گرفته است در حالیکه امیرعبداللهیان وظریف و خرازی بطور لاینقطع با هم وصل هستند و جلوس وشب نشینی های امیرعبداللهیان وعراقچی و خرازی وظریف بیشتر از زمان روحانی برقرار است. عضویت ایران در شانگهای و فروش نفت ارزانتر به چین موضوع مورد اجماع همه ی این محفل می باشد یعنی ظریف با آن موافق است همانطور که دیگر دوستان غرب گرا واصلاحطلب مثل خرازی و عراقچی ودیگر اعضای این محفل آن را طی مقالاتی به عنوان راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی چاپ کرده وبه سفارت خانه ها فرستاده اند ودر دوره های وزارت خارجه هم خوانده می شود وامتحان می گیرند. اگر ده سال دیگر یک نفر طرفدار رئیسی بگوید دولت رئیسی ایران را عضو شانگهای کرد ونفت زیادی به چین فروخت خواهند گفت ، بله به چین زیاد نفت فروختیم ،ولی ارزان بود ،چون چاره ای نداشتیم تحریم بودیم وهم خواهند گفت ؛ما این راهبرد سیاست خارجی را خودمان در شورای راهبردی نوشتیم وترسیم کردیم و در دولت روحانی پایه گذاشتیم و در دولت رئیسی ادامه دادیم. بله ایران باید بطور فرمالیته عضو شانگهای بشود ولی هدف شرق نیست بلکه ما باید با همه ی دنیا (امریکا واروپا) روابط عادی داشته باشیم . هدف برجام و اتصال به سوئیفت و بانک و تجارت جهانی امریکا است.
ومی گویند ؛ برای ما عربها هم هدف نیستند بلکه از این طریق می خواهیم 1- روابط باسعودی و انتفاع صوری این رابطه را مسهل و محلل برای ایجاد رابطه با امریکا وتوافق با غرب قرار بدهیم. 2- تا مردم استکبار ستیزی و تنبیه سعودی را از یاد ببرند و دیگر کسی از گردن زدن شیخ شهید نمر و دیگر شیعیان در سعودی یادش نیاید . 3-مردم ایران ؛ شورش های ذیقار و بصره ی عراق و اخلال در راهپیمایی اربعین با دلارهای سعودی را فراموش کنند . 4- فعالیت رسانه های فارسی زبان علیه ایران با پول سعودی وایجاد شورش چند باره در ایران را به یاد نیاورند. 5- بمباران واشغال یمن و کشتار شیعیان گم شود . علی ای حال مقایسه بین سیاست خارجی دولت رئیسی و دولت روحانی در حالیکه افراد هر دو دولت، همانها هستند مضحک است. امیر عبداللهیان وقتی برخی تحلیلها در باره خودش و تغئیر سیاست خارجی را می بیند می خندد اما آن تحلیل ها را بی ضرر می داند و در باره آن هیچ تایید یا تکذیبی نمی کند. در وزارت نفت هم همین بساط برقرار است یعنی همانگونه که امیر عبداللهی معاون ظریف با ظریف تفاوتی ندارد معاون زنگنه اوجی هم با زنگنه فرقی نمی کند و برخلاف انچه شایع است مقدار تولید وصادرات و فروش نفت در این روزها تفاوت چندانی با تاراج وغارت بی رویه نفت در دولت روحانی ندارد ودولت روحانی جز یک چند ماهی که بطور هدفمند, صادرات را محدود در فروش رسمی وعدم دور زدن تحریم کرد بیشترین صادرات نفت را در سالهای پس از انقلاب داشت ولی نفت بواسطه ی برجام ارزان وتقریبا مجانی صادر می شد وحالا در دولت رئیسی بواسطه جنگ روسیه واکراین قیمت نفت گران بود ومن بعد هم که اروپا راههای کم کردن وابستگی به نفت را با سرعت دنبال کرده قیمت نفت نزولی است و بطور متوسط از روزهای اوج جنگ اکراین یعنی نفت ۱۲۵ دلاری حدود ۶۰ دلار ارزان تر شده است وارزان تر هم می شود. ودولت فعلی ایران اعم از وزارت خارجه ونفت کاری در جهت افزایش قیمت نفت یا جدایی از دلار نکرده اند.
