✅ خط تحریف (سهشنبه 28 مرداد)
1️⃣ پروژه «دیو» و «دلبر» تا انتخابات امریکا
غربگرایان داخلی در اقدامی هماهنگ شده در حال تحریف حقایق و تصویرسازی دروغین از چهره دموکراتهای آمریکایی هستند. راهبرد چند وقت اخیر این جریان بر اساس تزریق دلخوشی به جامعه با خیال واهی روی کار آمدن یک دموکرات و بازگشت او به برجام و آغاز مجدد مذاکرات، طراحی و اجرایی میشود. رسانههای زنجیرهای نیز در خدمت این راهبرد درآمده و به ستادهای انتخاباتی دموکراتها در ایران تبدیل میشوند. به عنوان مثال، روزنامه آرمان اوایل اردیبهشت با تیتر «دموکراتها برنده شوند؛ آمریکا به برجام برمیگردد» به استقبال دموکراتها. روزنامه سازندگی در گزارش ۵ مرداد میآورد: «در سند ۸۰ صفحهای مانیفست انتخاباتی دموکراتها که توسط هیئتی ۱۵ نفره از یاران بایدن و سندرز تهیه شده است، لیبرالهای آمریکایی تعهد کردهاند به برجام بازگردند و از براندازی جمهوری اسلامی ایران دست بردارند». مجله اصلاحطلب امید جوان نیز در شماره ۵ مرداد، تصویر جو بایدن را در جلد مجله منتشر کرد و نوشت: «رؤیای ایرانیِ آبان ۹۹؛ شکست ترامپ، تبریک تلفنی روحانی به بایدن، کاهش قیمت دلار، احیای برجام». موارد گفته شده، مشت نمونه خروار از اظهارنظرهای غربگرایان داخلی در ایام اخیر است که این روزها در تلاش برای معرفی دونالد ترامپ به عنوان «دیو خطرناک» و معرفی جو بایدن به عنوان «دلبر» هستند!
⁉️با خائنان رسانه ای چکار می کنند؟
🔶«ویلیام جویس» یکی از برنامهسازان بخش انگلیسی رادیو برلین بود. پدرش آمریکایی و خودش در1940شهروندی آلمان را پذیرفته بود. با این حال پس از جنگ جهانی دوم در آلمان دستگیر و در حالی که اصلا شهروند انگلستان نبود، در لندن به جرم «خیانت بزرگ» از طریق پخش برنامههایی با هدف تضعیف روحیه ملت و ارتش انگلیس بهدار آویخته شد.
🔶«میلدرد گیلرز» گوینده آمریکایی بخش انگلیسی رادیو برلین بود. پس از جنگ جهانی دوم، آمریکا گروهی ویژه را برای تعقیب و دستگیری او به آلمان فرستاد. گیلرز در مارچ 1946 دستگیر و به دلیل همکاری با تبلیغات رسانهای علیه آمریکا به جرم خیانت به 10 تا 30 سال حبس محکوم شد. او اولین زنی بود که توسط آمریکا به این اتهام محاکمه و مجرم شناخته شد.
🔶«ایوا توگوری» از والدینی ژاپنی در لس آنجلس متولد شد. او گوینده بخش انگلیسی رادیو توکیو در ایام جنگ جهانی دوم بود. پس از جنگ به مدت یک سال توسط ارتش آمریکا در یوکوهاما بازداشت بود اما در نهایت به دلیل عدم مدارک کافی آزاد شد. وی پس از بازگشت به آمریکا مجدداً دستگیر، محاکمه و به جرم خیانت به 10 سال حبس محکوم شد.
🔶«لئونارد بانینگ» معلم زبان انگلیسی در دوسلدرف بود. سال 1940 قصد خروج از آلمان را داشت که توسط گشتاپو بازداشت و به شرط کار برای بخش انگلیسی رادیو برلین آزاد شد. انگلیسیها پس از جنگ او را دستگیر و به جرم تبلیغ برای دشمن به 10 سال زندان با کار اجباری محکوم کردند.
تحریف تحریم نفوذ....
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
✍🏻 جوبایدن از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون اول رئیس_جمهور_امریکا بود و در دوره معاونت او امریکا؛
۳۵ بار یمن را،
۴۹۶ بار لیبی را،
۳ بار پاکستان را،
۱۴ بار سومالی را،
۱۲٫۰۹۵ بار عراق را،
۱٫۳۳۷ بار افغانستان را و
۱۲٫۱۹۲ بار سوریه را بمباران کرد،
ترور حاج_قاسم را هم به دولت امریکا تبریک گفت
مراقب باشید پیاده نظام امریکا در داخل کشور او را فرشته جا نزنند...
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
✅ویژه ثامن (1)
🌀 صوتی/ اختصاصی
♦️ پیام بصیرتی و روشنگری سردار عبدالرضا آزادی- معاون محترم فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین-
❇️ لزوم تبلیغ و ترویج ارزش های انقلاب و منویات مقام معظم رهبری در فضای مجازی
🛑 جوانان انقلابی باید پرچمدار بصیرت و ارزش های دینی و انقلابی باشند
🔷 تبیین نشانه های افول آمریکا نشانه روحیه انقلابی و تعهد به نظام اسلامی است
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🌀 تفاوت هدایت سیاسی و توجیهگری مشکلات
🔹 برخی گمان میکنند منظور از هدایت سیاسی، یعنی توجیهگری تمام مشکلات یا نفی کلی تمام عیبهای نظام. اصلا چنین معنایی منظور نیست. هدایت سیاسی یعنی داشتن دغدغه سربلندی نظام. در این فرهنگ، وجود هر نوع فساد عمومی، به آبروی نظام ضربه میزند. پس یکی از وظایف طلاب در هدایت سیاسی این است که ریشههای مفاسد اجتماعی و سیاسی را بشناسند و آنها را بخشکانند.
