eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 1
73 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
675 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🟡روح‌الله زم فهمید ولی علیمی نفهمید! 🔸روح الله زم یک بار در فعالیت خرابکارانه‌ی خود علیه جمهوری اسلامی حس نااُمیدی پیدا کرد ، آنجایی که با خودش گفت حالا جمهوری اسلامی برود ، چه کسانی جایگزین آنها شوند که بهتر باشند؟ 🔸امثال علیمی هنوز نفهمیده‌اند این جمهوری اسلامی که به آن لگد میزنند اگر برود آنها بجای مجالس عزای چند هزار نفری محرم ‌‌‌، باید بروند و در پستوی منازلشان مجلس هیئت خصوصی و بی سر و صدا برگزار کنند! 🔸امثال علیمی هنوز نفهمیده‌اند اگر جمهوری اسلامی برود در بهترین حالت ، ایران همانند آذربایجان میشود که با حدود ۸۰% جمعیت شیعه ، کسی حق زدن یک پرچم امام حسین بر سر در منزلش را ندارد! 🔸امثال علیمی هنوز نفهمیده‌اند که همین حکومت اسلامی خون مسلمانان و شیعیان بسیاری را از ریخته شدن نجات داده است. همان جان ارزشمندی که در منابع دینی روی حفظ آن بسیار تاکید شده است! 🔸نفهمیده‌اند و شاید سودشان در نفهمیدن است!
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دولت دوازدهم چگونه بدهی ۱۲ میلیاردی به بانک مرکزی را به ۱۱۵ هزار میلیارد تبدیل کرد و با چاپ ۵۴ هزار میلیارد تومان پول نقدینگی جامعه را ۷۷۵ درصد افزایش داد؟!
امام جواد علیه السلام در زمان شهادت تنها 25 سال سن داشتند، از این رو جوان ترین امام در زمان شهادت هستند در عنفوان عمر، خزان شد بهار تو ای ارغوانِ گلشن سبز رضا، جواد از کین فتاد شعله به جان مطهرت با تو چه کرد آتش زهر جفا، جواد شهادت مظلومانه باب المراد حضرت امام محمد التقی الجوادالائمه را به حضرت سلطان دین الله معدن العلم والامامه علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام و همچنین به حضرت مهدی صاحب الدین و الزمان علیه السلام تسلیت عرض می نماییم.
24.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 یکسال بعد از جنبش زنان، چه میشود؟ 🔺 شعر "برای" کپی از کار در آمد، نسخه اصلی را ببینید راجی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔥الکل کشنده تر از کرونا❗️ 🔻آمار جهانی کل فوتی های پاندمی کرونا در طول بیش از سه سال؛ کمتر از ۷ ملیون نفر است یعنی متوسط سالی حدود ۲ میلیون نفر فوتی در کل دنیا 🔻این در حالی است که آمار جهانی مرگ و میر مشروبات الکی هر سال بیش از ۳ ملیون نفر است!!! 🔻پس چرا غرب با بلای شیطانی الکل مانند کرونا مبارزه نمی کند؟ 🔻مصرف الکل علاوه بر اینکه احتمال تولد فرزندان معلول را افزایش می‌دهد، موجب مشارکت شیطان در روح و تربیت فرزندان می شود. 🔻در ایران هم غربگرایان با سکوت و حمایت های تلویحی و آشکار، به اسم آزادی از گسترش مصرف و توزیع مشروبات الکی حمایت می کنند که فضای مجازی رها مهمترین بستر توزیع و گسترش مشروبات در ایران است. 🔻فردی که اهل مصرف مشروب باشد، روح خود و فرزند و خانواده‌اش را در معرض تاخت و تاز شیطان قرار می دهد؛ در این شرایط سخن گفتن از احکام الهی مانند نماز، روزه، برای ایشان چقدر می تواند اثر بخش باشد؟ 🔸پ.ن: این روزها خبر مسمومیت، مصدومیت و فوت تعداد قابل توجهی بخاطر مصرف الکل تقلبی، صرفا از یک فروشنده در کرج، واقعاً زنگ خطر بزرگی است... باید همه خیلی جدی تر برای سلامت جامعه وارد عرصه مبارزه با مصرف الکل شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۱ قرآن کریم شامل آیات ۱۳۵ تا ۱۴۱ سوره مبارکه بقره 🍃🌹🍃 🌺 امام رضا (ع) می‌فرمایند: «لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرِالقُرآنِ فَتَضِلّوا» هدایت را جز از قرآن مجویید که گمراه خواهید شد. (امالی صدوق /۴۳۸) 🎙 استاد: مرحوم منشاوی
🇮🇷 🎥 (گفتگوی تصویری) 🍃🌹🍃 🔻 نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۲ (تهران بزرگ) 🔰ویژه هادیان، نخبگان و پژوهشگران سیاسی _ ادمین‌ها و سرشبکه‌های ثامن 💢 موضوع: «عفاف و حجاب» 👤 سخنران: دکتر علی بیگدلی- «تحلیلگر مسائل سیاسی» 🕒 زمان: دوشنبه ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۲- ساعت ۲۱:۰۰ 🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇 🌐https://rubika.ir/rasull313 ✅ لازم به ذکر است از سخنرانی ارائه شده سوالاتی طراحی شده و به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه هدیه نقدی تقدیم خواهد شد.
