فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بومیسازی رادیو ایزوتوپ سِزیوم ۱۳۷ برای نخستین بار در کشور
🔹دانشمندان صنعت هستهای موفق شدند این رادیو ایزوتوپ را که کاربردهای فراوانی در صنایع پزشکی، کشاورزی و صنعتی دارد تولید کنند.
⭕️ #سواد_سیاسی
🖋تا اتفاق بزرگ و مهمی در کشور رقم می خورد که پتانسیل بالایی در ایجاد امید و نشاط در بین مردم دارد، بلافاصله موازی با این اتفاق، رسانه های دشمن یک نقطه ضعفی را برجسته سازی کرده و شروع به روایت گری می کنند. غرض و هدف هم، تحت الشعاع قرار دادن آن اتفاق زیباست.
✴️ به این اطلاع رسانی هدفمند و جانبدارانه که غرضش تاثیر جهت دار بر مخاطب است، #پروپاگاندا گفته می شود.
🚫 عضو بریکس می شویم.
🚫 عمل پیوند سر در کشور با موفقیت انجام می پذیرد.
🚫 پول های بلوکه شده آزاد می شود.
🚫تولید انسولین در کشور بومی می شود.
🚫 راهپیمایی عظیم اربعین، شروع می شود.
و صدها خبر خوش که این روزها یکی پس از دیگری به رخ جهانیان کشیده می شود.
⛔️ناگهان خبرهایی از جبهه ی سوریه و لبنان به گوش می رسد.
⛔️ناجوانمردانه چند نفر از جوانمردان غیور کشورمان ترور می شوند.
❇️ حواسمان باشد در #پروپاگاندای دشمن با بی سوادی رسانه ای قرار نگیریم.
✅نشر دهنده ی اتفاقات امید آفرین و نشاط آفرین باشیم و نه پیاده نظام دشمن در پخش اخبار مایوس کننده و ناامید کننده.
#به_قله_ها_نزدیک_شده_ای
#پروپاگاندا
#سواد_رسانه_ای
.࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
[ #تحلیل_راهبردے |🎙]
🔺آفریقای جنوبی ۶پالایشگاه نفت وگاز دارد و ایران برای بازسازی و صدور خدمات فنی ومهندسی به ۵پالایشگاه توافق کرده؛ ۴ پالایشگاه نفتی این کشور با ظرفیت۵۰۸ هزار بشکه تقریبا تعطیلند و میتوان با احیای آن به #آفریقای_جنوبی نفت صادر کرد و به رقم ۳۸۰هزار بشکهای قبل تحریم نزدیک شد
🔹حضور در #پالایشگاه_فراسرزمینی جزو سیاست بازارسازی نفت برای بیاثر کردن تحریمهاست؛ پیش از این، برنامه نوسازی ۸ طرح پالایشی در ۳قاره و ۶کشور خارجی روی میز قرار داشت!
🔸نوسازی پالایشگاه ۱۴۰هزار بشکهای الپالیتو #ونزوئلا نخستین طرحیست که تکمیل شده و منجر به صادرات روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت ایران به ونزوئلا، درآمدزایی سالانه ۳میلیارد دلار و صادرات ۳میلیون تجهیز از ۱۶۰۰شرکت ایرانی شده؛ هدف بعدی بازسازی پالایشگاه ۳۱۰هزار بشکهای کاردون است!
➕ ایران فرآوردههای نفتی پالایشگاه الپالیتو را با تخفیف در ازای نفت صادراتی دریافت و در بازار کارائیب میفروشد و ارز آن را در ساختاری غیرتحریمی به صورت نقدی دریافت میکند؛ کشورهای آمریکای لاتین همانند آفریقا ظرفیت خوبی برای تنوعبخشی به واردات کالای اساسی و #دلارزدایی دارند!
🔴جزئیات افتتاح ۱۰۱ هزار مسکن با حضور رئیسجمهور👆
🔹امروز همزمان با هفته دولت، با حضور رییسجمهور و وزیر راه و شهرسازی، ۱۰۱ هزار و ۲۷۸ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سراسر کشور افتتاح میشود.