رئیس جمهور نیکاراگوئه، دانیل اورتگا، فرمانی را امضا کرد که به طور رسمی اجازه ورود پرسنل، تجهیزات نظامی، کشتی ها و هواپیماهای نیروهای مسلح روسیه به نیکاراگوئه را می دهد. قابل ذکر است که در همین حکم انگیزه این کار "برای اهداف بشردوستانه" ذکر شده است. قبلاً اعلام شده بود که یک پایگاه نظامی روسیه با موشک های کروز در این کشور ایجاد می شود که برد این موشک ها 70 درصد از خاک آمریکا را پوشش خواهد داد. در زمان جنگ سرد برای مسائل خیلی کمتر از این آمریکا با شوروی وارد جنگ هم میشد اما امروز روند تضعیف هژمون آمریکا در جهان به حدی سریع است که دیگر شاهد تمسخر آمریکا توسط گاو های شیرده و یا دولت های آمریکای جنوبی که حریف تمرینی سازمان سیا محسوب می‌شدند، هستیم
⭕️ کسی یا همون رو بلده؟ 👈میدونید دستان گره کرده یعنی چی؟ 👈میدونید چرخیدن به سمت طرف مذاکره یعنی چی؟ 👈میدونید زانو زدن جلوی کسی یعنی چی؟ (یعنی ظریف خاک تو اون سرت 🤚که آبروی هرچی ایرانی بود بردی!)
⭕️ فتنه بنزین، سوخت آشوب جدید 🔻در سالگرد فتنه تدارکات گسترده ای برای اعمال تروریستی در کشور سازماندهی شده بود که بخش عظیمی از آنها به لطف الهی و با هوشیاری نیروهای امنیتی و سربازان گمنام امام زمان (عج) کشف و خنثی شد. حجم بالای سلاح و مواد منفجره کشف شده نشان میدهد که تنها راه ایجاد بحران در کشور فقط از طریق اعمال جنایتکارانه طراحی شده است. در همین راستا برای ایجاد زمینه لازم، هسته مرکزی عملیات تروریستی، به دنبال بهانه ای است تا زمینه اغتشاش و بهم ریختگی اجتماعی و سپس ورود تروریستها به صحنه را فراهم آورد. به نظر میرسد این فتنه در بستر ایجاد بی اعتمادی به بازار که سال ۱۴۰۰ در اوج خود نسبت به شکر، روغن، پوشک و دستمال کاغذی و ... موجب هجوم مردم برای خرید کاذب و بحران در بازار این محصولات شد اکنون دربازار سوخت رخ داده وشبکه های ماهواره ای همچون بی بی سی و ایران اینترنشنال و صدای آمریکا شبانه روز بمباران تبلیغاتی گسترده ای درباره کمبودسوخت ایجاد میکنند تابحران ساختگی تولید کرده و امنیت روانی مردم را برهم بزنند. برخی از این شبکه ها به عوامل خود دستورات تشکیلاتی داده اند که به شرح زیر است: ۱.صف های بنزین را شلوغ کرده و با توقف های متعدد تصنعی در پمپ بنزین ها باعث ایجاد صفهای طولانی و معطلی مشتریان واقعی شوند. ۲.باک بنزین خود را با مقدار اندکی پر کرده ومجددا درصف قرارگیرند. ۳.با ایجاد درگیری واعتراض در صفهای طولانی پمپ بنزین زمینه آشوب را فراهم آورند. ‏۴.مردم بی حوصله و کلافه منتظر در صف بهترین گزینه برای ایجاد آشوب هستند و میتوانند از این پتانسیل برای ایجاد جرقه آشوب استفاده کنند. ۵.با انتشار شایعات و دامن زدن به اخبار کذب درباره گرانی بنزین سعی در کشاندن رانندگان مسافرکش ها و تاکسی ها و دیگر وسایل حمل و نقل خصوصی و عمومی به اعتراض کنند. ۶.در ایام تردد زائران اربعین و سفرهای تابستانی و افزایش طبیعی تقاضای سوخت، با شایعه افزایش قیمت بنزین، زمینه افزایش قیمت حمل و نقل های جاده ای وسایل عمومی و نارضایتی مردم را فراهم آورند. ۷.تیم های تروریستی درپوشش نارضایتی مردم زمینه سوء استفاده و انجام اعمال جنایتکارانه را بدست آورند و از جایگاههای سوخت به عنوان نقطه اولیه آشوب بهره برداری کنند. ⚠️بر ملت شریف و هوشمند ایران فرض است که در این مقطع با رفتارهای سنجیده و دوری از برخوردهای احساسی بر علیه این توطئه خارجی که توسط مزدوران داخلی دشمن دامن زده میشود اقدام کرده و فقط در صورت ضرورت به پمپ بنزینها مراجعه نمایند و از هرگونه پخش و دامن زدن به شایعات در زمینه گرانی بنزین و گرفتار شدن در جنگ روانی دشمن پرهیز کرده و وارد دام بدخواهان ملت ایران و تروریستها نشوند.
