eitaa logo
شهیده واعظی حصار
141 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
760 ویدیو
84 فایل
آیا آنان که می‌دانند با آنان که نمی‌دانند برابرند؟ (زمر،آیه ۹) روستای حصارفر .جهت عضویت در کانال به لینک زیر مراجعه نمایید. آیدی ادمین جهت ارسال تصاویر و مطالب خود @Ebrahimi_Samira
مشاهده در ایتا
دانلود
راه_های نگهداشتن عزت نفس در کودک: 1-شب هر کاری دارید کنار بزارید و برایش قصه بگید 2- اشتباهاش رو راحت ببخشید 3- خوبیهاشو بزرگ کنید 4- به حرفاش خوب گوش بدید 5- بی دلیل بغلش کنید و ببوسید 6- مقایسه ش نکنید 7- از جملات منفی استفاده نکنید" اگه نکنی وای بحالت" 8- گاهی باهاش برنامه هایی که دوست داره ببینید 9- بهش نگید" تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن" 10-اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید. 11- با فرزندتان بازی کنید 12- در سفر تلفن کنید و به او بگویید دلتان تنگ شده. 13- القای بینش: میدانم از عهده ی انجام آن بر میایی 14- مهم: روابطتان را با همسرتان ترمیم و تصحیح کنید @samen_5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*هم نفس*: 🔰 کودکم خیلی سوال می‌پرسه! چیکار کنم؟! 🔻وقتی که بچه‌ها، از زمین و زمان از ما سوال دارند و ما هم کلافه، دستمان به کار است، لازم است از فرمول فقط ۳ دقیقه استفاده کنیم. ✴️ فرمول فقط سه دقیقه این است که وقتی بچه‌ها از نظر عاطفی و فکری به شما نیاز پیدا می‌کنند، به خودتان وقت دهید. با آنها تماس چشمی و لمسی برقرار کنید. 🔸 یعنی همان مامانی که دستش مشغول درست کردن کتلت است، به مقاومت بچه اش می‌شود، می‌نشیند و می‌گوید: «قربون چشمای قشنگت بشم. سوالای تو خیلی خوبه. وقتی تو سوال من هم می‌تونم بیشتر فکر کنم. اما الان دارم غذا درست می‌کنم. اگر مشغول سوالای تو بشم غذامون می‌سوزه. اون وقت غذا نداریم بخوریم. تو میای اینجا، کنار مامان بشینی برای مامان کنی؟ منم کتلتای کوچولو برات درست کنم؟ بعد اینکه کارم تموم شد، میوه میارم باهم می‌خوریم و تو می‌تونی چند تا از این سوالای قشنگت رو از من بپرسی. بعدشم اگر بلد نباشم می‌ریم دوتایی تو کتابا می‌گردیم و جوابا رو پیدا می‌کنیم.» 🎙خانم دکتر نیلچی زاده @samen_5
رکابی را بالا زده، شکم‌ خویش را می‌خاراند، شعله بخاری را زیاد میکند، توییت را سِند میکند زمستانِ ما که سخت‌تر از اروپا شد!
🔺پاسخ به یک سوال با چهار نکته/ چرا دولت به همه مناطق گازرسانی کرده؟ 🔹رضا نوشادی| بسیار سوال می شود که چرا دولت ‎گاز را به سراسر کشور برده است و چرا اینهمه گاز توسعه داده شده، نکات زیر را ببینید: 1️⃣ شرکت ملی گاز ایران، گاز ارزان ( الان که گران است حدود  ۳۶ سنت) را جایگزین گازوئیل یک دلاری در مصارف صنعتی و نیروگاهی کرده است این یک حرکت بلندپروازانه اقتصادی است. 2️⃣ مصرف گاز کشور معادل ۵.۵ میلیون بشکه نفت است اگر جایگزینی گاز اتفاق نمی‌افتاد الان ایران بزرگترین واردکننده گازوئیل، نفت سفید، بنزین و مازوت جهان شده بود، یعنی سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار، جهت تقریب به ذهن سی برابر درآمد دولت در سال ۹۹ به روایت بانک مرکزی. 3️⃣ انتقال و توزیع گاز با محوریت مصرف بخش‌های کم‌جمعیت و روستایی نبوده است بلکه غالبا به عنوان مصرف صنعتی و تجاری به جای جای کشور منتقل شده است در همان روستا هم گاز ارزان جایگزین نفت سفیدی شده که گران‌قیمت است یعنی یک منطق اقتصادی هم بر گازرسانی به نقاط کم جمعیت حاکم بوده است. 4️⃣  گاز به عنوان پاک‌ترین انرژی فسیلی خدمت بزرگی به محیط زیست کرده و به عنوان خوراک پتروشیمی و برخی صنايع دیگر، محور توسعه بوده است. با نگاهی به آینده جا دارد که این ثروت را به جای رفاه و راحتی برای سرمایه‌گذاری و تولید هم استفاده کنیم.
