💊 تربیت #کودک_کارآفرین
◀️ به کودکان خود بیاموزید که چگونه فرصتها را کشف و از آنها بهرهبرداری کنند. برای مثال از آنها بخواهید در خانه بچرخند و چیزهایی را که نیاز به تعمیر دارد، بیابند. سپس با آنها مذاکره کنید و بهجای پول توجیبی، به ازای یافتن هر فرصت به آنها دستمزد بدهید.
◀️ ارزش پول را به آنها یاد آور شوید.
باید این در ک را در کودکان خود به وجود آورید که زندگی آسودهٔ آنها حاصل ایثار و کوششهای طاقتفرسای والدین است. آنها باید پی به ارزش پول خود ببرند و نحوهٔ کسب و هزینه کرد آن را بیاموزند. لذا این احساس را در آنها به وجود آورید که گویی عهدهدار ادارهٔ یک کسب وکار هستند و باید در این راه آزمون و خطا کرده و برای نیل به اهداف خود مبارزه و از سد مشکلات گذر کنند.
با سلام و تبریک عید غدیر خم به همه بزرگواران.
اولیای عزیز برای دریافت یک سی دی آموزشی از پایه اول تا ششم نیاز به همکاری شما اولیای محترم دارم .لذا اولیای عزیز هرکس در خانه کامپیوتر داره در گروه اعلام کنه و اگر نداره در خانه دی وی دی داره نیز در گروه اعلام کنه .تا ما بتوانیم سی دی مخصوص شما را تهیه کنیم .با سپاس
❇️ #سواد_رسانهای چیست؟
سواد رسانهای (Media Literacy) مجموعهای از مهارتهای قابل یادگیری است که به توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل و ایجاد انواع پیامهای رسانهای اشاره دارد و یک مهارت ضروری در دنیای امروزی به شمار میرود. برای حرکت در محیط رسانهای پیچیده امروز باید قادر به درک بهتر پیامهای رسانهای باشیم.
✅ افراد، با سواد رسانهای قادر به کشف پیامهای پیچیدهٔ موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامهها، مجلات، کتابها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانههای مستقل خواهند شد. همچنین میتوانند رسانههای خود را ایجاد کرده و در شکلگیری فرهنگ رسانهای مشارکت فعالانه داشته باشند. این امر سبب میشود مردم از حالت مصرفی خارج شده، از رسانهها بهصورت هوشمندانهای بهرهمند شوند.
✅ سواد رسانهای میتواند به افراد جامعه کمک کند تا:
۱. چگونگی ایجاد پیامهای رسانهای را درک کنند.
۲. آنچه که رسانهها میخواهند ما را به باور آن برسانند، تشخیص بدهند.
۳. تعصبات، اطلاعات غلط و دروغهای رسانهای را تشخیص بدهند.
۴. آن قسمت از داستان که کتمان میشود را کشف کنند.
۵. پیامهای رسانهای را براساس تجربیات، باورها و ارزشهای خود ارزیابی کنند.
۶. پیامهای رسانهای خود را طراحی، ایجاد و توزیع کنند.