🔴فراماسون‌های لائیک ترکیه چطور را تبدیل به کردند؟! 🔹️ کارشناس مسائل سیاسی و استراتژی در صفحه خود درمورد تغییر ذائقه مردم ترکیه که منجر به تغییر مبنایی کشورشان شد نوشت: ✍اسلامبول وقتی خواست بشه استانبول، فراماسونرهای لائیک در ترکیه اسلام‌زدایی کردند. ممنوعیت استخدام و تحصیل و تدریس باحجاب‌ها در دوائر دولتی و دانشگاه‌ها و مدارس خلع لباس ملاها در خیابان‌ها موزه شدن مسجد بزرگ اباصوفیا تاسیس دیسکوها فقط در یک در ترکیه 14 دیسکو و شراب فروشی افتتاح کردند». ✍خیمه‌گاه ولایت: آندلس سازی و ترکیه سازی جمهوری اسلامی هم در دستور کار دشمنان است و در حال اجرا. تغییر ذائقه و تفکر مردم سالهاست در دستور کار سرویسهای اطلاعاتی دشمنان قرار گرفته. چندسال قبل، جزوه‌ای از سازمان سیا توسط سربازان گمنام امام زمان کشف شد که برای حدود 50 سال آینده مردم جموری اسلامی برنامه ریزی کرده‌اند. برنامه ریزی دشمن و اندیشکده‌های آن و سرویس‌های اطلاعاتی آنان برای ایران 4 گزینه بود که باید پله_پله اتفاق می‌افتاد: 🔹تغییر افکار 🔹تغییر رفتار 🔹تغییر باورها 🔹تغییر ساختارها وقتی به این چهار گزینه دقت کنیم خواهیم دید که فکر مردم عوض شود، رفتار هم عوض می‌شود، و رفتار عوض شود باور عوض می‌شود و باور به انقلاب و اسلام عوض شود، ساختار کشور با رای مردمی که رفتار و باور و تفکرشان عوض شده، عوض میشود. درمورد گزینه اول که دکتر معافی نوشتند هم: سالهاست هشدار دادیم که جریان نفوذی با نفوذ در ساختار گزینشی کشور به دنبال حذف فرزندان انقلاب از لایه‌های مدیریتی کشور است.
⚡اخبار کوتاه 🔰کار خودشونه تلاش مذبوحانه رسانه‌های ضد ایرانی برای جا انداختن تئوری «کار خودشونه» در واقعه تروریستی شاهچراغ، صدای فعال اپوزیسیون را هم درآورد! ایرج مصداقی، فعال سیاسی در اعتراض به این تاکتیک گفت: «اینکه سر هر ماجرایی بگوییم کار خود رژیمه، قضیه لوث می‌شود! نظریه «کار خود رژیمه» نسبت به نقش جمهوری اسلامی در حمله تروریستی شاهچراغ، سست و بی‌ربط است و به درد همان فضای اینستاگرام و فیس‌بوک می‌خورد.» 🔰رقیب مهارنشدنی یک مقام امنیتی صهیونیست‌ها بار دیگر با ابراز نگرانی از شخصیت و نفوذ تأثیرگذار نصرالله در میان افکار عمومی داخل اراضی اشغالی در مصاحبه تلویزیونی اذعان کرد: «نصرالله رقیبی مهارنشدنی است. اقبال تحلیلگران ارشد رسانه‌ای اسرائیل به شخصیت منحصر به فرد و مواضع مقتدر سیدحسن نصرالله علیه تل آویو پس از سخنرانی وی در هفدهمین سالروز جنگ 33 روزه سال 2006 بیش از پیش بیشتر شده است.» 🔰گوشت قربانی غربی‌ها «جان مرشایمر» استاد روابط بین‌الملل و نظریه‌پرداز رئالیسم تهاجمی معتقد است: «در مسئله اوکراین، غرب بسیار احمق است. من فکر می‌کنم که غرب و عمدتاً در اینجا ایالات متحده معتقد بود که اگر جنگی بین اوکراین و روسیه رخ دهد، غرب به‌اضافه اوکراین پیروز خواهد شد. اوکراین تا زمانی که در جنگ پیروز نشده باشد، عضویتش در ناتو پذیرفته نخواهد شد.» 🔰هشدار حزب‌الله به آمریکایی‌ها گردان‌های حزب‌الله ویدئویی از عملیات‌های خود علیه نظامیان آمریکایی در مناطق مختلف عراق پخش کرده و با اشاره به ناله و فریاد نظامیان اشغالگر هنگامی که هدف حملات قرار می‌گیرند، تأکید کرده است اشغالگران در صورت خارج نشدن از عراق، این بار، ناله‌‌های‌شان پر سر و صداتر خواهد بود. 