eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 2
39 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
678 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
از درگیری‌های سوریه چه خبر؟ فاکس نیوز: حال برخی زخمی‌های آمریکایی وخیم است| بیانیه مقاومت خطاب به آمریکایی‌ها: چشم در برابر چشم و دندان در برابر دندان فاکس نیوز: شماری از نیروهای آمریکایی در اثر حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در سوریه زخمی شدند و حال برخی از آنها وخیم گزارش شده است. این حملات در شرق سوریه و در دیرالزور رخ داد. دو حمله جداگانه از جانب نیروهای تحت حمایت ایران انجام گرفته و طی این حملات، دو پایگاه آمریکایی مورد هدف قرار گرفته شده است؛ یک حمله موشکی و حمله‌ای دیگر با چندین پهپاد ایرانی. کانال سوریه به فارسی بیانیه‌ای به نقل از محور مقاومت درباره حملات امشب به اشغالگران آمریکایی منتشر کرده است: پس از حمله اخیر آمریکا به دیرالزور، نیروهای مقاومت در سوریه به انتقام خون شهدایی که در این حمله به شهادت رسیدند، برای پاسخ شتافتند. مقاومت با شلیک موشک‌ و پهپادهایی پایگاه‌های نظامی آمریکا در میادین نفتی العمر و کونیکو و فرودگاه نظامی الشدادی را هدف قرار داد. این پاسخ منجر به تلفات و زخمی شدن نیروهای ارتش اشغالگر آمریکا و امتناع آن‌ها از ادامه حمله شد. از آنجایی که مقاومت در سوریه تایید می کند که چشم در برابر چشم و دندان در برابر دندان ، همواره آمادگی خود را برای پاسخ به هرگونه تجاوز اشغالگران آمریکایی به خاک سوریه و بازدارندگی در برابر آسیب به امنیت و زندگی شهروندان سوری اعلام می کند.
هدف پوتین از استقرار سلاح های اتمی تاکتیکی در بلاروس چیست ؟ روسیه در واکنش به ارسال سلاح های حاوی اورانیوم ضعیف شده به اوکراین اعلام کرد که تسلیحات اتمی تاکتیکی خود را در بلاروس مستقر خواهد کرد . این اقدام روسیه بازتاب زیادی در رسانه های جهان داشته است و کانال تفسیرگر به اثرات راهبردی آن در این یادداشت خواهد پرداخت. سلاح های اتمی تاکتیکی عملکردی مشابه سلاح های اتمی راهبردی دارند با این تفاوت که قدرت تخریب آنها کمتر است . به عبارت دیگر این سلاح ها بسیار مرگبار هستند اما برای صحنه های نبرد و نابودی خطوط گسترده رقیب و لشگرهای پرشمار زرهی طراحی شده اند و میتوانند تا شعاع چند کیلومتر مربع را نابود کنند . قدرت سلاح های اتمی تاکتیکی از یک کیلوتن تی ان تی تا ۱۰۰ کیلوتن تخمین زده می شود . این سلاح ها زمانی توسعه یافتند که قدرت تخریب سلاح های اتمی راهبردی و بمب های هیدروژنی آشکار گشت و کشورهای جهان متوجه شدند که دیگر نمی توان از تسلیحات غیرمتعارف راهبردی استفاده کرد، زیرا بقای کره زمین و حیات انسان ها به خطر می افتد. به دلیل فوق کشورهایی چون آمریکا و روسیه به سمتی رفتند که تسلیحات نامتعارفی تولید کنند که بتوانند در صورت لزوم آن را به کار گیرند . تسلیحات اتمی تاکتیکی هم از طریق هواپیما پرتاب می شوند و هم می توان آن را روی موشک های کروز و بالستیک سوار کرد . روسیه از استقرار تسلیحات اتمی تاکتیکی در بلاروس چند هدف را می تواند دنبال کند ؛ ۱- واکنش تند، جدی و در سطحی بالاتر به ارسال گلوله های اورانیوم ضعیف شده از سوی انگلیس به اوکراین که قدرت نفوذ بسیار بالایی در زره پوش ها و سنگرهای بتونی دارند . ۲- نزدیک تر کردن سلاح های اتمی به کشورهای اروپایی و تهدید آنها به خصوص لهستان که مسیر اصلی ارسال تدارکات غرب