📮 #توییت
⭕️ واکنش سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه به گزارش اعتماد مبنی بر اینکه امضا نشدن برجام ثانیهای 1100 دلار به ایران ضرر وارد میکند:
🔹دوستی داشتم میگفت روزانه دارم ۱میلیارد تومان ضرر میکنم با تعجب وقتی میپرسیدم چطور ؟! میگفت اگر ۱۰۰۰میلیارد داشتم در بانک سپرده میگذاشتم روزانه ۱میلیارد سود داشتم حالا که ندارم روزی ۱میلیاردضرر میکنم.
🔹این استدلالهای عدم نفع را که میخوانم یاد دوستم میافتم
♻️ شبکه سایبری ثامن
💢 واکنش قالیباف به انتقادها : برخی رسانه ها با شیطنت، حرف های بنده را نادرست منتشر کردند
🔹محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، با اشاره به اینکه برخی از رسانه ها حرف های بنده را درخصوص ربوی بودن فعالیت بانک ها به صورت نادرست منتشر کردند، گفت:
🔹رسانه ها در این خصوص شیطنت کردند و صحبت ها را تقطیع کرده و در کنار یکدیگر قرار دادند که اگر مطالب به صورت کامل منتشر می شد، تضادی در آنها وجود نداشت.
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | چرا دفتر ملکه را امضا کردی؟!
🍃🌹🍃
🔻 امضا کردن دفتر یادبود مرگ ملکه الیزابت توسط جوردن هندرسون کاپیتان لیورپول جنجالی شده و با موجی از انتقاد از طرف هواداران این تیم مواجه شد.
🔸هواداران لیورپول در انگلیس بارها به دلیل مخالفت علنی با نمادهای این کشور جنجالی شدهاند. اقدمات لیورپولیها در استادیوم آنفیلد از سوت زدن در زمان پخش سرود ملی انگلیس تا توهین به خاندان سلطنتی و ادعای انگلیسی نبودن باعث شده لیورپول در فوتبال انگلیس به تیمی خاص تبدیل شود.
🔺به همین دلیل است که وقتی امروز جردن هندرسون، کاپیتان لیورپول، در تالار شهرداری بندر لیورپول حاضر شد تا دفتر یادبود رسمی مرگ ملکه الیزابت را امضا کند برخی از هواداران از این اقدام او عصبانی شده و اعتراضهای شدیدی به باشگاه و کاپیتانش نشان دادند.
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#گزارش_خبری | پشت پرده فیلمهای ضد عراقی و ایرانی که این روزها در فضای مجازی
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ_موشن | امروز قوت در فضای مجازی حیاتیست...
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
📡 آقای بی بی سی، لطفاً ساکت باشید!!!
📝 یعقوب ربیعی
🔹 ما در یک جنگ روایت قرار داریم و اربعین هم بخشی از جنگ روایت ماست. مرور و تحلیل محتوای خبر های موجود در رسانه هایی مانند بی بی سی نشان می دهد که این رسانهها جز گفتن خبر های سیاه از این حماسه عظیم رسالتی دیگر ندارند؛ روایت هایی از بی آبی، تشنگی، مشکلات بهداشتی، ترافیک، ازدحام جمعیت و... .
🔹 آنها هیچ وقت روایت نمی کنند که در حالی یک راهپیمایی با جمعیت عظیم ۳۰ میلیونی که ۳ برابر یک کشور غربی مانند سوئد است با مدیریت مردمی و با کمترین حوادث و مشکلات به وقوع می پیوندد که در همین کشورهای مدعی نظم و انضباط و در کنسرت گروه راکِ گریت وایت در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۰۰ نفر به کام مرگ کشیده شده و ۲۳۰ نفر مجروح شدند.
🔹 یا در حالی این راهپیمایی عظیم در مهد شکل گیری داعش در حال برگزاریست که غربی های مدعی امنیت و دارای بزرگترین سرویس های جاسوسی از تامین امنیت خود در مقابل داعش هم عاجز بوده اند. چنانچه در نوامبر ۲۰۱۵ در مرکز تئاتر باتاکلان در پاریس حمله داعش ۱۲۹ کشته و بیش از ۳۵۰ زخمی بر جا گذاشت. همین بی بی سی فارسی که امروز به اسم آزادی بیان مسئول روایت های منفی از راهپیمایی اربعین شده است و جز سیاه نمایی کار دیگری نمی کند در حادثه باتاکلان نه به ضعف سرویس های امنیتی غربی اشاره ای کرد، نه به مشکلات موجود در این کشورها پرداخت و نه آن را مثل پدیده های درون ایران حاصل ساختارهای حاکمیتی دانست؛ فقط یک تیتر زد و آن هم این بود «جهان در شوک».