🔹افتتاحهای مسکن در هفته دولت شامل واحدهای مسکونی نوسازی شده در بافتهای فرسوده، خود مالکی، مسکن روستایی و مسکن های حمایتی دولت و واحد های باقی مانده مسکن مهر در سراسر کشور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به لطف خدا و همت دولت مردمی دکتر رئیسی
✅امروز بیش از ۱۰۰ هزار واحد #مسکونی_نهضت_ملی و
#مسکن_مهر
تحویل متقاضیان میشود.
🔻#اینفوپاد | کارنامه ۲ ساله وزارت نفت دولت سیزدهم
🔹مهمترین پروژههای افتتاح و اجرایی شده
#دولت_مردمی
🔵🔻نشانه شناسی رسیدن به قله⛰
📰روزنامه وطن امروز، 4 شهریور 1402
🔻از یک نظرگاه روزمره نگر، تاکتیکی و خبرزده، این سخن که نزدیک قله قرار داریم ممکن است غیرواقع بینانه به نظر برسد. چطور با وجود این همه مشکلات نزدیک قله قرار داریم؟ از یک منظر توجیه گر و سطحی نیز، اینکه نزدیک قله قرار داریم به جای اینکه یک واقعیت عینی در نظر گرفته شود که باید روی آن ایستاد و بر اساس آن برنامه ریزی کرد، به یک شعار فروکاسته می شود که می توان آن را روی بیلبورد های شهری نصب کرد بی آنکه واقعا تبیینی صورت گرفته و حقیقت آن آشکار شده باشد.
🔻آنچه جامعه ایرانی در این مقطع از تاریخ خود به آن نیاز دارد از قضا واقع بینی مضاعف است. همین که به اندازه کافی واقع بین باشیم و به قول آن فیلسوف اروپایی «سر خودمان را از پنجره بیرون بیاوریم» آن وقت خواهیم دید که این جمله تا چه حد واقع بینانه و از قضا سخت گیرانه است. مهم ترین ویژگی رهبر انقلاب در این مقطع نیز همین واقع بینی حیرت آوری است که به جامعه و جهان ما تزریق می کند اما عموما در سطحی بحث ناشده باقی می ماند و حقایق مهم نهفته در پس این سخنان مکتوم نگه داشته می شود.
🔻این سخن اکنون چه معنا دارد که ما نزدیک قله قرار داریم؟ یک شیوه بسیار راهشگا برای ارزیابی این این مسئله این است که ببینیم در رویارویی مستمر و عمیقی که میان ایران و دشمنانش در جریان است، آنها می خواسته اند ایران را از رسیدن به چه چیزهای بازدارند و اکنون آن چیزها در چه وضعیتی هستند.
♦️👈برنامه هسته ای مثال خوبی است. بیش از دو دهه است که دشمنان ایران تلاش کرده اند ایران را از داشتن یک برنامه هسته ای صنعتی شده منصرف کنند نه به این دلیل که فکر می کردند ایران روزی سلاح هسته ای خواهد ساخت، بلکه به این دلیل که می دانستند برنامه هسته ای به عنوان یک صنعت مادر کشور را رشد خواهد داد، عزت ملی را افزون تر خواهد کرد و از همه مهم تر وضعیت ژئوپلتیکی ایران به نحو جهشی ارتقا خواهد داد. اکنون ایران از یک مسیر بسیار غیرمعمول (که نه شامل ساخت سلاح می شود و نه شامل اعانه گرفتن از قدرت های بزرگ) یک قدرت هسته ای نوآور است که هر تصمیم سیاسی بگیرد، قدرت فنی دست یابی به آن را دارد و جهان نیز با این حقیقت کنار آمده است. این از گام اول.
♦️👈دومین گام رسیدن ایران به قله را زمانی می توان درک کرد که به برنامه منطقه ای ایران نگاه کنیم. شهادت شهید سلیمانی از دید غربی ها باید کمر این برنامه را می شکست اما اکنون خود معترفند و روزانه با این حقیقت زندگی می کنند که سطح لایه اجتماعی، در ایجاد دوقطبی اقتصاد- مقاومت در کشورهای منطقه شکست خورده اند و تمایل اجتماعی بی سابقه ای در منطقه به مبارزه با اسراییل و امریکا ایجاد شده است. در سطح سیاسی هم تعداد دولت های حامی مقاومت در منطقه از هر زمان دیگری در چند دهه گذشته و حتی اوج دوران نقش آفرینی شهید سلیمانی بیشتر است. زمانی این یک رویا بود که امریکا تصمیم به ترک منطقه بگیرد اما حالا این یک پروژه سیاسی است که امریکایی ها خود روزانه فکر می کنند بهترین فرمنول برای محقق کردن آن چیست.
