🖼 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب سرگذشت تنها مادر شهید ژاپنی دفاع مقدس
🔹سرگذشت پرماجرا و پرجاذبه این بانوی دلاور، که با قلم رسا و شیوای حمید حسام نگارش یافته است، جدّاً خواندنی و آموختنی است.
🔹من این بانوی گرامی و همسر بزرگوار او را سالها پیش در خانهشان زیارت کردم. خاطره آن دیدار در ذهن من ماندگار است.
🔹آن روز جلالت قدر این زن و شوهر با ایمان و با صداقت و با گذشت را مثل امروز که این کتاب را خواندهام، نمیشناختم؛ تنها گوهر درخشانِ شهید عزیزشان بود که مرا مجذوب میکرد. رحمت و برکت الهی شامل حال رفتگان و ماندگان این خانواده باد.
🔹ساخت فیلم بر اساس زندگی خانم بابایی حرکت مهم و موثری در جهت معرفی و آبروبخشیدنِ به خانواده اسلامی و مرد مسلمان است، و نباید از آن غفلت شود.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۳۶ قرآن کریم ( آیات ۳۱ تا ۳۸ سوره مبارکه حج)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «ما جالَسَ هذَاالقُرآنَ اَحَدٌ الّا قامَ عَنهُ بِزِیادَةٍ اَو نُقصانِ؛ زِیادَةٍ فی هُدًی اَو نُفصانِ مِن عَمًی» هیچ کس با این قرآن همنشین نشد، مگر آنکه چون از نزد آن برخاست با فزونی و کاستی همراه بود، فزونی در هدایت و کاستی از کوردلی. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری |
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥"ساعت دقیقا هفت، من فعالیت خود را به عنوان رئیس جمهور اتحاد جماهیر شوروی متوقف میکنم، من این تصمیم را آگاهانه گرفتم."
داستان کنار رفتن گورباچف و فروپاشی شوروی را بارها شنیدیم، رئیس جمهوری که به امید ایجاد تحولها و بهترشدن اوضاع مردم شوروی به مذاکره با آمریکاییها روی میآورد و تلاش میکند تا اختلاف چهل ساله با آمریکا را به روابط دوستانهای تبدیل کند، غافل از اینکه همه تخم مرغهایش را در سبدی میگذارد که سوراخ است، همین امید بستنش به آمریکا عامل سقوط او و فروپاشی شوروی میشود.
گورباچف در سن ۹۲ سالگی درگذشت اما گویی پس از فروپاشی شوروی و استعفای او عمرش به پایان رسید.
💢 داماد ترامپ: محبوبیت ژنرال سلیمانی در ایران به سطح بیسابقهای رسیده بود
✍ «جرد کوشنر» در کتاب خاطرات خود درباره حوادث مربوط به حمله تروریستی آمریکا و شهادت سردار سلیمانی و همراهانش نوشت:
🔻 دوم ژانویه ۲۰۲۰ در حالیکه ترامپ با تیم ستاد انتخاباتیاش ملاقات میکرد، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت: آقای رئیسجمهور، وقتش رسیده. ترامپ بهدنبال او از اتاق بیرون رفت.
🔻 سناتور «لیندسی گراهام» شب قبل با لحنی رمزآلود گفته بود: اتفاق بزرگی در راه است. البته این کار با ریسک همراه اما تغییردهنده معادلات بازی است. نظر گراهام من را جذب کرد، اما از آنچه قرار بود اتفاق بیفتد بیاطلاع بودم.
🔻 زودتر از آنچه انتظار داشتم رئیسجمهور بازگشت. «دن اسکاوینو» مشاور سابق ترامپ در حال بالا و پایین کردن توییتر بود. ۱۰ دقیقه گذشت و او گفت: تصاویری از انفجار در عراق وجود دارد. مردم میگویند کنار فرودگاه بوده است. رئیسجمهور گفت: آن را از نزدیک دنبال کن و اگر چیز جالبی پیش آمد به من بگو. پنج دقیقه دیگر گذشت. اسکاوینو گفت: همه شما باید این را ببینید! یک خبرنگار در ایران در توییتر عکسی از یک دست قطعشده و خاکسترگرفته که انگشتری با سنگی بزرگ به رنگ قرمز پوشیده بود، منتشر کرده بود. ترامپ بحثش را با ما ادامه داد.