🔹 آنچه گفته شد انکار مشکلات موجود در برگزاری راهپیمایی اربعین نبود بلکه هشداری برای گیر نیفتادن در دام روایتِ سیاهِ امثالِ بی بی سی و من و تو بود. این روزها باید چشم در چشم بی بی سی فارسی انداخت و او را به سکوت و خفه خون گرفتن دعوت کرد؛ چرا که اوج حقارتش را در سانسور خبرِ مرگِ عفریته یِ جنگ ملکه الیزابت دیدیم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
♻️ شبکه سایبری ثامن
❇️ سرنوشت کشورهای مشترکالمنافع پس از مرگ ملکه
#گزارش_کوتاه
🔹 با مرگ الیزابت دوم و آغاز پادشاهی چارلز سوم در بریتانیا، گمانهزنیها پیرامون سرنوشت کشورهایی که پادشاه بریتانیا در آنها رئیس دولت محسوب میشود آغاز شده است. در این کشورها که به عنوان کشورهای مشترکالمنافع معرفی میشوند تمایلات جدی برای جدایی از پادشاهی بریتانیا وجود دارد. اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در بخشی از یادداشت خود پیرامون مرگ ملکه، به این مسئله پرداخته است.
🔸 به غیر از بریتانیا، پادشاه این کشور، در ۱۴ کشور که اغلب در مناطق آسیاپاسیفیک و کارائیب قرار دارند فرمانروا به شمار میرود. این ۱۴ کشور جدا از ۵۴ کشوری هستند که زمانی ذیل امپراطوری بریتانیا اداره میشدند. در بازه زمانی ۷۰ ساله فرمانروایی الیزابت دوم، جمعاً ۱۷ کشور از پادشاهی بریتانیا جدا شدند که آخرین مورد، کشور «باربادوس» بود که در سال ۲۰۲۱ جدا شد.
🔸 با توجه به نقش عمدتاً نمادین چارلز سوم به عنوان رئیس دولت، ناظران معتقدند در کوتاهمدت تغییرات اندکی در کشورهای مشترکالمنافع مشاهده خواهد شد. با این وجود، این جانشینی میتواند جنبشهای جمهوریخواهانه موجود در این کشورها را تقویت کند.
🔸 نخستوزیر جامائیکا پیش از این گفته بود که این کشور قصد دارد از ذیل پادشاهی خارج شود. رهبران «بلیز» و «آنتیگوا و باربودا» نیز چنین نیاتی را ابراز کردهاند. فشار این کشورها که در حوزه کارائیب قرار دارند مرتبط با توجهاتی است که بار دیگر به میراث بریتانیا در مورد تجارت برده در این منطقه، جلب شده است.
🔸 چارلز سوم احتمالاً با چالشهای دیگر نیز روبرو خواهد شد. با وجود آنکه تمایل به خروج از پادشاهی، در اقلیت قرار دارد اما چنین تمایلی به سرعت رو به افزایش است. نخستوزیر استرالیا نیز جمهوریخواهی محسوب میشود که از برگزاری همهپرسی در این زمینه حمایت میکند. جسیندا آردرن نخستوزیر نیوزیلند نیز از گذار از پادشاهی پشتیبانی میکند.
🔸 با مرگ الیزابت دوم، احترام به پادشاهی میتواند کاهش پیدا کند، به خصوص آنکه چارلز از محبوبیت کمتری برخوردار است و خانواده سلطنتی با اتهامات نژادپرستی روبرو است. در این صورت نقش جهانی پادشاهی بریتانیا و قدرت نرم این کشور، میتواند بیش از پیش نزول یابد
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۷۳)
🔻خبر: استقرار یگان پهپادی در منطقه، جدیدترین طرح آمریکاست که در هفتههای اخیر از آن رونمایی شده است.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ نظارت از نزدیک بر فعالیتهای ایران در منطقه
2⃣ جبران ضعف و در واقع پوشاندن «پاشنه آشیل» آمریکا در منطقه
3⃣ رصد هرگونه فعالیت نظامی، امنیتی و پهپادی در منطقه، به ویژه در مناطق و آبراهههای حیاتی و واکنش سریع برای مقابله با این فعالیتها به منظور تأمین امنیت دریایی متحدان و شرکای آمریکا
4⃣ تقویت موازنه قوا در منطقه در جهت منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی از این لحاظ که در سالهای اخیر با تسلیح مقاومت اسلامیبه یگانهای پهپادی در عراق، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین اشغالی منافع، آسیبپذیری آمریکا و رژیم جنایتکار صهیونیستی و شرکای آنها بیشتر شده است.