صهیونیست‌ها چگونه از جزئیات مذاکرات مطلع می‌شوند؟ وب سایت صهیونیستی arabexpert در رابطه با مذاکرات میان ایران و آمریکا و خط قرمز جدید اسرائیل نوشت: پس از تسریع مذاکرات ایران و آمریکا بر سر تفاهمات جدید در موضوع هسته ای، اسرائیل «خط قرمز» جدیدی را در قبال ایران ترسیم کرده است. یک مقام ارشد سیاسی در بیت المقدس می گوید در صورتی که ایران غنی سازی اورانیوم را تا سطح بیش از ۶۰ درصد آغاز کند، اقدام نظامی اسرائیل علیه تاسیسات هسته ای ایران اجرا خواهد شد. یوآو گالانت، وزیر دفاع، روز ۱۵ ژوئن در بروکسل با لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا دیدار کرد و جزئیاتی از گفت و گو های ایران و ایالات متحده را از او شنید. به نظر می رسد دو طرف در حال حرکت به سمت یک توافق جدید هستند که شامل آزادی زندانیان، آزادی سرمایه های مسدود شده ایران در غرب، امتیازاتی به ایران در زمینه صادرات نفت و تعهد ایران به عدم غنی سازی اورانیوم تا سطح بیش از  ۶۰ درصد خواهد بود. آمریکایی‌ها همچنین از ایران می‌خواهند که فروش موشک و پهپاد به روسیه را متوقف کند و نیروهای وابسته به آن حمله به سربازان آمریکایی در سوریه را متوقف کنند. ایالات متحده بی سر و صدا در پشت صحنه در حال انجام کار است، اسرائیل به طور منظم از جزئیات مذاکرات بین ایالات متحده و ایران مطلع نمی شود و تصویر وضعیت را (وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا) عمدتاً از طریق سازمان اطلاعاتی خود به دست می آورد. ایران خواستار تسویه صدها میلیارد دلار از وجوه مسدود شده خود در خارج است. وب سایت اسرائیل هیوم نیز در این رابطه نوشت: در اسرائیل مقامات متوجه هستند که توافقات بین ایالات متحده و ایران در حال حاضر یک واقعیت انجام شده است. همچنین، اسرائیل هیچ گزینه ای برای توقف توافق ندارد، بنابراین به طور علنی نیز به آن حمله نمی کند.
آیا دیپلماسی‌ اقتصادی، بر رشد اقتصادی و رفاه تأثیر گذاشت؟ . با سیاست دیپلماسی همسایگی دو اتفاق جدی افتاد: اول حجم تجارت خارجی به شدت افزایش پیدا کرد؛ به گونه‌ای که با برخی از کشورهای همسایه تا پنج برابر شد و برخی سه برابر و تجارت خارجی با همه کشورهای همسایه افزایش پیدا کرد. همچنین برخی از گره‌ها باز شد؛ برای نمونه، وقتی با ترکمنستان قرارداد سه‌جانبه بسته شد، دیگر قطعی یا افت فشار گاز در شمال کشور برطرف شد؛‌ یعنی اگر امسال گاز قطع نشد، یکی از آثار اتخاذ سیاست دیپلماسی اقتصادی همسایگی دولت سیزدهم بوده است. مسئله دوم اینکه دیپلماسی را متوازن کرد؛ با اتخاذ دیپلماسی متوازن، با وجود اینکه دشمن با تمام توان در پی تشدید تحریم‌ها بود تا اقتصاد ایران را فلج کند، فروش نفت نسبت به ابتدای دولت سیزدهم بیش از ۲.۵ برابر شده است. به تبع این مسائل، رشد اقتصادی که در دهه گذشته حدود صفر بود، در یک سال و نیمی که از عمر دولت سیزدهم می‌گذرد، به عدد ۳.۷ درصد رسیده است. تورم در شهریور ۱۴۰۰، حدود ۶۰ درصد بود که در اسفندماه به ۳۵ رسید و تقریباً نصف شد. با وجود اینکه اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اصلاح ارز ترجیحی صورت پذیرفت که در بلند مدت خلق پول را از بین می‌برد و اثر کاهش تورمی دارد؛ اما در کوتاه‌مدت تورم خلق می‌کرد؛ به همین دلیل یارانه نقدی پرداخت شد. یارانه‌ای که قبلاً ۴۵ هزارتومان بود، بین ۳۰۰ تا۴۰۰ هزار تومان افزایش داشت. با وجود اینکه یک سیاست تورم‌زای اصلاحی صورت گرفت، امروز میزان تورم در کشور حدود ۴۰ درصد است. اگر سیاست اصلاح تورمی انجام نمی‌شد، الآن تورم ۳۰ درصد بود، حالا سیاست اصلاحی اعمال شد، میزان تورم به ۴۰ درصد رسید. سؤال این است که آیا تورم ۴۰ درصدی تورم خوبی است؟ خیر، تورم خوبی نیست و از تورم‌های میانگین ما بالاتر است؛ اما اگر تورم ۶۰ درصدی با آن سرعت رشد مسیر خود را ادامه می‌داد، کار بسیار سخت می‌شد. کارشناسان اقتصادی و حتی خود بانک مرکزی نرخ تورم ۸۰ درصدی را برای امسال پیش‌بینی کرده بودند. مهم‌ترین دلایل کاهش میزان تورم به سیاست‌های راهبردی دولت برمی‌گردد؛ یعنی دولت به جای خلق پول در اقتصاد، افزایش فروش نفت را بدون توجه به تحریم‌ها دنبال کرد و منابع حاصل از آن را برای تأمین مصارف بودجه‌ای و توسعه‌ای به کار گرفت. در واقع، به‌جای خلق پول، تولید و کارخانه‌های تولیدی به راه افتاد و رشد اقتصادی کم کم جان گرفت. از طرفی دولت با برنامه‌ای منسجم به دنبال جلوگیری از فرار مالیاتی است و اگر تا شهریور۱۴۰۰ دو و نیم میلیون مودی مالیاتی در کشور داشتیم، با عملکرد دولت تعداد مودی‌های مالیاتی به ۴ میلیون نفر رسیده است. از این رو، طبق اعلام دولت، بیش از سقف ابلاغی برنامه امسال، مالیات جذب شده است و این امر نشان می‌دهد افرادی که در گذشته فرار مالیاتی داشتند، امروز مالیات پرداخت می‌کنند. این موضوع به نوبه خود، الگوی خوبی به منظور تحقق اصلاح ساختار اقتصادی کشور است.
کریدور شمال-جنوب چه فرصتی برای ایران فراهم می‌کند؟ مسیر(کریدور) شمال – جنوب از اهمیت ژئوپلیتیکی،‌راهبردی و ژئواکونومیکی فوق‌العاده‌ای برخوردار است و ابعاد اقتصادی، سیاسی و امنیتی مهمی برای ایران دارد. از منظر سیاسی، یکی از آثار مثبت آن تقویت همگرایی و اشتراک منافع بین برخی از کشورهای آسیای مرکزی و آسیای جنوبی، از جمله هند، چین، ایران و روسیه است. این موضوع در نگاه کلان امنیتی نیز برای ایران آورده خواهد داشت؛ زیرا به دنبال ایجاد و بهره‌برداری کشورها از این مسیر، اقتصاد آنها به امنیت منطقه و این مسیر گره می‌خورد و این وابستگی ترانزیتی و تجاری در بین کشورهای بهره‌مند از این کریدور برای تجارت همبستگی ناگزیر امنیتی هم به دنبال خواهد داشت. اما از بعد فرصت‌ها و مزیت‌های اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و منجر به تقویت جایگاه راهبردی اقتصادی و ترانزیتی ایران در بین کشورهای مذکور خواهد شد. اگر کریدور شمال ـ جنوب به همت مسئولان تکمیل و با تمام ظرفیت فعال شود، حداقل سالانه می‌تواند ۲۰ میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور ایجاد ‌کند. اهمیت این درآمد سهل گذرگاهی را زمانی بهتر درک می‌کنیم که بدانیم میزان صادرات نفت کشورمان در سال‌های اخیر که با تحریم فروش آن روبه‌رو بوده‌ایم، حدود ۲۴ میلیارد دلار بوده است یا با همه هزینه‌ها و زحمت‌ها در زمینه استخراج و فروش نفت، حتی در سال‌هایی که تحریم نبودیم، در نهایت حدود ۴۰ میلیارد دلار نفت فروخته‌ایم. رقم امیدآفرین دیگری که در این زمینه وجود دارد و دولت باید تمام مساعی خود را صرف تکمیل بخش‌های داخلی این مسیر کند، این است که ایجاد و راه‌اندازی مبادلات تجاری از طریق کریدور شمال- جنوب حدود یک‌میلیون فرصت شغلی برای ایرانیان را به ارمغان می‌آورد.    