چرا نخستین دارنده ذخایر گازی دنیا، کمبود گاز دارد؟ هر چند ایران دارنده نخستین ذخایر گازی قابل استحصال دنیا است و برودت هوا میزان مصرف گاز در بخش خانگی را به طور جدی افزایش داده است، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد، چالش‌های گازی کشور که اکنون دامنگیر مردم شده، محدود به بخش مصرف نیست و قصوراتی در بخش تولید نیز به چشم می‌خورد. مثلا یکی از معضلات باقی مانده از دولت پر خسارت گذشته این بود که اگر شرکت ذخیره‌سازی گاز را منحل و پروژه‌هایش را متوقف نمی‌کرد، الان ظرفیت عرضه روزانه 100 میلیون متر مکعب گاز بیشتر به شبکه وجود داشت؛ یعنی کمبودی گاز رخ نمیداد. حال دولت سیزدهم با اجرای 14 طرح تا سال 1405 به این ظرفیت خواهد رسید.
🔺بعد از برجام چینی‌ها را از برخی پروژه‌ها اخراج کردند/ روسیه بزرگترین سرمایه‌گذار خارجی در ایران 🔹علی فکری، معاون وزیر و رئیس‌کل سازمان سرمایه‌گذاری در گفتگو با فرهیختگان عنوان کرد که؛ طی یک‌سال اول دولت سیزدهم در مقایسه با یک‌سال پایانی دولت دوازدهم، میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی ما نزدیک به ۲ برابر شده و به حدود ۵ میلیارد دلار رسیده است. 🔹از حدود ۵ میلیارد دلاری که صحبت کردیم در یک‌ سال اول نزدیک به ۲.۸ میلیارد دلار از روسیه سرمایه خارجی جلب شد و کشورهای بعدی هم اگر در آمارهایی که منتشر شده ملاحظه کنید، امارات، ترکیه، افغانستان، چین هستند. 🔹دولت روحانی پس از برجام چینی‌ها را از یک‌سری از پروژه‌های ایران اخراج کرد. خیلی از روندهای مثبت ایجاد شده در روابط ایران و چین در دولت روحانی (بین سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶) متوقف شده بود و دولت سیزدهم تلاش می‌کند تا روابط را به همان ریل و نرمال و عادی خود بازگرداند. 🔹چینی‌ها به‌واسطه سیاست مستقل ایران، کشورمان را به‌عنوان یک شریک تجاری- سیاسی راهبردی نگاه می‌کنند. سند همکاری ۲۵ ‌ساله در‌ واقع نوعی چشم‌انداز آینده همکاری بین ایران و چین بوده و قراردادها باید در داخل آن تنظیم شود، این سند چشم‌انداز است نه عدد و رقمی در این سند وجود دارد، نه پروژه‌های خاص و ویژه‌ای در این سند مورد توجه است. چینی‌ها در پروژه سرمایه‌گذاری سرخس حضور دارند. 🔹این حرف که اگر پس از برجام اجازه می‌دادیم شرکت‌های آمریکایی به ایران بیایند موجب می‌شد ترامپ از برجام خارج نشود حرفی غلط است. شرکت‌های آمریکایی به‌دلیل محدودیت‌های تحریمی بسیار سنگین گذشته، نمی‌توانستند به ایران بیایند.
⭕️ چرا تورم سال آینده هم بالاست بودجه ی ریالی (تومانی) نهادهای مختلف در سال ۱۴۰۲ رو دیدین ؟ اینکه نهادی ۳۰ الی ۵۰ درصد افزایش بودجه داشته اصلا به این معنی نیست که سال آینده قراره نونش تو روغن باشه ؛ خیر ، تازه با ۳۰ الی ۵۰ درصد افزایش ریالی بودجه شون میتونن نرخ تورم و افزایش قیمت دلار سال ۱۴۰۱ رو جبران کنن ... حالا جالبی مسئله اینه که حداقل افزایش ۳۱٪ و حداکثر ۷۱٪ رو در بودجه ها شاهد هستیم(به استثنای سازمان حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و بسیج سازندگی بخاطر تاکید امسال رهبری) و این یعنی نظام قبول کرده تورم امسال در حدی بوده که باید افزایش بودجه نهادهاش با این فرمول باشه ، اما بودجه کارمندها قراره فقط ۲۰٪ افزایش پیدا کنه ، زیبا نیست؟
آیا السودانی با تکرار نام جعلی خلیج عربی قصد کنترل بالارفتن دلار در برابر پول ملی عراق را دارد یا ...؟ این روزها اظهارات نخست‌وزیر عراق برای بسیاری مساله‌ساز شده است. سودانی وقتی به تهران آمد، رهبر انقلاب از وی به عنوان فردی سالم و کارآمد حمایت کرد و وقتی هم قرار بود به عنوان نخست‌وزیر انتخاب شود، شورای هماهنگی احزاب شیعی و در راس آن، نوری المالکی از او حمایت کردند. فارغ از به کار بردن نام جعلی خلیج فارس که از یک عراقی به هیچ عنوان دور از انتظار نیست، صحبت‌های او درباره تداوم حضور امریکا در این کشور درحال شکل‌دادن یک بحران عمیق است. در مورد اینکه چرا السودانی که از نزدیکان نوری المالکی است چنین موضعی گرفته، افراد دیدگاه متفاوت دارند اما این موضوعی نیست که السودانی بتواند به سادگی از زیر بار آن فرار کند. السودانی فکر می‌کند که اگر این حرف را بزند، دیگر امریکایی‌ها کاری به کارش ندارند اما بدون شک امریکایی‌ها کار به کارش دارند و تلاش می‌کنند تا دولت وابسته به خود را سر کار بیاورند. السودانی هر چند شخصیت محکمی داشته باشد باز هم در برابر نفوذ امریکا در عراق بسیار ضعیف است.
