🇮🇷🌸
🍀
🌀 یادداشت_کوتاه
❇️ موضوع: ما طرفدار مذاکرهایم‼️
🍃🌻🍃
🔻مذاکره چیز خوبی است، مسیری ارزانتر برای حصول منافع ملی.
🔹مذاکرهکنندگان مهم اند، آنها باید سقف منابع ملی را دنبال کنند نه کف آنرا.
🔸مذاکره با کشورها باید متوازن باشد، نه آنکه جهان را در سه کشور اروپایی و آمریکا خلاصه کرد.
🔹مذاکرهکننده باید قدرت کشور خود را بداند و به آن ببالد، نه آنکه قدرت دشمن را به رخ ما بکشد.
🔸مذاکرهکنندگان باید پشتوانه مردمی داشته باشند نه آنکه مردم را در صف مرغ و روغن نگهداشته باشند.
💯 اصولاً ما اهل مذاکرهایم، اما نه هر مذاکرهای! ما بر سر عزت، شرافت و کرامت ملّی ایران با هیچکس مذاکره نمیکنیم.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت
💠 موضوع: چشمانتظاری تا کی؟
✍️نویسنده: علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻مقام معظم رهبری در تبیین شعار سال، توجه به تولید داخل را موجب دور شدن کشور از شرطی شدن دانستند و با ابراز تأسف از بروز این حالت در چند سال اخیر فرمودند: «گره زدن روند حل مشکلات به تصمیمات دیگران موجب بروز بدترین مشکلات برای کشور میشود». در ادامه معظم له معتقدند: «این انتظار هیچ مشکلی را حل نکرده و نخواهد کرد و این نگاه باید کنار گذاشته شود. البته ایراد ندارد که کاری که عبور از خط قرمز نیست، انجام دهند اما نباید حل مسائل اقتصادی را به این کارها گره زد و افکار عمومی را شرطی کرد». متأسفانه این ایده بعد از خروج آمریکا از برجام فراگیر شد و الآن هم که تیم مذاکرهکننده در حال انجام مأموریت هست، این نگاه در بین برخی از جریانات بهوفور دیده میشود. در تبیین این نگاه چند نکته حائز اهمیت بهصورت اجمال اشاره میشود.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- یکی از چالشهای اصلی اقتصاد ایران که بهویژه در سالهای اخیر مسئلهساز شده و بیش از همه بخش تولید داخلی را متأثر کرده است، چشمانتظاری دولت و مسئولان برای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی از برخی کشورها و مذاکرات خارجی است که نمونه بارز آن چشم دوختن دولت در سالهای قبل به مذاکرات برجام بود و الآن هم که با تشدید تحریمها عملاً این توافق بیخاصیت شده و ترامپ از برجام خارج شده منتظر دولت بایدن و ابتکارات برخی از دولتهای اروپایی ماندن است.
🔸۲- گره زدن گشایشهای اقتصادی به تسهیل روابط خارجی سم مهلک برای کشور است. بااینحال، متأسفانه حل بعضی از مشکلات اقتصادی در کشور طی سالهای اخیر به عوامل برونزا گرهخورده که این موضوع مغایر با منافع ملی است. در کنار ظرفیتهای بالقوه اقتصادی در کشور، اگر برای بخشی از موانع تولید همچون انحصار، قاچاق و یا واردات بیرویه، سیاستگذاریهای مناسبی اتخاذ شود و مضاف بر آن در بخش نظارت و استانداردسازی، اقدامات مثبتی برداشته شود، خودبهخود به رونق تولید و اشتغال منجر خواهد شد و تداوم این وضعیت حتماً گشایش اقتصادی را در پی خواهد داشت.
💢نکته پایانی:
🔺 با اینکه چند سالی است شعارهای سال و جهتگیریهای کلان اقتصادی به مسئله «درونزایی اقتصاد» توجه ویژه و خاصی داشته، اما حاکم نبودن این نگاه در دستگاه حکمرانی اقتصادی کشور، باعث بروز مشکلات جدی بر معیشت مردم شده است.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ اهمیت حضور در #انتخابات از منظر #مقام_معظم_رهبری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🍀
🇮🇷🌸
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران به آمریکا درس سیاست داد
ایرنا : معاون پیشین رییس پلیس امارات متحده عربی گفت : به خدا سوگند ایران را دست کم نگیرید، ایرانی که به آمریکا درس سیاست داده است.

معاون پیشین رییس پلیس امارات متحده عربی با اذعان به قدرت جمهوری اسلامی ایران و موفقیت تهران در پیشبرد پرونده هسته ای خود گفت: ایران به آمریکا درس سیاست داد.
ضاحی خلفان روز پنجشنبه در توئیتی به برتری ایران بر آمریکا در اداره پرونده هسته ای خود اعتراف کرد.
وی افزود: به خدا سوگند ایران را دست کم نگیرید، ایرانی که به آمریکا درس سیاست داده است.
🔴 #به_بهانه_سالگرد_شهادت | دلم برای #صیادم تنگ شده‼️
🔻 پیکر شهید صیاد که دفن شد- اگر امروز دفن شد، صبح روز بعد- خانوادهاش نماز صبح را خواندند و رفتند بهشت زهرا(س). فردای تدفینش. وقتی رسیدند جلوی مزار شهید، یکسری محافظ که نمیشناختند، آمدند جلوی جمع را گرفتند. از حضور محافظها معلوم شد که آقا آنجا هستند. گفتند ما خانوادهی شهید صیاد هستیم؛ تا گفتند خانواده شهید هستیم، گفتند بفرمایید. بعد، معلوم شد که آقا نماز صبح را آنجا بودهاند!!