🔺نکته راهبردی؛ استقرار شناورهای تجسسی در آبهای منطقه و یگان پهپادی حکایت از این دارد با وجودی که واحدهای سنگینشان را از منطقه خارج کردهاند، نمیخواهند مزایای حضورشان در منطقه را از دست بدهند. در واقع راهبرد آمریکا این است که عدم حضور خود را با بهرهگیری از شناورهای کوچک و استقرار یگان پهپادی به گونهای تدوام بخشد و ایمنی را نیز مختل کند. تجربه نشان داده که حضور و مأموریتهای نظامی آمریکا در منطقه در اشکال مختلف، نتیجه عکس داده و بیش از آنکه صلح و ثبات را برقرار کند، باعث گسترش ناامنی و بیثباتی و حتی باعث «تهدیدات امنیتی» در کشورهایی شده است که میزبان نیروها و پایگاههای آمریکایی هستند.
✍حمید خوشآیند
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | منافع ملی ایران در منطقه
🍃🌹🍃
🔻امروزه بسیاری از کشورها در محیط پیرامونی خود موارد مختلفی را به عنوان منافع ملی تعریف می کنند و متناسب با مقدورات و امکانات خویش درصد تحقق آنها هستند. البته در نظام سلطهگر و سلطهپذیر کشورهایی مانند آمریکا در کل کره زمین برای خود منافعی قائل میباشند که نمیتوان آنها را منافع مشروع قلمداد کرد.
🔸کشوری با سابقه دیرینه و تمدنی کهن و آرمانهایی جهانشمول مانند ایران، طبیعی است که متناسب با امنیت و منافع جهان اسلام و امنیت و منافع ملی خود، ترجیحاتی را در منطقه پیرامونی خویش دنبال نماید. در این موضوع دو نکته اساسی نهفته است:
1⃣ اول آنکه جمهوری اسلامی ایران توانسته است نوعی تطابق یا همپوشانی بین منافع ملی خود و منافع جهان اسلام به وجود آورد. جمهوری اسلامی ایران اگر در افغانستان مقابله با اشغالگران آمریکایی را در دستور کار قرار داد، از یک طرف به خاطر دفاع از ملت مظلوم افغانستان بود، و از طرفی برطرف کردن تهدیدات امنیتی در مرزهای شرقی کشور را مد نظر داشته است.
🔹 به سخن روشنتر وقتی آمریکا در ۱۲ کشور از ۱۵ کشور همسایه ایران پایگاه نظامی دایر کرده و مزاحم همکاریهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی کشور با همسایگانش میشود، طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران با توجه به ترجیحات امنیت ملی و منافع ملی خود از تمام ظرفیت ها برای اخراج آمریکاییها از منطقه غرب آسیا بهره جوید. امن سازی مسیر تجاری شرق به غرب (جاده ابریشم نوین) و همچنین امن سازی مسیر آبی خاکی آن از جنوب به شمال، می طلبد عنصر مزاحم را که در اکثر کشورهای این منطقه پایگاه نظامی زده و در تزاحم آشکار با منافع ملی ایران و منافع جهان اسلام عمل می کند، از معادلات منطقه حذف کند.
2⃣ نکته دوم آنکه تبیین واقعبینانه سیاست منطقهای ایران توسط اصحاب سخن و قلم، و پرهیز از تبیین های صرفاً ایدئولوژیک یا هژمونیک، حمایت قاطع افکار عمومی را به دنبال خواهد داشت، چرا که آحاد جامعه با هر نگرشی، نسبت به منافع ملی و امنیت ملی کشور خویش متعصب هستند و همواره قدردان کسانی می باشند که تحقق منافع ملی و امنیت ملی حال و نسل آتی کشور را، وجهه همت خود قرار دادهاند.
✍دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
🔻نمیتوانم بپذیرم آمریکایی که اگر تاجری برای صادرات یک قطعه هواپیما به اقتصاد ایران تلاش کند، بازداشتش میکند، فرزندان مسئولین جمهوری اسلامی را برای نقشآفرینی در پیشرفت ایران تربیت کند.
🔹 دشمنی که دانشمندانمان را در کف خیابانهای تهران ترور میکند، برای ما دانشمند تربیت نمیکند...
✍سید یاسر جبرائیلی
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
♻️ شبکه سایبری ثامن
⭕️ پیشبینی رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی سال ۱۴۰۱ از سوی مرکز پژوهشهای مجلس
▪️نود اقتصادی:
🔹براساس گزارشی که مرکز پژوهشهای مجلس منتشر کرده، این مرکز براساس مولفههای و شاخصهای مختلف، نرخ رشد اقتصادی سال ۱۴۰۱ را ۳.۷ درصد برآورد کرده است.