به اوکراین است‌. ۳- تهدید ناتو و ارسال این پیام که روسیه تحمل شکست ندارد و اگر لازم باشد در نبردهای میدانی از سلاح های اتمی تاکتیکی استفاده می کند . ۴- تضعیف روحیه نظامیان و افسران ناتو در اوکراین با استفاده از تهدید به استفاده از بمب های اتمی تاکتیکی در نبردهای میدانی. ۵- داشتن دست بالاتر در مذاکرات احتمالی پایان جنگ ( که البته فعلا هیچ افقی برای اتمام بحران دیده نمی شود ) . با توجه به این که سلاح های اتمی تاکتیکی قدرت تخریب راهبردی ندارند ، استفاده احتمالی از آنها بدون تردید واکنش متقابل از نوع مقابله به مثل را از سوی کشورهای غربی در پی نخواهد داشت اما پیش بینی می شود در صورتی که پوتین سلاح های راهبردی اتمی را در جنگ اوکراین شلیک کند، اولا برنده و بازنده ای پس از آن وجود نخواهد داشت و تمام اروپا و خود روسیه و نظامیانش درگیر تبعات آن می شوند و دوم این که احتمال واکنش متقابل از سوی غرب کاملا متصور است. سلاح های اتمی تاکتیکی مانند سلاح های هسته ای راهبردی دارای آلودگی هستند اما آلودگی آنها به مراتب کمتر است . در پایان باید گفت روسیه قصد دارد با این اقدام هم اروپا و هم اوکراین را تهدید کند ، زیرا کمک های نظامی کشورهای عضو ناتو مانع از پیروزی روسیه در ۱۳ ماه گذشته شده است و پوتین قصد دارد با تصرف مجدد خرسون و احتمالا اودسا به هر شکل ممکن جنگ و بحران ناشی از آن را زودتر خاتمه دهد اما چنین چیزی حداقل در کوتاه مدت پیش بینی نمی شود .
مهم‌ترین کانون‌های اعتراضات در سال ۱۴۰۱ چه بود؟ پس از کانون آزادی و حقوق بشر مناقشات مرتبط با وضعیت حقوق و دستمزد نیز از مهمترین موضوعات پیرامون روند اعتراضات در دو فصل تابستان و پاییز امسال بوده است.  در تابستان و پاییز سال ۱۴۰۱ ، ۱۰ کانون درگیر اعتراضات بوده است که «کانون های آزادی و حقوق بشر» «حقوق و دستمزد» و «خدمات» بیشترین اعتراضات را به خود اختصاص داده اند. بر اساس آنچه ذکر شد میتوان نتیجه گرفت که مهمترین مطالبه و موضوع در اعتراضات دو فصل گذشته مربوط به کانون آزادی و حقوق بشر» نظیر مسائلی از قبیل آزادی‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است؛ بررسی داده‌های کمی حاصل از گروه‌های مشارکت کننده در اعتراضات مربوط به کانون نارضایتی «آزادی و حقوق بشر» نیز حاکی از حضور طیف وسیعی از گروه‌های مختلف جامعه از جمله گروه های «عام»، «دانشگاهیان»، «کسبه» و «بازاریان»، «دانش آموزان و رانندگان و کامیونداران» در اعتراضات مربوط به این حوزه است. برتری فراوانی گروه عام برای حضور در اعتراضات مربوط به کانون نارضایتی آزادی و حقوق بشر مضاف بر مشارکت گروه هایی نظیر دانشگاهیان و دانش آموزان نشانه هایی جدی از عمومیت یافتگی مطالبات مربوط به کانون نارضایتی آزادی و حقوق بشر است که نگاه ویژه ای را در زمینه پاسخگویی به مطالبات مربوط به این حوزه می‌طلبد. پس از کانون آزادی و حقوق بشر، مناقشات مرتبط با وضعیت حقوق و دستمزد نیز از مهمترین موضوعات پیرامون روند اعتراضات در دو فصل تابستان و پاییز سال ۱۴۰۱ بوده است‌. مشارکت دو گروه بزرگ کارگران و بازنشستگان در اعتراضات مرتبط با کانون نارضایتی حقوق و دستمزد ذیل مسائلی نظیر اعتراض به عدم اجرای کامل طرح همسان سازی»، «اعتراض» نسبت به افزایش ده درصدی مستمری»، اعتراض به پایین بودن سطح «حقوق» و «اعتراض» به تبعیض در حقوق و مزایا بین پرسنل رسمی و پیمانکاری از جمله مهمترین علل شکل گیری اعتراضات در این کانون بوده است.