بر اساس برآورد pwc که یکی از شرکت‌های مهم حسابرسی در جهان است، پنج اقتصاد برتر دنیا تا سال۱۴۲۸خورشیدی شامل چین، هند، اندونزی، آمریکا و برزیل است. این امر به نوعی نشان‌دهنده چرخش اقتصاد جهان از غرب به سمت شرق است. به طور مسلم، در چنین وضعیتی، خطوط کریدور شمال- جنوب و شرق - غرب در داخل کشور بسیار پراهمیت می‌شود. همچنین، امنیت خطوط ترانزیتی و کریدور شمال- جنوب امنیت مهمی را برای کشورهای همسایه، به ویژه کشورهای آسیای مرکزی برای مبادلات تجاری و صادرات کالا به سمت جنوب ایجاد می‌کند؛ زیرا این کشورها به دلیل امنیت نداشتن افغانستان به دنبال یک بازار و خط انتقال امن برای صادرات محصول به سمت جنوب بوده‌اند که آن مزیت در جمهوری اسلامی ایران با کریدور شمال- جنوب بدون کمترین مشکلات امنیتی و تروریستی قابلیت ایجاد دارد. از طرفی امنیت تجاری کشورهای آسیای مرکزی و جنوب آسیا و کشور روسیه و هند به امنیت خط کریدور داخلی ایران گره می‌خورد که این مسئله قدرت اقتصادی، سیاسی و درآمدهای ارزی کشور را افزایش می‌دهد. برآورد شده است، اگر کشور به درآمد ترانزیت ۵۰ میلیون تن کالا دست پیدا کند، می‌تواند از درآمدهای نفت بی‌نیاز شود. در این ‌بین، نقش انکارناپذیر ژئوپلیتیک ایران نیز به عامل تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد راهبردهای ژئواکونومیک قدرت‌های نوظهور در منطقه آسیا تبدیل ‌شده است. در نهایت، تکمیل کریدورهای راهبردی شمال ـ جنوب و شرق ـ غرب فرآیند ایجاد نظم جهانی چند قطبی جدید را تسریع خواهد بخشید.
تاثیر مشکلات اقتصادی در آشوب های ۱۴۰۱ چقدر بود؟ یکی از سوالات و مسائل مورد بحث کارشناسان در ریشه یابی علل وقوع اغتشاشات ۱۴۰۱، بررسی و تعیین نقش شرایط و وضعیت اقتصادی و معیشیتی مردم در شکل گیری آشوب های خیابانی شهریور ۱۴۰۱ بود. اغتشاشات اخیر یکی از پیچیده‌ترین آشوب‌های به وجود آمده پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تا کنون است. این اغتشاشات محصول تهاجم ترکیبی دشمن است که یکی از جبهه‌های آن جنگ اقتصادی و فشار اقتصادی است. مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را اگر یک متغیر بدانیم و اغتشاشات را متغیر دیگر، باید بگوییم که این دو متغیر اثر متقابل بر روی یکدیگر داشته‌اند؛ تأثیر مشکلات اقتصادی بر اغتشاشات را باید در احساس نارضایتی و حتی بخشی از خشم اجتماعی حاکم بر جامعه دید که بسترساز اعتراضات بوده است و ضروری است برای آن چاره‌جویی کرد. البته بررسی‌ها نشان داده است، عناصر محرک و لیدرهای آشوب چندان دغدغه اقتصادی نداشته‌اند؛ به گونه‌ای که کمتر از ۱۰درصد از دستگیرشدگان دلیل آشوب‌گری خود را اقتصادی بیان کرده‌اند؛ ولی بخش قابل توجهی از معترضان دلیل همراهی خود با آشوب‌گران را مشکلات معیشتی دانسته‌اند؛ در حقیقت عامل اقتصادی محرک اغتشاشات نبوده، اما بسترساز و مؤید آن بوده است. از سوی دیگر، اغتشاشات نیز به دلیل پیامدها و آثاری که داشته، موجب تعمیق مشکلات اقتصادی مردم شده است. کاهش کسب‌وکارها در وضعیت بحرانی، آسیب دیدن مستقیم اموال و دارایی‌های برخی کسبه در اعتراضات، اعتصاب تحمیلی و اجباری برخی اصناف، از جمله مواردی است که در سطح خُرد بر معیشت مردم و میزان رضایت‌مندی آنها تأثیر ‌گذاشته است. البته خسارات وارده به بیت‌المال مسلمین، پایین آمدن میزان بهره‌وری، تقلیل روند و میزان سرمایه‌گذاری خارجی، کاهش درآمدهای ترانزیتی دولت و... نیز به صورت غیرمستقیم بر معیشت مردم تأثیرگذار است که نباید از آنها غافل شد.