🔻 به موازاتی که نفوذ نظامی سلیمانی در منطقه افزایش یافت، محبوبیتش در ایران و شهرتش در سراسر خاورمیانه به سطوح بیسابقهای ارتقا یافت. «کنث پالاک» تحلیلگر اسبق سیا سال ۲۰۱۷ نام او را در میان ۱۰۰ فرد پرنفوذ قرار داد.
🔻 سوم ژانویه به اتاق خواب ترامپ رفتم. پرسید اوضاع اخبار چطور است و من گفتم بهشدت مورد توجه رسانهها قرار گرفته و بسیاری از سران دنیا تماس میگیرند تا بابت این اقدام شجاعانه تشکر کنند اگرچه میترسند آنرا علنی بگویند.
🔻 وقتی پرسیدم آیا قرار است بیانیه صادر کند گفت پامپئو خلاف آن را توصیه کرده چون بر خلاف خواستهمان باعث جلب توجه به حمله شده و تنشها را تشدید میکند. گفتم اگر بیانیهای ندهید ما در معرض خطر بیشتری قرار خواهیم گرفت که ایران به نیروهای آمریکایی در منطقه ضربه بزند.
🔻 پنجم ژانویه نخستوزیر انگلیس با تلفن همراه من تماس گرفت. او درخواست رسمی برای صحبت با رئیسجمهور ارائه کرده بود اما جوابی نشنیده بود. با دستیار نظامی رئیسجمهور تماس گرفتم که تلفن را به ترامپ داد. گفتوگو بهخوبی پیش رفت و جانسون بیانیه حمایتی صادر کرد. پیام مثبت او در تضاد با پاسخهای ملایم دیگر رهبران اروپایی بود که برخی از آنها از حمله انتقاد کردند.
🔻 هفتم ژانویه اوبرایان به ترامپ گفت ایران به دو پایگاه در عراق که نیروهای آمریکایی در آن مستقر بودند حمله کرده است. ارتش در حال ارزیابی خسارت بود، اما نشانههای اولیه حاکی از آن بود که نیروهای آمریکایی کشته نشدهاند.
💢 آژانس انرژی اتمی؛ تسهیلگر یا سنگانداز؟
🔻 «جوزف بورل» ضمن خوشبینی نسبت به نزدیک شدن پایان مذاکرات گفت: «مذاکرات با هماهنگی اتحادیه اروپا به لحظه مهمی رسیده و این آخرین میلیمتر است. مذاکرات اکنون در مرحله تعیینکنندهای است.»
🔻 درست به همین دلیل است که مخالفین همیشگی توافق نیز تمام همت خویش را بهکار بستهاند تا به هر شکل ممکن مانع وقوع آن شوند.
🔻 در این میان یکی از موضوعاتی که دستآویز مخالفان قرار گرفته و با توجه به ایفای نقش موثر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس در آن به چالشی سیاسی و تبلیغاتی در روند مذاکرات تبدیل شده، موضوع مسائل پادمانی میان ایران و آژانس است.
🔻 تهران از ابتدا بر این اصل تاکید داشته که بسته شدن پرونده ادعاهای پادمانی که همگی ریشه سیاسی دارد یکی از الزاماتی است که ایران در کنار دیگر الزامات مورد نیاز برای ورود به توافق مدنظر دارد.
🔻 بر این اساس حل و فصل این موضوع همواره در ردیف خطوط قرمز غیر قابل تغییر ایران بوده و در هیچ مرحلهای از مذاکرات نسبت به آن عقبنشینی صورت نگرفته است.
