💢 لوید آستین: اجازه پیروزی به حماس نمیدهیم
🔻 وزیر دفاع آمریکا ضمن اعلام حمایت مجدد واشنگتن از تلآویو، مدعی شد: اجازه نمیدهیم حماس در جنگ به پیروزی برسد.
🔻 «لوید آستین» مدعی شد: به سران اسرائیل بارها گفتهایم که حفاظت از غیرنظامیان در غزه یک مسئولیت اخلاقی و راهبردی الزامآور است.
🔻 این اظهارات در حالی است که آمریکا از ابتدای جنگ، انواع تسلیحات را برای کشتار مردم فلسطین در اختیار تلآویو قرار داده است
💢 سنتکام مدعی رهگیری پهپاد ایران بر فراز ناو آمریکایی شد
🔻 سازمان تروریستی سنتکام مدعی رهگیری یک پهپاد ایرانی شد که در حال پرواز بر فراز ناو هواپیمابر آیزنهاور در خلیج فارس بود.
🔻 یک مقام دفاعی آمریکا به الجزیره گفت: ما اقدام نظامی علیه این پهپاد انجام ندادیم اما آن را رصد کردیم.
🔻 او مدعی شده پهپاد ایرانی مانع از برخاستن و فرود امن هواپیماهای آمریکایی از ناو آیزنهاور میشد.
💢 رئیس جمهور کوبا پس از ۲۲ سال به تهران سفر میکند
🔻 «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا به دعوت رسمی رئیس جمهور ایران عصر روز یکشنبه و پس از ۲۲ سال از آخرین سفر فیدل کاسترو رئیس جمهور فقید این کشور در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی و اقتصادی وارد تهران خواهد شد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
🔴 طوفان الاقصی بلای جان اقتصاد اسرائیل - قسمت اول
🔹یکی از مهمترین ضربات اقتصادی رژیم صهیونیستی پس از طوفانالاقصی، به کُما رفتن کریدور آیمک (IMEEC) بود. دالانی که قرار بود سواحل غربی هند را نهایتا به اروپا متصل کند (بخشی از این دالان از سرزمینهای اشغالی و نزدیکی نوار غزه میگذشت)
🔸اما با قدرتنمایی نیروهای مقاومت در عملیات طوفان الاقصی آشکار شد که رژیم صهیونیستی قادر به تامین امنیت این مسیر نبوده و در نتیجه اجرا و عملیاتی شدنِ این دالان ترابری در هالهای از ابهام قرار گرفت.
دست برتر جبهه مقاومت در جنگ کریدوری 💪
🔴 طوفان الاقصی بلای جان اقتصاد اسرائیل - قسمت دوم
🔹یکی دیگر از ضربات طوفان الاقصی بر پیکره اقتصاد اسرائیل، سقوط ارزش شِکِل (واحد پول اسرائیل) و سقوط بورس است. نرخ برابری شِکل مقابل دلار آمریکا به پایین ترین میزان خود از سال ۲۰۱۲ و به ۴.۰۸ شِکل رسیده است. همچنین بورس تلاویو نیز ۱۵ درصد ریزش داشته است.
🔹 بانک مرکزی رژیم اسرائیل برای ایجاد ثبات در نرخ ارز، ۴۵ میلیارد دلار به بازار سرازیر کرده بود ولی نرخ کنونی ارز نشان می دهد که برنامه این بانک با شکست روبرو شده است.
بی ثباتی اقتصادی اسرائیل که با خیره سری های نتانیاهو و تلاش او برای اصلاحات قضایی شروع شده بود، با طوفان الاقصی شدت پیدا کرده است.
🔴 طوفان الاقصی بلای جان اقتصاد اسرائیل - قسمت سوم
🔹وخامت اوضاع اقتصادی پس از طوفانالاقصی به نحوی است که ۳۰۰ کارشناس اقتصادی به نتانیاهو نامه نوشته و نسبت به فروپاشی اقتصادی اسرائیل هشدار دادهاند.
🔹در بخشی از این نامه آمدهاست: "شما میزان بحرانی که اقتصاد اسرائیل با آن روبرو است را درک نمی کنید و باید شیوه کار خود را تغییر دهید."
