7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیاستهای رسانهای پیرامون بیانات رهبر انقلاب در مراسم دانش آموختگان دانشگاههای نظامی
بخش اول:
۱. رهبر انقلاب اسلامی در سخنان خود قدرت نظامی ایران را تشبیه به حصار و قلعه مستحکم کردند. به منظور باور پذیری بیشتر مردم نسبت به این مساله می توان اعترافات مقامات نظامی دنیا خصوصا ارتش های قدرتمند جهان را نسبت به این اقتدارئ نظامی ایران نشان داد. به عنوان مثال ابراز نگرانی و ناراحتی فرماندهان نیروی تروریستی سنتکام از قدرت پهبادی ایران در منطقه ویا حضور ایران در مانور نظامی دو کشور قدرتمند روسیه و چین که نشانگر سطح بالای از قدرت نظامی ایران می باشد.
۲. تشبیه نیروهای مسلح به سپر دفاعی در برابر تهدیدات سخت دشمنان در خارج وئ داخل کشور، حاکی از عملکرد مقتدرانه نیروهای مسلح در حفظ امنیت جامعه است. بدین منظور می توان موارد مقابله با تهدیدات سخت در داخل و خارج را به تصویر کشید. شایسته است در قالب پوستر ویاعکس نوشت افتخارات حاصل از عملیات های پیچیده امنیتی و نظامی در داخل و خارج کشور در نیروهای مسلح ( انتظامی، سپاه، ارتش) تهیه گردد. به عنوان مثال عملکرد مطلوب نیروی مرزبانی در مقابله با اشرار و قاچاقچیان با توجه به آنکه رسانه های معاند در تلاش هستند تا این اشرار را مردمی بی دفاع نشان دهند و ماموران مرزبانی را جلادانی خونریز به مردم معرفی کنند
٣. در راستای پاسداشت خدمات ارزنده نیروهای مسلح و به واسطه اهمیت حضور واقدامات این عزیزان در دفاع از کشور و حفظ امنیت ایران، می توان کلیپی تحت عنوان (خانه امن من) تهیه نمود و در آن توان لجستیکی و آمادگی رزمی نیروهای مسلح را برای باور پذیری بیشتر مردم، نشان داد.
۴. عطف به بند فوق می توان با برجسته سازی قدرت موشکی ایران که قوام نظامی ایران است و بازدارندگی بزرگی در مقابل تجاوز دشمن ایجاد کرده است؛ با طراحی اینفوگرافی هایی به بررسی موشک ها ایران با مشخصات کامل پرداخت و از این طریق پیرامون چرایی تلاش کشورهای غربی برای کشاندن مباحث موشکی به بحث مذاکرات را بیان نمود.
۵. رهبر انقلاب در بیانات خود فرمودند امنیت کشور زیرساخت اساسی است، این تعبیر می تواند به زبانی ساده تر و برای درک بیشتر این مساله مورد پرداخت رسانه ای بگیرد به عنوان مثال در هنگامی که قرار است یک کشور روابط تجاری داشته باشد باید امنیت جانی و مالی تجار را تضمین کند. این مساله در ایران باعث شده تا بسیاری از شرکت های خارجی با خیال راحت در ایران تفاهم نامه همکاری تجاری و عمرانی امضاء کنند و علت اصلی این راحتی خیال شرکت های خارجی در ایران امنیت جامعه و دوری از هرگونه جنگ نظامی و شورش داخلی است.
٦. برای نشان دادن تمایز قدرت نظامی مقتدر و متکی به ظرفیت های داخلی ایران با یک ارتش وابسته به آمریکا دارای ادعای سرکردگی منطقه می توان، قدرت نظامی دو کشور به طور مثال ایران و عربستان را از لحاظ خوداتکایی آنها در امور جنگی را در قالب یک اینفوگرافی به تصویر کشید. در این رابطه میزان پیشرفت ایران در تولید سامانه های نظامی و در مقابل وابستگی روز افزون عربستان به توان نظامی آمریکا را نشان داد. شایسته است نوع نگاه آمریکا به ایران و عربستان را نیز در این اینفو نشان داد یعنی عربستان گاو شیرده و ایران یک قدرت نظامی بسیار خطرناک برای منافع آمریکا.
۷. می توان برای به چالش کشیدن قدرت پوشالی و وام گرفته شده برخی کشورهای منطقه خصوصا کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پویشی توئیتری را با هشتگ #قدرت_پوشالی راه اندازی نمود. برای داغ تر شدن این پویش می توان موارد وابستگی قدرت نظامی کشورهای دارای توهم سرکردگی منطقه را در قالب عکس نوشت و یا پوستر تهیه نمود و در فضای مجازی بازنشر کرد. به عنوان مثال موارد وابستگی شدید نیروهای نظامی سعودی به نیروهای آمریکائی.
۸. رهبرانقلاب با اشاره به حضور بیست ساله بی حاصل آمریکا در کشور افغانستان، این حضور را ترویج گر مواد مخدر و از بین برنده زیر ساخت های محدود افغانستان دانستند. لازم است این حضور نظامی بی حاصل و تجاوزگرانه باحضور نظامی مستشاری ایران در سوریه مقایسه شود و تبعات منفی اشغالگری آمریکا در منطقه و آثار سودمندحضور نظامی ایران در سوریه مقایسه شود. در این رابطه می توان کلیپی کوتاه تهیه نمود و بهتر است از زبان کارشناسان نظامی آمریکا به تحلیل این دو حضور نظامی پرداخت. در این رابطه گزاره های انتقادی به حضور نظامی آمریکا در افغانستان و همچنین تهدیدات داعش برای منطقه و نقش حاج قاسم در تامین امنیت منطقه استفاده نمود. در پایان قدردانی مقامات و ملت سوریه از ایران برای تامین دوباره امنیت در این کشور و در مقابل آوارگی و وضعیت نابسامان و ابراز نارضایتی و خشونت ملت افغانستان پیرامون حضور نظامی آمریکا را نشان داد.
بخش دوم:
۹. رهبر انقلاب حضور ارتش های بیگانه در منطقه را عامل اصلی ویرانی کشورها عنوان کردند. در این رابطه می توان در قالب یک اینفوکلیپ میزان خسارات وارد شده به کشورهای منطقه از جمله عراق، افغانستان، سوریه و ... را که آمریکا در آنجا دخالت نظامی داشته را به صورت آمار و ارقام نشان داد. عنوان اینفوکلیپ می تواند حضور شوم باشد.
۱۰. فرمانده کل قوا کشور همسایه ای که در حال حاضر در زمین دشمن بازی می کند و نسبت به ما دچار بدعهدی شده را برادری می نامند که نسبت به برادر خود بدعهدی کرده. این برادر نامیدن نشان از آن دارد که کشورهای همسایه همانند برادرانی هستند که اگر اختلافاتی دارند با همدیگر باید آن را حل کنند آن هم به شیوه کاملا عقلانی، در این شرایط و باتوجه به نقش بارز و مشهود رژیم صهیونیستی در برهم زدن امنیت منطقه، نیاز است تا رسانه ها با لحنی برادرانه و از باب جلوگیری از سقوط کشور برادر ایران به #چاه -صهیونیستی اقدامات رسانه ای انجام دهند. نفی دخالت بیگانگان در مسائل اختلافی کشورهای منطقه در کنار حفظ عقلانیت در تمامی تحرکات به ویژه تحرکات نظامی در بین کشورها باید به عنوان تنها راه رهایی منطقه از اقدامات شرورانه مستکبران عنوان گردد.