🔻 پیشبینی این مهم که جمهوری اسلامی ایران سازوکارهای مدنظر خود را برای تعیین تکلیف مسائل پادمانی باقیمانده در مذاکرات رفع تحریمها مطرح و بر آن تاکید نموده کار سختی نیست و باید آن را مفروض دانست.
🔻 حال اگر این پیشفرض منطقی را بپذیریم و خوشبینیهای هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی را نیز نسبت به بالا رفتن شکلگیری توافق قرین به صحت فرض کنیم با تناقضی آشکار در اظهارات سیاسی مدیرکل آژانس روبرو خواهیم شد که در حکم شنا بر خلاف مسیر جریان رودخانه است.
🔻 طرح موضوعات تعجبآوری چون لزوم ارائه دسترسی از سوی ایران به اماکن و افراد مورد نظر آژانس که با توافقات قبلی دو طرف نیز همخوانی ندارد، عملا خط و نشان کشیدن برای اعلام مخالفت آژانس با توافقی است که باید با اجرای آن موضوعات پادمانی بسته شود.
🔻 بر این اساس؛ تناقضهای موجود میان ادعاهای اخیر گروسی با روند مذاکرات، نشان میدهد که شخص مدیرکل آژانس در حد توان خود، تلاش میکند که از حصول توافق جلوگیری کند.
🔻 نکته دیگر اینکه؛ ایران از ابتدا اعلام کرده که برای اطمینان از تحقق مطالباتش فرآیند راستیآزمایی را بهطور جدی مدنظر دارد. به صورت طبیعی این فرآیند در مورد همه تعهدات طرفهای مقابل از جمله بسته شدن پروندههای پادمانی مورد ادعای آژانس نیز باید در توافق احتمالی پیشبینی شده باشد.
🔻 در چنین شرایطی حتی اگر طرفین برای دستیابی به توافق به جمعبندی نیز برسند، رفتار گروسی فرآیند راستیآزمایی را با اختلال جدی روبرو خواهد کرد و دستیابی به توافق به معنی اجرای تعهدات متقابل از سوی طرفهای مختلف را غیر ممکن خواهد ساخت.
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کارشناس اروپایی: بازار انرژی ایران و تولیدات آن برای اروپا بسیار مهم است/هیچکس نمیداند اگر در زمستان گاز اروپا قطع شود چه اتفاقی رخ خواهد داد
💢 سناتور آمریکایی: احتمال پاره شدن توافق بایدن با ایران نزدیک به ۱۰۰ درصد است
🔻 یک نماینده جمهوریخواه در مجلس سنای آمریکا گفته احتمال اینکه رئیسجمهور بعدی آمریکا «توافق احمقانه» دولت بایدن با ایران را پاره کند نزدیک به ۱۰۰ درصد است.
✍ تد کروز در حساب کاربری خود در توییتر ضمن انتشار ویدئویی از یک مصاحبه اخیر خود نوشته است: «رئیسجمهور جمهوریخواه بعدی، هر توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره خواهد کرد.»
🔻 کروز در مصاحبهای که ویدئوی آن را منتشر کرده میگوید: «احتمال اینکه رئیسجمهور جمهوریخواه بعدی- که فکر میکنم در سال ۲۰۲۵ خواهد بود- هرگونه توافق احمقانه بایدن با ایران را پاره کند نزدیک به ۱۰۰ درصد است.»
🔻 تد کروز در تلاش است زمینهها و شرایط مربوط به این اقدام از سوی جمهوری خواهان را فراهم کند. او مدعی شد که مهمترین تصمیمی که دونالد ترامپ گرفت خروج از برجام بوده است.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 میراث امام موسیصدر در لبنان ۴۴ سال پساز ربایش
🔻 چهل و چهار سال پس از ربایش امام موسی صدر، نام و یاد و میراث او در میان مردم لبنان بویژه مسیحیان همچنان زنده است.
