eitaa logo
شهیده واعظی حصار
140 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
760 ویدیو
84 فایل
آیا آنان که می‌دانند با آنان که نمی‌دانند برابرند؟ (زمر،آیه ۹) روستای حصارفر .جهت عضویت در کانال به لینک زیر مراجعه نمایید. آیدی ادمین جهت ارسال تصاویر و مطالب خود @Ebrahimi_Samira
مشاهده در ایتا
دانلود
سواد رسانه ، مسئله حجاب و احساسات 🔷در چند روز گذشته کلیپی از برخورد نامردی وحشی( که دستگیر شده است) با یک خانم محجبه در شیراز، توسط افراد و کانال‌های مذهبی با غم سوزناک مداحی مهدی رسولی در حال دست به دست شدن است تا احساسات مخاطب را شدیدا تحت تأثیر قرار دهد. جدای از غم و اندوه فراوان این کلیپ و تأسف از این واقعه در مملکت شیعه، انتشار کلیپ به دو دلیل مناسب نمی باشد: 🔸این انتشار می تواند به این حرکت زشت فرد نامرد، توسط خود ما ضریب بدهد و ناخودآگاه خودمان عامل تبلیغ این حرکت شنیع گردیم. 🔸انتشار این نوع فیلم‌ها می تواند باعث ترس و دلهره در میان جامعه بویژه قشر عفیف و‌ چادری جامعه گردد. 🔷بهتر است عزیزان دغدغه مند ،برای مطالبه گری از روش‌های دیگر استفاده نمایند. ✍جواد اکرمی
خدای مهربانم امروز هم هدایت، همراهی و حمایتهای مهربانانه ات را آرزومندیم. سلام صبحتون بخیر
هر صبح یک آیه: 🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺 « قَالَ كَذَلِكَ قَالَ رَبُّكَ هُوَ عَلَيَّ هَيِّنٌ وَقَدْ خَلَقْتُكَ مِن قَبْلُ وَلَمْ تَكُ شَيْئًا» فرمود: «پروردگارت این گونه گفته (و اراده کرده)! این بر من آسان است؛ و قبلاً تو را آفریدم در حالی که چیزی نبودی!» (سوره مبارکه مریم/ آیه ۹)
💖سلام بر مهدی عج💖 ❤️هر روز را با سلام بر تو آغاز می‌کنیم! 🌷سلام بر تو... که صاحب‌اختیار مایی! @AtreQuran | عطرقرآن 💌
🔹️امام حسین (ع) مصداق آیه قتل نفس محترمه ◼️وَ لَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَانًا ◾️و کسی را که خداوند خونش را حرام شمرده، نکشید، جز به‌حق و آن کس که مظلوم کشته شده، برای ولیش سلطه (حق قصاص) قرار دادیم. ▪️امام صادق علیه‎السلام در روایتی، امام حسین علیه‌السلام را مصداق این آیه دانسته‌اند.[2] 📚 اسراء:33. 📚تفسیر العیاشی، ج2،ص290.
اسرا در مدتی كه در شام بودند بنابر روایتی در یك خرابه صورت زندانی نگهداری می‌شدند و در این مدت یزید ملعون چندین مرتبه خواست كه امام سجاد ـ علیه‌السلام ـ را شهید كند كه خانم زینب مانع می‌شدند. در مقاتل آمده كه یزید خطیبی خواست كه در اجتماع مردم صحبت كند و از یزید و معاویه ستاش كند و به امام علی و فرزندان آن حضرت جسارت كند و در رابطه با پیروزی ظاهری یزید به اصطلاح سخنرانی كند و خطیب ایراد سخن كرد و اوامر یزید را اجرا نمود و به ذم امام حسین ـ علیه‌السلام ـ پرداخت در این حین امام سجاد ـ علیه‌السلام ـ فرمود: ای یزید! به من اجازه بده بالای این چوب‌ها روم (منظور میزی بود كه خطیب شامی روی آن صحبت می‌كرد) تا چند كلمه‌ای صحبت كنم كه موجب خشنودی خداوند و اجر و ثواب حضار باشد. یزید نپذیرفت. ولی مردم اصرار كردند تا امام به منبر رفت امام خطبه‌ای خواند بعد از حمد و ثنای خدا خود را معرفی كردند، كه اصل و نسبشان كیست به ماجرای كربلا و اسیری خود اشاره فرمودند. در مجلس غوغائی بر پا شد و همه علیه یزید همهمه می‌كردند یزید از مؤذن خواست كه اذان بگوید. ولی امام از این اذان هم علیه یزید استفاده كرده و یزید را رسوا نمود.
