5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲🌹
کی میگه محمد شهید شد؟!
ما از نمونه محمدها زیاد داریم...
قدر محمدها رو الان باید بدونیم...
این ادمها سربازان گمنام این وطن هستن...
#سربازان_گمنام
#جواد_افشار
#گاندو
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️قطب نمای دشمن سمت و سوی حق را نشان می دهد. و هرجا که دشمن آن را هدف گرفت ، بدانید که حق آنجاست
امروز قطب نمای آمریکا بر حقانیت جمهوری اسلامی و حضرت آیت الله خامنه ای دلالت دارد.
📻بخشی از سخنرانی سید هاشم حیدری، دبیرکل جنبش اسلامی عهدالله
#عمار_انقلاب
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
-1310843134_2056571678.pdf
256.7K
وحید جلیلی سخنرانی مفصلی درباره حوادث اخیر داشته که متن آن با اندکی ویرایش منتشر شده.
کمی طولانی است اما پیشنهاد میکنم حتما وقت بگذارید و بخوانید. هم مرور تاریخ است و هم کلی ایده و سوژه از این متن به دست می آید؛ به خصوص اگر معلم، مستند ساز، شاعر یا کلا یک فعال سیاسی اجتماعی هستید حتما بخوانید.
موازنه وحشت که منجر به تثبیت سیاست بازدارندگی میشه، همون راهبرد امام خامنه ای عزیز است در اجرایی نمودن خنثی سازی تحریم ها. اینکه جمهوری اسلامی توانسته در ابعاد نظامی و امنیتی موازنه وحشت را از بازدارندگی ارتقا داده و به سطح ناتوان سازی دشمن در بکارگیری توانمندی های خود برساند باید به سایر عناصر اقتدارملی بویژه اقتصاد و رسانه تسری پیدا کند. بی گمان با تکمیل سایر قسمت های پازل امنیت ملی در حوزه های رسانه و اقتصاد، شاهد گریز نهایی و جهش غیرقابل بازگشت ایران اسلامی و قرار گیری مان در ردیف قدرت های نوظهور جهانی می گردیم.
طیبی کارشناس مسائل سیاسی و راهبردی
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای دختر همسایه ...
پیام دختران افغانستانی برای دختران ایرانی
🔆 اگر جمهوری اسلامی نباشد
✍ جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
❓ اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
1⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
2⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
3⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
4⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
5⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
6⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
7⃣ اگر جمهوری اسلامی نباشد
نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
❓ راه حل چیست؟
چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
آثار بلند مدت ناآرامی و آشوب بر اقتصاد کلان
🔹علاوه بر پیامدهای کوتاه مدت ناآرامی ها و آشوبها ، خسارات در بلندمدت هم آثاری همچون: کاهش امنیت سرمایهگذاری داخلی و خارجی، افزایش عدم اطمینان در فضای اقتصاد و آینده اقتصادی، افزایش هزینه مبادله در اقتصاد، کاهش گردشگران، افزایش فشار، تحریم و هزینههای بینالمللی، کاهش نرخ مشارکت اقتصادی و رکود بخش تولید و کاهش صادرات غیرنفتی را نیز به دنبال خواهد داشت.
🔹یکی از مهمترین بخشهایی که تحت تأثیر مسائل و چالشهای داخلی کشور قرار میگیرد، موضوع مراودات خارجی است. همانطور که گفته شد، ناامنی و اغتشاش نه تنها در بخشهای خرد و اقتصاد معیشتی مردم تأثیر میگذارد، بلکه در حوزه مراودات خارجی نیز موجب بر هم زدن نظم میشود. رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در این باره با اشاره به تاثیر اغتشاشات در کاهش مراودات و سیاستهای صادرات و واردات کشور گفته است: مواردی را سراغ داریم که برخی کشورها محمولههای غذایی ما را پس از وقوع آشوبهای خیابانی ارسال نکردهاند و یکطرفه قراردادها را لغو کردند. به عبارت دیگر به دنبال ناامنیهای ایجاد شده، نگاه کشورهای دیگر نسبت به وضعیت ایران تغییر میکند و در نتیجه آنها کالاهای خود را به کشور ما صادر نمیکنند و شرایط تحریم را هم سختتر میکنند. حتی در مواردی پس از اعمال تحریم کشتیهای ایران، مانع بزرگ صادراتی شکل گرفت و در انتقال و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذایی دردسر ایجاد شد.