۱۱. می توان در قالب یک مستند تاریخی، ارتش هایی را که در طول دهه های گذشته، جدای از ملت هایشان بوده و حتی متعلق به کشوری بیگانه بوده اند و به دلایلی موهوم در خاک آن ملت وارد شده و جنگیده اند، مورد بررسی قرار داده و ضمن تشریح دلایل این حضور بی ارتباط با ملت مذکور، عواقب و فجایع ناشی از این حضور خسارت بار را واکاوی نمود؛ نمونه هایی همچون: حضور جنایت بار ارتش آمریکا در سرزمین های دوردست؛ حضور نظامیانی از سایر کشورهای هم پیمان با صدام در جنگ تحمیلی علیه ایران؛ حضور نظامی ارتش پهلوی دوم در جنگ ظفار و ویتنام (به دلیل هم پیمانی با آمریکا)؛ حضور انبوهی از نظامیان خارجی در ارتش فعلی سعودی و تحلیل ناکارآمد بودن این حضور در بزنگاه های حساس و...
۱۲. تاکید بر اتخاذ نگرشی چندلایه و چندبعدی به تحولات اخیر شمال غرب ایران و تشریح این نگاه چندلایه در قالب یک موشن گرافی یا ویدئوگرافی. لازم به ذکر است تحولات مذکور، در ابعاد مختلفی قابل تحلیل است که می توان به ترتیب از کلان به خرد، آنها را دسته بندی نموده و توضیح داد. مثلا یکی از ابعاد کلان این تحولات، می تواند دیدن آن در پازل شیطنت های صهیونیسم بین الملل در جهت محاصره منطقه ای ایران و تضعیف ام القرای مقاومت (ج.ا.ا) باشد؛ طبعا در سطح خردتر نیز می تواند با هدف محدود کردن مسیرهای ترانزیتی کشورمان به سمت اروپا هم تحلیل شود و همزمان، در چند بعد یا لایهی خرد یا کلان دیگر نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟
عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند.
عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند.
به گفته کارشناسان مسائل منطقهای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال میکند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمیرود.
سعودیها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف میکنند مشروط به این که تضمینهایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمیتواند از طرف یمنیها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنیها وارد گفتو گو شود.
همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره میکرد قبول کرده بود که از درگیریها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفتو گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است.
با توجه به اینکه سعودیها گاها به تعهدات خود عمل نکردهاند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.
آیا عضویت ایران در پیمان شانگهای دلیل عصبانیت برخی کشورهاست؟
بعد از عضویت رسمی ایران در پیمان شانگهای، رفتار برخی کشورها با ایران تغییر پیدا کرده است. پس از ممنوعیت ورود اتباع ایران به گرجستان، تفلیس از روز یکشنبه تمامی مرزهایی زمینی خود را برای تردد وسایل نقلیه ایرانی بست.
به گزارش اسپوتنیک؛ صدها کامیون و تریلی ایرانی که به منظور ترانزیت بار به روسیه از ارمنستان عبور کرده بودند اکنون در مرزهای گرجستان متوقف شده اند.
در صورت تداوم سیاست های فعلی تفلیس ، تنها راه باقی مانده برای ایران جهت تشکیل کریدور شمال - جنوب، فعال سازی مسیر آبی بندرانزلی به بندر آستراخان روسیه خواهد بود
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز از برگزاری یک رزمایش دیگر با ترکیه و گرجستان خبر داده بود.
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۲ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ القاء تشدید تنش میان ایران و آذربایجان با هشدار رهبر معظم انقلاب، القاء انزوای منطقه ای ایران و شکست سیاست عمق استراتژیک ج.ا.ا و اینکه مخاطب رزمایش و هشدارهای ترکیه است و نه اسرائیل، مشابهت سازی حضور اسرائیل در آذربایجان با حضور ایران در سوریه و لبنان در توجیه حضور رژیم صهیونیستی در همسایگی با ایران
2⃣ برجسته سازی تصمیم ترکیه و آذربایجان برای برگزاری رزمایش در نخجوان با عنوان برادران ثابت قدم!