♦️👈سومین گام در نزدیکی قله، مربوط به برنامه دفاعی ایران بویژه برنامه موشکی و پهپادی است. گرچه دورنمای هیچ جنگی در منطقه وجود ندارد لیکن امروز دوست و دشمن معترفند که ایران یک قدرت نظامی متعارف در ابعاد فرامنطقه ای است که برنامه دفاعی آن هم بسیار موثر و قابل صادرات، و هم بسیار ارزان و بصرفه است. دفاع در ایران هم بومی و هم کارآمد است و تلفیق ایدئولوژی شیعی با قدرت دفاعی میزانی از بازدارندگی برای کشور ایجاد کرده که در طول تاریخ چند هزار ساله ایران بی سابقه است. غربی ها تا دیروز گمان می کردند فقط باید نگران سلاح هسته ای ایران باشند اما امروز فهمیده اند که حتی پهپادهای چند هزار دلاری و گلوله های توپ چند صد دلاری ایران هم می تواند معادلات آنها را به هم بزند.
⭕️اینجا جای تفصیل نیست اما اگر از منظر همین برنامه های راهبردی به صحنه نگاه کنیم که امریکا می خواسته آنها را متوقف کند اما ایران بر آنها پای فشرده، خواهیم دانست که ما به بهترین شکل ممکن به آنچه از آن منع شده بودیم دست یافته ایم. گاهی برای اینکه موفقیت خود را ارزیابی کنید و ببینید کجای راه هستید، باید از برهان خلف استفاده کنید. به جای اینکه دنبال آن باشید که دریابید داشته های شما چقدر می ارزد، ببینید دشمن می خواسته چه چیزی را از شما سلب کند و آیا موفق شده است یا نه؟
💢🔻روش دیگر تخمین اینکه آیا قله ای وجود دارد یا نه و آیا ما به آن نزدیک هستیم یا نه، این است که ببینیم گزینه های فشار دشمن علیه کشور چه بوده و اکنون چه وضعی دارد. جمهوری اسلامی برای همیشه و به نحو پایدار، گزینه حمله نظامی به خاک ایران را از جانب همه دشمنان خود منتفی کرده است. ایران اکنون جزو معدود کشورهای جهان است که هیچ ریسک نظامی معتبری خاک آن را تهدید نمی کند و تمامیت ارضی آن وابسته به اراده هیچ قدرت خارجی هم نیست.
امروز حتی دیوانه ای مانند نتانیاهو هم همه حواس خود را جمع کرده که یاوه ای مانند همه گزینه ها درباره ایران روی میز است را زیاد تکرار نکند چرا که می بیند سطح تهدید علیه آن از پشت دیوار های غزه، به پشت ساختمان های تل آویو رسیده است.
🔻مسئله تحریم ها از همه جالب تر است. کسری از تحریم هایی که علیه ایران اعمال شده کافی است تا هر قدرت سرپایی را از پا بیندازد و شیرازه هر جامعه ای را -هر چقدر هم مستقل و توانمند- از هم بگسلد. ایران تنها کشوری در جهان است که توانسته واقعا یک رژیم بسیار موثر و دقیق برای دور زدن تحریم ها ایجاد کند وبه این ترتیب اقتصاد خود را هم در مقابل فشار خارجی و هم حتی نوسانات اقتصاد جهانی تا حد زیادی مصون نگه دارد. عبور از تحریم های نفتی و بانکی یک گام بسیار بلند به سمت استقلال اقتصادی، بهره وری ملی و استفاده درست از منابع داخلی برای تولید کالا و خدمات است که در ایران قدر آن به خوبی دانسته نشده اما دشمنان ایران به خوبی می دانند چه بر سر آنها آورده است.
🔹اساسا به دلیل مقاومتی که ایران کرده است و هنرمندی که در بی اثر کردن تحریم ها از خود نشان داده، اکنون جهان به عبور از دلار فکر می کند، زیرساخت های دور زدن جهانی تحریم در حال ایجاد است و حتی کشورهای بزرگ از ایران می خواهند به آنها بیاموزد چگونه این راه را چنین به سرعت و با موفقیت طی کرده است.
👈با عبور از گزینه نظامی و تحریم، عملیات در منطقه خاکستری یا آنچه اسراییلی ها آن را کشتن با هزاران زخم نامیده اند تنها چاره ای بود که پیش روی غربی ها ماند. پیشرفته ترین، مهیب ترین و می توان گفت هنرمندانه ترین نسخه این پروژه در آشوب های سال گذشته ایران اجرا شد و ناکام ماند. من اکنون در حال نوشتن تحقیقی بسیار مفصل در این باره هستم که به زودی منتتشر خواهد شد اما در اینجا همینقدر بگویم که آنچه در ایران اجرا شد نه تنها هیچ نمونه دیگری در جهان ندارد بله اساسا به آن شکل در هیچ کجای جهان قابل انجام هم نیست. پیشرفته ترین نوع جنگ ترکیبی درون ایران اجرا شد در حالی که ایران تحت شدیدترین فشارها هم قرار داشت و آن پروژه اکنون هم شکست خورده و هم لو رفته است. نتیجه از پا درآمدن ایران با هزاران زخم نبود اما امکان حمله به دشمن با نیش هزاران زنبور را برای ایران فراهم کرد و این چیزی است که صهیونیست ها روزانه به آن شهادت می دهند.
🔻اگر هدف داشتن یک درک واقع بینانه از این موضوع باشد که آیا واقعا نزدیک قله ای ایستاده ایم یا نه یک نگاه بسیار مختصر به نظم جهانی نیز ضروری است. روزگاری غربگرایان می گفتند ایران با راهی که می رود هم در شرق و هم در غرب منزوی خواهد شد اما حالا می بینیم در اثر مجموعه تحولات پس از جنگ اوکراین، شرق به طور دستجمعی به عمل به الگوهایی متمایل شده که اولین بار ایران آنها را ابداع کرده و توسعه داده است. در اقتصاد و سیاست، شرق در حال ایرانیزه شدن است و آنچه زمانی در ایران شعار نامیده می شد بدل به سیاست جاری بسیاری از کشورهای بزرگ شده است.
تعبیری که برخی غربی ها گوشه و کنار درباره انگیزه اصلی خود از راه اندازی آشوب های سال گذشته در ایران به کار برده اند همین است که ایران وارد بازی بزرگان شده و باید آن را از درون متوقف و به مرزهای خود محدود کرد والا چه بسا همانطور که مجبور شدند ورود ایران به باشگاه هسته ای را بپذیرند، مجبور خواهند بود با بازیگری ایران در ابعاد فرامنطقه ای هم کنار بیایند.
🔻به همین علت است که اکنون امریکایی ها کاهش تنش را مهم ترین راهبرد خود درباره ایران قرار داده اند و کشورهای منطقه هم برای جلوگیری از رویارو شدن با ایران از یکدیگر سبقت می گیرند.
♦️👈البته آخرین گام ها برای رسیدن به قله طبعا دشوارترین آنها هم هست. هنوز اقتصاد روزمره درایران به عنوان یک چالش جدی باقی مانده که هم چون غباری غلیظ نزدیکی به قله را می پوشاند و هم کام هایی را که بابت چنین توفیقاتی باید شیرین باشد، هر دم تلخ می کند. وظیف مسئولان اجرایی اکنون از هر زمان دیگری سنگین تر است تا مبادا دشمن بتواند به توده های مردم مجددا آدرس غلط بدهد و بیغوله را با شاهراه بیامیزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵بعد از عضویت ایران در #بریکس، آفریقای جنوبی پروژه احیای ۵ پالایشگاه خودشو به ایران سپرده و این یعنی قراره میلیاردها دلار به ایران سود برسه
#جانم_دیپلماسی_سید_ابراهیم 💪
💢قفل زدن ناشدنی است
🔹«بریکس» نام گروهی متشکل از اقتصادهای نوظهور است که قصد دارند از طریق همافزایی وزنهای سنگین را در مقابل تسلط غرب در جهان پیرامون خود ایجاد کنند. این کلوپ سیاسیـ اقتصادی نمونهای از عزم جهان جدید برای شنا برخلاف جهت سیلاب دلار است؛ سیلابی بیرحم و مخرب که سالهاست داشتههای ملتها را با خود به جلگه غرب میبرد و با اینکه این ملتها هر یک مزیتهایی را در خود جای دادهاند؛ اما به تنهایی قادر به تابآوری در مقابل این سیلاب نیستند و اکنون دانستهاند مقاومت در برابر این سیل بنیانکن نیازمند ایجاد سدی از کنار هم قرار دادن ظرفیتهای موجود کشورهای متضرر است. این نقش اکنون با پیوستن جمهوری اسلامی که در مقایسه با سایر همپیمانانش در چالش جدیتری با غرب بوده، شکل پررنگتری به خود گرفته است.