🔹خانوادهی صیاد گفتند: شما خیلی زود آمدید! آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!» ؛ مگر چقدر گذشته بود؟ آقا دو روز قبل از شهادت، صیاد را دیده بودند. یک روز هم از دفنش گذشته بود. آقا زودتر از زن و بچهی صیاد رفته بودند بالای سر مزار او. این هم مثل بوسیدن تابوت صیاد از آن چیزهای نادری بود که من نشنیدم جای دیگری رخ داده باشد. شاید هم شده، من خبر ندارم. من نشنیده بودم آقا صبح فردای تدفین یک شهید، سر مزارش باشند.
🖌 روايت از امير ناصر آراسته از همرزمان شهید صیاد شیرازی
🔴 #تحلیل| سه اختلاف اصلی ایران و آمریکا در مذاکرات وین‼️
🔻 ایران و آمریکا در وین در دو هتل جداگانه به فاصله 5 دقیقه از یکدیگر از طریق میانجیگران اروپایی به تبادل نظر پرداختند؛ تیم ایرانی به ریاست عراقچی در گرند هتل وین در نشست کمیسیون مشترک برجام حضور یافت و تیم امریکایی به ریاست رابرت مالی و همراهی ریچار نفیو در هتل لوکس دیگر.
🔹 اگرچه این گفت و گو به نتایجی جهت تداوم مذاکرات ختم شده است ولی از لابلای خطوط خبری می توان حدس زد که فاصله میان ایران و آمریکا در مورد احیای برجام بسیار بیشتر از ۵ دقیقه اختلاف محل اقامتشان است!!
🔹 این نشست یک نتیجه ملموس داشته است؛ «تشکیل دو کارگروه برای تهیه یک نقشه راه برای بازگشت طرفین به برجام.»
🔹 وظیفه یک کارگروه چگونگی تعلیق تحریم های شدید آمریکا علیه ایران است و مسوولیت کارگروه دیگر چگونگی بازگشت ایران به تعهدات هسته ای سال ۲۰۱۵ و محدودسازی برنامه هسته ای.
🔹 اما وقتی سخن از نقشه راه به میان می آید و کارشناسان قرار است بر سر اختلافات پیرامون آن به بحث بنشینند؛ یعنی کماکان تفاوت دیدگاهها با سیرت سیاسی و البته صورت فنی ادامه دارد.به عبارت دیگر هنوز فاصله زیادی وجود دارد تا طرفین در مورد جدول زمانی بازگشت به تعهدات با یکدیگر مذاکره کنند.
🔻 اما اختلافات سیاسی چیست؟
🔸 خیلی روشن است مالی می گوید اصرار بر لغو تحریم ها پیش از بازگشت به برجام به معنای آن است که ایران در وعده بازگشت به برجام جدی نیست؛در مقابل عراقچی هم تاکید می کند که ما اقدامات خودمان را بعد از آنکه آمریکایی ها تحریم ها را لغو کردند و ما راستی آزمایی کردیم،صورت خواهیم داد.
🔸 اما اختلاف دوم در مورد گام ها یا گام همزمان طرفین برای بازگشت به تعهداتشان است
🔸 اختلاف سوم با فرض اینکه ایران به طرح گامهای آمریکا و اروپا رضایت دهد؛ این است که گام اول چه باشد. در اینجا هم توقعات آمریکا حداکثری است یعنی خواستار لغو غنی سازی ۲۰ درصد در ازای آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در بانک های خارجی است.
🔻 حال با در نظرگرفتن این اختلافات اصولی، دو کارگروه کارشناسی قدرت مانور محدودی خواهند داشت؛ چرا که این مسائل بنیادین ابتدا باید در سطح عالی تر حل و فصل شود و سپس در جزئیات کارگروهها وارد عمل شوند. تجربه نشان داده است که کارشناسان در شرایطی که اختلافات سیاسی حل نشده باقی مانده است، نمی توانند کار چندانی از پیش ببرند.
🖌 #نشستهای_بصیرتی
🇮🇷🌸
🍀
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: شیوه ها و عوامل موثر در جذب مشارکت حداکثری در انتخابات 1400
❌ قسمت سوم ( آخر ) / تشریح ضرورت انتخاب اصلح
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
💠 در گزاره های اسلامی، به انتخاب اصلح و نقش آن بسیار تاکید شده است:
🔻 به استناد فرمایش #پیامبر_اكرم (ص)، هر کسی، غیر اصلح را برگزیند؛ به خدا، خیانت کرده است(1).
🔹 طبق خطبه 158 نهج البلاغه #انتخاب_غلط ( انتخاب نااهلان) باعث انواع مشکلات است که راه نجاتی از آن نیست(2).
✅ لذا، تشریح ضرورت انتخاب اصلح، می تواند نقش مثبت و موثری در میزان مشارکت ایفا کند.
🔺پی نوشت:
(1) عَنِ النَّبِيِّ ص مَنِ اسْتَعْمَلَ غُلَاماً فِي عِصَابَةٍ فِيهَا مَنْ هُوَ أَرْضَى لِلَّهِ مِنْهُ فَقَدْ خَانَ اللَّهَ(بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج23، ص: 76).
(2) فَعِنْدَ ذَلِكَ لاَ يَبْقَى بَيْتُ مَدَرٍ وَ لاَ وَبَرٍ إِلاَّ وَ أَدْخَلَهُ اَلظَّلَمَةُ تَرْحَةً وَ أَوْلَجُوا فِيهِ نِقْمَةً فَيَوْمَئِذٍ لاَ يَبْقَى لَهُمْ فِي اَلسَّمَاءِ عَاذِرٌ وَ لاَ فِي اَلْأَرْضِ نَاصِر اَصْفَيْتُمْ بِالْأَمْرِ غَيْرَ أَهْلِهٌِ.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