3⃣ سیاه نمایی وضعیت محیط زیستی ایران همزمان با انتصاب علی سلاجقه به عنوان رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست و ادعای عدم قابل اجرا بودن ایده های او درباره مدیریت آب و منابع طبیعی
4⃣ تلاش برای تداوم بخشی به اعتراضات صنفی معلمان و تسری آن به دانش آموزان و اولیاء با زیر سئوال بردن نتایج آموزش آنلاین و روند فعلی آموزش و پرورش، برجسته سازی کمبود امکانات در مدارس و ابهام آفرینی در ضرورت واکسیناسیون
5⃣ بازتاب واکنش ها در آمریکا به موضع گیری های اخیر امیرعبدالهیان درباره شرط از سرگیری مذاشرات احیای برجام
#روشنگری
#ثامن
☘
🌀 #پرسش_و_پاسخ(۱۹) | هدف عربستان از مذاکره با ایران چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 عربستان که در حوزه میدانی نتوانسته به موفقیت دست یابد سعی دارد در مذاکره با ایران موضوع جنگ یمن را مدیریت کند.
🔹 عربستان که در حوزه میدانی در یمن کاری از پیش نبرده است سعی دارد با نزدیکی به ایران و در پای میز مذاکره به اهداف خود برسد و دستکم در مجامع بین المللی آبروداری کند.
🔸 به گفته کارشناسان مسائل منطقهای، ایران اصالتا از روابط با عربستان استقبال میکند. اما عربستان در صدد است که از این مسئله به عنوان یک امتیاز استفاده کند و به شکلی این مسئله به ضرر یمن باشد که ایران طبیعتاً زیر بار این مسئله نمیرود.
🔹 سعودیها پیش از این وعده داده بودند که جنگ با یمن را متوقف میکنند مشروط به این که تضمینهایی از انصارالله گرفته شود و ایران از طرف یمنی ها تعهداتی بدهد. اما ایران نمیتواند از طرف یمنیها تعهد دهد و بلکه همیشه عربستان را ترغیب کرده که با یمنیها وارد گفتو گو شود.
🔸 همچنین هیئت سعودی که در بغداد مذاکره میکرد قبول کرده بود که از درگیریها به ویژه در منطقه الحدیده کاسته شود و گفتو گو با انصارالله آغاز شود که این اتفاق نیفتاده است.
🔺 با توجه به اینکه سعودیها گاها به تعهدات خود عمل نکردهاند ایران برگزاری مذاکرات جدید را منوط به انجام تعهدات توسط عربستان کرده است.
#روشنگری
#ثامن
#امام_حسن
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | خطیبزاده: پس از جمع بندی روند بازبینی داخلی، به وین بازخواهیم گشت
🍃🌹🍃
🔻 سخنگوی وزارت خارجه ایران: زمانی که روند بازبینی داخلیمان به جمعبندی برسد، به وین بازخواهیم گشت.
🔺 پیششرطی وجود ندارد. تنها هدف ما این است که اطمینان یابیم گفتوگوها حقوق ما را تأمین میکند، از جمله تضمینهای کافی مبنی بر اینکه اینبار ایالات متحده واقعاً به توافق پایبند میماند.
#روشنگری
#ثامن
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۸ قرآن کریم ( آیات ۴۹ تا ۵۷ سوره مبارکه بقره)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَلقُرآنُ غِنًی لاغِنی دونَهُ وَ لا فَقرَ بَعدَهُ» قرآن، توانمندی است که هیچ توانی جایگزین آن نمیشود و پس از آن هیچ فقری باقی نمیماند. (تفسیرابی الفتوح ۱/۱۰)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۹)
🌀 خبر: با حکم دکتر سید کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی، دکتر سید عباس عراقچی به سمت دبیری شورا منصوب شد.
🍃🌹🍃
💠 گزاره تحلیلی: پس از انتصاب آقای عراقچی بعنوان دبیر این شورا، با ابراز نظرهای گوناگونی در فضای مجازی و رسانه روبرو شدیم که اکثر آنها حاکی از عدم شناخت افراد نسبت به این شورا بود. لذا ضروریست توضیحاتی در این راستا ارائه شود:
1⃣ شورای راهبردی روابط خارجی، در واقع یک اندیشکده است، که در سال ۱۳۸۵ به دستور حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾ تشکیل شد و مسئولیت آن «تهیهٔ راهبردها و سیاستها و راهکارهایی است که جمهوری اسلامی را در سیاست خارجی به نتایج مطلوب برساند» و همچنین «ایجاد هماهنگی بیشتر در کلیهٔ فعالیتها در عرصهٔ روابط خارجی»، در این شورا اصرار بر آن است که از تجربیات تمامی طیف های سیاسی استفاده شود.
2⃣ ریاست این شورا (در هر دو دوره) بر عهده آقای سید کمال خرازی، وزیر خارجه دولت اصلاحات می باشد و اعضای اصلی آن آقایان، جلیلی، ولایتی، شیبانی، سردار وحیدی و مهدی مصطفوی می باشند.
3⃣ رئیس و اعضای این شورا توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی انتخاب می شوند، که تاکنون دو دوره این اتفاق افتاده است.
4⃣ آقای عراقچی بعنوان دبیر این شورا انتخاب شده که کار آن در واقع انجام امور خدماتی شورا، مثل تهیه پیش نویس و اموری از این قبیل است.
5⃣ ظاهراً این دبیرخانه تاکنون فعال نبوده ، به همین خاطر آقای خرازی در این حکم از دکتر عراقچی خواسته است «تا نسبت به بازسازی دبیرخانه و توسعه نقش آن در تبیین سیاستهای نظام و تنویر افکار عمومی جهانیان و تحقق منافع کشورمان» اقدام کند.
6⃣ ایشان در کمیسیون های اصلی چهارگانه این شورا مسئولیتی ندارد. البته ممکن است در آینده بعنوان یکی از اعضای اصلی این شورا توسط مقام معظم رهبری معرفی شوند.
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🔻مگه تو چشم مخالفان طرح حمایت از حقوق کاربران، فیس بوک و واتس اپ و اینستاگرام محل کسب و کار ۱۱ میلیون نفر نبودن؟
🔹الان ساعت هاست کسب و کار مردم مختل شده، حساب کتاب نکردید چقدر ضرر کردن؟
🔸اگه هک #facebook تایید بشه واقعا چطور ۱۱ میلیون نفر در همچین محیط تا امنی باید کار کنن؟
🔻دو سناریو درباره انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق
🔹چند روز بیشتر به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق باقی نمانده است. سناریوهای این انتخابات را میتوان از دو منظر تشکیل فراکسیون اکثریت و انتخاب نخستوزیر مورد ارزیابی قرار داد.
🔸از منظر تشکیل فراکسیون اکثریت، دو سناریوی کلی وجود دارد: نخست ترکیب صدر، حکیم، العبادی، حزب دموکرات کردستان و الحلبوسی و دوم ترکیب ائتلاف فتح، دولت قانون، فالح فیاض و احتمالاً ائتلاف العزم.
🔹در وضعیت نخست، مهمترین رکن فراکسیون اکثریت، ائتلاف صدریها با حزب دموکرات کردستان خواهد بود. در این صورت، مهمترین گزینه برای نخستوزیری مصطفی الکاظمی است. اگرچه صدریها در حال تبلیغات روی یک فرد منتسب به جریان خود هستند، اما احتمالاً درنهایت روی الکاظمی توافق خواهند کرد.
🔸در صورت تحقق سناریوی دوم، شرایط پیچیدهتر میشود. در چنین حالتی، علاوه بر اینکه برخی اختلافات میان ائتلاف فتح و کتائب حزبالله کمرنگ میشود، ایران نیز برای عبور از الکاظمی انگیزههای لازم را پیدا خواهد کرد. در این سناریو، میتوان فردی مانند نوری المالکی را گزینه نخستوزیری دانست. توافق ایران و آمریکا بر نخستوزیری المالکی محتمل است.
🔹براساس رویدادها و روندهای موجود و در صورت وقوع هرکدام از دو سناریوی بالا، نفوذ ایران در عراق روبه کاهش خواهد بود که بخش اساسی آن سویههای اقتصادی دارد. تهران نیازمند بازنگری در سیاست خارجی خود در قبال عراق است. دگرگونی تدریجی و عبور از اولویتهای سیاسی به سمت تنوعبخشی به روابط اقتصادی ضروری به نظر میرسد.
#تبیین