🔹توسعه دیپلماسی اقتصادی با همسایگان و رابطه متوازن با کشورهای مختلف دنیا از اولویتهای دولت سیزدهم محسوب میشود و از ابتدای شکلگیری دولت نیز سفرهای مختلفی از سوی اعضای مختلف کابینه به این کشورها انجام شده یا ایران میزبان برخی رؤسایجمهور یا وزرای کشورهای همسایه برای تقویت دیپلماسی اقتصادی بوده است. یکی از مسیرهای خنثیسازی تحریمها، توسعه تجارت با کشورهای منطقه به عنوان بازاری بزرگ از محصولات و خدمات گوناگون است. سفرهای مقامات کشورها به تهران، عضویت دائم ایران در پیمان شانگهای، سفرهای رئیسجمهور و اعضای اقتصادی کابینه به کشورهای مختلف، نقش موثر ایران در نشست سران کشورهای حاشیه خزر و... از جمله اقداماتی بوده که در راستای افزایش سطح روابط اقتصادی ایران با سایر کشورها میتوان نام برد. ثمره این اقدامات میتواند منجر به افزایش سرمایهگذاری خارجی در اقتصاد ایران، ورود سرمایهگذاران مختلف به بازار ایران و افزایش حجم تجارت کشور شود که با بروز اغتشاشات، سطح ناامنی در اقتصاد نیز افزایش یافته و عملا به دلیل افزایش ریسک سرمایهگذاری، تمایل سرمایهگذاران خارجی برای ورود به بازار کاهش خواهد یافت. این اتفاق تدوین مسیری که دولت سیزدهم در راستای گسترش همکاریهای خود با کشورهای مختلف ایجاد کرده را با کندی روبهرو خواهد کرد و آسیب آن دامنگیر عموم جامعه خواهد بود.
سوال چرا دولت در مقابل گرانیها منفعل است و هیچ عکس العملی در برابر حجم افسارگسیخته تورم از سوی دولت دیده نمی شود؟!
یکم)
دولت آقای #رئیسی کشور رو با کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومنی (اونم کسری عملیاتی) تحویل گرفت بدون استقراض از بانک مرکزی کشور رو اداره کرد!
دوم)
با اینکه روحانی ۱۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی مصوب سال ۱۴۰۰ رو تو ۵ ماه اول مصرف کرد، آقای #رئیسی تونست بازار کالاهای اساسی رو مدیریت کنه!
سوم)
با اینکه آقای #رئیسی بیشترین میزان تورم طی ۷۰ سال اخیر رو از روحانی تحویل گرفت (حدود ۶۰ درصد) تونسته حدود ۱۷درصد نرخ تورم رو کاهش بده!
چهارم)
به دلیل حساسیت بالای آقای رئیسی در عدم چاپ پول بدون پشتوانه، استقراض از بانک مرکزی، نه تنها صفر شد، بلکه با مدیریت صحیحی که اتفاق افتاد، رشد پایه پولی و نقدینگی هم نزولی شد!
پنجم)
آقای رئیسی از وقتی سرکار اومده بدون وقفه ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومن بدهی اوراق قرضه دولت قبل رو تسویه کرده!
ششم)
با اتخاذ سیاست دیپلماسی اقتصادی با اولویت منطقه ای:
صادرات کشور نسبت به سال گذشته ۳۴درصد رشد داشت و فروش نفت به بالاترین میزانش رسید و بخش مهمی از بدهی ۱۳۶۷هزار میلیارد تومنی دولت قبل تسویه شد!
هفتم)
الکترونیکی شدن اخذ مجوزهای کسب و کار، اعلام تراز مالی شرکتهای دولتی در کدال، اعلام اسامی ابربدهکاران بانکی و آغاز وصول مطالبات!
هشتم)
دیپلماسی خوب: عضویت در سازمان همکاری شانگهای، گرفتن بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی از انگلیس بعد ۴۳ سال، آغاز مجدد خط لوله گاز ترکمنستان- آذربایجان و ...
نهم) ایجاد رونق و جهش در تولید مسکن ملی و ادامه مراحل تکمیل مسکن مهر های بهره بر داری نشده، آن هم با نرخ آغاز ساخت بیش از یک میلیون و هفصد هزار مسکن
کشوری را تحویل دولت سیزدهم دادیم که به معنای واقعی کلمه باید همانند کشورهای جنگزده آن را ارزیابی کنیم.
فعالیتهای چشمگیر و البته زیرساختی دولت سیزدهم طبق تعبیر مقام معظم رهبری در #ریل صحیحی قرار گرفته است که برای رسیدن به ثمرات آن و چشیدن شهد شیرین اتکا به منابع داخلی باید اندکی صبر کنیم....