پشت‌پرده رد درخواست نظامی اسرائیل توسط آمریکا چیست؟ ایالات متحده نسبت به درخواست صهیونیست‌ها برای تحویل هرچه زود تر هواپیماهای سوخت رسان،‌ جواب منفی داده است. دولت جو بایدن، اخیراً درخواست‌های بنیامین نتانیاهو و یوآو گالنت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای به  تعجیل در تحویل هواپیماهای سوخت رسان KC-۴۶ به نیروی هوایی اسرائیل را رد کرد. پاسخ منفی به این درخواست توسط لوید آستین وزیر دفاع آمریکا داده شد. گفته می شود دلیل این امر این بوده است که شرکت بوئینگ، تولید کننده این هواپیماها، در تامین فشار سفارشات و نیازهای نیروی هوایی آمریکا مشکل دارد. به گفته صهیونیست ها، نیاز اسرائیل به این هواپیماها پس از ادعای آغاز غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ۸۴ درصد از سوی ایران ضروری شد - تنها ۶ درصد کمتر از سطح ۹۰ درصدی است که امکان ساخت سلاح هسته‌ای را فراهم می‌کند. هم نتانیاهو و هم گالنت در سخنرانی خود تاکید کردند که نیروی هوایی اسرائیل به این هواپیماهای سوخت رسان برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران نیاز دارد. به گفته منابع صهیونیستی، اکنون نتانیاهو و گالنت باید تصمیم بگیرند که آیا بدون داشتن هواپیماهای مذکور نیروی هوایی به ایران حمله کنند یا خیر. به گفته برخی از رسانه های عبری زبان، منابعی در واشنگتن گزارش می دهند که یکی دیگر از دلایل تصمیم دولت بایدن برای عدم تحویل این هواپیماها به اسرائیل، توافقنامه های سازشی است که اخیراً بین عربستان سعودی و ایران تحت نظارت چین امضا شده است. اگرچه دولت آمریکا با دخالت چین در خاورمیانه مخالف است، اما مجبور است اعلام کند که با دستیابی به این توافق، چین به یک قدرت بزرگ در خاورمیانه تبدیل شده است. واشنگتن تخمین می زند که توافقات عربستان سعودی و ایران ثبات را برای منطقه خلیج فارس و خاورمیانه به ارمغان می آورد و اگرچه این توافقات موقعیت چین را به بهای تضعیف موقعیت آمریکا در منطقه تقویت می کند، واشنگتن وضعیت ثبات را به حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ترجیح می دهد، چیزی که باعث ایجاد تکانه های شدید در منطقه خواهد شد.
هدایت شده از دنیای مذهبی
🪱آذربایجان مثل کِرمی است که بر سر قلاب ماهیگیری نصب شده‌ است!!! ⚠️یکی از فازهای جنگ ترکیبی دشمن در فتنه‌ی ، کشاندن ایران به یک جنگ مستقیم با طعمه قرار دادن آذربایجان بوده و هست! هدف این جنگ فرسایشی ، سلب تمرکز نظامی و امنیتی از نیروهای مسلح کشور است و آنچه که این عملیات [کشاندن ایران به جنگ] را بعد از حمله‌ی مشکوک به سفارت آذربایجان در تهران به عقب انداخت ، زلزله‌ی ترکیه بود ، اما این دسیسه همچنان روی میز دشمن است! ⚠️نفع ایران در تنش های جاری بین آذربایجان و ارمنستان ، عدم ورودِ نظامی و ورودِ گفتگو محور و ریش سفیدانه به جهت تامین آرامش و امنیت منطقه است! ⚠️از دوستانی که چه در قالب طنز و چه در قالب تحلیل های جدی ، خواهان حمله‌ی ایران به آذربایجان و پیچیدن طومار این کشورِ کوچک توسط ایران هستند ، خواهش میکنم قبل از اینکه حمله‌ی نظامی به آذربایجان به یک گفتمان و باور عمومی برای مردم تبدیل شود ، در مورد این رویکرد و تحلیل خود تجدید نظر نمایند و پازل دشمن را تکمیل نکنند! ✍میلاد خورسندی ـ
هدایت شده از سخن هادی
📌 نیازمندی آمریکایی
هدایت شده از سخن هادی
🔴از صفر تا صد زن در غرب به روایت تصویر زن آزاد غربی همین است و اخر ازادی های خیابانی هم به همینجا منتج خواهدشد.