🔹 هدایت سیاسی یعنی شناخت اهداف دشمن و برنامههایی که برای ضربه به نظام تهیه کردهاند. پس به همان اندازه که دشمن کار میکند و بلکه بیشتر از آن، طلبه تراز انقلاب، برای تحقق آرمانهای انقلاب تلاش میکند و خسته نمیشود.
🔹 هدایت سیاسی یعنی تبیین درست اسلام ناب محمدی و تلاش برای تحقق آن. مگر اسلام ناب، چیزی جز عافیت مردم در دنیا و آخرت میخواهد؟ اما آیا تحقق این آرمان بدون تربیت نیرو ممکن است؟ آیا میتوان بدون نیروی مؤمن و معتقد، به این هدف رسید؟ هدایت سیاسی یعنی تربیت چنین نیرویی در خدمت انقلاب. کسی ادعا نمیکند نظام مشکلی ندارد. اما این مشکلات به دست کسانی حل خواهد شد که هم آرمانها و اندیشهها را بشناسند، هم در عرصههای خدمت به مردم متخصص باشند.
🔹 پس صرف بیان مشکلات از سوی عدهای، یا توجیه بیمورد مشکلات از سوی عدهای دیگر، هر دو غلط است. هدایت سیاسی یعنی باید مشکل را پذیرفت و به سمت راه حل رفت، نه اینکه بیان مشکل به ناامیدی یا نق زدن تبدیل شود. این فرهنگ، با شعارزدگی و فقط مطالبهکردن، مشکل دارد، بلکه خودش را در برابر تحقق و سازندگی آن مسئول میداند.
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #مبارزه_با_تحریف
#هدایت_سیاسی
#تقابل_با_ناامیدی
🍃🍃🍃🍃
🔵 شیخ حسن روحانی و شیخ نشین امارات
فاز یک نیروگاه اتمی براکه امارات دیروز وارد شبکه برقی این کشور ۹ میلیون نفره شد.
نیروگاه اتمی براکه دارای ۴ رآکتور با ظرفیت اسمی هر کدام ۱۴۰۰ مگاوات است که در مجموع قرار است تا سال ۲۰۲۲ با ظرفیت ۵۶۰۰ مگاواتی،۲۵ درصد برق مصرفی این کشور را تامین کنند.
مقایسه کنید با نیروگاه بوشهر در کشوری ۸۰ میلیونی و تنها با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات.
وقتی آن سالها مساله هسته ای ایران سر زبانها افتاد، رسانه ها و فضای مجازی هم صدا با تحریم کنندگان به راه افتادند که ایران با انرژی سرشار نفتی چه نیازی به انرژی هسته ای دارد.
حالا باید از آن ساده لوحان پرسید، کشور امارات با یک دهم جمعیت ایران و حجم عظیم منابع نفتی و با صنعت بسیار کوچکتر از ایران چه نیازی به انرژی هسته ای داشت؟
🔴 #مڪانیسم_مـاشه| مڪانیسم ماشه در برجام به چه معناست؟
🔻 #زمـانـه| مڪانیسم ماشه (Snapback) در راستای حلاختلاف پیش بینی شده در برجام، فرآیندی است که اگر یکی از طرفهای برجام به این جمعبندی برسد که طرف دیگر به تعهدات ذکر شده در این توافق پایبند نیست، میتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند.
🔹 این کمیسیون، در چارچوب برجام و با هدف نظارت بر اجرای آن تاسیس شده است. اگر در بازه زمانی ۳۵ روزه، موضوع شکایت آنگونه که شاکی میخواهد حل و بررسی نشود، شاکی میتواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد. همچنین شاکی می تواند با آگاهسازی شورای امنیت سازمان ملل درباره حل نشدن موضوع شکایت، عدم اجرای چشمگیر آن را متضمن شود. پس از آن، شورای امنیت نیز ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریمها یا بازگرداندن آنها قطعنامه صادر کند.
🔹 اگر در این مدت، شورای امنیت نتواند در این خصوص قطعنامه صادر کند، تمام تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل که قبل از برجام برقرار شده بودند، به طور اتوماتیک بازمیگردند. به این ساز و کار، مکانیسم ماشه (Snapback) یا بازگشت سریع تحریمها هم میگویند.
🔹 نکته مهم این ساز و کار، این است که بازگشت تحریمها، قابل وتو نیست بلکه «عدم بازگشت تحریم ها» قابلیت وتو دارد. یعنی رای گیری برای «بازگشت تحریم ها» انجام نمی شود بلکه برای «ادامه تعلیق تحریم ها» انجام می شود که حتی اگر شورا به آن رای ندهد، یک عضو دارای حق وتو می تواند رای را وتو کرده و عملا تحریم ها بازگردند!