🔹طبق این گزارش، رشد ارزشافزوده بخش کشاورزی ۷.۹ درصد برآورد شده است. این میزان برای بخش نفت ۱.۱ درصد، معدن ۹.۷ درصد، صنعت ۴.۶ درصد، خدمات ۳.۶ درصد برآورد شده است. همچنین بازوی پژوهشی مجلس رشد ارزشافزوده بخش ساختمان را منفی ۳.۴ درصد پیشبینی کرده است.
🔹قابل ذکر است برآورد رشد منفی برای بخش ساختمان درحالی است که دولت سیزدهم درحال اجرای بخشی از طرح نهضت ملی مسکن بوده و همچنین بودجه عمرانی کشور نیز رقم قابلتوجهی پیشبینی شده است.
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮 #توییت
⭕️ سید نظام الدین موسوی، نماینده مجلس:
🔹بازداشت چند مدیر متهم به فساد اقتصادی در هفته های اخیر توسط دستگاههای اطلاعاتی بیانگر آن است:
1️⃣ مبارزه با مفاسد اقتصادی نه یک تاکتیک که راهبرد دائمی نظام است.
2️⃣ مبارزه با فساد منحصر به وابستگان یک جناح و یک دولت نیست.
3️⃣ دولت فعلی بجای تعیین خط قرمز، مدافع برخورد با هر مفسدی است.
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝گزارش_تحلیلی | از دفاع بی پروا از قاتل میترا استاد تا سو استفاده سیاسی و نگاه ابزاری به جان #مهسا_امینی
🍃🌹🍃
🔻خبر عارضه قلبی برای یک خانم در کلاسهای آموزشی درباره تبعات آسیبهای اجتماعی، کافی بود تا سایبریهای گوش به زنگ بی بی سی و ایران اینترنشنال، با هدف مقابله با اجرای قانون عفاف و حجاب، دروغ ضرب و شتم این خانم توسط پلیس را نشر داده و با تحریک احساسات مردم ژست حمایت از حقوق زنان را به خود بگیرند.
🔹این در حالی است که دقیقا همین افراد از جمله محمد خاتمی به عنوان استاد محمد علی نجفی، ابطحی، مولاوردی، ابتکار، عارف، عبدی و ... جان مهسا امینی را که در یک عارضه و بدون خشونت پلیس از دست رفته را بازیچه اهداف سیاسی خود و حمله به پلیس قرار دادند.
🔸افرادی که یا از قاتل میترا استاد که با ضرب ۵ گلوله این زن بی دفاع را کشت حمایت کرده و یا با بی شرمی خاصی سکوت کرده بودند.
🔺از این رو شاید بتوان اصلاحطلبان را خوشحالترین جریان از فوت مهسا امینی دانست؛ جریانی که هرازگاهی برای احیای سیاسی خود یک موضوع را دستاویز میکند و اینبار خون مهسا بهانه خوبی برای موجسواری شده است.
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 رهبر معظم انقلاب: اربعین امسال از همه دوران تاریخ با شکوهتر و معظمتر انجام گرفت
🍃🌹🍃
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سفری که نباید با پای پیاده آمد!!
🍃🌹🍃
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ حتی به ۳۰ ثانیه هم نمی رسد،
📖اما به اندازه یک کتاب آموزندهست!
♻️ شبکه سایبری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رنگ و بوی متفاوت اربعین امسال در حسینیه امام خمینی
🔹 روایتی از دیدار و عزاداری جوانان و دانشجویان در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور رهبر معظم انقلاب
♻️ شبکه سایبری ثامن
🚨 ۳۴ سال زندان برای دانشجوی زن عربستانی بهدلیل فعالیت در توییتر!
🔹«سلمه الشهاب» زن دانشجوی سعودی، بهدلیل انتشار توییتهایی مرتبط با آزادی و حقوق زنان از جمله حق رانندگی آنها در عربستان به ۳۴ سال زندان محکوم شد.
🔹کشورهای غربی و غربگرایان امثال مسیح علینژاد و رسانه های ضدایرانی برای این حد از آزادی در عربستان سعودی و حمایت از زنان نظری ندارند؟
♻️ شبکه سایبری ثامن
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | جلب مشتری و پول بیشتر با خون #مهسا_امینی‼️
🍃🌹🍃
❌ کاسب خون که میگن مصداق دقیقش این فروشگاه ها و مارکت های مجازی هستند!
♻️ شبکه سایبری ثامن