🌴تبیین ماندگار حضرت زینب س بازگشت برخی عوامل ماندگاری حماسه ها به ذات حماسه ها و حماسه آفرینان است. برخی عوامل نیز به پیام رسانان حماسه ها بر می گردد. حماسه ها اگر خوب تبیین نشوند، به مرور زمان فراموش می شوند یا دشمنان با جنگ روایت ها حماسه ها را تحریف خواهند کرد. 🔹عاشورا از جمله این حماسه ها است. چنانچه آل الله این حماسه را خوب تبیین نمی کردند، کربلا در کربلا می ماند یا جای جلاد و شهید عوض می شد. برخی اقدامات تبیینی و خلاقانه حضرت زینب س در ماندگاری این حماسه عبارت از: ۱. تحلیل درست حکمت، اقتضای تحلیل درست از عوامل صحنه و پشت پرده حوادث را دارد. ظاهر بینی افراد را به خواب غفلت فرو خواهد برد. يزيد با تمام توان در صدد انحراف افکار عمومی و پنهان کردن عوامل اصلی و پشت صحنه حادثه عاشورا بود. یزید در این مسیر گاه عبیدالله را به عنوان مقصر معرفی مي کرد و گاه درگیری عاشورا را به اختلافات قبیله ای گذشته تنزل می داد. حضرت زینب س با خطبه غرا در شام در مقابل يزيد با انتخاب کلماتی از جمله عامل اصلی را يزيد بلکه خاندان بنی سفیان معرفی کرد. افزون بر آن، ایشان درگیری امام حسین علیه السلام با یزید را نه تقابل قبیله ای بلکه تقابل اسلام و کفر دانستند. انتخاب آیاتی از جمله "أَنَسِيتَ قَوْلَ اللهِ عَزَّوَجَلَّ: وَ لاَ يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِى لَهُمْ خَيْرٌ لاَِّنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْماً وَ لَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ». این تقابل را نشان می دهد. ۲. تبیین درست ماندگاری حماسه ها و جابجا نشدن جای جلاد و شهید نیاز به تبیین درست دارد. چنانچه حماسه ها به درستی بازگو نشود، پس از مدتی فراموش یا تحریف خواهد شد. بیان همه حقیقت، تبیین انگیزه اصلی حماسه سازان، اسطوره نساختن از حماسه سازان، نقل درست تاریخ، تحلیل درست حادثه و تطبیق حماسه با روز، از الزامات تبیین درست واقعه است. حضرت زینب س پس از واقعه عاشورا این مسؤلیت را به خوبی انجام دادند و با تبیین درست هدف قیام، از تحریف نهضت جلوگیری کردند. ۳. تبیین هنرمندانه دشمنان برای از بین بردن حماسه ها حمله ترکیبی را در پیش می گیرند. راه خنثی سازی این طرح، و هنرمندانه از طرف جبهه حق است. اسرای عاشورا با بهره گیری هنرمندانه از ابزار هنر زمان خود یعنی شعر و خطابه و بهره گیری از ابزار عقلانیت، عاطفه و منطق به خوبی نقش خود را در ماندگاری حماسه عاشورا ایفا کردند.
منبر مجازی (قسمت دوم) 🔹تبیین جهاد کبیر در نهضت امام حسین (ع) از نگاه حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی بسم الله الرحمن الرحیم 🔸مراحل هفت گانه نهضت سید الشهدا(ع) از عدم اطاعت شروع می شود. یک بار این مراحل هفت گانه را عرض می کنیم. از این نهضت و قیام، نقشه راه می توانیم استخراج کنیم. 🔸مرحله چهارم استقامت است. استقامتی که امام حسین(ع) در این مسیر از خود نشان می دهد. در برابر سختی ها، مشکلات، تحریم، تحقیر، تهمت، تهدید، تطمیع که صورت های گوناگون او را می خواهند از این مسیر دور کنند.
🔶 این قسمت پرت کردن حواس بالاخره سر مردم جهان باید گرم باشه... هر سال به بهانه‌ای!
وقتی براندازها میگن محرم رو تحریم می‌کنیم ولی هنوز براشون مهمه که چرا غذا گوشت نداره😁
۱۴۰۲/۵/۱۰ بار گناه برکت چشم مرا گرفت شرمنده در مصیبت تو ،کم گریستم. قرائت زیارت عاشورا و دعای توسل و روضه‌ی حضرت زهرا سلام الله علیها.
🌹یک صبح زیبــا 🍀با لحظاتی شیرین 🌹همچون عـسل 🍀 و قلبی شــاد 🌹و سرشار از امید 🍀در کنار عزیزانتان 🌹گوارای وجودتان باد 🍀 صبح تون دل انگیز