🔰عرضه پلکانی بلیت‌های اربعینی هواپیمایی جمهوری اسلامی اعلام کرد، به منظور فراهم کردن امکان خرید بلیت پروازهای اربعین از طریق سایت ایران‌ایر، عرضه بلیت پروازها در سایت به صورت پلکانی خواهد بود. بنابراین نمایش پیام «تکمیل ظرفیت» در سایت مبنی بر اتمام عرضه پروازها نیست. 🔰اف 35 در برد رادارهای ایرانی معاون عملیات پدافند هوایی ارتش گفت: «در روزهای گذشته چند جنگنده Fـ35 آمریکا در حال پرواز در خلیج‌فارس بودند و رادارهای جنوب کشور به‌صورت لحظه‌ای این جنگنده‌ها را رصد می‌کردند.» 🔰ماهواره طلوع 3 در مدار دریادار رستگاری گفت: «ماهواره طلوع 3 از محصولات گروه فضایی شرکت صنایع الکترونیک ایران در سال جاری به هوا پرتاب می‌شود.» 🔰تقدیم پیراهن تیم ملی به رهبری فوتبالیست‌های تیم ملی نوجوانان با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) پیراهن تیم ملی فوتبال را به رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.
الزامات رسیدن به قله 🔹روز پنج‌شنبه بود که مجمع فرماندهان سپاه به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتند. یکی از محورهای بیانات ایشان وضعیت‌شناسی از شرایط جاری کشور بود. ایشان نظام را در حال رسیدن به قله دانستند و فرمودند: «ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. ... این شیب تند را عبور کردیم، به قله‌ها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. ... روز امید است، روز حرکت است.» اما برای رسیدن به پیشرفت نهایی یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب قله الزاماتی وجود دارد. 🔸چشم‌انداز را تغییر دهیم: ما کجا ایستاده‌ایم؟ پاسخ به این پرسش را می‌شود از دو جنبه دید و پاسخ داد. گاه ممکن است که با دیدن کاستی‌ها و رجحان آن، به این نتیجه برسیم که مسیر به سمت قله نیست؛ بلکه در یک سراشیبی و سقوط است. این منفی‌بافی‌ها را این روزها در برخی نگاه‌های ژورنالیستی، حجاریان، عبدی، رنانی و... به کرات دیده‌ایم. اما منظر دومی که می‌شود به پرسش «کجا ایستاده‌ایم؟» پاسخ داد، دیدن پیشرفت‌ها و مسیر طی شده است. اینکه امروز مشکلات وجود دارد، امری کتمان‌ناپذیر است؛ اما آیا باید اسیر ذهنیت‌ها شد؟ پاسخ «خیر» است. وجود اشکالات نباید مانع دیدن پیشرفت‌ها شود و اذعان به پیشرفت‌ها نباید ما را دچار توهم یا سانسور واقعیت‌ها کند. 🔹تاریخ بخوانیم: عصر امتیازات قاجاری، قرارداد 1905 و 1915، تحت‌الحمایگی انگلیس در 1919، قحطی بزرگ، به قدرت رساندن شاه با اراده افسران انگلیسی و عزل او پس از 16 سال، کودتای 28 مرداد و... بخشی از تاریخ ماست. تاریخی که نشان می‌دهد، پادشاه این کشور با برنامه‌ریزی شاپور ریپورترها بر سر کار می‌آمد و با اراده چرچیل و روزولت‌ها می‌رفت. مطالعه این تاریخ می‌تواند به ما نشان دهد که ما از آن ته دره و شیب‌ها گذر کرده‌ایم. قدیمی‌ها می‌گفتند: «ملتی که تاریخ نخواند خودش عبرت تاریخ خواهد شد.» 🔸اختلاف ممنوع: اختلاف‌ها موجب هدر رفتن توان‌ها و گاه تقابل آنها می‌شود. سال‌هاست که دنیا معتقد است لازمه پیشرفت ایجاد ساختارها و نهادهای هم‌افزا (integrative institution) است. در رسیدن به قله نمی‌شود معیشت مردم و حل مشکلات را رها کرده و به بهانه تغییر یک معاون یقه‌گیری کرد و زد و خورد راه انداخت. کار جهادی: الزام چهارم کار است و کار است و کار. در رفع عقب‌ماندگی‌ها آنچه به ما کمک می‌کند، روحیه جهادی و خسته نشدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا