🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند.
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
#صرفا_جهت_اطلاع
❌ مسیح علینژاد میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد‼️
✍️ وندی شلیت
🍃🌻🍃
🔻وندی شلیت نویسنده فمینیست معروف آمریکایی در مطلبی در خصوص فعالیتهای مسیح علینژاد مینویسد:
🔸 «...من خانم مسیح علینژاد که بهتازگی به آمریکا آمده را نمیشناسم و او را درک نمیکنم. من او را در یک برنامه تلویزیونی دیدم که خطاب به مردم ایران میگفت اینجا نهایت امنیت و آزادی است.
🔹 من او را دیدم که با یک دوربین در خیابانهای آمریکا راه میرفت و زنان ایرانی را تشویق به ترک حجاب و شبیه شدن به زنان آمریکایی میکرد.
🔺 او را نمیشناسم و نمیدانم در چه شرایطی قرارگرفته که این کار را انجام میدهد؛ اما این را میدانم که او یا آمریکا را نمیشناسد یا میخواهد از زنان کشورش انتقام بگیرد!»
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #کلیپ
🌀 موضوع: تاثیر مخرب فضای مجازی بر عفاف و بنیان خانواده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#نجابت_ایرانی
🍀
🇮🇷🌸
11(2).pdf
286.3K
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کسی که بود شکافندۀ تمام علوم
هزار حیف که از زهر کینه شد مسموم
سر تو باد سلامت ایا رسول الله
وصِّی پنجم تو کشته شد ولی مظلوم
◼️شهادت امام محمد باقر(ع) تسلیت باد...
#ثامن
۶۶۶.pdf
125.8K
🔴 ایران وطالبان وسناریوهای محتمل!
▫️ در ایران الان دو نگاه به تحولات افغانستان وجود دارد ولازم است که این دو نگاه در راستای تامین امنیت ملی کشور به همدیگر نزدیک تر شوند:
الف- یک نگاه طالبان را دشمن می داند ،مشی ومرام فکری او را سلفی گری می داند ومعتقد است که مبانی اعتقادی آنان با شیعیه در تضاد است.
ب-نگاه دیگر معتقد است که طالبان امروز، با طالبان گذشته بسیار فرق دارد،ضد آمریکایی هستند، واتفاقا در راستای تامین امنیت ملی و وامنیت جامعه شیعی در افغانستان باید با آن گفتگو و رابطه بر قرار کرد.
🔹 سناربو های محتمل برای تحولات افغانستان وآینده روابط ایران وطالبان:
1⃣ سناریوی اول؛طالبان در افغانستان شکست بخورد ودولت مرکزی بر سراسر افغانستان سیطره یابد.
2⃣ سناریوی دوم؛طالبان بر کل افغانستان مسلط شود ودولت اشرف غنی ساقط گردد.
3⃣ سناریوی سوم؛نظام سیاسی فعلی یعنی دولت افغانستان وطالبان برای اداره ی کشور به یک توافق جامع برسند به عبارتی طالبان به روند سیاسی قدرت ملحق گردد.
4⃣ سناریوی چهارم؛تداوم وضع موجود وتداوم تا امنی وکشتار در افغانستان است.
🔸 در ارزیابی سناریوهای محتمل که براساس مطالعات آینده پژوهی، بهترین سناریو برای ایران ؛سناریوهای اول و سوم است.اما تحلیل میدانی افغانستان نشان می دهد که سناریوی اول کمترین شانس تحقق را دارد.لذا ایران بهتر است که با طالبان رابطه برقرار کند واز گفتگوهای افغان-افغان یعنی دولت مرکزی وطالبان حمایت نماید.
اما بدترین سناریو ها برای ایران سناریوهای دوم و چهارم است یعنی سیطره طالبان با مشی سلفی گری در افغانستان و تداوم نا امنی وکشتار در افغانستان است وانتقال ناامنی به ایران ومرزهای شرقی است. حداقل پیامد این ناامنی آوارگی ملیون ها افغانی خاصه شیعیان به سمت ایران است ،واین برای ایران که خود دچار مشکل اقتصادی است یعنی تشدید فشار و نامنی اقتصادی وعوارض بسیار دیگر.
