🔺ساعتی پس از اعلام خبر حرکت کشتی های ایرانی حامل سوخت به سمت لبنان، #سعد_حریری (در لبنان) کشتی های ایرانی را حاملان خطر و تحریم می خواند و #احمد_زیدآبادی (در ایران) نیز آن را نوعی هبه از دارایی های مردم ایران می داند؛ جماعت همیشه طلبکاری که کار نمی کنند و وظیفه شان نیز بحران سازی در جهت منافع غرب است، هدفشان اینست که با تشکیک و لجن پراکنی (در لوای دلسوزی)، مانع حل عزتمندانه ی مشکل مردم کشورشان و بیشتر ذلیل شدنِ آمریکا و متحدانش در منطقه شوند وگرنه بهتر از هرکسی میدانند که اولا این معامله بین دولت ایران و یک شرکت خصوصی و با ارز لیر لبنانی انجام گرفته و درثانی با منتظر وعده های آمریکا ماندن، مشکلی از مردم شان حل نخواهد شد!
#همینقدر_تباه
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
🔴 چه کسانی مخالف ارسال کشتی حامل سوخت از ایران به لبنان هستند؟
♦️ شرایط لبنان که تلاش میشود از سوی جریانهایی مانند ۱۴ مارس و گروههای مخالف مقاومت بی ثبات و همواره ناآرام باشد، در چند ماه گذشته به دلیل بحران سوخت وارد مرحله جدیدی شد.
♦️ گزارشهای میدانی از لبنان حاکی از استقبال خوب افکار عمومی لبنان در تمامی گرایشها سیاسی و جریانهای مختلف لبنان از این اقدام است. بویژه اینکه این موضوع میتواند تا میزان زیادی به بحران سوخت پایان دهد. اما موضوع شگفتانگیز اینجاست که برخی از جریانهای سیاسی داخل لبنان نسبت به این موضوع مخالفت کردند.
♦️ سعد الحریری، رهبر جریان مستقبل لبنان، از مخالفان اصلی حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به لبنان است. رژیم صهیونیستی نیز نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرده است و رسانههای این رژیم به همراه عناصر داخلی آنها در لبنان تلاش میکنند تا نسبت به آن شک و تردید کنند و از اهمیت آن بکاهند.
🆔https://eitaa.com/samen01markazi
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: پرهیز از خطای محاسباتی‼️
🍃🌻🍃
🔻 در جریان کربلا حدود ۱۲۰۰ نفر با امام حسین (علیه السلام) عازم کربلا شدند اما روز عاشورا حداکثری که با امام حسین علیه السلام ماندند حدود ۱۲۰ نفر بوده است. نه آنهایی که رفتند بی دین بودند و نه آنهایی که ماندند، عقلانیت نمی دانستند.
🔹 اشکال کار در بحث محاسبات بود (اشتباه محاسباتی)؛ بعبارتی ۱۰۸۰ نفر محاسبه کردند لشکر ۱۲۰۰ نفری در برابر لشکری دهها هزار نفری حتما نتیجه آن شکست است. در مقابل ۱۲۰ نفر محاسبه معنوی کردند که این شکست نیست بلکه یک پرواز میان بُری است به سوی لقاءا....
🌀 گزارههای تحلیلی:
🔸 محاسبهی غلط، یکی از بزرگترین خطرها است؛ چون ارادهی انسان تحت تأثیر دستگاه محاسباتی او است: اگر دستگاه محاسباتی بد کار کرد، ارادهی انسان تصمیمی میگیرد و در جهتی میرود که خطا است.
🔹 خطای محاسباتی از اینجا ناشی میشود که ما جبههی خودمان را هم درست نشناسیم، جبههی مقابل را هم درست نشناسیم؛ وقتی نشناختیم، در محاسبه اشتباه میکنیم؛ «دستگاه محاسباتى وقتى دچار اختلال شد، از دادههاى درست، خروجىهاى غلط بهدست خواهد آورد.
🔺 دشمن نیز بهدنبال اختلال در نظام محاسباتی در داخل کشور است ودلیل آن نیز عدم توانایی پیشبرد برنامه های پیش بینی شده خود در میدان واقعی و در مقابل سعی مضاعف و شبانه روزی با عملیات روانی جهت زیر سوال بردن مقاومت و ایستادگی ملت ایران است. در این باب هوشیاری، هوشمندی و بصیرت بالای مسئولین و مردم، لازمه مقابله با این ترفند دشمن است.
✍#حسین_عباسیان
#روشنگری
#ثامن
#محرم
🇮🇷💐
💐
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: مدیریت تنوع ذائقه فرهنگی در رسانه ملی؟
🍃🌻🍃
1⃣ عشق به امام حسین علیه السلام در دل و جان اکثریت مردم ایران متبلور است و طبیعی است که نمود آن در رسانه ملی عیان باشد.
2⃣ تبلیغات و برنامهسازی تلویزیونی کار آسانی نیست و جذب آحاد مردم نسبت به موضوع مهم و ممزوج با هویت ایرانیان، یعنی محرم و عاشورا، علاوه بر هوشمندی، نیازمند هنرمندی وافر است، در حالیکه حجم زیاد برنامه های سخنرانی و مداحی در این ایام، بعید است در اثربخشی در مخاطب و نگهداشت آنها، رسانه ملی موفق بوده باشند.
3⃣ پاسداشت محرم در شبکه های تلویزیونی منافاتی با تامین سایر ذائقه ها اعم از ورزشی، مستند، فیلم و سریال و...، ندارد در حالی که به عنوان مثال قطع سریال #گاندو در شبهای تاسوعا و عاشورا نشان از عدم توجه مدیران رسانه ملی در حفظ و نگهداشت مخاطب دارد.
4⃣ رسانه ملی میزان سنجش و ارزیابی مدیران شبکه های خود را باید بر اساس میزان جذب مخاطب قرار دهد و لازمه این امر توجه به ذائقه همه مخاطبان است نه رقابت بین شبکهها در حجم و میزان پخش برنامه های مناسبتی و سخنرانی و مداحی، که پخش به اندازه آنها لازم، ولی هوشمندانه عمل کردن در این امر واجب است.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#محرم
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐
💐
🎥 ببینیم
🌀 موضوع: بازی های #اصلاحطلبان، از "چرا در عراق هستیم" تا "چرا در #افغانستان نیستیم"
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
#طالبان
باید روایت ساز باشیم!
ما در روایت سازى رسانه اى داراى ضعف هستیم. در این مسأله چند علت رخ می دهد :
اول اینكه - اولین نقطه ضعف ما این است كه در انتخاب موضوع پیام و نحوه ارائه آن دچار ضعف هستیم. بدین جهت است كه اگرچه محتواهاى خوبى را ارائه می كنیم لكن در انتخاب موضوع مورد نیاز و روش بیان هنرمندانه آن ضعف داریم.
دوم اینكه- زبان مفاهمه ما با عموم مردم بخصوص جوانان ضعیف است. این همان چیزى است كه باعث می شود رسانه هاى معاند از خلأ آن بهره برده و به سرعت آنچه می خواهند را به افكار عمومى غالب كنند. نباید فراموش كنیم در روایت سازى، روایت اول، روایت غالب است. روایت نكنید روایت می شود و هر دفاعى هم شكست و بازى در پازل روایت سازان قلمداد می شود.
سوم اینكه؛ در برخى موارد اصل و فرع موضوع دچار تقدم و تاخرهاى ناصواب می شود. مهمترین موضوع در تولید و پردازش و ارائه پیام، مسأله شناسى، تشخیص موضوع اساسى از موضوعات فرعى و چینش ساختار حاكم بر محتواست. اگر در این نقطه اشتباه كنیم، باید به بازى خوردن هاى مكرر رسانه اى تن دهیم. در صورت عدم اصلاح این رویه بشدت قابل پیش بینى و برنامه ریزى خواهیم بود.
چهارم اینكه؛ نباید سرگرم امواج رسانه اى شویم. گاهى با یك موج رسانه اى، یك موضوع فرعى چنان رسانه هاى جریان اصلى را به خود سرگرم می كند كه اساساً جریان اصلى و فرعى جابجا شده و این در اولویت سازى براى افكار عمومى نیز اختلال ایجاد می كند. فراموش نكنیم انحراف حواس و توان رسانه ها، مسؤولان و مردم، یكى از رویكردهاى دشمن در جنگ نرم است.
پنجم اینكه؛ طرح ریزى آفندى و پدافندى داشته باشیم. ما در حوزه رسانه امروز بیشتر درگیر دفاع هستیم كه البته تا حدى با توجه به حجم حملات رسانه هاى بیگانه طبیعى است اما این دفاع در اكثر مواقع هم اثرگذار نبوده و هم توان رسانه اى ما را براى طرح ریزى حمله رسانه اى، هدر می دهد و در عین حال به بازتولید سناریوى حمله رسانه اى انجام شده نیز یارى می رساند.
ششم اینكه؛ انعكاس صداى مردم و مشكلات كشور براى حل آنها باشیم. رسانه هاى ما عمدتا انعكاس صداى مسؤولان و دستگاهها هستند تا صداى مردم. یكى از روش هایى كه منجر به اعتمادسازى میان افكار عمومى و فاصله دادن آنها از افتادن در دامن تردیدها و تضادها می شود، این است كه صداى خودشان را از زبان رسانه ها بشنوند. البته باید مراقب باشیم مطالبه گرى به تخریب و سیاه نمایى منجر نشود و برآیند آن به حل مسأله و علاج مشكل ختم شود و امید و نشاط آفرین باشد.
بسم الله الرحمن الرحیم
ذات اقدامات طالبان در افغانستان سخت گیرانه است به ویژه برای غربزده ها
اما برای مردم افغانستان که ناامنی ، اشغال گری و بی هویتی دولت کرزای و اشرف غنی را تحمل کرده اند فعلا می تواند جذاب باشد.
در ضمن غربیها یک چیز ثابتی را پیگیری می کنند آن هم اختلاف و چند دستگی ، جنگ داخلی و غارت منابع ارزشمند در افغانستان است.
رجبی
🔴 کشف ذخایر بزرگ گاز در منطقه انحصاری اقتصادی ایران در دریای خزرمعادلات ژئوپلیتیک منطقه ای و جهانی را به نفع ایران تغییر می دهد.
🔹هفته گذشته کشف یک منبع بزرگ گاز جدید در منطقه انحصاری اقتصادی ایران دردریای خزر اعلام شد.
🔹با وجود این میدان گازی، ایران قادر خواهد بود حداقل 20 درصد گاز مورد نیاز اروپا را تأمین کند.
اگر میزان صادرات، قیمت و مقصد این گاز با روسیه هماهنگ شود، به قدرت چانه زنی مسکو بر اروپا در مبحث انرژی می افزاید، که در حال حاضر محل اصلی اختلاف بین کشورهای اروپایی و آمریکا در ناتو است.
🔹به گفته علی اصولی ، مدیر عامل KEPCO ، تخمین زده می شود که حوزه گازی چالوس دارای ذخایر گازی معادل یک چهارم میدان گازی فوق غول پیکر پارس جنوبی، یا حدود 11 فاز آن است.
🔹که البته سایت پارس جنوبی با قطر مشترک است. اما حوزه گازی چالوس به طور کامل در بخش ایران در خزر واقع شده است و اختلافات جاری بین پنج کشور ساحلی دریای خزر (روسیه ، ایران ، قزاقستان ، ترکمنستان و آذربایجان) که مالک نفت و گاز و سایر منابع دریای خزر هستند بر حوزه گازی چالوس تأثیر ندارد.
#ثامن
🇮🇷💐
💐
🌐 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: الزامات جلسات بررسی کابینه
🍃🌻🍃
🔹از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز میکند. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت. دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
💢 گزاره های تحلیلی:
1⃣ مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و درنهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد.
2⃣ طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد.
3⃣ یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند.
4⃣ برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
🌀 نکته پایانی: بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی موردتوجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد.
✍عزیز غضنفری
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۱)
💢 موضوع: بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🍃🌻🍃
🔊 خبر: «سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد.
🔸 گزارههای تحلیلی:
1⃣ بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود.
2⃣ اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است.
3⃣ بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند.
4⃣ ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سید حسن نصرالله بر هم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعد الحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد.
🔺 جمعبندی: تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد».
✍ احمد بنافی
#روشنگری
#ثامن
ویژگی_های_کابینه_از_نگاه_رهبر_انقلاب.pdf
3M
🇮🇷💐
💐
🌀به بهانه جلسات رای اعتماد به کابینه
✅ ویژگیهای کابینه کارآمد از دیدگاه رهبر معظم انقلاب
🍃🌻🍃
💯 شاخص یابی بیانات در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سال ۶۸ تا ۹۲
#روشنگری
#ثامن
#دولت_انقلابی