🏷 اخبار کوتاه
💢 یائیر لاپید: توافق با ایران به شرطی به نفع اسرائیل است که همراه با تهدید نظامی آمریکا باشد
🔻 لاپید گفت که قدرتهای جهان «باید ایران را به امضای قرارداد بهتر وادارند؛ قراردادی که طبق گفته خود آمریکاییها قویتر و طولانیمدتتر» باشد
🔻 یائیر لاپید، نخستوزیر اسرائیل، روز یکشنبه ششم شهریور (۲۸ اوت) هشدار داد که ایالات متحده آمریکا، بدون داشتن یک تهدید معتبر نظامی به یک توافق خوب با ایران نخواهد رسید.
بیشتر بخوانید…
----------
💢 پامپئو: امکان حمله دیگری به آمریکا به شیوه ۱۱ سپتامبر وجود دارد
🔻 وزیر خارجه پیشین آمریکا از «خروج نابههنگام» نظامی از افغانستان انتقاد کرد و گفت: به احتمال زیاد مانند ۲۰ سال پیش در نیویورک مورد حمله قرار میگیریم. ما امروز بیشتر از یک سال پیش، از افغانستان مورد حمله قرار خواهیم گرفت.
----------
💢 کوشنر: هوک را به دیدار سران عرب میبردم تا یادشان بیاید علیه ایران اقدام میکنیم
🔻 داماد ترامپ در کتاب خاطراتش دیدار با پادشاه سعوی نوشت: میدانستم اسرائیل موضوع مورد ملک سلمان نیست. از «برایان هوک» نمایندهمان در امور ایران خواستم درخصوص اقدامات ما علیه تهران گزارشی به او بدهد.
🔻 من برایان را در بیشتر دیدارها با رهبران عرب با خود میبردم نهتنها بهخاطر آنکه یک مشاور سیاسی زیرک بود بلکه به این خاطر که حضور او به کشورهای عربی یادآوری میکرد ما به یک اولویت کلیدی آنها توجه داریم و در مقابل انتظار داریم آنها درباره دیگر اولویتهای ما، با ما همکاری سازنده داشته باشند.
-----------
💢 انگلیس پهپادهای زیر آب به اوکراین میدهد
🔻 وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که لندن پهپادهای زیر آب به اوکراین میدهد و به پرسنل اوکراینی در انگلیس آموزش می دهد تا از آنها برای پاکسازی خطوط ساحلی خود از مین ها استفاده کنند.
----------
💢 وضعیت اضطراری در میسیسیپی بهدلیل بحران آب
🔻 فرماندار میسیسیپی با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار نفر در جکسون پایتخت این ایالت با مشکل تامین آب شیرین مواجه هستند از برقراری وضعیت اضطراری بهدلیل مشکل کمآبی خبر داد.
🔻 مقامات ایالتی از مردم خواستهاند که از آب موجود برای پختوپز و شستن دندانهای خود استفاده نکنند چرا که نگران تمامشدن کامل آب هستند.
💢 باقری: حضور در شانگهای و بریکس پلاس، ایران را شریک تصمیمسازی های کلان بینالمللی می کند
💬 باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار با "کنت نوبرگا" معاون خاورمیانه، اروپا و آفریقای وزیر امور خارجه برزیل:
🔻 یکجانبه گرایی میدان ابتکار عمل را واگذار کرده و اکنون جهان چندجانبه گرا است که این می تواند شرایط و الزامات نظم نوین جهانی را تعیین کند.
🔻 حضور ایران در مجموعه سیاسی امنیتی سازمان همکاری شانگهای و نقشآفرینی ایران در سازوکار اقتصادی بریکس پلاس، ایران را شریک تصمیمسازی های کلان بینالمللی در عرصههای سیاسی، امنیتی و اقتصادی کرده است.
🔻 مناسبات ایران با برزیل در قالب مسوولیت، نقش و جایگاه این دو کشور در نظم نوین برآمده از چندجانبه گرایی تعریف میشود.