◽️ شرایط افغانستان در این روزها شرایط دشواری است.در ایران برای مواجهه با این بحران باید تصمیمات حیاتی گرفت و در نهادهای تصمیم ساز برای تامین امنیت ملی اجماع ایجاد کرد.
✴️ شش نکته مهم در سخنرانی بشار اسد
🔸رئیسجمهور سوریه سخنان بسیار مهمی را در مراسم تحلیف و سوگند ریاستجمهوری خود ایراد کرد. آنچه بشار الاسد گفت، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و میتواند متغیرهای جدیدی را در سطح منطقه به وجود بیاورد. سوریه در کنار عراق حلقه وصل محور مقاومت است، محوری که از ایران شروع شده و تا دریای مدیترانه ادامه دارد و نقش بسیار مهمی در معادلات منطقهای و جهانی ایفا میکند.
نکته اول: تاکید بر این که سوریه از هر گونه مقاومت مردمی مسالمت آمیز یا مسلحانه علیه اشغالگران آمریکایی و مزدوران آنها تا زمان آزادسازی تمامی اراضی سوریه و اراضی عربی و بیرون کردن آخرین تروریست حمایت خواهد کرد و چه بسا بمباران موشکی مکرر پایگاههای آمریکا در دیرالزور و میدان نفتی العمر و گازی کونیکو سوریه طی دو هفته گذشته اولین گام در این موضوع باشد.
نکته دوم: بازسازی سوریه است که در دهه سیاه گذشته ویران شد. این بازسازی براساس اصولی صورت می گیرد و بارزترین آن این است که قدرت تنها از داخل سوریه تامین می شود، ثبات تنها با تامین امنیت فراهم میشود و امنیت شهروندان و انجام اصلاحات از طریق توسعه نه تخریب امکان دارد.
نکته سوم: مبارزه با تمامی اشکال فساد و مجازات افراد فاسد است و همه از جمله ما امیدوارند فساد ریشه کن شود و بدون هیچ گونه استثنایی همه را در برابر محاکمه عادلانه و دستگاه قضایی مستقل شفاف پاسخگو باشند.
نکته چهارم: بحران وخیم اقتصادی است که طبق برآوردهای سازمان ملل ۸۰ درصد مردم سوریه را زیر خط فقر قرار داده است و قطعا راه حلهای آن در اولویت خواهد بود. ضمن اینکه باید اشاره کرد این فقر علاوه بر فساد و احیانا سوء مدیریت، دو دلیل اصلی دارد و آن محاصره اقتصادی گرسنگی و وجود حدود ۴۰-۶۰ میلیارد دلار وجوه بلوکه شده سوریه در بانک های لبنان هستند. علاوه بر مطالب گفته شده به نظر میرسد ارزش لیره سوریه بالاتر از لیره لبنان است و ارزش واحد پولی این کشور در چند روز آینده هم به دلیل تشدید بحران تشکیل دولت جدید در لبنان در پی کناره گیری سعد حریری، نخست وزیر مکلف این کشور سقوط خواهد کرد.
نکته پنجم: این است که «هیچ جدایی میان مساله فلسطین و مساله سوریه وجود ندارد، فلسطین نزدیکترین مساله به سوریه است و تعهد دمشق به آن ثابت است و شرایط این تعهد را تغییر نمیدهد». این موضعگیری سوریه در اوج بحران هم دیده شد؛ وقتی که اسد به درخواست سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان درخصوص تجهیز نوار غزه و گروههای مقاومت فلسطین به موشکهای ضد تانک کورنت پاسخ داد. موشکهایی که از هرگونه یورش اسرائیل به نوار غزه تحت محاصره ممانعت کرد.
نکته ششم: تاکید مجدد بر روحیه تسامح، گذشت، آشتی و استقبال از تمامی سوریهایی است که فریب خورده، علیه کشور خود به خدمت گرفته شده اند و به کشور و ارتش از پشت خنجر زده اند. #یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن