1.mp3
9.14M
☘️
💢#صوتی (۱) | پرسشها و شبهات اصلی دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌴ویژه #دفاع_مقدس
🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
🍀
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️
🎥#مجموعه_کلیپ| بچههای حاج قاسم
🍃🌹🍃
🌺این قسمت: روایت #حاجقاسم از شجاعت و معنویت شهید علی عابدینی
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🍀
✍️هدف از انتشار جزییات ترور شهید فخریزاده چیست؟ - قسمت دوم
🔻هدف اسرائیل از انتشار این خبر
🔸وضعیت در مناطق اشغالی از کنترل دولت خارجشده است، بیماری کرونا امان مسئولان این پادگان تروریستی را بریده و سطح انتقادات از نفتالی بنت در بالاترین سطح خود قرار دارد، رژیم صهیونیستی با فشار مقاومت به عقب راندهشده و آنها هر شب کابوس موشکباران میبینند.
🔸در چنین وضعیتی اسرائیل تنهاتر از گذشته و بدون آمریکاییها باید امنیت خودش را حفظ کند. انتشار گزارش سفارشی اخیر توسط موساد بیشتر شبیه یک آگهی تبلیغاتی برای یک کمپانی ورشکسته به منظور پیدا کردن مشتری برای چند کالای بنجل است.
🔸مقامات امنیتی اسرائیل تلاش می کنند تا این پیام منتشر شود که بعد از خروج آمریکاییها از منطقه همچنان ماشین جنگی سر پا مانده و آنها از امروز به بعد برای اشاعه تروریسم و انتشار جزییات آن محدودیتی قائل نیستند. رژیم صهیونیستی چون یک گراز وحشی قبل از شکار با گرد و خاک به پا کردن برای همه خط و نشان می کشد.
🔻طراحی دشمن
🔸فشار دشمن برای نرمال کردن ایران و تسلیم در برابر زیادهخواهی غرب در دو فاز پیش میرود. فاز اول این برنامه ادراکی و روانی با توسل به انتشار گزارشهایی اغلب غلو شده است، فاز دوم آن محدود ضرباتی است که آمریکاییها با توسل به برخی عناصر خودفروخته، مزدور و نیز جوخه ترور رژیم صهیونیستی به مقاومت مردمی در منطقه زده است، پیام هر دو فاز عملیات آن است که میتوانیم آتش جنگ را تا داخل ایران بکشانیم. در هر دو صحنه طراحیشده دشمن در سالهای اخیر شکستهای سنگینی خورده و به عقب راندهشده است.
🔸البته انتشار گزارشی تکراری از یک جنایت ناگوار در شمال تهران با قصد فشار به ایران برای ما درسهایی نیز در خود دارد.
🔸 اقدامات امنیت بخش مردان میدان منجر به افزایش قدرت نرم و سخت ایران شد و بازیگری جمهوری اسلامی در مناسبات منطقهای و جهانی را تقویت کرد.
🔸در طرف دیگر دیپلماسی تعامل، سهل اندیشی و اشتباه محاسباتی، گرفتار آمدن در فریب استراتژیک آمریکا و اسرائیل را فراهم ساخت.
🔸 از میدان تا دیپلماسی، در دهه نود شاهد دو نگرش و دوجهان بینی متفاوت بودیم. نگرش انقلابی و جهانبینی توحیدی در برابر نگرش غیرانقلابی و جهانبینی نئولیبرال، اکنون این اختلاف سطح از میان برداشتهشده است.
🔸مقامات امنیتی در کاخ سفید پس از فرار مفتضحانه از افغانستان بهخوبی میدانند که خانه عنکبوت سستتر از همیشه در آستانه فروپاشی است، محاسبات دشمن پس از شهادت شهید سلیمانی با درخشش مردم در خیابانهای بغداد، دمشق؛ نجف؛ بیروت، صنعا و تهران به همریخت.
🔸آنها بهخوبی میدانند که یک ضربه به مقاومت تبدیل به «ابر رویدادی» دشوار علیه آنها خواهد شد. این واقعه بسیار عظیم، همزمان تحولی شگرف و رستاخیزی غیرقابلتصور در تمامی روندهای محیط داخلی، منطقهای و فرا منطقهای ایجاد خواهد کرد.
[ ##نشستهای_بصیرتی #نشستهای_بصیرتی
✅تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
🔺مهدی جهان تیغی
[ #ثامن_مرکزی #نشستهای_بصیرتی
🔻هدف از انتشار جزییات ترور شهید فخریزاده چیست؟ - قسمت اول
🔹مراکز امنیتی رژیم صهیونیستی از آنکه بهزودی عراق و اردن نیز به سرنوشت افغانستان مبتلا شوند سخت نگران هستند. افتادن سایه ترس بر سر مقامات رژیم صهیونیستی باعث شد تا آنها با توسل به یک گزارش سفارشی در روزنامه نیویورکتایمز بخشهایی از صحنه ترور شهید فخری زاده را بازگو کنند.
🔹نکته قابلتوجه آنکه در گزارش آمریکاییها از ماجرای ترور هیچ نکته جدیدی ارائه نشده است. به نظر میرسد مقامات امنیتی دولت تروریست اسرائیل با انتشار جزییات دقیقتر و نیز بر عهده گرفتن مسئولیت آن اهداف دیگری را در سر دارند.
🔹روزنامه اسرائیلی «مکور ریشون» اخیراً در گزارشی از وضعیت امنیتی رژیم اشغالگر قدس مینویسد: بهزودی صحنه منطقه دچار تحولات بزرگی میشود، از امروز اسرائیل تنها باید به خودش تکیه کرده و از همپیمانان در صلح ابراهیم بهدرستی بهره ببرد.
🔹وضعیت میدانی نشان میدهد که خط افتراق روشنی میان منافع آمریکاییها و رژیم صهیونیستی ایجادشده است؛ دورانی که نتانیاهو لیست ترور برای آمریکاییها فرستاده و ترامپ آن را به مرحله عملیاتی درآورد به پایان رسیده است. بنابراین انتشار روایت از صحنه ترور شهید فخری زاده برای آمریکاییها و اسرائیل معنایی مجزا از یکدیگر دارد.
🔻منافع واشنگتن از بازخوانی ترور در آبسرد
🔹مقامات غربی به دنبال یکراه حل اجماعی برای بازگشت ایران به میز مذاکرات هستند. بریتانیا، فرانسه و آلمان پس از پایان نشست شورای حکام در بیانیه مشترکی با ابراز «نگرانی عمیق» از «نقض پیاپی تعهدات هستهای ایران»، از تهران خواستند تا از «فرصت دیپلماتیک» ایجادشده در پی توافق خود با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی استفاده کند.
🔹آمریکاییها تمایل دارند از فرصت حضور وزیر امور خارجه کشورمان در نیویورک استفاده کرده و مقدمات بازگشت دست جمعی همه طرفها به میز مذاکرات را فراهم آورند. البته امیر عبداللهیان آب پاکی را روی دست آمریکاییها ریخته و اعلام کرده است که هیچ مذاکره مستقیمی میان تهران و واشنگتن در حاشیه سفرش به آمریکا صورت نخواهد گرفت.
🔹تغییر روش ایران در برخورد با زورگویی غربیها باعث شد تا هفته قبل راب مالی مذاکرهکننده ارشد آمریکایی اعلام کند که تا ابد فرصت مذاکره وجود ندارد؛ در آن زمان واشنگتن پست در گزارشی نوشت: «معنای سخنان مالی مشخص نیست فرض کنید همین فردا صبح فرصت مذاکره به پایان برسد؛ بعدازآن چه؟ بایدن چه استراتژی در برابر تهران پیش رو خواهد داشت؟»
🔹به نظر میرسد انتشار گزارش ترور و شهادت دکتر فخری زاده در نیویورکتایمز پاسخی برای سؤالات روزنامه آمریکایی باشد. برخی منابع دیپلماتیک در کشورمان اعتقاد دارند که آمریکاییها بهزودی به تنظیمات کارخانه بازگشته و ماشین ترور چون دوره اوباما آغاز به کار میکند!
🔻ترور میکنیم تا توافق کنید!
🔹برخی آگاهان امنیتی منطقه اعتقاد دارند که آمریکاییها با اشاره آشکار به ماجرای ترور شهید فخری زاده آخرین تلاش خود را برای بازگشت ایران به میز وین انجام داده است. این حربه منافقانه با تغییرات در وزارت امور خارجه و تیم مذاکرهکننده بیاثر شده است. آمریکاییها در ارزیابی نهایی خود دریافتهاند که اگر سطح فشار از وضعیت کنونی بالاتر برود؛ ایران تمامی وظایف پادمانی را کنار گذاشته و از NPT خارج میشود.
✳️ادامه دارد....
[ #ثامن_مرکزی #نشستهای_بصیرتی
✅تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔹هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است.
اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
🔺مهدی جهان تیغی
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۱۶) | آیا سرنوشت عینالاسد در انتظار پایگاه حریر است؟
🍃🌹🍃
🔻 پایگاه حریر از جمله پايگاههاي آمریکا در شمال عراق است که در سال های اخیر به محلی برای آموزش و پشتیبانی از نیروهای ضد انقلاب بدل شده است.
🔹 این پایگاه در ۷۵ کیلومتری شهر اربیل و ۶۶ کیلومتری مرز ایران قرار دارد.
🔸 اما حالا گویا کاسه صبر مقامات کشورمان لبریز شده و ضمن در خواست از دولت عراق برای برای اخراج نیروهای آمریکایی از پایگاه حریر، مستقیما به آمریکایی ها نیز هشدار دادهاند که در صورت تکرار شرارتها بساط آنها را جمع خواهند کرد.
🔺 حال باید منتظر ماند و دید که آیا سرنوشتی مانند عین الاسد در انتظار پایگاه حریر است یا آنکه آمریکاییها بدون آنکه دچار ضربه مغزی شدید شوند این پایگاه را ترک خواهند کرد.
#روشنگری
#ثامن
2.mp3
8M
☘️
💢#صوتی (۲) | پرسشها و شبهات اصلی دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌴ویژه #دفاع_مقدس
🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
✅نشست برخط(وبیناری)
📍موضوع : تحریف دفاع مقدس
♦️سخنران : سردار جمال شاکرمی
🔺فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع)استان ایلام
⏰زمان: پنج شنبه یکم مهر ماه ۱۴۰۰
ساعت ۲۰:۰۰ شب
🔺بستر اجرا کانال هادیان بصیر در روبیکا
لینک شرکت در نشست👇
https://rubika.ir/hadianebasir1
معاونت سیاسی سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام
✍️«زنان» بازیچه «سیاسی کاری» جریان اصلاح طلب
🔹روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «چالش پیشرویرئیسی مردی با پیراهن شماره 8» نوشت:«فارغ از موضوعات حساس و مهمی که پیشروی دولت رئیسی است اما مسئله فوتبال و رسیدگی به موضوعاتی که فیفا روی آن حساسیت دارد، میتواند در آیندهای نهچندان دور برای ابراهیم رئیسی دردسرساز شود. واقعیت این است که جانی اینفانتینو، رئیس فیفا در نظر دارد زمستان همین امسال به تهران سفر کند».
🔹این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت:«رئیس فیفا بهتازگی در دیداری که با رئیس فدراسیون فوتبال ایران داشته دو شرط مهم برای دادن میزبانی به تیم ملی ایران در مسیر انتخابی جام جهانی داشته که اولی نصب تجهیزات VAR است و دومی ورود زنان به ورزشگاه. این دو شرطی است که طرف ایرانی باید تلاش کند تا 20 مهرماه و زمان بازی تیم ملی با کره جنوبی رفع و رجوعش کند».
🔻نکته و نظر:
🔸متاسفانه بخشی از جریان اصلاح طلب به موضوع زنان صرفا به عنوان ابزاری جهت نیل به اهداف سیاسی نگاه می کند. نگاه این طیف به مسئله زنان، نگاهی جنسیت زده و ابزاری است.
🔸اصلاح طلبان تاکید دارند که زنان باید برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه بروند تا «هم فحش بدهند و هم فحش بشوند»!. فعالین اصلاح طلب مدعی هستند که «اگر زنان برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند»! آیا این نوع دیدگاه، توهین به بانوان محترم ایرانی نیست؟!
🔸آیا اکنون دغدغه اصلی بانوان کشورمان، حضور به عنوان تماشاچی در بازی مردان است؟! یک سوال؛ جریان اصلاح طلب که از سال 96 تا 1400 شهرداری تهران را در اختیار داشت، در زمینه سرانه اماکن ورزشی بانوان چه اقداماتی انجام داده است؟!
🔸جریان اصلاح طلب که از سال 92 تا 1400 دولت را در اختیار داشت، برای رسیدگی به مطالبات زنان سرپرست خانوار چه اقداماتی انجام داد؟ در حمایت از جوانان نخبه چطور؟ آیا دولتِ اصلاح طلبان در رسیدگی به مطالبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بانوان کشورمان کارنامه موفقی به جا گذاشت؟
🔸واقعیت این است که جریان اصلاح طلب با مطالبات اصلی جامعه فرسنگ ها فاصله دارد.