🔸این چالش جدید همزمان با قرار گرفتن نام ایران در گروه بریکس آغاز شده است؛ چرا که این رویداد نمونهای از دیپلماسی موفق دولت را در داخل و خارج از ایران به نمایش گذاشته که هم امیدوارکننده و هم مشروعیتآفرین است و اتفاقاً هیچ یک از این دو خوشایند غرب نیست. مروری بر آنچه در پی ناآرامیهای سال گذشته اتفاق افتاد، گواه آن است که رفتار غرب بر مدار ایجاد ناامیدی و مشروعیتزدایی از جمهوری اسلامی بوده است؛ ضمن اینکه قطعاً ایران از این موفقیت به مثابه اهرمی سنگین در هرگونه مذاکره احتمالی که در آینده ممکن است با ایالات متحده اتفاق بیفتد، استفاده خواهد کرد تا قدرت چانهزنی خود را در مقابل دیپلماسی زورمندانه غرب افزایش دهد.
🔹اگرچه پیوستن به بریکس میتواند تا حدودی به کاهش مشکلات اقتصادی ایران کمک کند، اما مزیت اصلی پیوستن به این گروه اثبات این است که جمهوری اسلامی همپیمانان قدرتمندی دارد که هر یک میتوانند دری را به روی تهران بگشایند و از اثرات رویکرد فشار حداکثری غرب بکاهند. اهمیت این موضوع آنجایی آشکار میشود که سالها غرب تلاش کرده است تا از طریق تحریمهای گسترده و چند لایه ایران را به گوشه رینگ براند تا در تنگنای مشکلات اقتصادی و سیاسی مجبور به عقبنشینی از خواستههایش شود؛ اما ظاهراً برای غرب کارها همیشه آن طور که انتظار دارد پیش نمیرود و پیوستن ایران به بریکس نشان داد دنیای نوین بزرگتر از آن است که بتوان همه دربهای آن را قفل کرد.
🇮🇷
📝 بریکس با گسترش اعضای خود به تغییرات در نهادهای غربمحور میاندیشد
🍃🌹🍃
🔸کارشناسان اندیشکده «شورای آتلانتیک» اعتقاد دارند روند گسترش بریکس نشان میدهد که این بلوک توجه بیشتری را بر موضوعات اقتصادی و تغییر مناسبات تجاری از دلار دارد و با بهبود جایگاه در آینده برای تغییرات در سازمان ملل و سایر نهادهای غرب محور در جهان تلاش خواهد کرد.
🔹به نوشته شورای آتلانتیک، اکنون بریکس یک رقیب سرسخت برای قدرتهای حاضر در گروه هفت (G۷) خواهد بود و قادر خواهد بود تا ژئواکونومی و ژئوپلیتیک جهان را در طیف گوناگونی از موضوعات، از جنگ اوکراین تا وضعیت دلار آمریکا بهعنوان ارز ذخیره جهانی تغییر دهد.
✅ ایران کشوری با کمترین میزان گرسنه
◽️در شاخص جهانی گرسنگی ۲۰۲۲، ایران با امتیاز 6.5 سطح گرسنگی بسیار پایینی نسبت به میانگین جهانی با عدد 18.2 دارد.
◽️ایران از جمله معدود کشورهای سبز رنگ در نقشه جهانی این شاخص میباشد.
◽️این شاخص نشان می دهد ایران با رتبه ۲۹ جز کشور های با کمترین میزان گرسنه در جهان است.
◽️و جالب است که روند کاهش گرسنگی طی ۲۲سال از ۱۳.۷ به ۶.۵ کاهش پیدا کرده.
◽️و جالب تر اینکه آمریکا، استرالیا و کشورهای اروپایی هیچ گزارش و آماری به این سازمان ارائه نکرده اند تا دنیا از میزان مردمان گرسنه غربی مطلع نشوند.
⭕️همچنان در اشغال هستیم؟
🔸اینروزها، مصادف با سالروز لشکرکشی قوای متفقین به خاک ایران در جنگ جهانی دوم است. جنگ خانمانسوزی که برای ایران چیزی جز ویرانی و غارت به همراه نداشت.
🔹بیش از هشتاد سال از آن روزها میگذرد و ایران عزیز به برکت انقلاب اسلامی، علیرغم میل دشمنان، عزت و اقتدار خود را در عرصهی نظامی به اثبات رسانده است.
🔸جنگهای سخت عمدتا جای خود را به جنگ نرم دادهاند و استعمارگران میکوشند از راههای جدیدی اهداف خویش را دنبال کنند.
🔹متاسفانه باید گفت، در ساحت جنگ نرم به اندازه جنگ سخت، نتوانستهایم کشور را از اشغال نیروهای دشمن رهایی بخشیم و استقلال خود را بازیابیم.
🔸به عنوان مثال در عرصه حکمرانی سایبری، اشغالگران با توسعه فضای سایبر به نفع خویش، نقش حاکمیتها در تحول های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورها کاهش دادهاند و خود آنها مستقیما در این امور نقشآفرینی میکنند. کشور ما هم کمابیش دستخوش این شکل از نفوذ قرار دارد.
🔹مسأله مهمتر علوم انسانی غربی است که با عنوان استاندارد علم به همه دنیا تزریق شده و در کشور ما هم اگرچه مخالفتهایی از اینسو و آنسو در مورد این مسأله به گوش میرسد اما به یک مطالبهگری همگانی ختم نمیشود و نهایتا اساس کار کشور بر مبنای همان علوم شکل میگیرد.
🔸و همینطور به عنوان ثمره این علوم نظری، در حوزه عمل هم اسناد بین المللی توسعه، مثل سند توسعه پایدار به عنوان استانداردهای توسعه کشورها در بسیاری از کشورهای جهان تحمیل و ترویج میشود. اسنادی که ظاهر آن توسعه کشورهای جهان است اما در واقع در جهت تامین منافع جهانخواران نگاشته شده است. متاسفانه در کشور ما هم بخش های مختلفی از این اسناد، به عنوان سند بالادستی پذیرفته شده و خود را ملزم به اجرای آن میدانیم.
🔹اساسا قیام امام خمینی به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی، قیامی اسلامی بود تا در مقابل همه غرب و شرق در همه ابعادش بایستد و بر اساس تعالیم اسلام تعاملات جهانی را متحول کند.
🔸بنابراین، حال که عرصه جنگ تغییر کرده و استعمارگران راهبردهای جدیدی را در قبال قربانیان خود به کار میگیرند، باید با تکیه بر مبانی اسلامی کاملا هوشمندانه وارد عرصههای جدید تقابل شویم.
🔹باید در عرصه های بنیادین مثل حکمرانی سایبری، علوم انسانی و اسناد عملیاتی مترتب بر آن در اداره جامعه با الگوهای خودمان پیش برویم و آنقدر در این عرصه قوت یابیم تا بعد از خودکفایی به مقابله اصلی با جبهه استکبار بپردازیم و گرنه همچنان در اشغال خاموش مستکبران عالم باقی خواهیم ماند.
33.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌صحنه هایی دیدنی از حماسه عظیم پیادهروی اربعین
🎤 با منتخبی از سخنان ؛
مقام عظمای ولایت و رهبری ،
آیت الله مکارم شیرازی ،
مرحوم شیخ احمد کافی ،
شیخ حسین انصاریان ،
حجت الاسلام عالی و
حجت الاسلام پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما که هیچی
بزرگای ما در برابر خردسالانشون عدد بحساب نمیان.......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴تصاویری جدید از پیادهروی #اربعین 1445 هجری قمری و بین الحرمین و حرم مطهر حضرت سیدالشهداء علیهالسلام