1⃣ پرونده‌های توییتر: محدودکردن اکانت‌های پرتاثیر رشته توییتی توسط حساب کاربری Weiss توییت شده که نشان می‌دهد تیم‌هایی از کارمندان توییتر، بلک لیست یا همان لیست‌های سیاه این شبکه اجتماعی را ایجاد می‌کرده‌اند. همچنین این تیم‌های کاری از ترند‌شدن برخی از توییت‌ها جلوگیری کرده و به عمد نمی‌گذاشتند برخی توییت‌های مربوط به موضوعات پرطرف در این شبکه اجتماعی بتوانند بازدید خوبی بگیرند. تمامی این فعالیت‌ها بدون اطلاع کاربران توییتر و به‌صورت محرمانه انجام می‌شدند. توییتر با استفاده از Visibility Filtering سعی داشت جستجوی برخی اکانت‌ها را مسدود کند تا دسترسی به توییت‌های چنین حساب‌های کاربری محدود شوند. Weiss می‌گوید توییتر مانع نمایش برخی پست‌های پرطرفدار می‌شود و محدودیت‌هایی را در به نمایش درآمدن آن‌ها ایجاد می‌کند.
داستان ایران و کره‌جنوبی به این سادگی به پایان نخواهد رسید. اقدام رئیس جمهور این کشور در سفر به امارات و شکرخوری در مورد جزایر سه‌گانه، بیش از آنکه تلاشی از طرف اماراتی‌ها برای وادار کردن طرف کره‌ای جهت همسویی در مورد یک ادعای مسخره باشد، ناشی از سوزش عمیق و شدید رئیس‌جمهور کره از پرواز پنج فروند پهپاد بر فراز خاک این کشور، از جمله کاخ ریاست‌جمهوری بود. این پهپادها باوجود آنکه مدت زمان زیادی در آسمان سئول پرسه زدند، عکس گرفتند و چرخیدند، بدون هیچ آسیبی به پایگاه‌های خود در شمال مرز بازگشتند. این اقدام رفیق کیم برای دولت و ارتش کره‌جنوبی یک بی‌آبرویی تمام عیار رقم زد، هر چند در رسانه‌های ما چندان به این مساله اشاره نکردند، اما حضور «یون سوک یول» در جمع 100 نظامی کره‌ای مستقر در ابوظبی و اظهارنظر در مورد جزایر سه‌گانه در واقع پاسخی به پرواز پهپادها بوده است. حدث می‌زدم که در سئول سر این مساله جنجال درست شود، اما این میزان سوزش را نمی‌توانستم حدس بزنم. به هر حال، تنگه هرمز خیلی تنگ است و دست ما هم باز.... اخبار سوریه
🔴 پیامدهای تسلط ایالات متحده بر سیستم بانکی عراق 🔰 محمد عطیه الساعدی کارشناس مسائل اقتصادی عراق در گفتگو با پایگاه خبری المعلومه: ▫️ ایالات متحده بر اساس قراردادی که در سال ٢٠٠۴ و با توجه به فشارهایی که به حکومت وقت وارد کرده بود، بر سیستم بانکی عراق مسلط شده است. ▫️ اکنون بسیاری از درآمدهای نفتی عراق بر اساس قرارداد سال‌های قبل در بانک فدرال آمریکا نگهداری می‌شود. ▫️ این اتفاق باعث شده تا ایالات متحده از دلار به عنوان اهرم فشار به حکومت‌های مختلف استفاده کند و اگر منافع خود را در خطر دید از این طریق به دولت فشار بیاورد. ▫️ داستان به اینجا ختم نمی‌شود و پس روی کار آمدن دولت جدید، بانک فدرال آمریکا بانک های عراقی را موظف کرده تا حواله های دلاری خود را در یک پلتفرم برخط ثبت کرده که در صورت وجود هرگونه ظن، انتقال پول به عراق را متوقف می‌کند.
2_144123984236553442.pdf
12.27M
رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید. کتاب پروتکل های دانشوران صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود. لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید.