مرحوم کلینی «رحمتاللهعلیه» در اصول کافی، بابی راجع به تعییر و سرزنش دارد. در آن باب روایتی از امام صادق«سلاماللهعلیه» نقل می کند که می فرمایند: «مَنْ عَیَّرَ مُؤْمِناً بِذَنْبٍ لَمْ یَمُتْ حَتَّی یَرْکَبَه»[۱]؛
هرکه مؤمنی را به گناهی سرزنش کند، نمیمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود.
🔴توصیههایی برای ارتقای امنیت سایبری
💠یک کارشناس فضای مجازی ضمن توصیه به مخاطبان برای ارتقای امنیت سایبری گفت: اگر بهترین ابزارهای امنیتی دنیا را داشته باشید، اما یک مخاطب سادهلوح و زودباور باشید، خیلی راحت با طراحی عملیات مهندسی اجتماعی شما را فریب خواهند داد.
🔴سیدعلیرضا آلداود، کارشناس سواد رسانهای در گفتوگو با ایکنا درباره روشهای محافظت از ابزارهای دیجیتالی در برابر حملات احتمالی سایبری گفت: مهمترین موضوعی که مخاطبان باید مدنظر قرار دهند، این است که دانش و سواد دیجیتالی خود را برای کار با ابزارها و نرمافزارها و سختافزارها ارتقا دهند.
پوستر استاد روحالامین به بهانه سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها
#سالروزازدواجحضرتعلیوحضرتزهرا
#دبستانسماشهرری
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجری صداوسیما: بازی همستر کلاهبرداری است؛ مراقب اطلاعات شخصی خود باشید!
🔴بازار کلاهبردای با همستر داغ شد
🔹اخیراً بهدنبال استقبال زیاد از بات همستر کامبت تلگرام، در برخی پلتفرمهای آگهی شاهد افزایش فروش اکانت این بازی تلگرامی هستیم، که بهنظر میرسد با توجه به ابهامات زیاد در مورد این بازی، این آگهیها ترفندی برای کلاهبرداری باشند.
🔹اگرچه بهنظر میرسد شبکه Ton بهعنوان یک رقیب تازهنفس در مقابل شبکههای بلاکچین قدیمی و معتبرتر بهدنبال استفاده از ظرفیت کاربران شبکههای اجتماعی خود یعنی تلگرام برای رشد و فراگیری هرچه بیشتر است، اما بههرحال تا کنون مشخص نیست که آیا انتهای همستر کامبت به کسب درآمدی برای کاربرانش برسد یا خیر.
🎥 فیک نیوز و راههای مقابله با آن؛ مطالعات نشان میدهد که ۷۵ درصد مردم اخبار جعلی را باور میکنند!
⭕️ فیک نیوز یا خبر جعلی که به صورت سازمانی و حرفهای اغلب در بستر رسانههای اجتماعی و شبکههای ماهوارهای، جهت فریب کاربران و انحراف جامعه ساخته و پرداخته میشود، به یکی از تهدیدات مهم رسانهای در جوامع امروز تبدیل شده است!
◾️در صورت داشتن سواد رسانهای و شناخت کافی از رسانهها می توان در دام این خبرها و موضوعات جعلی نیفتاد!
1_11625876675.mp3
2.56M
🏴 #پرسمان_تربیتی(۸۹)
🔊 پاسخ استاد
به سوالی با محوریت
"ترس شدید فرزند دختر"
#آگاهی_والدین
#تربیت_نسل_آینده
#کسب_مهارتهای_تربیتی
49.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حال و هوای توزیع کارنامه های پایه های دوم و سوم😍🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 منبر کوتاه طنز یک روحانی 🇮🇷
🔴 به این میگن سخنرانی!! لطفا تا آخر گوش کنید ... من که یه روحانی در این حد آپدیت و به روز ندیدم🤔🤔
هم آموزنده هست ، هم طنز و خنده دار ، و هم واقعیتی است
📡سید علیرضا آل داود در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم:
شیوع پدیده «یتیم اینترنتی»/کاش یک گیگ اینترنت بودم نه یک کودک!
🔴یک پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به شیوع پدیده «یتیم اینترنتی» در فضای مجازی گفت: کودکی خطاب به پدر و مادرش نوشته بود «کاش یک گیگ اینترنت بودم نه یک کودک، کاش من هم یک گیگ اینترنت پر سرعت بودم تا هر از گاهی دستان پرمهر پدر و مادرم را لمس میکردم ...».
🔴سید علیرضا آل داود در گفتگو با باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به اینکه استفاده صحیح و مبتنی بر رژیم مصرف رسانه از فضای مجازی منجر به رشد کشور در حوزههای مختلف میشود، اظهار کرد: استفاده از فضای مجازی مانند مصرف غذا است که اگر درست و مبتنی بر یک برنامهریزی دقیق نباشد در بلندمدت میتواند عوارض منفی بسیاری را برای فرد به ارمغان بیاورد.
🔴آل داود دارا بودن تفکر انتقادی برای استفاده از رسانه بخصوص رسانههای نوین را یک ضرورت مهم برای جامعه امروز برشمرد و ادامه داد: تفکر انتقادی برای استفاده از رسانه بسیار مهم است چرا که فرد را قادر میسازد تا اطلاعات دریافتی را ارزیابی کرده و خطرات عمل بر پایه یک فرض غلط را به حداقل برساند.
🔴این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه امروز مردم ما بهصورت افسارگسیخته و نگرانکننده از رسانهها استفاده میکنند، تصریح کرد: نتیجه تحقیق موسسه پژوهشی بریتانیایی GlobalWebIndex از 5 هزار کاربر سراسر جهان درباره رفتار آنلاین آنها نشان میدهد که کاربران اینترنت در جهان بهطور متوسط روزانه 109 دقیقه را در شبکههای اجتماعی سپری میکنند.
🔴این پژوهشگر فضای مجازی تصریح کرد: متاسفانه طبق آخرین پژوهشها و اعلام مسئولان مرتبط در سطح کشور، مردم ایران روزانه بین 5 تا 9 ساعت در شبکههای اجتماعی حضور دارند که این حضور بیهدف در فضای ناامن و در حیطه مدیریتی رمز شده توسط دشمن بسیار خطرناک است.