لزوم فهم معادلات چند وجهی علم سیاست در جهان پیش رو: حضرت آقا در ۲۸ تیر ۱۴۰۱ طی دیدار با رییس جمهور روسیه( به نمایندگی از جهان غیر آمریکایی) بر روی دو نکته بسیار راهبردی و گره گشا در معادلات امنیتی.نظامی، اقتصادی تاکید فرمودند که مورد صحه پوتین قرار گرفت. آن دو مورد را بیان و تحلیل بر اساس تحولات جاری می نماییم: ۱. آمریکا( بخش سنتکام ناتو) باید از شرق فرات اخراج شود. ۲.تاثیر نقش دلار بر روی معاملات جهانی،باید بتدریج کاسته شود. طی جلسات و برنامه ریزی های صورت گرفته میان چین،روسیه، ایران( هند.برزیل...) در سال های گذشته و بویژه بعد از شهادت حاج قاسم عزیز و نیز تحولات داخلی آمریکا که منجر به روی کار آمدن دموکرات ها گردید می بایست برنامه های تاکتیکی این راهبرد مهم منطقه ای و فرا منطقه ای که مورد پذیرش اضلاع نظم نوین جهانی بود،تدوین و اجرایی می شد اما چند اتفاق آن را به تاخیر مواجه کرده بود: ۱ گسترش ناتو به غرب روسیه ۲ تحرکات پایگاه دریایی آمریکا در جنوب چین( منطقه تایوان) ۳ فتنه پاییز ۱۴۰۱ که با روی کار آمدن دولت همراه ولی فقیه بجهت توقف تحولات بنیادین اقتصادی، سیاست خارجی و... وارد فاز اجرایی شد. بعد از فروکش کردن یک؛ موج پیوستن کشورهای اروپای شرقی به ناتو در مرز روسیه( البته با هزینه های زیاد نظامی و سیاسی و اقتصادی) دو؛ تحریک چین بمنظور بازی خوردن از آمریکا در تحولات تایوان و عدم ورود به فاز نظامی در شرق آسیا سه؛ مهار و از نفس انداختن مطلوب( و البته موقت) تبعات جنگ ترکیبی بی سابقه علیه ثبات امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران که نیاز مبرم تحول اقتصادی می باشد. شاهد اجرایی شدن بخشی از ابعاد طرح گفته شده در منطقه شرق آسیا، شمال شرق اروپا،غرب آسیا( به عنوان حوزه اصلی نفوذ کشورهای بر هم زننده نظم موجود جهانی)می باشیم: ۱. روسیه اراده خود مبنی بر در عدم گسترش ناتو به مرزهای غربی خود را تثبیت کرده است. ۲. چین بسمت فعال سازی ظرفیت های اقتصادی شرکای منطقه ای و فرامنطقه ای خود در غرب آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین بویژه کریدور جنوب.شمال و شرق.غرب رفته است. ۳.ایران عزیز با هدایت های هوشمندانه ولی فقیه حکیم خود به سمت مدیریت دو پرونده بسیار حیاتی رفته است: یک؛ پرونده های امنیتی،نظامی با سپردن مدیریت آن به بخش شعام جمهوری اسلامی و دبیر آن شمخوانی. دو؛ پرونده های سیاسی،اقتصادی با سپردن مدیریت آن به وزارت امور خارجه و شخص امیر عبداللهیان( و معاون سیاسی باقری کنی). مهمترین پرونده از جنس اول، شامل ۱ عادی سازی روابط با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، شرق آفریقا می باشد که حاوی آورده های مهمی در بخش های اقتصادی همچون مباحث ارزی، صدور کالا، آورده سرمایه گزار خارجی، تسهیل صدور انرژی، بازگشایی قفل های ترانزیتی و رونق سواحل مکران و...