اقتصاد رو به ضعف و امنیت مخدوش، موجب افزایش مهاجرت معکوس در اسرائیل شده و این یکی از بزرگترین ضربه #طوفان_الاقصی بر پیکره موجودیت اسرائیل است.
#طوفان_مهاجرت
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نماینده پارلمان بلژیک:
مصونیت اسرائیل تا چه زمانی باید ادامه پیدا کند؟چرا نباید بلژیک سفیر اسرائیل را اخراج کند؟
میگوییم گروگان چون اسرائیلیها اینطور میگویند.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
برگی از داستان استعمار
🔺روی سر نیزه نمی توان نشست
حیدرآباد یکی از ایالت هایی بود که در ظاهر حکومت مستقلی داشت. حکومت این بخش از هند به دست فردی هندی بود؛ اما «رزیدنت» یا نماینده کمپانی در تمام امور آن دخالت می کرد.
حکمران حیدرآباد که اخباری را درباره دستگاههای چاپ در اروپا شنیده بود، از رزیدنت خواهش کرد نمونه ای از این دستگاه را برای او بیاورد.
مرد انگلیسی مدتی بعد یک دستگاه چاپ را به دربار حیدرآباد برد.حکمران حیدرآباد با شگفتی و ستایش، کاردستگاه را تماشا کرد، اما هنگامی که کنجاوی اش د که بقیه هدیهها به پایان رسید، دستور داد آن را به انباری ببرند که و اشیاء نفیس را در آن نگه می داشتند.او از این دستگاه برای چاپ کتاب استفاده نکرده بود؛ اما هنگامی که خبراین ماجرا به فرماندار انگلیسی هند رسید پیغام سرزنش آمیزی را برای رزیدنت حیدرآباد ارسال کرد؛ او به هیچ وجه حق نداشت یک دستگاه چاپ را به دست هندیها برساند.
رزیدنت در نامه ای به فرماندار توضیح داد که حاکم حیدرآباد هیچ کتابی را چاپ نکرده و دستگاه را هم به انبار منتقل کرده است.اما این توضیح، نگرانیهای فرماندار را از بین نبرد و از رزیدنت خواست با اعزام مأمور مخفی خود به انبار کاخ دستگاه را بشکند و از کار بیندازد تا خیال آنها کاملا آسوده شود.
سالها طول کشید تا انگلیسیها اجازه دهند مردم هند از دستگاه چاپ استفاده کنند. انگلیسیها برای ضعیف کردن فرهنگ مردم هند، زبان اداری این کشور را هم تغییر دادند.پیش از تسلط آنها، زبان ادارهها و وزارتخانههای هند «فارسی» بود.
همه نامههای اداری به فارسی نوشته میشد و فرمانها و اعلامیههای حکومتی هم به زبان فارسی منتشر می شد. بسیاری از مردم هند یا به زبان فارسی صحبت میکردند و یا آن را مانندزبان دوم خود آموخته بودند.آشنایی هندیها با زبان فارسی آنها را به مردم ایران، افغانستان و آسیای مرکزی پیوند می داد.
آنها شعرهای شاعران ایرانی را می خواندند و خودشان هم به فارسی شعر میگفتند.
اما انگلیسیها زبان اداری را به انگلیسی تبدیل کردند؛ جوانان هندی که می خواستند در ادارههای انگلیسی استخدام شوند باید این زبان را می آموختند و هر کس که وارد این ادارهها می شد.
اگر نمی توانست به این زبان صحبت کند کاری از پیش نمی برد.تلاش انگلیسیها برای گسترش زبانشان باعث شد به تدریج زبان فارسی در هند فراموش شود.
هندیها دیگر نمی توانستند بسیاری از کتابهای ارزشمند قدیمی را که به فارسی نوشته شده بود بخوانند و ارتباطشان با فرهنگ گذشته شان هر روز، ضعیف تر می شد؛ این وضعیت همان چیزی بود که انگلیسیها می خواستند.
انگلیسیها «تاریخ هند» را هم به شکلی که آنها را مردمی صلح دوست و آرام نشان می داد دوباره نویسی کردند.در کتابهای تاریخی که در آموزشگاههای انگلیسی تدریس میشد تأکید شده بود که هند، پیش از ورود انگلیسیها، پر از آشوب، ناآرامی، هرج و مرج و زد و خورد بود و پس از تسلط آنها به سرزمینی منظم و دارای قانون تبدیل شد.
آنها برانداختن رسم «ساتی» را هم به خودشان نسبت می دادند.
ساتی رسمی بود که بین هندوها رواج داشت؛ هر مردی، که از دنیا می رفت همسرش هم باید همراه جنازه او سوزانده می شد.
«ران موهان روی» یکی از روحانیان هندو بود که تغییراتی را در این مذهب ایجاد کرد؛ یکی از دستورهای او کنار گذاشتن رسم هولناک ساتی بود.
فرمانهای موهان روی در سراسر هند پخش شده و دیگر بیوه زنان هندو سوزانده نمی شدند؛ فرماندار انگلیسی هند که برانداختن این مراسم را فرصت خوبی می دانست تا انسان دوستی هم وطنانش را ثابت کند، فرمانی را منتشر و انجام ساتی را در سراسر هند ممنوع اعلام کرد؛ درحالیکه مدتها بود «ساتی» برگزار نمی شد.
انگلیسیها حتی در بیشتر کتاب هایی که اکنون درباره هند منتشر می شود، جلوگیری از ساتی را به فرماندار انگلیسی هند نسبت میدهند.
سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی، ج8ص56
✳️🔻چرا جنگ غزه به پایان نمی رسد؟
به دلایل زیر این مرحله از جنگ با گذشته متفاوت است:
🔷۱) رژیم صهیونیستی در جنگ های گذشته همیشه در کشتن و حملات دست برتر بود و جریان مقاومت فلسطین توان دفاعی ضعیفی داشتند علیرغم مقاومت خوب مردم اما رژیم وقتی احساس می کرد گروهای مقاومت فلسطین از عهده مقابله بر می آيند جنگ را متوقف می کرد. اما طوفان الاقصی اینگونه نیست.
🔷۲) عملیات طوفان الاقصی یک عملیات پیش دستانه و فنی واطلاعات از سوی حماس بود که تمام معادلات رژیم را به ریخته و رژیم را در شرایطی قرار داده که اگرجنگ را هم متوقف کند بازهم شرایط برایش مساعد نیست چون طوفان های بعدی خیلی خطرناک تر خواهد بود، رژیم صهیونیستی بر سر یک دو راهی قرار گرفته یا تسلیم خواسته های مقاومت شود که خواسته های مقاومت هم طبیعتا ترک سرزمین های اشغالی است یا همینطور جنگ را ادامه بدهد تا منجر به درگیری های منطقه ای و گسترده شود رژیم هم مایل است جنگ را به منطقه بکشاند تا شاید اینگونه حفظ آبرو کند و خودش را از این باتلاق نجات دهد .
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه ای:
بنده گفتم افراد نامطمئن در دانشگاهها حضور پیدا نکنند؛ میگویند آقا، نامطمئن کیست؟ نامطمئن آن کسی است که به یک بهانهای نظام را به چالش میکشد. کدام کشور اجازه میدهد که نظامِ حاکم بر آن کشور به چالش کشیده بشود
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
مطالبه
✅از دولت و وزارت علوم و نهاد های اطلاعاتی و....
قاطعانه مطالبه میکنیم
بدون اغماض و بخشش با جدیت و بی رحمی تمام ...
🔹 استادان دانشگاه و معلمان مدارس که ضد انقلاب بودن آنها اثبات شده را اخراج کنید
🔹 یکی از راههای اصلاح جوانان و کاهش بی حجابی ها پاکسازی استادان و معلم های ضد دین و ضد انقلاب است
🔸 این مطالبه هم تاکید امام خمینی بوده و هم تاکید امام خامنه ای ....
🔹متاسفانه هیچ دولتی به این منویات ولی فقیه توجه نکرده
و همیشه ضربه خورده ایم
🔻 اگر انتظار داریم جوانان پاک و صالح باشند باید معلم های آنها صالح و پاک باشند