می گردد. ۲ همچنین تلاش برای ورود هوشمندانه چین در معادلات و پرونده های غرب آسیا برای کم نمودن حضور نظامی، اقتصادی، امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی( بویژه طرح آبراهام و عادی سازی روابط اعراب و اسراییل) می باشد. مهمترین پرونده ها از جنس دوم، شامل ۱فعال سازی ظرفیت دیپلماسی در انعقاد برجام طی سفر گروسی به ایران و حضور تیم ایرانی در اروپا ۲بهره مندی سیاست خارجی ایران از توافق عادی سازی در مباحث حقوق بشری( بویژه بعد از توجهات سنگین حقوق بشری در فتنه پاییز گذشته)مانند شرکت در جلسات حقوق بشری در بحرین و به زیر ضربه بردن رسانه ای و دیپاماتیک افتضاحات اجتماعی و حقوق بشری در اروپا و سرزمین های اشغالی می باشد. طی چند روز گذشته با مشاهده موج دستاوردهای گفته شده و تلاش جهت مدیریت بازار ارز( دلار) در قدم اول و ورود یوآن چین در قدم نهایی به عنوان جایگزین دلار در فروش انرژی منطقه؛ همچنین مهار گسل امنیتی،نظامی جنوب ایران و آزادسازی نسبی ظرفیت های جبهه مقاومت برای تحت فشار قرار دادن آمریکا برای خروج از شرق فرات( به عنوان مزاحم اصلی اجرایی شدن طرح اقتصادی کریدور شرق به غرب چین تا شرق مدیترانه که آورده اقتصادی برای ایران،عراق،سوریه،لبنان دارد" دستاورد اقتصادی" و نیز پشتیبان اصلی رژیم صهیونیستی در مثلث طلایی تنف" دستاورد نظامی امنیتی" ) شاهد فعال سازی گسل شمالی ایران و جنوبی روسیه در قفقاز جنوبی بوده ایم. این اتفاق هم مخاطرات اقتصادی( بسته شدن کریدور جنوبی.شمالی ایران تا روسیه و اروپا را در بر دارد) و هم مخاطرات نظامی امنیتی ( باز شدن پای گروه های تکفیری حاضر در سوریه در مرزهای شمالی ایران و رژیم صهیونیستی) برای برهم زنندگان طرح های اقتصادی و نظامی،امنیتی آمریکا در بر دارد. لذا بلافاصله،هم برای عدم توقف دو تدبیر حضرت آقا که مورد تاکید چین و روسیه هم بوده است و هم تبعات مثبت روانی و عملی پروژه عادی سازی در جنوب خلیج فارس را به چالش می کشید، مهمترین پاشنه آشیل سنتکام در شرق فرات به عنوان بازی جدید جبهه مقاومت فعال گردید تا توجهات مطلوب
غرب به تحولات آذربایجان.ارمنستان کاسته شود، فعال گردید که شاهد اثرات مثبت آن در فروکش کردن بحران قفقاز نیز بوده ایم. به عنوان نکته آخر خدمت همراهان محترم عرض نماییم که هنر سیاست خارجی ایران با وجود ولی فقیه حکیم این است که مانع تبدیل شدن پرونده های سیاسی به بحران های امنیتی،نظامی می گردد لذا در تحولات قفقاز جنوبی بلافاصله تیم سیاست خارجی ایران با مشارکت روسیه در ارمنستان حاضر شده که با فعال سازی گسل شرق فرات برای آمریکا و رژیم صهیونیستی همراه گردید و تا اینجای کار مانع ورود پرونده قفقاز جنوبی به فاز نظامی گردیده شده است. همچنین با خلق فرصت های اقتصادی مشترک با کشورهای همسایه مانع سرایت تنش ها به فاز نظامی،امنیتی شده است. بنابراین مهمترین خواست آمریکا و سنتکام برای توقف پروژه های اقتصادی( تضعیف تدریجی نقش دلار در معاملات اقتصادی جهانی و منطقه ای) و نظامی،امنیتی( خروج آمریکا از شرق فرات به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی و مانع اتصال کشورهای عضو کریدور تجاری،اقتصادی شرق به غرب آسیا)؛ فعال سازی و کشاندن ایران به یک نزاع نظامی در منطقه همچون بحران قفقاز جنوبی می باشد که با تدبیر حاکمیت در ایران و روسیه کنترل و مهار شده است.( در این مقطع زمانی ایران نمی بایست وارد فاز نظامی با آذربایجان گردد و از اهرم های دیگر همچون دیپلماسی اقتصادی و سیاسی استفاده نماید) * طیبی کارشناس مسائل سیاسی و امور راهبردی
تاریخ اسلام پر است از خیانت های علمای غیر عامل و گرفتار استکبار انفسی و همراه با استعمار خارجی!!! به سه مورد تاریخ معاصر، دقت نمایید.